Eile oli tunne, et kõik campivad ja pronevad ning ma ainult surin põhimõtteliselt.
Täna on ratio juba suht alati positiivne ja isegi tuleb ette a´la 17-4 skoore. noh 11 tundi mängind ka juba.
ja-ja , ärge irvitage, lihtsalt ma mängisin eile esimest korda elus CoD'i netis
mappidest hakkab kah juba natuke aru saama.
mulle igatahes meeldib. Midagi CS'i ja ET vahepealset täpselt. Ehk siis piisavalt kiire ja samas parajalt aeglane ning asja teeb raskemaks see (vähemalt minujaoks - harjund sprindiga strafema ja silma sihtima) , et kuulid ei lähe otse.
Ainuke miinus on need kuradi helikopterid ja lennukid. See jura võiks battlefieldi jääda.
Positiivne on see , et spammi on suhteliselt vähe (võrreldes ET'ga kus panzer-miinid-granaadid lendavad pidevalt).
viimati muutis Marrr0 10.11.2011 00:11:14, muudetud 1 kord
9.3miljonist 54% xbox , 42% ps3 ja AINULT 370tuht PC ? mismõttes? keegi üldse ostab veel konsooli mänge või üldse konsoole?
usute ka neid numbreid, faking ever see on puhas möga mis nad ajavad.... väidavad et pc-le on müüdud 370 tuhat koopiat ja steamis on päeva lagi ~70 tuhat nägu, isegi hetkel (prime-time) nõks üle 76 tuhhi.
see 370 tuhat on võibolla kuskile ladudesse kokku ostetud mitte pole maha müüdud.
Lõin täna steami lahti ja mõtlesin ehk saab steamist selle mängu odavamalt (tavaliselt on ikka sealt mõnda asja odavamalt saanud) aga sttagi on.... 60€ küsivad raisad Tõesti minge kukele mustamäe prismas oli see mäng 51€ mis on võrreldes sellega veel odav ....
aga jah tahaks ka seda mängu ikkagi,Platooni video ajas ila tilkuma küll.... (imelik et Platoon mainis seal videos et mingit stoorit ei ole ? Minu meelest on nendel modern warfare seeriatel päris huvitav stoori olnud... aga jah ta mainis et ta pole MW2-te mängind,esimest MW vist oli mängind, siis ma soovitaks ikka ennem MW2 ka ära mängida )
Ma lugesin siin need 140 posti läbi mis päevaga olid juurde tekkind ja ma ei saand aru kas venekeelne versioon töötab siis kui tahan teha seda inglise keelseks ?
Mis nende serveritega on ? Kas dedi servereid siis ei ole on ainul see nõme matchmaking süsteem nagu oli MW2-s ?
Another year has gone by, and once again Call of Duty is here to greet consumers at the front door of nearly every major retailer nationwide. But despite the series’ success, the Call of Duty franchise has often been accused of lacking innovation and remaining stagnant through each new iteration. With the latest advert for MW3 - which seems to be playing on just about every channel – featuring celebrities in live action role-play instead of showing actual gameplay, it’s beginning to set in that the game is just another clone of Call of Duty 4. The latest evidence that’s been uncovered doesn’t exactly help Activision’s case.
In the PC version of Modern Warfare 3, if the game crashes, the user will be asked to run in a “safe mode” on the next start-up. However, the error has an error of its own, which you can see below exhibit A:
Spoiler
Spoiler
Okay, so Infinity Ward forgot to change the error code from Modern Warfare 2, big deal. But what about this video evidence presented by FinalLevelGames?
The sad thing about this is that other developers who pour their heart out to make fresh experiences don’t even sell a tenth of what an annual Call of Duty release is able to accrue. This regular, astronomical success appears to have gotten into the minds of the development team, and in an effort to retain the award-winning formula, next to nothing has been done to evolve the series. Much of the same elements, from the gameplay, to the UI, weapons, and presentation, are absolutely unchanged. In other franchises this would be looked at as DLC, or perhaps even a map pack, but Activision can get away with just about anything until consumers’ demand change. As a result, what was once considered the undisputed king of its genre is beginning to not only look stale, but is turning into the FPS version of Madden, and without roster updates.
Are we being too critical, or is the annual release of Call of Duty damaging the series’ quality?
Päris raju andmine käib
aga relvad on hoopis teised kui MW2-s
Mul läks kõva 2 tundi ennem kui leidsin endale kit-i millega uhada.
Paar unlocki oli kaha vaja grindida, aga nüüd on juba hea tunne.
Kuigi üks ring prestiiget läheb kindlasti et ära harjuda.
Perkide sisteem on üllatavalt huvitav ja peaks ütlema suht well balanced
Razer deathadder ja samuti kõik korras.
mis su FPS on? vaata , et oleks vähemalt 60 , sest alla selle hakkab sensitivity imelikuks muutuma (näiteks kui 20-30 peale kukub fps).
Sens muutub kui mingi protsess priority on high. See tuleb task managerist ära muuta mediumi peale. Kui sens läheb siis vaadatake task managerist oma protsessid üle. High protsessid > mid peale. _________________ >50$ pokkeri bankroll
tegelikult on mul endal ka sama jama - ja miks? mouseaccel on mängus.
kuigi windowsis ja hiiredriveris maha võetud + "patch" ka peal aga siiski on ta MW3's olemas. vahepeal eriti palju.
kontroll ju lihtne - vaata mingit objekti ja liigutan hiirt näiteks vaikselt vasakule ja siis tõmban hästi kiiresti käe samasse kohta tagasi kus algselt oli.
sihik läheb niiöelda sellest objektist üle kus algselt oli - järelikult sensitivity muutus suuremaks (accel peal).
IW dev ju palus fänne, et nad tõstaksid seda reitingut, kui nad nõus on, et mäng "paremat väärib." _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
IW dev ju palus fänne, et nad tõstaksid seda reitingut, kui nad nõus on, et mäng "paremat väärib."
Lugesin ka seda kusagilt. Praeguseks on see tweet maha võetud.
Eriti hea oli see, et vastu tweetid olid suuresti selles toonis, et "ei, ma tegelikult arvan ka nii halvasti teie mängust".
Kuid olgem ausad, 1.7/10 on ikka liiga madal. Ise mänginud pole, kuid alla 4/10 ma küll ei annaks, sest sel juhul peaks mäng üks suur bugide hunnik olema ja vaevalt töötama.
viimati muutis LightsabeR 10.11.2011 14:30:42, muudetud 2 korda
Õige kah. Sitta tulebki boikottida. Krt mul 700h erinevate cod-ide all raisus enam ei taha ei viitsi ei suuda sama jura over and over again mängida.
Ja veame kihla, et kui poleks võimalust osta seda vene key'd 15€ eest ega ka 35€ eest karbi versiooni kusagilt - ei mängiks siin enamus suure suuga kiitjaid seda mängu vaid selles teemas oleks paar posti ainult. 60€ sellise asja eest on ikka liig mis liig. _________________ >50$ pokkeri bankroll
Stillipuhas näide kuidas "kriitikud" on tuimalt kinni makstud.
Usun, et activisionis on mõnel mehel persealune tuline.... sest tegelikult pole 2 aastatga tööd tehtud mitte mnnigi.
Tegelikult kõige häirivam on see kuradi mängima hakkamine.
Vahest kuni 10 korda lihtslat EI SAA. kohe hakkab mappi loadima peale otsingut (ei tule player listigi) ja siis on waiting other players või waiting gamestate ning lõpuks minuti pärast on timeout . ESC kah ei tööta. lihtsalt oota ja raiska aega.
debiilsus.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.