Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Kõvad kettad »  kirjutaja - probleem...ei loe enam plaate märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
HSGold
HV veteran
HSGold

sõnum 20.12.2003 21:18:33 kirjutaja - probleem...ei loe enam plaate vasta tsitaadiga

Tekkis mingi jama.....panin üxpäev plaadi romi - ning see ei võtnud vedu.....üritas lugeda, kuid midagi ei lugenud välja!

mida teha - lahti ei saa asja teha - garantii on peal(viiks sinna, aga prooviks midagi mida saaks kodus teha)...kuid jah ei tule nagu midagi ette.

liteOn Combo.....ühe korraga lihtsalt kutu.

Termikas
HV kasutaja

sõnum 20.12.2003 21:28:39 vasta tsitaadiga

nu vii ikka garantiisse asi...
Kommentaarid: 59 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 58
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
HSGold
HV veteran
HSGold

sõnum 20.12.2003 21:31:14 vasta tsitaadiga

seda jah, kuid garantii on mingi 50-60 kaugel ning mul oleks vaja kiiremas korras paar plaati kribada:(
Termikas
HV kasutaja

sõnum 20.12.2003 21:35:11 vasta tsitaadiga

Sel kribajal mingi kleeps peal, et lahti ei saa teha?
tagasi üles
mati
HV kasutaja
mati

sõnum 21.12.2003 00:13:52 vasta tsitaadiga

mul on ka lite-on kirjutajaga selline probleem, ei loe enam toorikuid ja ühte isekirjutatud plaati ka mitte. umbes aasta vana on, k'st ostetud, ei tea kas sel enam on garantii icon_sad.gif
väga abitu tunne on, proovinud olen erinevaid toorikuid ja puhastasin ka spetsiaalse harjakestega cd-r'ga
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
darzik
HV veteran
darzik

sõnum 21.12.2003 00:21:18 vasta tsitaadiga

mati kirjutas:
mul on ka lite-on kirjutajaga selline probleem, ei loe enam toorikuid ja ühte isekirjutatud plaati ka mitte. umbes aasta vana on, k'st ostetud, ei tea kas sel enam on garantii icon_sad.gif

No kui on "umbes aasta vana" siis tee täpselt kindlaks, ja kui alla aasta, siis paprid kaasa ja garantiisse. Oodates võib aasta täis saada icon_wink.gif

mati kirjutas:
...ja puhastasin ka spetsiaalse harjakestega cd-r'ga

soovitaks teemaalgatajale ka proovida puhastusplaadiga. Kui ei aita siis ikkagi garantiisse
Kommentaarid: 73 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 70
tagasi üles
Termikas
HV kasutaja

sõnum 21.12.2003 00:26:51 vasta tsitaadiga

mati kirjutas:
väga abitu tunne on, proovinud olen erinevaid toorikuid ja puhastasin ka spetsiaalse harjakestega cd-r'ga

Eks need puhastamiseks mõeldud plaadid üks paras kräp ole kah tegelt...käsitsi saavutab ikka kõvasti parema tulemuse, aga muidugist kui garantiid alles on siis ikka sinna
tagasi üles
JB
HV kasutaja

sõnum 21.12.2003 00:40:39 vasta tsitaadiga

No mina olen kuulnud, et kribajasse ei tohi üldse harjakestega puhastusplaati toppida, peale seda enam ei kirjutagi. See mõeldud ikka lugejate jaoks ja ega nendegi laserile alati head ei tee. Võib-olla panen puusse, aga ise pole tihand järele proovida. Kirjutaja vaja probleemide korral ikka lahti kiskuda icon_idea.gif
Kommentaarid: 40 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 37
tagasi üles
darzik
HV veteran
darzik

sõnum 21.12.2003 00:47:34 vasta tsitaadiga

JB kirjutas:
No mina olen kuulnud, et kribajasse ei tohi üldse harjakestega puhastusplaati toppida, peale seda enam ei kirjutagi. See mõeldud ikka lugejate jaoks ja ega nendegi laserile alati head ei tee. Võib-olla panen puusse, aga ise pole tihand järele proovida. Kirjutaja vaja probleemide korral ikka lahti kiskuda icon_idea.gif

enda 8x4x32x NECi kirjutajasse olen puhastusplaati toppinud küll, midagi ei muutunud, ka mitte paremaks. Võtsin lahti ja puhastasin vatitikuga läätse ära, hakkas ilusti tööle. Aga garantiid omava seadme puhul ei saa ju soovitada lahti võtmist icon_smile.gif
tagasi üles
JB
HV kasutaja

sõnum 21.12.2003 01:01:28 vasta tsitaadiga

darzik kirjutas:
Aga garantiid omava seadme puhul ei saa ju soovitada lahti võtmist icon_smile.gif

Sedand küll jah. Sel juhul polegi vaja pikalt mõelda, mida teha. Eks ikka garantiisse
Kommentaarid: 40 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 37
tagasi üles
HSGold
HV veteran
HSGold

sõnum 21.12.2003 14:31:45 vasta tsitaadiga

seda ma siis teengi.....muide arvuti osteti alles suvel.
üks küsimus veel - mul ühel tuttaval lendas cd-romis plaat ribadeks kuid funkas edasi - kui näiteks to vend ka garantiisse läheks kas siis peaks ta selle puhastamise või parandamise eest maksma?

darzik
HV veteran
darzik

sõnum 21.12.2003 14:40:27 vasta tsitaadiga

HSGold kirjutas:
üks küsimus veel - mul ühel tuttaval lendas cd-romis plaat ribadeks kuid funkas edasi - kui näiteks to vend ka garantiisse läheks kas siis peaks ta selle puhastamise või parandamise eest maksma?

Põhimõtteliselt jah, sest ilmselt ei olnud see mitte ROMi vaid plaadi viga. Iseasi kui ROMis peaks mingi defekt olema ... näiteks mingi nurk, mis kiirelt pöörleva plaadi vastu võis puutuda ja purunemise põhjustada
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Kõvad kettad »  kirjutaja - probleem...ei loe enam plaate
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.