Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Battlefield 3 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 416, 417, 418 ... 1045, 1046, 1047  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 07.11.2011 23:55:49 vasta tsitaadiga

OT:
word icon_biggrin.gif
eks asja tulebki naljaga võtta.
Kommentaarid: 234 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 200
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Kristocfc
HV veteran
Kristocfc

sõnum 08.11.2011 00:31:49 vasta tsitaadiga

krt ma ei saa aru. Tegin just bfbc2 kuna skill bf3 madal. ja valpa rushis hetkega 20/12 skoor lisaks veel hunnik helisid at4'ga all. ma ei saa aru kuidas mulle ei sobi see bf3. Või on probleem nendes avarates mappides*? Aga noobide hulk on ikkagi muljetavaldav igas fakin serveris. Tahaks mingite normaalsete sassidega ka rushi bf3's lasta.

Või on vahe selles, et bfbc2 kasutab teist hit detectioni?, mul mindi ühendus ja tihti laagab ikka korralikult.... bfbc2 seda samas pole
Kommentaarid: 63 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 54
tagasi üles
Vostro
HV kasutaja

sõnum 08.11.2011 01:10:48 vasta tsitaadiga

Millest se tuleb, et Pilt must ja laeb mingi aeg ja jääbki mustaks mingit häält on kuulda aga jah mänguni ei jõua coopi sain sisse korraks seal pilt väriseb millest veel se ja hääled korrutasid kaks korda üht sõna..... ja se error on lihdne tulema. praeguse seisuga vaadata , et selle mänguga pole midagi teha! BBC2 tundub minule siiani OK geim!
Kommentaarid: 36 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 0 :: 30
tagasi üles
Chidori
HV Guru
Chidori

sõnum 08.11.2011 01:11:21 vasta tsitaadiga

Caspian Borderis vintpüssiga Antenni lähistel hängida on ikka päris hea icon_smile.gif 10-2 tegin nii, et mingi 5 kodanikku jooksid koguaeg ringi ja üritasid aru saada kust tuli tuleb icon_biggrin.gif (samas üks vahepeal jooksis täpselt mu blind spotis mööda mäge üles ja andis mulle kuuli icon_razz.gif

Aga jah - Mettro on kuidagi kolli ette visanud, sest seal pidevalt mingi raketimehed koos... tunnel koguaeg väriseb icon_razz.gif
Kommentaarid: 114 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 98
tagasi üles
Chilix
HV vaatleja

sõnum 08.11.2011 01:23:30 vasta tsitaadiga

Kui kellelgi soovi koos teamis pelada või niisama juttu ajada,
siis võite tõmmata endale Teamspeak 3-e, Address:
188.92.161.20:9989 icon_wink.gif
tagasi üles
NeroEST
Kreisi kasutaja
NeroEST

sõnum 08.11.2011 01:42:01 vasta tsitaadiga

Kristocfc kirjutas:
krt ma ei saa aru. Tegin just bfbc2 kuna skill bf3 madal. ja valpa rushis hetkega 20/12 skoor lisaks veel hunnik helisid at4'ga all.

Ma arvan, et viga on sinus endas. Kui sa näed skooritabelis teksti, mille KDR ei ole positiivne, oled sa pettunud ning ei ole mängutulemusega rahul.
(vähemalt minul oli vanasti küll nii, kui kille ei saanud, vajusin masendusse, ei viitsinud tiimitööd teha, üritasin rambona kille koguda= ebaõnnestusin veel suuremalt = surnud ring:P)
Samas ,BFis võib näiteks medicuna skooriga 4/43 ka fun olla. On olnud:)

Play the game, mitte ära lase mängul ennast mängida.

Ja loomulikult lähebki aega uue mängu harjutamisega. BC2 ja BF3 peaksidki olema erinevad mängud. Ja sinu postitust annab sellele kinnitust. See on väga hea uudis icon_smile.gif

mihkeltt
HV vaatleja
mihkeltt

sõnum 08.11.2011 02:24:49 vasta tsitaadiga

Avastasin ennist ühes lennu praktika serveris Viper-iga lennates kõige parema helikopteri nipi - enne manöövrit vajuta ca pooleks sekundiks throttle down (S) alla ja siis kohe manööver otsa - tohtu teravaid ja järske manöövreid saab nii teha. Võiks isegi öelda, et BF3-e Viper on manööverdatavam kui BF2-e Super Cobra. Havoc on aga ikka suht sama uimane edasi, kuigi down throttle trikk veidi aitab. Minut aega praktikat ja saab juba täiesti vabalt metsas puude vahel kimada.

Sattusin ühe päris hea ameerika pundiga VOIP-i. Kui kõik VOIP-is, ühes squad-is ja tiimitöö sujub, siis on täpselt nagu BF2, ainult parem graafika.
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 08.11.2011 02:35:48 vasta tsitaadiga

Dude . kirjutas:
Mis kuradi pool aastat? Kui mäng lastakse välja, siis ta peaks olema mängitavas seisus, ja seda mitte ainult osade mängjate puhul! Mille jaoks siis beta oli? Selle ajaga oleks selliseid probleemid pidanud ammu välja töötama.

Endiselt on mul null issuet mänguga, kui välja jätta too üks kord mil Battlelog ise maha suri ning teine kord, kui EA Origini katki patchis. Ma ei tea, millest on siin tekkinud inimeste probleemid, aga hakake oskama või midagi.
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
painkillah
HV Guru
painkillah

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 08.11.2011 03:03:35 vasta tsitaadiga

mõned vastased on küll õnnetähe all sündinud. passid mingit ust või choke pointi, ja vot see sekund kus sa reloadid kaveri taga või vaatad aknasse, on vend sul selja taga. minge ka ausalt persse oma loteriiga.
Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 6 :: 86
tagasi üles
Scuall
Kreisi kasutaja
Scuall

sõnum 08.11.2011 03:55:48 vasta tsitaadiga

Kuna keegi pole juba mõnda aega kirjutanud midagi, siis...

Link

Lõustaraamatus siis selline post:
Back to Karkand is coming this December. Weapons previously exclusive to Battlefield 2 and four re-imagined maps. If you pre-ordered your copy of Battlefield 3 or purchased a Limited Edition copy, you'll get it for free! And, PlayStation 3 members get in a week early. ???

Link
Kommentaarid: 31 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 30
tagasi üles
painkillah
HV Guru
painkillah

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 08.11.2011 04:19:57 vasta tsitaadiga

hurr durr herp, see esimene video on minu gaming kogemuse järgi suht tüüpiline tänapäeva fps gamer icon_lol.gif
stay in school kids and dont do drugs, and one day, you might actually be worth something thumbs_up.gif

Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 6 :: 86
tagasi üles
rastaman
Kreisi kasutaja
rastaman

sõnum 08.11.2011 06:13:37 vasta tsitaadiga

lol painkillah
eks mine lükka oma minecraft vms edasi siis icon_lol.gif

igatahes bf3 ja mw3 on eri zanrid, üks pürgib reaalsuse, teine arcade suunas

ning see üksteise ületrumpamise proovimine ei lõppe kunagi, sest alati leidub fanboysi kes leiavad vähemagi põhjuse, kas isikliku või klišeelise, millega ennast põhjendada

tõsiselt ära tüüdanud sellise jama lugemine ausalt öeldes icon_smile.gif
tagasi üles
eltso
HV veteran
eltso

sõnum 08.11.2011 07:39:18 vasta tsitaadiga

Eile tegin mingi 5 tunnikest vist mängu ja selle ajaga oli 2 mängu crashi ja üks kord oli oc crash icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
Pihv
HV veteran
Pihv

sõnum 08.11.2011 09:07:09 vasta tsitaadiga

OT

Scart kirjutas:

Endiselt on mul null issuet mänguga...siin tekkinud inimeste probleemid, aga hakake oskama või midagi.

See on suht hämmastav kui palju probleeme on inimestel arvutimängude tööle saamisega. Eestis on olukord veel suht ok aga mujal on arengupeetus laiemalt levinud ja ükskõik mis mänguga on teatud isikutel probleeme, kui tegelikult on suur osa probleeme monitori ja istme vahel kinni.
Kuna ise mängin palju ja enamus TW seeriaid siis võin öelda, et seal foorumis on seda nuttu ja hala ikka väga palju kuigi reaalselt pole mängudel isegi "release" päeval midagi viga ja vähemalt töötavad laitmatult.

PS. Ei räägi kellestki konkreetsest ja ei väida, et BF3 ei või omadega peetis olla icon_smile.gif

viimati muutis Pihv 08.11.2011 09:07:28, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 101 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 94
tagasi üles
softis
HV Guru
softis

sõnum 08.11.2011 09:07:25 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:

Endiselt on mul null issuet mänguga, kui välja jätta too üks kord mil Battlelog ise maha suri ning teine kord, kui EA Origini katki patchis. Ma ei tea, millest on siin tekkinud inimeste probleemid, aga hakake oskama või midagi.

Sa oled see mees ka, kes Yellowstone'i vulkaaniga seoses maailmalõppu kuulutas... thumbs_up.gif

Kristocfc
HV veteran
Kristocfc

sõnum 08.11.2011 09:15:15 vasta tsitaadiga

Kõmmutasin siin öösel poole viieni. Kui kõik MINT kasutajajussid magama lähevad ja leida normaalse pingiga server on täitsa ok pelada. Arvan. et 12-04.30'ni üks crash vaid. Bf3.exe has stopped working oli.
Olen nüüd 130+ killi teinud G3A3'ga ja peab mainima, et damage on kõva küll sellel relval, aga recoil on ka kohutavalt suur. Olen mõelnud proovida kasutamist üksiklaskudega, kuid samas full auto on nii mõnelgi korral tagumiku tule alt välja toonud. Ja mängimine läks hoopis kergemaks kui IRNV lahti sain. Ööga tegin siis ära SCAR ja G3A3 irnv rushis.
Mõttetera veel MINT kasutajatele, ilmselt on mint ping vs low pingeritega ellujäämise chaansid tugevasti kallutatud. Muutsin vahepeal oma paketi mint lightist strongi ja siis mediumi peale. Minu elupaigas Loo asula ümbruses ei ole mint strongil eriti mõtet. Hinna kvaliteedi suhte poolest ilmselt see keskmine mõtekaim. Kuigi eile õhtul tahaks peale tööd lasta mõned roundid siis asukohapõhiselt ilmselt nii palju kasutajaid sees, et sain ruuter.ee kiiruseks alla mega sekis.
Võrdluseks proovisingi siis eile 110 ping sevut bc2 ja 110 ping servut bf3 siis esimeses suutsin nagu võrdne võrdsega killida aga bf3 sain põhimõtteliselt iga tulevahetuse lutti. Isegi sellised, kus suutsin esimesena tuleandmist alustada. Samas öösel 80 pingi juures kui võrgukoormus madal saab täitsa korralikult sõdida.
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/3713745/1/291308527/
Kommentaarid: 63 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 54
tagasi üles
olxter
HV kasutaja
olxter

sõnum 08.11.2011 09:25:12 vasta tsitaadiga

ek see G3 (AK4) ole juba pärismaailmas paras piin. sõjaväes oli sellega hea ainult lasketiirus, kust said temaga pihta ükskõik, mis kauguselt. valanguga võid aga ennest maha lasta, sest lööb tagasi nagu kahur. ja sissisõja jaoks oli ta raip liiga pikk. metsas jäi iga oksa taha kinni nagu vibu.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 08.11.2011 09:35:25 vasta tsitaadiga

Sain SP läbi, tervelt 4,5h midagi pigistasin SP-st välja thumbs_down.gif ULME okse.gif
Kommentaarid: 635 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 496
tagasi üles
olxter
HV kasutaja
olxter

sõnum 08.11.2011 09:45:16 vasta tsitaadiga

Link
Link
tuleb tuttav kaart ette küll.
tundub, te noobil on konsooli peal ikka raske mängida. kellelegi pihta ei saa. isegi tankile mitte. aga hea on see, et teised ei pruugi sulle ka pihta saada. icon_razz.gif
kui PS3e peal betat sai proovida, siis oli näha jah, et ilma pumbata polnud mõtet sinna Pariisi koopasse ronida[/youtube]

teises videos näha, et ikka mingid teisemängu fanboyd on sinna sisse topitud, sest bulletdrop tundub snaipriga mõistmatu asi olevat. kujutan ette, kuidas ta otse pähe sihtis ja hitboxe sõimas, nii et pult käes süljest märg.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
XATM092
HV veteran
XATM092

sõnum 08.11.2011 10:04:55 vasta tsitaadiga

link :: Link

Battlefield 3 criticized by PETA over “animal cruelty”
The realistic computer game “Battlefield 3″ treats animals in a sadistic manner. The game gives players the option to kill a rat with a combat knife in the back in order to then lift it by its tail, then toss it away. Killing virtual animals can have a brutalizing effect on the young male target audience. There have been repeated cases of animal cruelty in Germany, where young people kill animals. Inspiration behind these acts often came from movies and computer games.
Kommentaarid: 40 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 37
tagasi üles
invension
Kreisi kasutaja
invension

sõnum 08.11.2011 10:18:41 vasta tsitaadiga

See Saksamaa on ikka väga haige riik, kõik on keelatud, vaikselt nagu third reich ajal icon_biggrin.gif
Scuall
Kreisi kasutaja
Scuall

sõnum 08.11.2011 10:43:44 vasta tsitaadiga

Kristocfc kirjutas:
Kõmmutasin siin öösel poole viieni. Kui kõik MINT kasut-----------//---------------na tuleandmist alustada. Samas öösel 80 pingi juures kui võrgukoormus madal saab täitsa korralikult sõdida.
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/3713745/1/291308527/

Egas ta ole jah. Ja kui AEK vastasel käes, siis nats overkill. Seetõttu reeglina väldin pisikesi kaarte, mis mõeldud teatud arcade mängijate püüdmiseks. Tehnikaga ikka poole lõbusam icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 31 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 30
tagasi üles
Napsi
HV kasutaja
Napsi

sõnum 08.11.2011 10:52:55 vasta tsitaadiga

Vaene rott icon_smile.gif
Hea veel et inimpikslite tapmise eest vangi ei panda.
Mina tapsin nats üle tuhande inimese ära, ei tea mitu eluaegset ma saan nüüd kui Saksamaale lähen.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
bush
Kreisi kasutaja
bush

sõnum 08.11.2011 10:54:26 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
Dude . kirjutas:
Mis kuradi pool aastat? Kui mäng lastakse välja, siis ta peaks olema mängitavas seisus, ja seda mitte ainult osade mängjate puhul! Mille jaoks siis beta oli? Selle ajaga oleks selliseid probleemid pidanud ammu välja töötama.

+1 Endal on esinenud mingi paar crashi ligi 20h mänguaja jooksul. Ei midagi hirmuäratavat vaid, uuesti serverisse sisse ja mängima. Krt mul on isegi join as party töötanud ja me oleme ikka suurema osa ajast meestega saanud samasse squadi ja ka peale mapi vahetust squadi jäänud. Mäng on vahepeal isegi liiga lihtne, eriti kui mängida A10 või Frogfootiga icon_smile.gif

Jetis säran

http://battlelog.battlefield.com/bf3/leaderboard/antnx/show/Mp_Vehicle_Jet_Kills_Jet/1/air/soldier/1/1/

Aga muidu tavasõdurina pole ka vahel probleemi mapi jooksul 18/0 teha ja seda medicuna või suppordina. Hädapätakatel on ainult häda, muud midagi.

Killerwave
HV Guru
Killerwave

sõnum 08.11.2011 11:28:24 vasta tsitaadiga

Sattusin mingisse Grand Bazaar ONLY serverisse kus 64 mängijat ja 1000 ticketit per team. Esimene mäng polnud vigagi, möllu palju ja fun aga siis hakkas järsku mingi teise triimi ülemvõim mille tagajärjel kogu meie seltskond baasi suruti, kuid isegi seal said sa spawnides kohe surma kuna mortarid ja BMPd andsid tina koos juhuslike kulameestega. Ja sedasi üle 30 minti. Samas mingid vennad seal tundus et lihtsalt kasutavad ABIVAHENDEID et vastaseid omada. Ühesõnaga suur rapefest.
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 31
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Battlefield 3 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 416, 417, 418 ... 1045, 1046, 1047  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.