Kas keegi teab mitu miini korraga maas saab olla? Ühe mängija / tiimi poolt? Või võin engiga ammo packi kõrval seistes neid lõpmatuseni loopida? _________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do."
Kahju et nad ground defformationi ka ära võtsid, crysisesse taheti ka panna aga eemaldati vist samadel põhjustel miks siit.
Samas mingeid väiksemaid maste olen maha küll võtnud, ala mõnekümne meetrised, aga suur jääb jah pidama :S
Miskipärast ei joini serverisse, jääbki joinima.
Äkki miskit rohtu, eile toimis veel, siis panin uued driverid mis siin paar lehte soovitati peale ja voilaa, jääbki joinima
Äkki miskit rohtu, eile toimis veel, siis panin uued driverid mis siin paar lehte soovitati peale ja voilaa, jääbki joinima
ATIle on 11.10 driverid väljas, proovi neid. _________________ http://nodejs.org/
Resal oled käinud? Kui jah, siis ei oska hetkel midagi soovitada, pane vanemad peale tagasi ehk? _________________ http://nodejs.org/
Nonii, mis sellest lubadusest sai, et radio tower on destructible...
Krt küll- hirmus tõesti, ma arvan, et sa peaksid uninstalli tegema nüüd ja refundi küsima. Et nagu mismõttes pole tower destructioni sees
... Kuu aega enne release'i lubati, et torni on võimalik õhku lasta, kui mängjad küsisid selle kohta Caspain Bordersi videoga seoses. Muidu see mind ei huvitaks, kui poleks otseselt mängjatele valetatud.
XATM092 kirjutas:
Dude . kirjutas:
Nonii, mis sellest lubadusest sai, et radio tower on destructible...
Minul küll see torn meeldib tervena.
Niipalju olen näinud kuidas vastased ja enda omad sinna sisse lendavad.
Paar korda olen näinud kuidas tagaajamisel on vastast juhatatud meelega sinna torni pihta.
haldz, mis teema seal snaipri missioonis on?? Kumb keda laskma peab? Või kuidas seda näha saab? CoOpis siis just... targetin ära aga kust ma tean kumba laseb tiimikaaslane ja kumba mina? Chati võimalus puudub _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Minul see 11.10 crashimise ja lambikate kokkujooksmiste vastu ei aidanud, siiamaani hüppab FPS 40 pealt 0-1 peale ja siis tagasi.
Kas sa ikka enne need CAP4 jne ka uninstallisid?
Ma tegin nii, et draiveri installerit käivitades valisin uninstall ja lasin kõik maha - Restart
Siis võtsin device manager ja lasin mõlemad maha - Restart (+ veendusin et Control panelis seal Programs all pole ati asju enam).
Siis installisin 11.10 ja nüüd probleem lahenenud
viimati muutis Lord Ami 01.11.2011 20:57:26, muudetud 2 korda
Minul see 11.10 crashimise ja lambikate kokkujooksmiste vastu ei aidanud, siiamaani hüppab FPS 40 pealt 0-1 peale ja siis tagasi.
Kas sa ikka enne need CAP4 jne ka uninstallisid?
Ma tegin nii, et draiveri installerit käivitades valisin uninstall ja lasin kõik maha - Restart
Siis võtsin device manager ja lasein mõlemad maha - Restart (+ veendusin et Control panelis seal Programs all pole ati asju enam).
Siis installisin 11.10 ja nüüd probleem lahenenud
Ennem lasin ikka korralikult maha ning Driver Sweeperiga puhtaks, aga jah mina väga 11.9 vahet ei näe kui ainult seda, et madalamatel FPSidel on pilt sujuvam, kuid see kokkujooksmine esineb siiamaani.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.