Prose q9550, videokaart ati 6950 2gb, ram 4gb, reso 1680x1050.
Kõik on täiesti põhjas, aga pisikene uimasus tuleb vahepeal sisse, tahaks ikka täesti puhtalt mängida.
Kas AA või AF vähemaks keeramine aitaks?
Tähendab, et mida ma peaks maha võtma, mis ei tooks kaasa eriti suur kvaliteedikadu?
mina low vs ultral vahet ei tee V sync on ikka maas?
Sai siis esimene giant ka maha võetud, tundub et companion'id on surematud, vähemalt alguses tundus et giant tappis mu companioni ära, aga kui fight läbi sai, siis ajas tüüp ennast ilusti üles.
Samas giant sai kuidagi väga kergelt maha võetud, dual flames, destruction lvl 37(2 perki võetud, see dual asi teeb rohkem dammi ja spellid odavamad), paar destruction +20% potionit sisse ja korras. Kuidagi liiga lihtne tundus
Keegi oskab öelda kas rassidel on suured erinevused? Nord teeb finishing move mõõkadega. High elfiga ma seda küll ei märganud. Ja kas teised saavad loomi kutsuda nagu need Wood elfid?
Mängu juures häirib, et klaviatuuriga ei saa heli valjust muuta ja hiire nuppe ei saa vahetada. Iga uue mänguga taastab seda defaulti. Tundub ka, et pikemal mängimisel jookseb mälu täis või mis iganes, igatahes mäng läheb märgatavalt aeglasemaks. Restart teeb asja korda. Inventory interface on super kiire ja lihtne. Palju kiirem kui FO3. Kas mulle tundub või varustus ei lähegi siin katki?
Pole küll Oblivionid õieti mänginud, aint paar questi või nii aga FO3 võrreldes on ikka võimas edasi areng. Maailm ei ole nii korduv ja on palju ilusam. Vähemalt Ultra peal. Arvestades kui külm seal on, on jama, et tegelase riietusel ei ole piiranguid. Näiteks Winter Holdi oleks pidanud saama ainult väga soojalt riietudes. _________________ zero
Üks asi mis häirib(pole otseselt skyrim'iga seotud vaid pm iga rpg tüüpi mänguga) on see, et inventory on koguaeg täis, ja midagi müüa ka nagu ei taha, mõeldes koguaeg sellele, et "äkki läheb vaja"
Õige mees
BJ ajal Skyrimit mängida Või pigem Skyrimi mängimise ajal BJ
tsitaat:
tundub et companion'id on surematud, vähemalt alguses tundus et giant tappis mu companioni ära, aga kui fight läbi sai, siis ajas tüüp ennast ilusti üles.
Ma olen küll suht alguses, aga mul suri kaaslane ära- see sama housecarl vms, kelle alguses saad. _________________ O: Low-profile pci bracket
Sellel teemal muidu: Kaugelt olen ühte gianti näinud ainult kes valvurite poolt ära tapeti, aga kui giantile või mammutile 5 meetrist lähemale lähen leian juba enda ragdolli maast verisena ja 2 gianti ja mammut seisavad mu laiba ümber? Toddi gameplay videos oli isegi nendega rääkimse võimalus ja kurjaks sain nad ainult siis kui Todd mammutile nuia külge vajutas. Mis toimub?
Upiks oma küsimust sest käib suht pinda mängus.
Ei saa nendega rääkida. Võibolla mingi questi käigus saab mõne erilise giantiga kõneleda, üldiselt aga mitte.
Pidin ühe gianti käest kitse tagasi saama, kui mingis joomisvõistluses sattusin Whiterunist kaardi teise ossa Suht Hangoveri laadne quest.
Aga jah, pidin gianti ära tapma, temaga kõneleda ei saanud. Õnneks passis ta seal üksinda, võtsin väiksema vaevaga maha.
numbritele 1-8 täpsemalt. Pane need asjad items/magic menüü alt favourites alla ja siis kui sa q vajutad ja see favourites menüü ette tuleb, oled hiirega meelepärase spelli/relva kohal ja vajutad sobivat numbrit. Simple as tht.
Võibolla rumal küsimus, kuid ise ei ole leidnud vastust sellele veel. Kuidas muuta sätetes seda, et mängu pilt läheks teise seadme taha. Mul hetkel DVI taga monitor, kuid tahaks vaadata pilti hoopiski HDMI küljes olevast LCT-TV'st!?
Keegi teab, mis värk selle Dwarven dungeoniga on, kus lõpus on mingi "dwarwen mechanism" ja sinna on vaja midagi sisestada, aga pole aimugi. Googeldades ka vastust ei leia, paljud otsivad seda. Huvitav, kas see dungeon on mingi questiga ka seotud, ma seekord sattusin sinna lambist.
Ma ei saa vist ühte questi riverwoodi ära viia, naine kellega ma rääkima pean tuleb mulle koguaeg kallale, kuna ma olen mingi kana ära tapnud. _________________
Kus kohast võiks leida appriserit, et talle neid tundmatuid lillasid gem'e uurida viia. Pool kaarti läbijoostud selle GPS spelliga, kuid pole siiani õnnestunud jutule saada kellegagi - juhatas Kynesgrove juurde võpsikusse. lvl12 jaoks kisub kant veidi kahtlaseks seal..
Pickpocketi valdkonnast huvitav tähelepanek, et magavalt inimeselt on riideid kordi kergem ära röövida seljast, kui ta mõõka käest
Sai üks Blood Dragon kah ma löödud.Täpselt sama lihtsalt mitu korda kauem läks aega -.- Võiks olla ikka,et näiteks selle tulega pihta ei tohi saada pead peitma või wardi kasutama. _________________ ''Not everything that shines is gold''
Enne kui ostad uuri millega tegemist.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.