Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
HSGold
HV veteran

|
20.12.2003 21:18:33
kirjutaja - probleem...ei loe enam plaate |
|
|
Tekkis mingi jama.....panin üxpäev plaadi romi - ning see ei võtnud vedu.....üritas lugeda, kuid midagi ei lugenud välja!
mida teha - lahti ei saa asja teha - garantii on peal(viiks sinna, aga prooviks midagi mida saaks kodus teha)...kuid jah ei tule nagu midagi ette.
liteOn Combo.....ühe korraga lihtsalt kutu.
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
3 :: |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
Termikas
HV kasutaja
|
20.12.2003 21:28:39
|
|
|
nu vii ikka garantiisse asi...
|
|
Kommentaarid: 59 loe/lisa |
   |
0 :: |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
HSGold
HV veteran

|
20.12.2003 21:31:14
|
|
|
seda jah, kuid garantii on mingi 50-60 kaugel ning mul oleks vaja kiiremas korras paar plaati kribada:(
   |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
Termikas
HV kasutaja
|
20.12.2003 21:35:11
|
|
|
Sel kribajal mingi kleeps peal, et lahti ei saa teha?
|
|
   |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
mati
HV kasutaja

|
21.12.2003 00:13:52
|
|
|
mul on ka lite-on kirjutajaga selline probleem, ei loe enam toorikuid ja ühte isekirjutatud plaati ka mitte. umbes aasta vana on, k'st ostetud, ei tea kas sel enam on garantii
väga abitu tunne on, proovinud olen erinevaid toorikuid ja puhastasin ka spetsiaalse harjakestega cd-r'ga
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
darzik
HV veteran

|
21.12.2003 00:21:18
|
|
|
mati kirjutas: |
mul on ka lite-on kirjutajaga selline probleem, ei loe enam toorikuid ja ühte isekirjutatud plaati ka mitte. umbes aasta vana on, k'st ostetud, ei tea kas sel enam on garantii  |
No kui on "umbes aasta vana" siis tee täpselt kindlaks, ja kui alla aasta, siis paprid kaasa ja garantiisse. Oodates võib aasta täis saada
...ja puhastasin ka spetsiaalse harjakestega cd-r'ga |
soovitaks teemaalgatajale ka proovida puhastusplaadiga. Kui ei aita siis ikkagi garantiisse
|
|
Kommentaarid: 73 loe/lisa |
   |
1 :: |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Termikas
HV kasutaja
|
21.12.2003 00:26:51
|
|
|
mul on ka lite-on kirjutajaga selline probleem, ei loe enam toorikuid ja ühte isekirjutatud plaati ka mitte. umbes aasta vana on, k'st ostetud, ei tea kas sel enam on garantii
väga abitu tunne on, proovinud olen erinevaid toorikuid ja puhastasin ka spetsiaalse harjakestega cd-r'ga |
Eks need puhastamiseks mõeldud plaadid üks paras kräp ole kah tegelt...käsitsi saavutab ikka kõvasti parema tulemuse, aga muidugist kui garantiid alles on siis ikka sinna
|
|
   |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
JB
HV kasutaja
|
21.12.2003 00:40:39
|
|
|
No mina olen kuulnud, et kribajasse ei tohi üldse harjakestega puhastusplaati toppida, peale seda enam ei kirjutagi. See mõeldud ikka lugejate jaoks ja ega nendegi laserile alati head ei tee. Võib-olla panen puusse, aga ise pole tihand järele proovida. Kirjutaja vaja probleemide korral ikka lahti kiskuda
|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
darzik
HV veteran

|
21.12.2003 00:47:34
|
|
|
JB kirjutas: |
No mina olen kuulnud, et kribajasse ei tohi üldse harjakestega puhastusplaati toppida, peale seda enam ei kirjutagi. See mõeldud ikka lugejate jaoks ja ega nendegi laserile alati head ei tee. Võib-olla panen puusse, aga ise pole tihand järele proovida. Kirjutaja vaja probleemide korral ikka lahti kiskuda  |
enda 8x4x32x NECi kirjutajasse olen puhastusplaati toppinud küll, midagi ei muutunud, ka mitte paremaks. Võtsin lahti ja puhastasin vatitikuga läätse ära, hakkas ilusti tööle. Aga garantiid omava seadme puhul ei saa ju soovitada lahti võtmist
|
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
JB
HV kasutaja
|
21.12.2003 01:01:28
|
|
|
darzik kirjutas: |
Aga garantiid omava seadme puhul ei saa ju soovitada lahti võtmist  |
Sedand küll jah. Sel juhul polegi vaja pikalt mõelda, mida teha. Eks ikka garantiisse
|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
HSGold
HV veteran

|
21.12.2003 14:31:45
|
|
|
seda ma siis teengi.....muide arvuti osteti alles suvel.
üks küsimus veel - mul ühel tuttaval lendas cd-romis plaat ribadeks kuid funkas edasi - kui näiteks to vend ka garantiisse läheks kas siis peaks ta selle puhastamise või parandamise eest maksma?
   |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
darzik
HV veteran

|
21.12.2003 14:40:27
|
|
|
HSGold kirjutas: |
üks küsimus veel - mul ühel tuttaval lendas cd-romis plaat ribadeks kuid funkas edasi - kui näiteks to vend ka garantiisse läheks kas siis peaks ta selle puhastamise või parandamise eest maksma? |
Põhimõtteliselt jah, sest ilmselt ei olnud see mitte ROMi vaid plaadi viga. Iseasi kui ROMis peaks mingi defekt olema ... näiteks mingi nurk, mis kiirelt pöörleva plaadi vastu võis puutuda ja purunemise põhjustada
|
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|