Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Scuall
Kreisi kasutaja

|
08.11.2011 11:40:05
|
|
|
Abivahendeid, kindlasti. Kui vastane hüppab nurga tagant välja, tapab ära. (tema meeskonna poolne eelnev spottimine võimatu) ja jookseb tagasi, siis vaevalt, et Norrise härra ise teda paitamas käinud on. Õnneks pole enam teleportijaid näha.
|
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
bush
Kreisi kasutaja

|
08.11.2011 11:43:33
|
|
|
Ise ka usute mis räägite. Vähem tuleks sakkida siis ei teki tunnet, et vastased kasutavad abivahendeid. Või serverit vahetada. Ei tasu nii noob olla.
_________________ >50$ pokkeri bankroll |
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scuall
Kreisi kasutaja

|
08.11.2011 11:49:31
|
|
|
Teeks terminid selgeks ennem kui postitad või kasvaks ehk paar aastat. Mul noorem vend on sama jutuga.Paraku on abivahendite kasutajatega nii, et tilk £$€€@ taignas muudab ikka sepiku junniks.
|
|
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
Killerwave
HV Guru

|
08.11.2011 11:54:28
|
|
|
bush kirjutas: |
Ise ka usute mis räägite. Vähem tuleks sakkida siis ei teki tunnet, et vastased kasutavad abivahendeid. Või serverit vahetada. Ei tasu nii noob olla. |
Ma olen su üle nii uhke et sa "noob" pole ja nii tubli mängus oled,tõesti hea soovitus... vähem sakkida, ise ka usud mida räägid?. Mitte igaüks ei ole hiirega sündinud ja ära tule ütlema et sama harjutamise juures kõik võrdselt heaks saavad...
+ ikka leidub neid kes kasutavad abivahendeid, peale "teleport hacki" ja mingi veidra "spawn vanelase ette" hacki ei tea ma neid aga igas mängus on ka aimbote olnud.
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
bush
Kreisi kasutaja

|
08.11.2011 12:05:29
|
|
|
Siis pole vaja foorumisse nutma tulla vaid lihtsalt serverit vahetada. Minuteada pole battlefield 3-mes serveritest puudust. Serverid varieeruvad väga nii mängijate poolest kui game modede poolest. Kui üks asi ei sobi sobib mingi teine asi. Vahel võib sattuda väga heasse serverisse kus teamitöö sujub(tähendab, et vastased on spawni kinni surutud) See ei tähenda automaatselt, et abivahendeid kasutatakse. Olge mõistlikud.
See muidugi ei välista, et mängus üldse cheatereid pole. Ise olen paar tükki kohanud aga mis seal ikka - QUIT ja otsib uue serveri.
|
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
Nu
HV Guru

|
08.11.2011 12:15:49
|
|
|
Kristocfc kirjutas: |
ma ei saa aru kuidas mulle ei sobi see bf3. |
tahab harjutamist ja harjumist.
Mäletan, et alguses bc2 hc serverites kadus igasugune mängu tuju ära. Pärast aga tavalistesse ei hakanud minemagi ainult hc.
Praegu bf3 sama, lähen hc saan hakatuseks 0-5 skoori ja tundub, et mäng on kohe si*t sellepärast.
_________________ DO you want it.. And if you had it would you flaunt it...
ss |
|
Kommentaarid: 177 loe/lisa |
   |
1 :: |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Paganarh
Kreisi kasutaja

|
08.11.2011 14:11:34
|
|
|
bush, sa siis roni oma kõrge hobuse seljast maha ja kasuta vähem sõnu oma kaasmängijate peal. kõik ei ole mingit leetõunerid nagu sina võimidagi.
Quit ma isiklikult ei pane kunagi, ainult disconnectide/crashidega on juhtunud. Kui juba oma lahingusse commititud, siis tuleb lõpuni teha, isegi siis kui vastane farmib sind spawnpointis.
Samas farmimine juhtub piisavalt harva, et olla probleemiks- paaril korral ainult sattunud sellisesse mängu, kus kõik on kapitaalselt pekkis. Paljuder kaartidel on ka spawni farmimine võimatu ülesehituse tõttu- mingitmoodi ikka saad vastase seinast läbi ning siis hakatakse juba sinu peale spawnima ning saab asju teha.
Põhiline sellistel puhkudel on mitte jääda spawnpointi "kaitsma", vaid üritada iga hinna eest, mõnikord paukugi tegemata läbi lipsata, et siis vastase tagalas tegusid teha.
Vähemalt minu jaoks on "farmijate" poolel kah ebameeldiv olla- lahing on tegelikult ju igav kui niivõrd ühepoolne.
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scuall
Kreisi kasutaja

