Ma pean esimest korda härra troll ottf'iga nõustuma. Hit detection on mõnikord mängides tõesti kohutav, ja asi pole minu sihtimises.
jess.... mul on tunne, et ma olen midagi saavutanud, keegi võiks kommi tuua Inimesed hakkavad vaikselt roosasid prille eest ära võtma ja aru saama mis toimub...
Ma pean esimest korda härra troll ottf'iga nõustuma. Hit detection on mõnikord mängides tõesti kohutav, ja asi pole minu sihtimises.
jess.... mul on tunne, et ma olen midagi saavutanud, keegi võiks kommi tuua Inimesed hakkavad vaikselt roosasid prille eest ära võtma ja aru saama mis toimub...
ma tänan!
ok... tsaukiplauki järgmise "Trollimiseni"
vahest on hea, vahest ei ole hea. oleneb paljudest asjades. üldiselt ikka parem kui BC2 imo.
HellWalKeR, kui sa surma saad kas sa siis ei näe, et elud lähevad sisuliselt instantselt 0-i?
võrdle näiteks seda, et kui sina kedagi lased valanguga... sul tekib mingi 10x hitmarker ennem kui ta maha saad
nii
ja pane siia kõrvale nüüd see kuidas sa ise pihta saad, mitu korda tekib ekraanile/kõlaritesse mis iganes hoiatus, et said pihta.... mingi 2x max ja oled pikali. - kuhu jäi see 10x hitmarker ?
Vahel on selline olukord küll... Samas ma vahel ise tekitan neid olukordi. Kiirelasuline kuulipildur niidab nii kiiresti, et ei jõua reageeridagi
Sihtimisega siin mängus küll vist probleemi ei tohiks olla.
Vahest snaipriga ei saa pihta inimesele kes 100+ meetrit eemal, ja tema laseb lähirelvast valanguga mind sellesama maa pealt maha.
Nats ebaloogiline on see täpsus siin.
Vahest snaipriga ei saa pihta inimesele kes 100+ meetrit eemal, ja tema laseb lähirelvast valanguga mind sellesama maa pealt maha.
Olen ka seda tähendanud, aga minumeelest on nii, et kui pihta saad, siis on accuracy natuke aega paigast ära. See on loogiline ka.
Olen ka seda tähendanud, aga minumeelest on nii, et kui pihta saad, siis on accuracy natuke aega paigast ära. See on loogiline ka.
Lasen peast mööda kauguse tõttu ja saan pihta kehase, vastane niidab siis valanguga maha. saaks aru kui laseks kaupa kuule kuid valang on ikka valang ja pihta peaks saaba ainult 1-2 kuuli, ja see kah kui ma püsti. üldiselt olen pikali, see on ainuke asi mis minule selles mängus ei meeldi.
See selleks! Ma ei saa aru miks ei võiks mängu korralikult valmis teha ja alles siis release paika panna, miks peab kiirustama. DICE ise ka aasta alguses ütles, et ei kiirustata, paistav et tühjad sõnad jällegi!
See selleks! Ma ei saa aru miks ei võiks mängu korralikult valmis teha ja alles siis release paika panna, miks peab kiirustama. DICE ise ka aasta alguses ütles, et ei kiirustata, paistav et tühjad sõnad jällegi!
Korraliku koormust serveritele ei saa kuidagi ennem kui ta täielikult väljas.
Oleme tasuta testijad, ja siis lastakse vea parandused välja mis sobiksid kõikidele.
üldiselt viimasel ajal on enamustel MP mängudel nii et algul lastakse välja ja siis kuu kahe jooksul lihvitakse korralikuks.
Oleme tasuta testijad, ja siis lastakse vea parandused välja mis sobiksid kõikidele.
üldiselt viimasel ajal on enamustel MP mängudel nii et algul lastakse välja ja siis kuu kahe jooksul lihvitakse korralikuks.
Jah selles on sul täiesti õigus mäng on tõesti väga toores ja raalsusest on asi sama kaugel kui teekond maalt kuuni.Üksikmängus oli mingi lennukiga missioon ,lennukis istudes vahepeal kadusid jalad ära ja siis tulid tagasi.Lampe puruks ei saa lasta jne...
Serverite probleemid on tavaline, aga ma pigem mõtlen toorest UI'd ja mõndasid mängu feature ja no SP!
Kiirustades on võetud konsoolidelt mapi loadingu screen ka nagunii, 720p.
Game Notes
~~~~~~~~~~
As bullets whiz by, walls crumble, and explosions throw you to the ground,
the battlefield feels more alive and interactive than ever before. In
Battlefield 3, players step into the role of the elite U.S. Marines where
they will experience heart-pounding single player missions and competitive
multiplayer actions ranging across diverse locations from around the globe
including Europe, Middle-East and North America.
Notes
~~~~~
Razor1911 doesn't accept and support the online DRM "Origin" from EA.
This release is dedicated to our fans worldwide who bought this game on
legal way and don't want to install the trojan from Electronic Arts to play
online.
Install Notes
~~~~~~~~~~~~~
2. Copy bf3.exe to your install folder
3. Have fun!
Razor 1911 Greetings
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
EA Trojan - It's in the game...ehm...It was in the game!
tundub et hiire kursori asetus menüüdes on korda tehtud, ennem pidi kursorit päris kõvasti ülesse poole ajama kuni nupp vajutamskõlblikuks muutus _________________ "Mõtle kriitiliselt"
Game Notes
~~~~~~~~~~
Notes
~~~~~
online.
