Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Samsung I9100 Galaxy S II märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 75, 76, 77 ... 284, 285, 286  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
juuser
Aeg Maha 2a

sõnum 11.11.2011 11:02:41 vasta tsitaadiga

CheckRom Revolution ikka üle prahi thumbs_up.gif Aku kestvus üks parimaid, samuti on kaasas KitchenPro app mille kaudu väga mugav peale
lasta erinevaid theme, kerneleid jpm.

Jann1 kirjutas:
Olen ka nüüd üks õnnelik SGSII omanik.
Saatsin oma I9000 garantiise ja vastu sain I9100 icon_biggrin.gif icon_cool.gif peale kuu aega ootamist.

Hetkel mõtlen millist rommi peale panna, ehk kellelgi häid soovitusi?
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
ivar80
HV kasutaja
ivar80

sõnum 11.11.2011 20:10:39 vasta tsitaadiga

Mul 2 päeva olnud kasutusel "Bezke IceCreamed XWKJ1" ROM. Vaieldamatult parim, mis olen proovinud (Lite'ning ja SensatioN olid varasemalt).
Kui kalendri meelespead ka tööle saaks, siis polekski millegi üle kurta enam icon_smile.gif
Kommentaarid: 40 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 38
tagasi üles
Six
HV veteran
Six

sõnum 11.11.2011 20:14:34 vasta tsitaadiga

Mobiil-ID töötab?
ivar80 kirjutas:
Mul 2 päeva olnud kasutusel "Bezke IceCreamed XWKJ1" ROM. Vaieldamatult parim, mis olen proovinud (Lite'ning ja SensatioN olid varasemalt).
Kui kalendri meelespead ka tööle saaks, siis polekski millegi üle kurta enam icon_smile.gif
Kommentaarid: 40 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 39
tagasi üles
ivar80
HV kasutaja
ivar80

sõnum 11.11.2011 21:14:21 vasta tsitaadiga

Six kirjutas:
Mobiil-ID töötab?

Kui esimene kord proovisin, siis ei töötanud. Läksin korraks Mobiil-ID rakendusse sisse ja vist korraks ka Blokeeri lahti menüüsse, seejärel läksin rakendusest välja. Pärast seda on toiminud kenasti, vist mingi 4-5 korda olen pärast seda kasutanud.
Kommentaarid: 40 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 38
tagasi üles
tomz
HV veteran
tomz

sõnum 11.11.2011 23:48:58 vasta tsitaadiga

ivar80 kirjutas:
Six kirjutas:
Mobiil-ID töötab?

Kui esimene kord proovisin, siis ei töötanud. Läksin korraks Mobiil-ID rakendusse sisse ja vist korraks ka Blokeeri lahti menüüsse, seejärel läksin rakendusest välja. Pärast seda on toiminud kenasti, vist mingi 4-5 korda olen pärast seda kasutanud.

Checkromiga töötab m-id ideaalselt ilma kõrvaliste probleemideta. Homme panen ka viimase versiooni peale icon_smile.gif
Rom ise on tõesti kiire ja hea ning köik toimib.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
symmi
Kreisi kasutaja

sõnum 12.11.2011 13:00:04 vasta tsitaadiga

Mul hakkab järjest rohkem interneti ühendus närvidele käima, kui olla toas või autos vms, noo siis on võimatu interneti ühendust telefoniga saada. Telefoni ei näpi siis mingi ajapärast vaikselt läheb H peale ja siis vahest hakkab kohe tööle internet vahest läheb aega. Aga nii kui võtta telefon kätte( surma gripp on väga tugev sellel telefonil ) sis loobib kohe levi nulli ja E levi ka nullis ja siis hakkab vaikselt E levi ülesse tulema, aga E leviga internet ei toimi üldse,, ei lae isegi marketi esilehte ära, võib kasvõi 10minti market ees laadida, mitte midagi ei toimu. Pidevalt käib mingi **** E ja H vahel ja nett ei toimi. aga kui olla linnas ja õues siis toimib. Mõnes kohas saab toas nii ilusti olla kui lukustada 3g levisse ära ja hoida telefoni kaamera poolt kinni ainult siis saab rahulikult netis olla...
Kommentaarid: 27 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
tiitise
HV kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 12.11.2011 14:05:25 vasta tsitaadiga

symmi kirjutas:
Mul hakkab järjest rohkem interneti ühendus närvidele käima, kui olla toas või autos vms, noo siis on võimatu interneti ühendust telefoniga saada. Telefoni ei näpi siis mingi ajapärast vaikselt läheb H peale ja siis vahest hakkab kohe tööle internet vahest läheb aega. Aga nii kui võtta telefon kätte( surma gripp on väga tugev sellel telefonil ) sis loobib kohe levi nulli ja E levi ka nullis ja siis hakkab vaikselt E levi ülesse tulema, aga E leviga internet ei toimi üldse,, ei lae isegi marketi esilehte ära, võib kasvõi 10minti market ees laadida, mitte midagi ei toimu. Pidevalt käib mingi **** E ja H vahel ja nett ei toimi. aga kui olla linnas ja õues siis toimib. Mõnes kohas saab toas nii ilusti olla kui lukustada 3g levisse ära ja hoida telefoni kaamera poolt kinni ainult siis saab rahulikult netis olla...

Sa mõne teise telefoniga oled proovinud? nn "surma gripp" ma isiklikult oma telefonil ei ole täheldanud, hoides kahe käega ümber telefoni ja levi ei kao kuskile.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
symmi
Kreisi kasutaja

sõnum 12.11.2011 14:12:20 vasta tsitaadiga

tiitise kirjutas:
symmi kirjutas:

Sa mõne teise telefoniga oled proovinud? nn "surma gripp" ma isiklikult oma telefonil ei ole täheldanud, hoides kahe käega ümber telefoni ja levi ei kao kuskile.
teise telefoniga pole proovinud, võibolla garantiis midagi keerati perse vms, sest ekraan ka virvendab kui aku üle 70% on ja teatud heledus peal.. Telefon on hea kui toimib, aga noo ülipalju olen jamanud selle telefoniga. 3x kõigepealt käis garantiis siis anti uus ja see uus käis ka veel garantiis ja nüüd kui aega leian viin uuesti.. Sellessuhtes on samsung täis pask..
tagasi üles
tiitise
HV kasutaja

sõnum 12.11.2011 14:24:33 vasta tsitaadiga

Ma siis olen üks vähestest, kellel pole telefoniga probleeme icon_smile.gif lucky me icon_exclaim.gif
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
symmi
Kreisi kasutaja

sõnum 12.11.2011 14:30:01 vasta tsitaadiga

tiitise kirjutas:
Ma siis olen üks vähestest, kellel pole telefoniga probleeme icon_smile.gif lucky me icon_exclaim.gif
Ja veel selline probleem ka et vahest kui telefon välja ja sisse lülitada ei tunne enam sim kaarti ära. Lihtsalt lülitab sisse levi kohal ring ja joon läbi. siis tuleb aku ära võtta tagant ja uuesti külge panna ja siis peaks tööle hakkama vahest ei hakka siis ka ja peab kordama tegevust..
tagasi üles
Spacefly
Kreisi kasutaja
Spacefly

sõnum 12.11.2011 14:52:16 vasta tsitaadiga

Ei ütleks, et telefoniga mõni probleem oleks ja üldse on rahulolijad pigem vait. Kisa teevad hädalised. Kui telefon on vigane, siis vii garantiiremonti. Kui sama viga kordub, siis on sul õigus nõuda seadme väljavahetamist. Kui müüja blokib, siis on meil olemas Tarbijakaitseamet. Ei maksa elu ise keerulisemaks teha.
eltso
HV veteran
eltso

sõnum 12.11.2011 15:26:57 vasta tsitaadiga

Trillian on muide mega akusööja, panin ka endale selle taustale tiksuma ja üüberkiirelt võtab aku tühjaks.
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
Jann1
HV Guru
Jann1

sõnum 12.11.2011 16:43:59 vasta tsitaadiga

Kuidas sellel telefonil prose clocki oskab teha? I9000 sain 1,6ghz aga kas sellel on keegi rohkem saanud?
Kommentaarid: 144 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 1 :: 128
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 12.11.2011 19:32:27 vasta tsitaadiga

Jann1 kirjutas:
Kuidas sellel telefonil prose clocki oskab teha? I9000 sain 1,6ghz aga kas sellel on keegi rohkem saanud?

tõmba vastav rom, seal juba asjad olemas, vaid vajuta nuppu, 1,6ghz on nats karm sellele moblale
1,4 24/7 pole probleem, aga akut sööb palju ja otsest vajadust pole, lihtsalt proovisin icon_smile.gif

Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
mustmantel
HV kasutaja

sõnum 12.11.2011 19:56:38 vasta tsitaadiga

waux proovis minu arust seda ja sai mingi 1,7 peale tööle.
Kommentaarid: 18 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 17
tagasi üles
hullmees
HV kasutaja
hullmees

sõnum 12.11.2011 20:05:30 vasta tsitaadiga

Spacefly kirjutas:
Ei ütleks, et telefoniga mõni probleem oleks ja üldse on rahulolijad pigem vait. Kisa teevad hädalised. Kui telefon on vigane, siis vii garantiiremonti. Kui sama viga kordub, siis on sul õigus nõuda seadme väljavahetamist. Kui müüja blokib, siis on meil olemas Tarbijakaitseamet. Ei maksa elu ise keerulisemaks teha.

Väga hea et hädalised kisa teevad, see näitabki et viimasel ajal antud mudel on üsna probleemne kvaliteedi koha pealt ja ehk mõni kes on plaaninud seda võileiba endale soetada mõtleb siiski ümber ja ostab mingi teise analoogse pilli !!!
Kaldun arvama et enamus kisaks nii et vähe kui neil oleks ka vigane telefon ostmisest peale (eriti veel kui oled kuu aega telefoni omanik ja sellest kuust oled saanud telefoni kasutada 24 tundi, kuna ülejäänud aja istub telefon kuskil mingite LAMMASTE riiulil kes ei suuda viga tuvastada) ja veel teadmiseks et müüja ei remondi ise telefone, selleks on tootja poolt tunnustatud firma (Mobitec Service).

Viimasel ajal hakkan üha rohkem näritud õuna poole vaatama, kuna see mida pilukad üritavad kvaliteet toote pähe kalli raha eest müüa on viimasel ajal ikka päris p*sk mitte enam s*tt isegi !
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 12.11.2011 20:07:41 vasta tsitaadiga

et siis esimesed miljon mudelit olid kvaliteetsed ja sealt edasi pullikaka? icon_lol.gif
tagasi üles
wirx
HV Guru
wirx

sõnum 12.11.2011 20:13:50 vasta tsitaadiga

Mul tuttavatel päris mitmel SG2, pole ühtegi neist näinud siin kirjutamas...samuti pole ühelgi ühtegi probleemi olnud...hullmees su teooria on ikka täis BS
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Keikz!
HV kasutaja
Keikz!

sõnum 12.11.2011 20:14:46 vasta tsitaadiga

Spacefly kirjutas:

Täiesti vait ja rahul:D paremat telefoni ma ei ole leidnud, kuigi kõik uuemad läbi näppind thumbs_up.gif
Kommentaarid: 48 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 43
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 12.11.2011 20:16:50 vasta tsitaadiga

works fine icon_cool.gif
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 12.11.2011 20:20:13 vasta tsitaadiga

Muidu pole muret, tarkvara ja riistvara pole alt vedanud kuid väline koostekvaliteet on küll nadi, tehakse taha mingi läikiv rant mille peale telefon laual olles toetub ja see kulub ju kohe ära ükskõik kui hästi ka telefoni ei hoita.
Klaas hakkab iseeenesest vasakust servast lahti tulema. Suht anaal on kallis telefon osta ja siis esimese paari kuu jooksul lihtsalt garantiisse saata klaasi vahetamiseks. Kellelgi siin vähemalt garantii alla läks, saadan ka lähiajal enda oma sinna.
Kommentaarid: 259 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 226
tagasi üles
Jann1
HV Guru
Jann1

sõnum 12.11.2011 20:35:33 vasta tsitaadiga

Hetkel jääb omal taipu puudu, aga kuidas ma saan installida zip-i sd kaardilt? Tahan uut icecreamy peale panna aga ei saa installitud sd-lt mob on nüüdseks rooditud. aga nool üles home ja power ei jaga seda zip installimis voimalust.
Kommentaarid: 144 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 1 :: 128
tagasi üles
Six
HV veteran
Six

sõnum 12.11.2011 20:43:02 vasta tsitaadiga

CWM abiks.
Jann1 kirjutas:
Hetkel jääb omal taipu puudu, aga kuidas ma saan installida zip-i sd kaardilt? Tahan uut icecreamy peale panna aga ei saa installitud sd-lt mob on nüüdseks rooditud. aga nool üles home ja power ei jaga seda zip installimis voimalust.
Kommentaarid: 40 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 39
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 12.11.2011 20:45:48 vasta tsitaadiga

Jann1 kirjutas:

mismis?
kui sul CMW olemas, siis pane recovery ja asi olemas
kui mitte, siis Volume up button, the Home button and the Power button at the same time icon_wink.gif
sul üks nupp puudu

tagasi üles
juuser
Aeg Maha 2a

sõnum 12.11.2011 21:01:52 vasta tsitaadiga

icon_rolleyes.gif Kustkohast sa selle IceCream-i S2-le välja võlud? Minu teada ei ole küll veel ühtegi rom-i S2-le väljas.

Jann1 kirjutas:
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Samsung I9100 Galaxy S II mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 75, 76, 77 ... 284, 285, 286  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.