|
08.11.2011 14:15:47
|
|
|
Respect. Kuigi tunnistan ausalt. Eile Gotlandi servus farmisin ise kah. luurekopteriga Agas noh, põhilised asjad sai lahti.
|
|
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
Le Inc
HV Guru

|
08.11.2011 14:52:44
|
|
|
Kuuliprits 200 salvega on ikka ulme riist, trehvasin hoonesse kus 5 jorri akendest välja paugutasid, vajutasin suurt mõtlemata mouse1 nuppu ja enne ei lõpetanud kui magasin oli pea tühi 5 venda siruli maas .. mingi tavalise 30 kuuliga oleks see võimatu olnud. Ehk DAO oleks kah saanud. Muidugi pikema maapealt lastes on tagasilöök suur, peab hoolega kompenseerima .. lähedalt niidab mönuga.
|
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
skyTronic
Kreisi kasutaja
|
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
48 |
|
tagasi üles |
|
 |
XT
HV kasutaja

|
08.11.2011 14:56:20
|
|
|
Le Inc kirjutas: |
Kuuliprits 200 salvega on ikka ulme riist, trehvasin hoonesse kus 5 jorri akendest välja paugutasid, vajutasin suurt mõtlemata mouse1 nuppu ja enne ei lõpetanud kui magasin oli pea tühi 5 venda siruli maas .. mingi tavalise 30 kuuliga oleks see võimatu olnud. Ehk DAO oleks kah saanud. Muidugi pikema maapealt lastes on tagasilöök suur, peab hoolega kompenseerima .. lähedalt niidab mönuga. |
Kulal 200ne salv on must have! Eri mõnus on ikka supressida ja killida vendi. Loll harjumus on ainult see et nii kui kellegi maha lased kipub näpp vägisi sinna R-i peale. Kuigi võib olla ainult 10 patti sai ära lastud.
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
Le Inc
HV Guru

|
08.11.2011 14:58:11
|
|
|
.. just, ma kippusin ka alguses 150 kuuli pealt laadima.
|
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
Killerwave
HV Guru

|
08.11.2011 15:06:05
|
|
|
Paganarh kirjutas: |
bush, sa siis roni oma kõrge hobuse seljast maha ja kasuta vähem sõnu oma kaasmängijate peal. kõik ei ole mingit leetõunerid nagu sina võimidagi.
Quit ma isiklikult ei pane kunagi, ainult disconnectide/crashidega on juhtunud. Kui juba oma lahingusse commititud, siis tuleb lõpuni teha, isegi siis kui vastane farmib sind spawnpointis.
Samas farmimine juhtub piisavalt harva, et olla probleemiks- paaril korral ainult sattunud sellisesse mängu, kus kõik on kapitaalselt pekkis. Paljuder kaartidel on ka spawni farmimine võimatu ülesehituse tõttu- mingitmoodi ikka saad vastase seinast läbi ning siis hakatakse juba sinu peale spawnima ning saab asju teha.
Põhiline sellistel puhkudel on mitte jääda spawnpointi "kaitsma", vaid üritada iga hinna eest, mõnikord paukugi tegemata läbi lipsata, et siis vastase tagalas tegusid teha.
Vähemalt minu jaoks on "farmijate" poolel kah ebameeldiv olla- lahing on tegelikult ju igav kui niivõrd ühepoolne. |
Sama siin, lahing mis kord alustatud tuleb ära lõpetada. Üldiselt oli serveris tore, kuid kirjeldasin põhiliselt ebameeldivaid olukordi, pole vaja RANTIDA selle pärast.
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
Redikate
HV veteran

|
08.11.2011 15:11:29
|
|
|
XT kirjutas: |
Le Inc kirjutas: |
Kuuliprits 200 salvega on ikka ulme riist, trehvasin hoonesse kus 5 jorri akendest välja paugutasid, vajutasin suurt mõtlemata mouse1 nuppu ja enne ei lõpetanud kui magasin oli pea tühi 5 venda siruli maas .. mingi tavalise 30 kuuliga oleks see võimatu olnud. Ehk DAO oleks kah saanud. Muidugi pikema maapealt lastes on tagasilöök suur, peab hoolega kompenseerima .. lähedalt niidab mönuga. |
Kulal 200ne salv on must have! Eri mõnus on ikka supressida ja killida vendi. Loll harjumus on ainult see et nii kui kellegi maha lased kipub näpp vägisi sinna R-i peale. Kuigi võib olla ainult 10 patti sai ära lastud. |
Supportiga oli ka endal see probleem, et pidevalt oli reloadida vaja, kuigi tegelikult oleks võinud rahus edasi joosta... Eks harjumise küsimus.
_________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do." |
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
G2rry
HV kasutaja