Install Notes
~~~~~~~~~~~~~
3. Have fun!
Razor 1911 Greetings
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Saad PSi saata?
Krt ma just uurisin seda ja Origin on ikka saatanast küll! Saatsin EA supportile kirja ka selle kohta. Tehke seda kõik, siis on lootust ka Origini muutmiseks/kaotamiseks. Tõsiselt murelikuks teeb selle Origini käitumine.
Game Notes
~~~~~~~~~~
Notes
~~~~~
online.
Install Notes
~~~~~~~~~~~~~
3. Have fun!
Razor 1911 Greetings
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Game Notes
~~~~~~~~~~
Notes
~~~~~
online.
Install Notes
~~~~~~~~~~~~~
3. Have fun!
Razor 1911 Greetings
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Töötab kah? (http://pastebin.com/ycF4YqcT)
Milleks üldse põdeda? Mida see niiväga siis kotrollib seal või teeb? Pärast tõmbab mingi bani veel kaela et ya asjadele ligi ei saa
Game Notes
~~~~~~~~~~
Notes
~~~~~
online.
Install Notes
~~~~~~~~~~~~~
3. Have fun!
Razor 1911 Greetings
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Töötab kah? (http://pastebin.com/ycF4YqcT)
Milleks üldse põdeda? Mida see niiväga siis kotrollib seal või teeb? Pärast tõmbab mingi bani veel kaela et ya asjadele ligi ei saa
Niipalju teeb, et ükskord saadab EA kirja ala "We've noticed you visit EA partner's website ..... less fraquently than usually"
No siin on vastakaid arvamusi. EULA's on selgelt kirjas mida Origin teha võib. Tegelikkuses ta vist niiväga failide kallale ei kipu, vaid lihtsalt skännib nad läbi vms. Samas ikkagi, milleks seda meile, mängu ostjatele vaja on -.- Said juba oma raha, olgu rahul.
Kas keegi teab mitu miini korraga maas saab olla? Ühe mängija / tiimi poolt? Või võin engiga ammo packi kõrval seistes neid lõpmatuseni loopida? _________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do."
Kahju et nad ground defformationi ka ära võtsid, crysisesse taheti ka panna aga eemaldati vist samadel põhjustel miks siit.
Samas mingeid väiksemaid maste olen maha küll võtnud, ala mõnekümne meetrised, aga suur jääb jah pidama :S
Miskipärast ei joini serverisse, jääbki joinima.
Äkki miskit rohtu, eile toimis veel, siis panin uued driverid mis siin paar lehte soovitati peale ja voilaa, jääbki joinima
Äkki miskit rohtu, eile toimis veel, siis panin uued driverid mis siin paar lehte soovitati peale ja voilaa, jääbki joinima
ATIle on 11.10 driverid väljas, proovi neid. _________________ http://nodejs.org/
Resal oled käinud? Kui jah, siis ei oska hetkel midagi soovitada, pane vanemad peale tagasi ehk? _________________ http://nodejs.org/
Nonii, mis sellest lubadusest sai, et radio tower on destructible...
Krt küll- hirmus tõesti, ma arvan, et sa peaksid uninstalli tegema nüüd ja refundi küsima. Et nagu mismõttes pole tower destructioni sees
... Kuu aega enne release'i lubati, et torni on võimalik õhku lasta, kui mängjad küsisid selle kohta Caspain Bordersi videoga seoses. Muidu see mind ei huvitaks, kui poleks otseselt mängjatele valetatud.
XATM092 kirjutas:
Dude . kirjutas:
Nonii, mis sellest lubadusest sai, et radio tower on destructible...
Minul küll see torn meeldib tervena.
Niipalju olen näinud kuidas vastased ja enda omad sinna sisse lendavad.
Paar korda olen näinud kuidas tagaajamisel on vastast juhatatud meelega sinna torni pihta.
haldz, mis teema seal snaipri missioonis on?? Kumb keda laskma peab? Või kuidas seda näha saab? CoOpis siis just... targetin ära aga kust ma tean kumba laseb tiimikaaslane ja kumba mina? Chati võimalus puudub _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Minul see 11.10 crashimise ja lambikate kokkujooksmiste vastu ei aidanud, siiamaani hüppab FPS 40 pealt 0-1 peale ja siis tagasi.
Kas sa ikka enne need CAP4 jne ka uninstallisid?
Ma tegin nii, et draiveri installerit käivitades valisin uninstall ja lasin kõik maha - Restart
Siis võtsin device manager ja lasin mõlemad maha - Restart (+ veendusin et Control panelis seal Programs all pole ati asju enam).
Siis installisin 11.10 ja nüüd probleem lahenenud
viimati muutis Lord Ami 01.11.2011 20:57:26, muudetud 2 korda
Minul see 11.10 crashimise ja lambikate kokkujooksmiste vastu ei aidanud, siiamaani hüppab FPS 40 pealt 0-1 peale ja siis tagasi.
Kas sa ikka enne need CAP4 jne ka uninstallisid?
Ma tegin nii, et draiveri installerit käivitades valisin uninstall ja lasin kõik maha - Restart
Siis võtsin device manager ja lasein mõlemad maha - Restart (+ veendusin et Control panelis seal Programs all pole ati asju enam).
Siis installisin 11.10 ja nüüd probleem lahenenud
Ennem lasin ikka korralikult maha ning Driver Sweeperiga puhtaks, aga jah mina väga 11.9 vahet ei näe kui ainult seda, et madalamatel FPSidel on pilt sujuvam, kuid see kokkujooksmine esineb siiamaani.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.