Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
morik
HV kasutaja
|
02.11.2011 10:09:01
|
|
|
ksuuk kirjutas: |
Ray:
2G Network GSM 850 / 900 / 1800 / 1900
3G Network HSDPA 2100
|
Gsmarenas väike näpukas ja õige peak solema UMTS/HSPA 900/2100
|
|
Kommentaarid: 86 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
ksuuk
Kreisi kasutaja
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
ogre111
HV vaatleja
|
03.11.2011 17:16:04
|
|
|
Kas teistel on ka juhtunud, et levi kaob ise niisama ära? Või on see seotud USA-st tellimisega?
Olen telefonil juba mõnda aega silma peal hoidnud. Kõige mõistlikum variant tundub hetkel Saksast tellimine.
Hetkel saaks ebay.de-st koost saatmisega 268€, kas keegi oskab mulle tuua välja põhjuseid, miks ma Eestist ostma peaks? ( garantii vist ainult 1 aasta välismaalt ostes tagatud?)
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
ksuuk
Kreisi kasutaja
|
03.11.2011 22:07:58
|
|
|
Võid jääda rahast ja kaubast ilma.
Saad lühema garantii.
Saad teisele turule mõeldud telefoni ja mittesobivate otsadega vooluadapteri.
Saad kehvemad kõrvaklapid.
Jne.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
K3891
HV veteran

|
04.11.2011 04:53:20
|
|
|
Olgem ausad. Koonerdamine ei ole kokkuhoid. Tellides välismaalt võid kokku puutuda ksuuk poolt toodud probleemidega.
Ostes Tele2 esindusest maksad antuke rohkem aga on telefon kohe ka peos olemas peale tasumist. Ja alati on koht kuhu saad kas või järgmine päev minna telefoni probleemist rääkima.
_________________ lapsesuu: "kui sa surnud oled, siis ei saa sa ise sellest aru, ainult teistel on raske. samamoodi on siis, kui sa loll oled" |
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
2 :: |
1 :: |
49 |
|
tagasi üles |
|
 |
ridiculous
HV vaatleja
|
04.11.2011 10:40:23
|
|
|
ksuuk kirjutas: |
Võid jääda rahast ja kaubast ilma.
Saad lühema garantii.
Saad teisele turule mõeldud telefoni ja mittesobivate otsadega vooluadapteri.
Saad kehvemad kõrvaklapid.
Jne. |
Jah, kõrvaklapid saad tõesti halvemad. Aga, kust pärineb arusaam, et vaid aasta on garantiid? Telefonil on üleeuroopaline garantii, nii et kui viid Maifon Baltic-usse, siis teevad korda. Ka saksast ostetud telefoni. Nii vähemalt kinnitas nii sony-ericsson ise kui ka maifon. Kas üleeuroopaliselt pole mitte ühtlustatud kahe-aastane pretensioonide esitamise tähtaeg?
Turule sobivus? Miks ei sobi Eesti turule? kui pole nt vodafone-i vms tarkvaraga, siis muud probleemi ei tohiks ju olla. ja saksa otsik peaks ikka Eesti omaga kokku langema, siin ikka rohkem UK probleem õhus.
Muidugi võin eksida, nii et parandage mind.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Lemmy
Kreisi kasutaja

