Mul selline loll küsimus, et miks installides Steam hakkab mängu allalaadima, mitte ei installi plaadi pealt? Mängu ostsin just selleks, et oma kiviaegse netiühendusega ei peaks nädalaid allalaadima.
Tänud! Hakkaski plaadi pealt installima, kuid siis teatas et server busy ja hakkas ikka netist allalaadima. Peab vist hiljem uuesti proovima. _________________ Loopige mind vobladega, kroonide ja rubladega!
It acquires because of the cotton 100% and true goodness is understood.
Protip: Favourites menüü, mis avaneb nupuga Q. Kui see on teil lahti, hoidke hiirt seal olevate itemite peal ning klaveril nupud 1-5 saab nendele viiele asjale assignida. Teeb elu ikka kõvasti lihtsamaks.
Muidugi tunnis 3x kokku jooksmine lihtsalt niisama on ehtne GameBryo.
Endal ei ava see menüü ning ei lase favourite'da kah millegi pärast.
Selline küsimus, et kust neid ingoteid saab või siis kuidas teha. Ei ole kuigi kaugel mängus,
ent igasugusi firewoode ja nahka mõistan teha, ingoteid aga mitte.
Selline küsimus, et kust neid ingoteid saab või siis kuidas teha. Ei ole kuigi kaugel mängus,
ent igasugusi firewoode ja nahka mõistan teha, ingoteid aga mitte.
Neid saad osta seppade käest, kui nende töökotta satud.
EDIT: visuaalselt on kõige määravam säte Shadows - Ultra. Ultra peal on graafika tõsiselt üles lükatud võrreldes High sättega.
Tahan mängida ja STEAM ütleb, "Steam servers are too busy, try again later" jopakolla... taas näitab kuiVÄGEVAD on allalaetavad legaalsed mängud............ tahad mängida.. hui saad. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Ikka käib veel see graafika üle vingumine? Kui sa kivi tekstuuri vaatama ei lähe lähedalt, siis on kõik tunduvalt üle keskmise. Ma ausalt kartsin hullemat...nii hullu, et lausa segama hakkab. Olen nüüd 3h mänginud ja tunne, et pole isegi pinda kraapinud. Menüüdes saab väga kiiresti WASD+E-ga liikuda, ma ausalt ei hakanudki hiirt kasutama. Tuli kuidagi intuitiivselt. Ainuke asi mille kallal noriks on see skillmap taevas. Mitte et see halb oleks, aga navigeerimine on masendav, sest WASD navigatsioon lendab seal jumala lampi. RPG elemente on ka lahjendatud kahjuks. Ma oleks soovinud näha, et 2hander skilliga 20 lööb tugevamalt kui 2hander skilliga 5 kui varustus ja perkid on samad. Kahjuks on skill ainult perkide avamiseks ja leveldamiseks. XP-d kui sellist kah pole.
Loodus, muusika, ilm (vaadake spine of the worldi kuskilt mäe jalamilt) ja kõik see loob fantast keskkonna. Ma olen mänguga väga rahul igatahes:) Vibutamine pakub ka kusjuures päris korraliku kaifi! Dual wield flamethroweriga saab tulemerd teha, ma panin ühe põllu põlema niisama _________________ Avatar by Flacko
Skyrim doesn’t appear to be optimized for more than two threads. Although this isn't a surprise, considering the original version of the game engine was developed prior to 2006, it’s a little disappointing that threading isn't more prevalent, since the title is so clearly affected by CPU performance.
Tahaks küsida teilt, kust te skyrimi saite ? Tellisite välismaalt ? Sest steamis ei saa skyrimi osta mingi regiooni probleemi puhul ja poodides tuleb arvuti versioon 16.11 välja.
Kas key-d saab kuskilt turvaliselt osta ? _________________ Tulevik algab tunni aja pärast
Tahaks küsida teilt, kust te skyrimi saite ? Tellisite välismaalt ? Sest steamis ei saa skyrimi osta mingi regiooni probleemi puhul ja poodides tuleb arvuti versioon 16.11 välja.
Kas key-d saab kuskilt turvaliselt osta ?
zpsy käest saab turvaliselt, odavalt ja inglise keelselt _________________
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.