Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Riivo77
HV Guru

|
26.10.2011 12:50:55
|
|
|
Ma olen tähele pannud, et aeg-ajalt ei raatsi väravas olev mängija käsi piisavalt kasutada. Õnneks seda enam praktiliselt ei ole, et väravavaht keeraks vastase ründaja suunas külje. Samas 1:1 olukorras jäädakse veel liiga sageli joonele seisma, mis muudab ründaja elu tunduvalt lihtsamaks.
Tulen täna koos Robini ja ta sõbraga, ma usun, et 2 poissi ei riku meie "mänguharmooniat"
Täiendus - Robin säästab täna jalga, pidi tunda andma. Nii et tulen täna üksi.
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Erts90
HV vaatleja
|
26.10.2011 15:06:38
|
|
|
Ma ei jõua vb õigeks ajaks kohale, aga tulemine on 85% kindel, nii et võite minuga arvestada.
|
|
tagasi üles |
|
 |
m4rtti
HV kasutaja
|
26.10.2011 23:08:12
|
|
|
Erts, kuidas nüüd sellest aru saada? Tähendab arvestame sinuga, aga 15% tõenäosusega arvestame valesti (risk), mille kompensatsiooniks ostad meile kaks paari väravahikindaid. Mina võin selle poolt hääletada küll
----
Täna jällegi suurepärane mäng. 10:9 vastastele paraku. Meil oli samas jällegi kuuendik meestest vigastatud. Mõlemalt poolelt lasti läbi väravaid, mida poleks pidanud juhtuma. Mina laisklesin kaitses oma ääres ja sealtki tuli selle tõttu mõni. Aga üldise mängupildiga viimasel kahel korral, kus on olnud võrdsed võistkonnad, võib minu arvates väga rahule jääda. Tuletage meelde, mis eelmine aasta samal ajal toimus.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Riivo77
HV Guru

|
27.10.2011 00:35:16
|
|
|
Tänane kaotus oli tõesti üleliigne Alguses läksime päris mitme väravaga juhtima ning suutsime enda värava päris pikalt puhtana hoida (olen tegelikult natuke liiga kaua viimastel kordadel väravas olnud, nii hea ma ka sellel positsioonil pole). Mingi hetk said vastased söödu käima ning mehed avanesid neil ka väga hästi, pole midagi halba ütelda. Ise jätsime natuke liiga palju häid või väga häid võimalusi löömata ning nii see kaotus tuli.
|
|
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
27.10.2011 07:06:25
|
|
|
Nja, tore mäng oli. Ise tundsin ennast natuke kasutuna, kuidagi poole mängu pealt pea ei töötanud või oli asi Zanis , kes üldse ruumi ei jätnud.
Natuke on ka ruumi vähe või tehnikat, et meie pisikesel platsil triblada - marttit võib selles suhtes kiita, et ta purjetab palliga päris kenasti...
_________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!| |
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
Erts90
HV vaatleja
|
31.10.2011 18:52:27
|
|
|
Kõigil kell õigeks pandud, et täna õigel ajal kohal olla!? Enamus elektroonikat suudab ise selle õigeks panna, aga siiski. 20:45 näeme!
|
|
tagasi üles |
|
 |
Riivo77
HV Guru

|
31.10.2011 18:55:06
|
|
|
Erts90 kirjutas: |
Kõigil kell õigeks pandud, et täna õigel ajal kohal olla!? Enamus elektroonikat suudab ise selle õigeks panna, aga siiski. 20:45 näeme! |
Väga asjakohane märkus.
|
|
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kaszpar
HV kasutaja

|
01.11.2011 00:11:08
|
|
|
Mäng oli hea, lõpp vajus ära. Andis tunda üks poolik mees, väravas oli tubli. Kolmapäevani!
|
|
Kommentaarid: 36 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
m4rtti
HV kasutaja
|
01.11.2011 00:17:44
|
|
|
17-11 vms. Hea mäng tõepoolest. Lõpus andis tunda meie ealine ja füüsiline ülekaal. Samas mina olen vigastatud, et selle võrra natuke võrdsem siiski.
Kolmapäeval jälle.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
01.11.2011 00:18:07
|
|
|
Nja täna oli tegelikult just selline mäng nagu peab olema, kui on pool meest rohkem mehi väljakul.
Ca 1,5h pidasime kenasti vastu, aga siis, seisul 9-10 sai kuidagi võhm meestel otsa. See on ka normaalne tegelt, eriti kui oleme juba viiki pressinud niigi kaua.
Peale seda juhtus see mis juhtuma pidi - mehed ei jõudnud enam kaasas püsida ja nii palju, kui vaja, liikuda. Meil tekkis võimalusi veidi vähem ning samas teil avanes neid üha rohkem.
Üldiselt oli võimaluste rohke mäng ning suht palju jäi löömata. Ise lasin 2 posti ja paar lihtsalt rumalast kohast mööda ja teil oli ka ikka mitu päris naeruväärset olukorda.
_________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
Riivo77
HV Guru

|
01.11.2011 15:18:23
|
|
|
Mulle tundus, et me jätsime täna päris mitu korda söödu tegemata ning mehed lõid ise peale, kuigi teine mees oleks ehk natuke paremal positsioonil olnud. Vastased mängisid seevastu oma mehed päris headele positsioonidele. Mängu lõpus toimunud kokkupõrkes sain kena sinika ka silma alla.
Ja m4rtti jutt oma vigasest olekust on ka selline puru silma ajamine.
|
|
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
m4rtti
HV kasutaja
|
03.11.2011 12:42:23
|
|
|
Tubli mäng eile, 11-9 jäi lõpuks. Viimased väravad tulid paari minuti sees. Algul oli päris keeruline 4-kesi 5 vastu platsil (eriti kui üks neljast oli vigastatud), aga hiljem saime mängu käima ja igaüks võttis natuke rohkem individuaalselt enda peale ka ning jõudsime järele.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
10.11.2011 01:03:09
|
|
|
Tänane mäng koosnes kahest osast:
Esimene osa oli väga pingeline ja kestis ca 1h.
Mõlemad meeskonnad mängisid hästi kaitses ning meie, heledate, plussiks oli kindlasti see, et saime väikese poisi väravasse panna ning seega väljakul oli mehisem olla.
Mängu teises osas ei olegi kindel mis juhtus, aga tumedad kuidagi lakkasid koos töötamast. Meile jäeti ruumi ja saime kohe väikese vahe sisse tehtud väravates.Mingi aja möödudes tõmbasid nad natuke väravaid tagasi, aga lõppseisus jäid heledad paari väravaga peale.
Märkused ja mõtted...
a) tänane mäng oli tegelikult meeskondlikult suht võrdne, mingi hetk taandus asi kommunikatsioonile/koosmängule
b) tulevikus kui teeme meeskonnad ning väike poiss saab olema see, kes tasakaalu määrab, siis on see mõeldud ikka eelkõige selliselt, et väike poiss on lõviosa mängust väljakul, muidu see tasakaalu asi ei tööta nii hästi - või siis me ei löö nii hästi
Saatsin kirja ka Mihhailile väljaku kohta:
Spoiler 
Tere Mihhail!
Kirjutan teile, sest täna oli esimest korda, kui väljaku Wismari tänava poolne ots oli täiesti märg.
Kogu karistusala ja selle ümbrus oli nii libe, et igasugune väravahi töö oli võimatu ning esines ka õige mitu valusat kukkumist.
Niiskemaid kohti esines ka üksikutes teistes väljaku tsoonides.
Me väga loodame, et järmine kord sellises konditsioonis väljak ei ole, sest see on lihtsalt ohtlik.
Nagu ka leppisime kokku hooaja alguses, kui väljak on nigel, siis anname kohe teada.
Tänase korra eest, me veel 50% soodustust ei nõua, aga järgmine kord võite sellega arvestada.
Jään lootma, et peate lugu meie usaldavast suhtumisest ning panete saali veidi varem sooja, et selline libedus ei korduks.
Usun, et oleme head kliendid ning sealjuures ei kasuta teie sooja vett ning dushi ruume - igati tulus teile.
Järgmise korrani,
Norman Ojasoo
HV Spordiklubi
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
m4rtti
HV kasutaja
|
10.11.2011 12:38:34
|
|
|
Täna jäi lõpuks vahe umbes 4-5 väravat, mis ei ole kõige hullem. Lõpupoole suutsime natuke aktiivsemalt mängida, aga vahepeal oli küll suhteliselt hambutu. Ilmselt tegi meele mõruks see, et olime 1 võrra vähem väljakul ehk siis oli kogu aeg kaks meest peal ning samuti see libe väljak. Mina õnneks kukkusin vaid 2 korda ja mitte eriti valusalt. Loodetavasti saab sellega korda kuigi kondensvee probleem ilmastiku muutumisega ilmselt mingil määral jääb.
Peaks jah nii olema, et kui muidu on võrdsed võistkonnad, siis pigem hoida poissi väljakul. Viimased kuu aega on näidanud, et võrdsed võistkonnad on huvitava ja ilusa mängu eeldus. Väravasse panna poiss ainult siis kui peaks seis halvaks minema või kui on arvuliselt võrdsed võistkonnad. Vahepeal mul ei jäänud muud plaani kui kaugelt lüüa. Ütlesin ka XD-le, et hakkame lööma, ning ühe korra jõudsin edukalt proovida, kuid siis Riivo vahetas poisi väravas ka kohe välja. Ratsionaalne ent mitte inimlik plaan ongi sellises täbaras vähemuses seisus lihtsalt kaugelt pommitada, mis väiksemat mõõtu ja füüsiliselt mitte niivõrd vastupidava väravahi puhul sunniks tegema vastaspoolt muutuseid. Mul endal siiamaani näpp liigub vaid võib-olla ühe sentimeetri, seega üritaks pigem seda pommitamist väiksema mehe vastu vältida.
Lõpuks tasub meeles pidada, et Eesti võitis tihedas lumesajus ka MM-i neljandat võistkonda Uruguaid! Ehk ilmselt leidis ka eile pime kana libedal väljakul oma tera
|
|
tagasi üles |
|
 |
Riivo77
HV Guru