|
06.11.2011 23:46:25
|
|
|
Peaks mainima, et need LiveSound klapid IMHO oma hinda küll väärt pole.
Kõrvas püsida ei taha ja kui sügavale kuulmekäiku toppida, kus pidama jäävad, siis teevad kõrvad valusaks (kõige väiksemad lutid otsas).
Helitugevus on väga lahja. Eelmise telefoniga (LG Arena) kaasas olnud klapid on minu meelest parema heliga ning mugavamad.
Muu heliallikaga kasutada ei saa, sest massiklemm on kõige tagumine ning tavalise stereo pesa kontakt sinna ei ulatu.
Telefoni enda puhul häirivad alumised teravad nurgad. Pikemalt näppida, siis torgib peopesa rõvedalt.
Muidu föön täitsa tip-top. Meeldib eriti see, et enamuse (labida suuruste) nutitelefonidega võrreldes on mõõtmed normaalsed.
Muus osas veel midagi väga kiita-laita ei mõistagi. Eks edaspidise kasutuse käigus saab näha.
_________________ Vähem möla, pikem samm! |
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tux
HV kasutaja
|
07.11.2011 13:11:50
|
|
|
LiveSound klappide osas vaidleks vastu.
Varem olen in-earidest kokku puutunud Sony Ericsson HPM-70, Audio Tehcnica ATH-CK10 ja ühtede ~90 euriste Etymotic'u klappidega (vist MC5). Ja kui neid uutega võrrelda, siis vanad SE HPM-70'd jäävad tugevalt maha - moonutavad rohkem ja üldse mingist heli sügavusest väga rääkida ei saa. Audio Technica klapid on selgelt LiveSound MH-1st paremad, isoleerivad superhästi väljast tuleva heli ära, kuigi ka õigesti kõrva saamisega läks mul alguses palju aega. Kuid CK-10'd on ka kõvasti krõbedama hinnaga (300 € ringis). Etymoticu klapid (mis on uutest SE omadest kallimad) aga teevad küllalt sarnast heli (mu sõbra arust, kes on ka neid kõiki klappe kuulanud, teevad SE-d isegi pisut paremat häält). Nii et ma arvan, et kui tahta märgatavalt paremat heli in-earidest, peab vaatama klappe hinnaga 150+ €. Seda ka, et kõiki klappe sai testitud korraliku allika tagant (RME Fireface 400 ja Matrix Cube).
Ja see, et sinu meelest on helitugevus vaikne - ka pole mitte viga klappides (SE LiveSound klappide takistus on 15 oomi), vaid telefoni kui väikese seadme nõrgas võimenduses. Kusjuures võimsusest minu jaoks täiesti piisab, isegi bussis on 2/3 helitugevus väga OK. Kui sai need klapid Matrix Cube klapivõimule järgi ühendatud, siis üle poole ei tahtnud kuidagi võimsust keerata, kõrvadest hakkas kahju.
Selles osas on veidi kehv tõesti, et kui on on teine heliallikas 3,5 mm, siis otse ei tööta. Ma kasutan 3,5>>1/4 tolli üleminekut ja nii töötab korralikult, nii et äkki mingite üleminekutega õnnestub 3,5-st pesast ka heli klappidesse saada
Nii et kokkuvõttes teevad minu arvates LiveSound klapid selle hinna kohta äärmiselt head heli ja ka telefonist klappidesse saadetav heli pole kõige kehvem. GSMArena arvustuses on frequency response graafik telefoni kohta päris lineaarne. Teiste tootjate omi väga ei oska kommenteerida, kuid just välja tulnud HTC muusikatelefon on näiteks täiesti pekki keeratud: meelega(!) on 50-150 Hz sagedusi jõhkralt ülevõimendatud, sest bass on ju nii äge!!
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
Boot
HV kasutaja

|
08.11.2011 17:00:05
|
|
|
Nii, lisaks veel mõned muljed telefoni kohta peale paarikuist kasutamist:
ca kuu aega tagasi märkasin esimesi pisikesi kriime telefoni ekraanil, kuigi olen teda üsna hästi hoidnud ja teiste asjadega koos pole taskus olnud. Peale seda panin kaitsekile peale.
libe on ta tõesti, esimese 1-2 nädala jooksul kukkus ta mul umbes 5x maha, E51-ga sellist jama ei olnud...
mälu on vähevõitu või mis iganes see põhjus on, et vahel uimab homescreen 5 sekundit ette (ikoonid tulevad ükshaaval sekundiste vahedega). Igatahes see sai ka ajendiks, miks ma täna telefoni ära rootisin ja sealt mõningaid mittevajalikke SE appe välja rookisin, MemoryBooster väidab nüüd varasema ~50MB asemel olema ~100MB vaba.
Ja ega muud nagu ei leiagi mida kiruda
Ahjaa, see probleem on, et kui teha teksti sisestamisel mingi viga ja üritada siis kursoriga sinna tagasi minna, siis ekraani väiksusest tingituna on see minu jaoks küll täiesti ebareaalne ettevõtmine
Aga muidu on tore tükk, pange pole vist kordagi pannud
|
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
aise
HV Guru