|
08.11.2011 15:36:53
|
|
|
Selline mure et mängus on mingi kala sees. Mängin singelit läbi vaikselt ning guillotine missioonis peale tankeri plahvatust jooksevad 2 meest silla alla kellele järgi pean minema ja siis jäävadki sinna kükitama. Vaatasin netist videodest et tegelt punuvad nad seal kohe edasi vasakule trepist ülesse jne. kui ma neil ilusti kannul olen. Oskab keegi aidata? Muidu täiega hea mäng minujaoks!
|
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
thenoob
HV kasutaja

|
08.11.2011 15:40:38
|
|
|
G2rry kirjutas: |
Selline mure et mängus on mingi kala sees. Mängin singelit läbi vaikselt ning guillotine missioonis peale tankeri plahvatust jooksevad 2 meest silla alla kellele järgi pean minema ja siis jäävadki sinna kükitama. Vaatasin netist videodest et tegelt punuvad nad seal kohe edasi vasakule trepist ülesse jne. kui ma neil ilusti kannul olen. Oskab keegi aidata? Muidu täiega hea mäng minujaoks! |
Oli omal sama jama, aitas lihtsalt ~5min ootamine
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
alec
HV kasutaja

|
08.11.2011 15:40:40
|
|
|
XT kirjutas: |
Kulal 200ne salv on must have! Eri mõnus on ikka supressida ja killida vendi. Loll harjumus on ainult see et nii kui kellegi maha lased kipub näpp vägisi sinna R-i peale. Kuigi võib olla ainult 10 patti sai ära lastud. |
Suppress teeb asja mõnusaks, võib vabalt mõnda snaiprit lasta nii kaua kui kuule jätkub, vaevalt tema sulle pihta saab
_________________ You win again, gravity!
C-4 can make a dull day fun
there are very few problems that can't be remedied with the proper application of explosives |
|
Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
Redikate
HV veteran

|
08.11.2011 15:41:35
|
|
|
Mis see supression nagu reaalselt tähendab. Vastasel pilt kõigub?
_________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do." |
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
Munapea
HV vaatleja
|
08.11.2011 15:42:48
|
|
|
Redikate kirjutas: |
Mis see supression nagu reaalselt tähendab. Vastasel pilt kõigub? |
Uduseks muutub ja natuke kõigub vist ka jah.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
bush
Kreisi kasutaja

|
08.11.2011 15:43:01
|
|
|
Suppression on see kui sinul pilt läheb uduseks. Suht tihti juhtub
|
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
08.11.2011 15:44:31
|
|
|
tähendab seda, et pilt udune ja veits kõigub ka jah.
_________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond. |
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
6 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
KrisVr
HV Guru
|
08.11.2011 15:45:56
|
|
|
Health ka ei taastu sel ajal!
|
|
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
G2rry
HV kasutaja

|
08.11.2011 15:47:21
|
|
|
thenoob kirjutas: |
G2rry kirjutas: |
Selline mure et mängus on mingi kala sees. Mängin singelit läbi vaikselt ning guillotine missioonis peale tankeri plahvatust jooksevad 2 meest silla alla kellele järgi pean minema ja siis jäävadki sinna kükitama. Vaatasin netist videodest et tegelt punuvad nad seal kohe edasi vasakule trepist ülesse jne. kui ma neil ilusti kannul olen. Oskab keegi aidata? Muidu täiega hea mäng minujaoks! |
Oli omal sama jama, aitas lihtsalt ~5min ootamine  |
Selge, katsetan kohe. Tänud!
EDIT: Passin seal campo juures juba 10 minti ja ei midagi. Vaepeal keksisin ringi ka seal läheduses aga ikka see retard kükitab seal.
No ootasin veel ja kuskilt tuli kolmas vend veel järsku ning sain edasi
viimati muutis G2rry 08.11.2011 16:15:03, muudetud 2 korda |
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
ainz
HV vaatleja

|
08.11.2011 15:47:53
|
|
|
tere häckerivennad, tahaks teada kas on üldse aru saada, et keegi mängib hakkiga, kui on siis kuidas.
viimati muutis ainz 08.11.2011 16:04:33, muudetud 2 korda |
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
thenoob
HV kasutaja

|
08.11.2011 15:51:05
|
|
|
ainz kirjutas: |
tere häcker vennad, tahaks tead kas on ültes aru saada, et keegi mängib äkkiga, kui on siis kuidas.  |
Üliulmeline kdr enamasti.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |