Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Battlefield 3 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 386, 387, 388 ... 1045, 1046, 1047  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
ottf
HV veteran

sõnum 02.11.2011 10:36:57 vasta tsitaadiga

no ma ei tea see läheb nagu tobedaks natukene.... ainus counter mortarile on ise sama teha. Ja proovi sa positsioonilegi saada kui kari marte vastastiimis ainult spammivad, sisuliselt istud oma lipu juures ja lihtsalt ootad, et mäng läbi saaks.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
eltso
HV veteran
eltso

sõnum 02.11.2011 10:43:24 vasta tsitaadiga

ottf kirjutas:
no ma ei tea see läheb nagu tobedaks natukene.... ainus counter mortarile on ise sama teha. Ja proovi sa positsioonilegi saada kui kari marte vastastiimis ainult spammivad, sisuliselt istud oma lipu juures ja lihtsalt ootad, et mäng läbi saaks.

No see nende mängude põhimõte nagu enamjäolt ongi. Kui sind lastakse ja sa ei taha surma saada, siis pead vastu laskma. Kui sind tankiga rünnatakse, siis pead selle õhku laskma, kui sind mortariga pommitatakse, siis pead ka selle ära hävitama, ei mõista mis selles imelikku on?
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
ottf
HV veteran

sõnum 02.11.2011 10:47:02 vasta tsitaadiga

eltso kirjutas:
ottf kirjutas:

No see nende mängude põhimõte nagu enamjäolt ongi. Kui sind lastakse ja sa ei taha surma saada, siis pead vastu laskma. Kui sind tankiga rünnatakse, siis pead selle õhku laskma, kui sind mortariga pommitatakse, siis pead ka selle ära hävitama, ei mõista mis selles imelikku on?

kuidas sa teed seda tolles sildadega mapis? Dunno mis nimi... 64 player...

sa ei jõua tankiga mitte kuhugi, hummeirga, apc-ga.. sind lastakse kohe alla. Sa ei saa teisepool silda snaipripositsiooni võtta, kuna vastased juba ootavad sind ja mortarid spammivad lihtsalt mängu lõpuni nii kõvasti, et midagi teha ei saa.

põhimõtteliselt otsustab mängu nendes kitsastes mappides see, et kes ennem key punkti kätte saab ja oma mortarid püsti paneb.

jah ma saan aru, et see ongi mängu põhimõte.. aga mida ma siis teha üritasin? sprintida ja hüpata üle silla siva vette ning otse näkku joosta vastaste mortaritele aga seda kah teha ei saa kuna kukud vette surnuks icon_biggrin.gif
tagasi üles
painkillah
HV Guru
painkillah

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 02.11.2011 10:52:39 vasta tsitaadiga

mortaril oleks vaja tõsist reload tsüklit või siis mingit ammo counti, et vähemalt sundida mingiks ajaks mortarivaikus.
seine crossingut mõtled vist ottf, seal saab ju vette hüpata küll? aga seines on mul jopanud, pole seal keegi kunagi mortarit hooranud icon_lol.gif

Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 6 :: 86
tagasi üles
Leinö
HV veteran
Leinö

sõnum 02.11.2011 10:59:25 vasta tsitaadiga

ottf, saadsa aru. kui sulle ei meeldi, siis mida sa mängid?
su whine on mõttetu, käid aint ja inised. keegi ei käse sul seda mängu mängida. osta dirt ja mängi seda, äkki seal saad hakkama.
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 33
tagasi üles
painkillah
HV Guru
painkillah

sõnum 02.11.2011 10:59:51 vasta tsitaadiga

Sellest peaks ammu aru saama, et tegu on CoD fanboyga kes bashib bõffi igast nurgast, ja tõstab mängu, millel uuendati skinne ja vahetati perkid ära, jumalaga võrdseks. Ega cod fanboyd polegi kunagi eriti intelligentsed olnud - sest mäng on lihtsalt niivõrd kerge, et mõelda pole seal küll vaja.
tagasi üles
ottf
HV veteran

sõnum 02.11.2011 11:04:54 vasta tsitaadiga

amachie kirjutas:
ottf, saadsa aru. kui sulle ei meeldi, siis mida sa mängid?
su whine on mõttetu, käid aint ja inised. keegi ei käse sul seda mängu mängida. osta dirt ja mängi seda, äkki seal saad hakkama.

sinu whine, et mina whinen on kah mõttetu icon_biggrin.gif keegi ei käse sul siin mu juttu lugeda... tahad ma teen sulle pdf õpetuse kuidas sa ignoor nupu HV-s üles leiad? Sellise ilusa, joonistega ja värki.... icon_biggrin.gif

aga ok ma rohkem ei tüüta sind siin teemas icon_razz.gif

painkillah kirjutas:
Sellest peaks ammu aru saama, et tegu on CoD fanboyga kes bashib bõffi igast nurgast, ja tõstab mängu, millel uuendati skinne ja vahetati perkid ära, jumalaga võrdseks. Ega cod fanboyd polegi kunagi eriti intelligentsed olnud - sest mäng on lihtsalt niivõrd kerge, et mõelda pole seal küll vaja.

meh.. ei ole fanboy. aga imo cod vajab oluliselt rohkem skilli ja mõtlemist kui bf... see tanki repairimine, medpacki/ammo viskamine mingi ulme skilli ja teamworki indikaator nüüd küll ei ole - või rpg-de/mortarite spamm icon_biggrin.gif

ja pigem uuendagu skinni, lihvigu vana kui teha mingi uus käkk mootor mis töötab nii bugiselt, et jube... isegi destructioni mõttes on bf3 tagasiminek imo
ju cod-i market on siis nii ahvatlev, et on vaja BF-i sinna suunas lükata

viimati muutis ottf 02.11.2011 11:07:48, muudetud 1 kord
tagasi üles
eltso
HV veteran
eltso

sõnum 02.11.2011 11:05:52 vasta tsitaadiga

Kui meie oma seltskonnaga mängima, siis ei ole üldjuhul mortaritest ka seal mäpil probleeme, sest siis üks meist võtab mortari ja kütab spawnist neile vastu. Peale igat killi vahetab kohta ja siis ei tapeta ka teda kiiresti ära icon_smile.gif
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 02.11.2011 11:13:07 vasta tsitaadiga

ottf kirjutas:
aga imo cod vajab oluliselt rohkem skilli ja mõtlemist kui bf...

Jah! Telefoniputkas kasatšoki tantsimine ja hiirel vasaku nupu alla teipimine on pretty much skill tõesti. Tee meile teene ja ära enam postita.
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
Leinö
HV veteran
Leinö

sõnum 02.11.2011 11:13:16 vasta tsitaadiga

ottf, run n gun siin mängus ei toida.
tagasi üles
painkillah
HV Guru
painkillah

sõnum 02.11.2011 11:13:34 vasta tsitaadiga

ma olen piisavalt mwwi mänginud, et öelda - mw loeb ainult sihtimisoskus. sest relvad lasevad otse ja kuulid teleporteeruvad vastasesse. mingist taktikast ja asjast pole seal haisugi. kui mingi promodiga keerata kõik perkid ja asjad kinni siis saaks potentsiaalse e-sportsi, aga muud rasket seal mängus pole. bõff pole ka mingi skilli etalon, aga tunduvalt rohkem mõtlemist ja pead tarvis, lisaks aimimisoskusele kah. ma olen piisavalt maast madalast shuutereid mänginud, et vahet teha. ja mw on alati caterinud brainless gameplay peale.
tagasi üles
Paganarh
Kreisi kasutaja
Paganarh

sõnum 02.11.2011 11:16:37 vasta tsitaadiga

ertr2 kirjutas:
Iga mängu jaoks confi eraldi voice, ei ole mõtet, koguaeg sama mumblet kasutada on mugavam.

tru, kui kõigil inimestel party's on mumble oelmas, muidugi. lihtsalt kui on probleem, et oled mõne värske tuttava või poolsuvalise inimesega partys, on väga lihtne vajutada battlelogis "enable voice" ja ongi korras.

ehk siis kommunikatsiooni puudumine bf3's on põhjendatud ainult siis kui see tekitab mingit jama eraeluliselt icon_smile.gif kõik võimalused on muidu olemas.
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
in-sane
HV kasutaja
in-sane

sõnum 02.11.2011 11:18:58 vasta tsitaadiga

Mortari vastu aitab Flak jacket.
Kommentaarid: 26 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 18
tagasi üles
erik71284
HV kasutaja
erik71284

sõnum 02.11.2011 11:41:51 vasta tsitaadiga

Kui meenutada kõiki oma ~ 400-t surma siis mortar, granaat, rpg, c4,tankikahur moodustavad paremal juhul umbes 5 % nendest. Enamus tuleb ikkagi käsitulirelvadest. Võimalik,et see on seotud asjaoluga et mu põhiline klass on siiani Assault.
Ehk siis on paremaid perke kui Flakjacket
Kommentaarid: 83 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
invension
Kreisi kasutaja
invension

sõnum 02.11.2011 11:42:25 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
ottf kirjutas:

Jah! Telefoniputkas kasatšoki tantsimine ja hiirel vasaku nupu alla teipimine on pretty much skill tõesti. Tee meile teene ja ära enam postita.

ahaha ottf ära enam tõesti postita siia teemasse icon_lol.gif
Ja see mortari jutt on täielik bs et ei saa üle sildade ega midagi!
Kasuta oma aju juut.
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 9
tagasi üles
snap3
Kreisi kasutaja
snap3

sõnum 02.11.2011 11:48:22 vasta tsitaadiga

Lord Ami kirjutas:
Krt Grand Bazar on lõputult hea map icon_biggrin.gif Saan seal alati palju kille. KD ratio ka tõuseb.
16-20 player, 32 juba mõttetult palju.

Nõus. Ja üldse, kõik nii ootasid 64 playeriga BF-i aga enamus mängivad 16-32 serveritel.. sest need mapid ei ole piisavalt suured 64 playeri jaoks.. loodan et DLC-dega tulevad veel suuremad mapid ja kus capture-mcom pointid on kaugemal üks teisest:)

+commo rose suht mõttetu, keegi ei kasuta seda ja kui ise kasutad siis keegi nkn ei kuule.. samuti ootasin et tuleb BF2-ga sarnane süsteem

aga muidu super mäng thumbs_up.gif icon_razz.gif
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 66
tagasi üles
Bluerayeye
HV vaatleja

sõnum 02.11.2011 11:53:26 vasta tsitaadiga

eltso kirjutas:
ottf kirjutas:

Mortarit saabki ainult mortariga maha, mis on täiesti absurd. Ma tahaks joosta vaenlase baasi sisse ja neile värdidele nuga anda, aga ei saa. Tuleb tekst ette, et 10 sekundit aega tagasi pöördumiseks enne kui sured. Snaipriga pole kuskilt võtta head nurka kah nende elimineerimiseks.
tagasi üles
Ramones
HV veteran
Ramones

sõnum 02.11.2011 12:00:24 vasta tsitaadiga

Bluerayeye kirjutas:
Ma tahaks joosta vaenlase baasi sisse ja neile värdidele nuga anda, aga ei saa.

See on pigem baserape kaitseks loodud.
Proovisin ka mingi hetk mortarit hoorata, aga suht mõttetu tundus - eriti kedagi maha ei saanud (enamus rahvas ei tunne "q" nuppu ja siis vahi seda tühja kaarti thumbs_down.gif ). Eesliinil saab palju rohkem kasulikku teha imo.
Kommentaarid: 76 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 75
tagasi üles
rivo1988
HV vaatleja

sõnum 02.11.2011 12:18:29 vasta tsitaadiga

ega kellelgi pole sellist probleemi mängus et gameplay kuidagi väga laggine või bugine ise ei teagi kumb sest suht võimatu on bf3 atm pelada.mull endal muidu bf2 ja bf2bc ka ja nendega pole probleemi ei mingisugust laggi .bf3 vahepeal lööb vaspjee errori ja viskab servust välja.olen muidu proovind ka 32/32 servu ja seal suht sama jama laggine ei saa joosta korralikult ei näe relva vahepeal... jne
tagasi üles
ertr2
HV Guru
ertr2

sõnum 02.11.2011 12:23:28 vasta tsitaadiga

painkillah kirjutas:
battlefield on üliraske icon_rolleyes.gif Imo mõlemas mängus joosked ja lased pähe
Kommentaarid: 67 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 65
tagasi üles
olxter
HV kasutaja
olxter