|
10.11.2011 13:23:08
|
|
|
Libe väljak on tõsiselt tüütu. Eile olin üldiselt ettevaatlik libedal pool, aga lõpupoole õnnestus ikkagi korralikult selili käia. Edaspidi võib nii libeda väljaku korral ka pooltevahetust teha.
Üks asi veel, mis on juba mõnda aega mõttes mõlkunud - prooviks äkki ilma vv käest viskamise piiranguta? Nn pärismängus selliseid piiranguid ju pole.
|
|
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
10.11.2011 15:42:51
|
|
|
Ah jaa, üks asi veel mehed.
Praktilie nõuanne, mis võiks vaikivaks kokkleppeks formuleerida.
Ärme jaluta värava ja palli vahel.
Minu vabandused Martti ees, see ükslöök, kui ta konkreetselt palli võttis võrgust välja ning mina taganurka sihtides teda tabasin oli minu eksimus, aga üldiselt on jalgpallis selline hea tava, et kui väljakul on mingigi löömine kuskil suunas, siis mehed hoidvad, eelkõige oma tervise huvides ka, niisama palli vära vahel tammumast.
Meie trennis võiks see tähendad, et need kes teevad vahest löögiga sooja oleksid lihtsalt ühel pool ja teised teisel pool. Kui meid on palju läheb kitsaks muidugi...
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
Riivo77
HV Guru

|
10.11.2011 16:01:20
|
|
|
Väga mõistlik meeldetuletus/ettepanek, eks isegi olen selle vastu patustanud.
|
|
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
10.11.2011 16:10:36
|
|
|
Teine asi on see, et peale lööki liigud palli järgi väljaku äärt pidi.
See tekitab sellise olukorra, kus värav ja lööjad on kõik näha ning siis ei tabata kogemata kedagi õnnetult. Nt eile, lõin sulle pihta korra selle pärast, et minu löögi hetkel manööveradasin meeste vahel ning alles pärast lööki nägin kuhu pall lendas.
Loomulikult lööjatel peab nii palju oidu olema, et kui siis mehed on väravas, siis oodatakse ära, kuni nad pallid väravast kätte saavad. Selle eelduseks aga omakord on, et koguaeg on näha, mis väravas toimub.. jne.
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
voyager_est
HV Guru

|
11.11.2011 16:36:24
|
|
|
Kas te reedel ei tahaks ühte mängu teha?
Mängiks ka teiega, aga nädala sees tulenevalt riigi teises otsas asuvast töökohast mingi valemiga ei jõua...
|
|
Kommentaarid: 74 loe/lisa |
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
m4rtti
HV kasutaja
|
15.11.2011 12:00:00
|
|
|
Mina reedel ei saa ja reedeks on natuke riskantne alalist trenniaega planeerida. Ei tea, kuidas teistega.
Aga täna kõik kohale! Täna pikem trenniaeg ja ootame põnevat mängu. Oleks hea kui enamik võtaks nii heleda kui tumeda kaasa, siis saab võistkondi paremini teha.
Ja kes ei ole veel novembri raha ära maksnud, siis tehke ära.
-------
12-10 tumedatele, aga selle võib samahästi viigiks lugeda, sest vastased mängisid väikeses vähemuses väga hästi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
John Blaze
HV kasutaja

|
15.11.2011 12:32:28
|
|
|
väga hea oli üle pika aja mängida jälle
maksan siis poole kuu eest arvatavasti
|
|
Kommentaarid: 69 loe/lisa |
   |
1 :: |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
15.11.2011 12:52:58
|
|
|
Väga kõva mäng oli eile.
John, sa olid vist see uus mees, väga tore oli sind platsil näha.
Kokkuvõttes jäi seis mingi +3 vastastele vms, aga silmaspidades, et me mängisime poole mehelise vähemusega + teil oli ikka õnne ka natuke siin seal, siis võib väga rahul olla.
Robin oli väravas väga tubli võttes mitu õige asjalikku lööki ära.
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
Riivo77
HV Guru

|
15.11.2011 16:25:06
|
|
|
Ma olen viimastel nädalatel nii palju väravas ja kaitses olnud, et ründemäng hakkab ära ununema.
Aga muidu oli korralik mäng eile, vastased kasutasid oma poolemehelist ülekaalu päris hästi ära.
|
|
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
phrny
HV vaatleja
|
16.11.2011 13:44:37
|
|
|
No niivõrd kuivõrd pool mees, minu arust on juba veerand meest ülekaalu.
Poiss tegi mitu head tõrjet.
Mäng oli muidu väga mõnus, kui söödud käima saadi mõlemad meeskonna poolt.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
16.11.2011 14:02:23
|
|
|
Täna jälle pallima.
Ma võtan Robini tasakaalustamiseks kaasa enda õepoja ning lisaks veel ühe immigrandi.
Will be fun.
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|