|
08.11.2011 17:35:38
|
|
|
ma ei seedi seda kuradi lõustaraamatut, seega rootisin aparaadi ja eemaldasin selle jura vastava käsureaga läbi arvuti. kas nendest F logoga "Muusika ja videod" / "Mängud ja rakendused" ka kuidagi lahti on võimalik saada, ideaalis ei taha telefonis ühtegi F ikonniga asja näha, samuti jäi peale uninstalli alles ka aplikatsioonide alla osa F asju alles (F calendar sync jne).
|
|
Kommentaarid: 189 loe/lisa |
   |
172 |
|
tagasi üles |
|
 |
kussu
HV veteran

|
08.11.2011 17:38:16
|
|
|
Peale rootimist TitaniumBackup peale ja sellega kõik FB saast maha, nüüd kestab aku varasema 1-2 päeva asemel 3-4 päeva.
|
|
Kommentaarid: 69 loe/lisa |
   |
68 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lemmy
Kreisi kasutaja

|
08.11.2011 23:07:37
|
|
|
Ma kleepisin komplektis olnud kile kohe tehase kile asemele, kuna poes hoiatati, et see ekraani kate kriipimist ei kannata.
See jutt muidugi pani veidi imestama, et kaasaegsele seadmele ei suudeta korralikku klaasi külge panna. Arenal olev Gorilla Glass pole, üle kahe aastase kasutuse jooksul, mitte ainsamatki kriimu omandanud.
Maha kukkunud pole, püsib käes küll. Pakun, et siin on pigem asi selles, kas eelmine telefon on olnud puutetundliku ekraaniga või tavaline bar, e. siis pihus hoidmise tunnetus ja harjumus.
Boot: kursorit ei pea õigesse kohta kohe toksima, vaid võib alla ilmuva slaideriga lohistada sobivasse paika.
Klappide kohalt parandaks oma eelnevat kommentaari. Heli on tegelikult tõesti suhteliselt hea. Mugavus (vähemasti minu kõrvade jaoks), aga täiesti olematu.
Samuti, kuna ma enamasti kuulan metalit, siis need klapid kidrahelide puhul jäävad grammike softiks. Kõrged on seeeest korralikud.
|
   |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
enigma
Kreisi kasutaja

|
10.11.2011 01:34:55
|
|
|
Lemmy kirjutas: |
Ma kleepisin komplektis olnud kile kohe tehase kile asemele, kuna poes hoiatati, et see ekraani kate kriipimist ei kannata. |
Oot,oot kas ekraan polegi kriipimise kindel?Ja mis kiled veel kaasa antakse?
Need kiled ju tulevad kohe maha.
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lemmy
Kreisi kasutaja

|
10.11.2011 01:48:59
|
|
|
enigma kirjutas: |
Ma kleepisin komplektis olnud kile kohe tehase kile asemele, kuna poes hoiatati, et see ekraani kate kriipimist ei kannata. |
Need kiled ju tulevad kohe maha. |
No ma kratsimist testima ei hakand, aga nii räägitakse jah.
Karbis oli üks kaitsekile kaasas, selline jämedamat sorti, mitte seda ei mõtle, mis tehasest tulles peal. Maha see niisamalihtsalt kindlasti ei tule. Kuidas vastu peab.. eks elu näitab.
Muidugi võib neid kaitseid ka poest või ebay'st juurde osta.
|
   |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
K3891
HV veteran

|
10.11.2011 03:32:44
|
|
|
Ma ei tea miks see juhtus aga mul viskas ühe kõne alustamisel veateate, et mingi phone nimeline apss oli kokku jooksnud ja valikud olid sulgemine ja teavitamine.
Võttis natuke muigama, et telefoni üks tähtsamaid appse hangub
_________________ lapsesuu: "kui sa surnud oled, siis ei saa sa ise sellest aru, ainult teistel on raske. samamoodi on siis, kui sa loll oled" |
|
   |
49 |
|
tagasi üles |
|
 |
renx
HV kasutaja

|
10.11.2011 11:49:46
|
|
|
Kas selle aparaadiga e posti ka saab lugeda? G mail toimib, aga renxx@neti.ee ei oska seadistada, või ei saagi?
_________________ If juu tount andörständ tö kestiön, tount äsk tö kestion. |
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
Villem01
HV vaatleja
|
10.11.2011 14:18:49
|
|
|
Need kiled ju tulevad kohe maha. |
No ma kratsimist testima ei hakand, aga nii räägitakse jah.
Karbis oli üks kaitsekile kaasas, selline jämedamat sorti, mitte seda ei mõtle, mis tehasest tulles peal. Maha see niisamalihtsalt kindlasti ei tule. Kuidas vastu peab.. eks elu näitab.
Muidugi võib neid kaitseid ka poest või ebay'st juurde osta. |
Mina suutsin selle kaasas oleva kile suht nigelalt peale panna, mingit imepisikest sodi jäi alla ja tekkisid mullid. (tuleb hoolikalt pühtaks nühkida enne klaas)
Uue kile sain väga ok hinnaga kaitsekiled.ee seal vist enamus asjadele neid olemas.
Uus kile läks kuidagi väga ladusalt sinna ja paar nädalat olnud. Tundub, et parem kui originaal. (ScreenGuard kui midagi kellelegi ütleb. Iphone pildiga pakend)
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
K3891
HV veteran

|
10.11.2011 19:42:23
|
|
|
renx, ma loen oma posti POP3 kaudu ja postkast on lihtne ja mugav. Mulle meeldib!
|
   |
49 |
|
tagasi üles |
|
 |
renx
HV kasutaja

|
10.11.2011 22:46:55
|
|
|
KimsSky kirjutas: |
renx, ma loen oma posti POP3 kaudu ja postkast on lihtne ja mugav. Mulle meeldib! |
Heh
kui sellise küsimuse juba küsisin, siis .... jah, mis on POP3 ?
_________________ If juu tount andörständ tö kestiön, tount äsk tö kestion. |
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
K3891
HV veteran

|
11.11.2011 00:37:55
|
|
|
renx, tead mis on google otsing?
Kas see peamine on kile?
Spoiler 
|
   |
49 |
|
tagasi üles |
|
 |
connor
HV kasutaja
|
11.11.2011 14:30:40
|
|
|
Jah
|
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
ridiculous
HV vaatleja
|
11.11.2011 19:30:16
|
|
|
Kas keegi, kes on tellinud Ray või mõne muu telefoni ebayst või amazonist, võiks lühidalt selgitada milles seisneb branding. Tihti on tegemist t-mobile brandinguga. Saan aru, et see branding võib seisneda alates reaalselt t-mobile märgist korpusel kuni ulatuslike telefoni tarkvara sätete muutmiseni. Ehk siis kas keegi on saanud saksast t-mobile brandinguga isendi ja kui siis mida see branding praktikas endast kujutab?
|
|
tagasi üles |
|
 |
enigma
Kreisi kasutaja

|
11.11.2011 22:47:34
|
|
|
ridiculous kirjutas: |
Kas keegi, kes on tellinud Ray või mõne muu telefoni ebayst või amazonist, võiks lühidalt selgitada milles seisneb branding. Tihti on tegemist t-mobile brandinguga. Saan aru, et see branding võib seisneda alates reaalselt t-mobile märgist korpusel kuni ulatuslike telefoni tarkvara sätete muutmiseni. Ehk siis kas keegi on saanud saksast t-mobile brandinguga isendi ja kui siis mida see branding praktikas endast kujutab? |
Kui raha ei ole siis oota paar kuud,siis see mudel ei maksa see enam suht midagi.
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
WaHur
HV kasutaja
|
12.11.2011 00:16:55
|
|
|
Kui raha ei ole siis oota paar kuud,siis see mudel ei maksa see enam suht midagi. |
Hea soovitus läbi aegade! Alati võib oodata ja ootama jäädagi! Ikka tuleb uus -- kallim ja vana muutub odavaks
|
|
Kommentaarid: 38 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
ridiculous
HV vaatleja
|
12.11.2011 15:30:51
|
|
|
ridiculous kirjutas: |
Kas keegi, kes on tellinud Ray või mõne muu telefoni ebayst või amazonist, võiks lühidalt selgitada milles seisneb branding. Tihti on tegemist t-mobile brandinguga. Saan aru, et see branding võib seisneda alates reaalselt t-mobile märgist korpusel kuni ulatuslike telefoni tarkvara sätete muutmiseni. Ehk siis kas keegi on saanud saksast t-mobile brandinguga isendi ja kui siis mida see branding praktikas endast kujutab? |
Kui raha ei ole siis oota paar kuud,siis see mudel ei maksa see enam suht midagi. |
Paar kuud? Kas on ka mingi põhjus, miks just paar kuud või see on lihtsalt üldine märkus?
|
|
tagasi üles |
|
 |
|