sõnum 02.11.2011 12:26:14 vasta tsitaadiga

üks tore statside leht ka: http://www.bf3log.com
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Misfits
Kreisi kasutaja
Misfits

sõnum 02.11.2011 12:42:19 vasta tsitaadiga

ottf kirjutas:
imo cod vajab oluliselt rohkem skilli ja mõtlemist kui bf... see tanki repairimine, medpacki/ammo viskamine mingi ulme skilli ja teamworki indikaator nüüd küll ei ole - või rpg-de/mortarite spamm icon_biggrin.gif

ja pigem uuendagu skinni, lihvigu vana kui teha mingi uus käkk mootor mis töötab nii bugiselt, et jube... isegi destructioni mõttes on bf3 tagasiminek imo
ju cod-i market on siis nii ahvatlev, et on vaja BF-i sinna suunas lükata

thumbs_up.gif thumbs_up.gif thumbs_up.gif
Täpselt minu mõtted. sai kah siis suure EA kampaania ohvrina see BF3 ostetud. SPst ma ei räägi sest seda ma ei mängi ja paistab ,et ka teisi tuhandeid ,kes serverites möllavad ,see ei huvita.
Aga serveritesse *connectimine* ja kui kaua see aega võtab? (võib olla ei saagi) No comoon poisid!!!!
Kas see on Multiplayer Game või All Night Connecting Game? CODini on ses suhtes BFil veel pikk maa minna. Aga mäng ise nagu mäng ikka. Tankid ja muu tehnikamöll vaid juures. Tankide ja muu tränaga on algul hea kiiresti vanlase tagalasse tormata.

Ja võidab see kel on *advance* ja kaotab see kellel *delay*. Reaktsioonikiirus ja skill? This is not a real life!! This is internet!!
See on minu arust mäng kus loevad kaugus serverist ja arvutivõimsus ning netikiirus. BFis on veel vaja ka suuremat ekraani sest liiga palju objekte on korraga pildidl icon_exclaim.gif

Praegu siis selline asi: "Game could not login to EA Online backend."
EA pidi boostima servereid icon_lol.gif

Pole vist mõtet. Varsti tuleb COD välja ja siis servud jälle tavapäraselt tühjad icon_lol.gif

viimati muutis Misfits 02.11.2011 13:10:17, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 188 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 170
tagasi üles
ottf
HV veteran

sõnum 02.11.2011 12:45:47 vasta tsitaadiga

invension kirjutas:
Scart kirjutas:
ottf kirjutas:

ahaha ottf ära enam tõesti postita siia teemasse icon_lol.gif
Ja see mortari jutt on täielik bs et ei saa üle sildade ega midagi!
Kasuta oma aju juut.

hah kuule mart.. see, et sa codis ainult dmi või tdmi mängida oskad on sinu süü icon_biggrin.gif
ja see mortari jutt? sa üldse bf3-e käima oled pannud, et tead kohe nii öelda?

hetkeks võiks kiigata bf3 ametliku foorumit kus enamus on mortari üle ikka suht leilis ja kui nüüd patchiga mingisugune mortari nerf tuleb siis võid ise ennast sinna torru toppida ja kaarega üle platsi lasta icon_biggrin.gif

selline on ka bf3 täna:

Link

mitte mingit vahet ei ole betal ja full mängul, olin betas! ja ainus vahe on bullet dam mis fullis on palju nõrgem või on siis sõduritel hp-d rohkem

viimati muutis ottf 02.11.2011 12:48:53, muudetud 1 kord
tagasi üles
Voyage
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 02.11.2011 12:48:44 vasta tsitaadiga

Misfits kirjutas:
..... BFis on veel vaja ka suuremat ekraani sest liiga palju objekte on korraga pildidl icon_exclaim.gif

Oot oot mismõttes? Kas peaks olema siis nagu 2 posti, sein ja mängijad? icon_smile.gif
Kommentaarid: 752 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 600
tagasi üles
Leinö
HV veteran
Leinö

sõnum 02.11.2011 12:51:55 vasta tsitaadiga

Voyage, nojah, codis plastiliinimehikesed ja seinad aint ongi..
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Battlefield 3 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 386, 387, 388 ... 1045, 1046, 1047  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.