Ja kui mina ütlesin, et MW3 ei tundu esimestel muljetel midagi erilist, siis lugupeetud WäntWõll hakkas mind loomulikult kohe julmaks BF3 fänboiks tembeldama
Kui rääkida bug'idest siis kuidas saakski expansion pack olla kalane*? Näituseks ma ka ei mäleta et ükski BF2 mod (nt Forgotten Hope või tasulised lisapakid nagu EuroForce, ArmoredFury jne.) oleks miskit moodi hambaid näidanud ...
Ja kui mina ütlesin, et MW3 ei tundu esimestel muljetel midagi erilist, siis lugupeetud WäntWõll hakkas mind loomulikult kohe julmaks BF3 fänboiks tembeldama
Mis see siia hetkel puutub ja sulle ju tsiteeriti kus sa ise ennast fännboyks nimetasid.
Mis sulle jälle ei meeldi
lisaks pole ma tembeldanud midagi!
mismõttes? mw3 on p2p hosting kui sa teed ranked mängu.
aga lubati dedi servusid, mida saab ise püsti panna ning seal on kõik unlocked jne jne.. clanwarideks ja niisama hea pingi nautimiseks.
menüüdes pole isegi kohta kus saaks joinida dedisse... tbh
No siiamaani igas mängus kasutanud väikest punkti.
Nüüd on aga mingisugune suuur rist mis on seest tühi ja liigutades läheb veel suuremaks
kusma peaks aru saama kuhu ma sihin liikudes/strafedes. ei harrasta campimist või pronemist nagu CSoritel kombeks
Kas mäng on väärt PCle ? Kui keegi teab siis mida tähendab "pead kauem kasutama HV-d" ei saa tänu sellel private message saata ja tänu sellele ei saa mängu korraliku hinnaga osta, aitäh!
No siiamaani igas mängus kasutanud väikest punkti.
Nüüd on aga mingisugune suuur rist mis on seest tühi ja liigutades läheb veel suuremaks
kusma peaks aru saama kuhu ma sihin liikudes/strafedes. ei harrasta campimist või pronemist nagu CSoritel kombeks
Mängisid ETd ja ei harrastanud campimist? Oleks olnud huvitav su mängustiili näha siis defenderi poolel.
Aga isegi kui oleks dot crosshair, siis abi poleks sellest miskit, sest spay on piisavalt suur, et dot otstarbe kaotaks.
Miks siin MW3 näeb nii kole välja? Ma enda arust mängisin ja oli palju ilusam. Ei ütle et midagi erilist aga vähemalt ilus terav pilt, nt BF3's on graafika ilus aga mul ei meeldi et kõikide asjade ääred sakilised ja värelevad kui ennast liigutad, Ultra peal minuarust seda niivõrd ei ole aga mul arvuti seda välja ei võta, paar asja ikka High peale alla keeratud.
MW3's paned vähemalt kõik max peale ja miski ei värele ning pilt terav. Ning kindlasti ilusam kui MW2, ma ei saa aru mis settingud tal videos on, aga mul küll palju parem.
Muide:
Steam\SteamApps\common\call of duty modern warfare 3\players2
config failist:
otsige ja pange:
seta cg_ScoresPing_Interval "20" (iga pingi pari vahe on 50 ühikut, võite ise muuta oma numbrile kah)
seta cg_ScoresPing_MaxBars "10" (max baride arvu pingis)
võite panna nt 40/10 või 20 ja 10 nagu mul (algul on üldse 100/4)
seta cg_ScoresPing_Interval "20" (iga pingi pari vahe on 50 ühikut, võite ise muuta oma numbrile kah)
seta cg_ScoresPing_MaxBars "10" (max baride arvu pingis)
võite panna nt 40/10 või 20 ja 10 nagu mul (algul on üldse 100/4)
jep, see oli MW2 confis sama, ise panin paika ennem kui mängu üldse käima tõmbasin
single osa on täitsa söödav see-eest ..... no aga seda oleks saanud ka "odavamalt" soetada.
kui nad kiiresti mingit tasuta suurt mappide pakki välja ei sikuta siis nad hävivad täiega. Rahavas unustab mängu ruttu ja siis nad võivad ise neid DLC-id süüa... kellele ikka järgmisi minimappe vaja on?
Ei usu, et ka xboxi/ps3-me vennad MP mänguga väga rahul on!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.