Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  HV üritused »  HV Jalgpallisõprade trennid E kell 18.30 - 20.00 Wismari staadionil. Tulge jalkat mängima! märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 68, 69, 70 ... 163, 164, 165  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
m4rtti
HV kasutaja

sõnum 04.10.2011 11:08:08 vasta tsitaadiga

Tuletaks meelde, et mõnel on veel septembri eest tasumata. 10ndaks tuleks oktoobri makse ka juba ära teha (39 eur, pool kuud 20 eur). Palun ülekanded õigeks ajaks.

Hüppeliiges on paistes, ei tea veel kas homme väljakule saan, aga vähemalt väravasse tulen ikka. Homseni!
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
elkur
HV kasutaja

sõnum 04.10.2011 15:39:38 vasta tsitaadiga

Mnjaa, vahepeal läks andmine päris tõsiseks. Kui sama tempoga edasi läheb siis varsti on kõik väravavahid (loe: lombakad). Tuleb ka ise pattu tunnistada ning kahel korral jäin olukorda lootusetult hiljaks. icon_neutral.gif

Lisaks jäi paar sisselastud väravat kripeldama - mingil lollil põhjusel arvasin, et mäng on eelnevalt peatatud käega mängu või out'i tõttu ning lasin palli lihtsalt sisse veeretada.
Kommentaarid: 50 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 48
tagasi üles
Erts90
HV vaatleja

sõnum 04.10.2011 22:53:43 vasta tsitaadiga

Noh meie mängu algus ei olnud just kiita, sest heledate ründe trio (Aeron, Lauri ja Riivo) lammutas alguses päris korralikult, aga kui mängu käima saime, oli asju juba palju lõbusam. Lõpus üritasime, mis me üritasime, aga viiki ei saanud, tänu minu kehvale kaitsele saime hoopis 11-13 lüüa. Jäin Aeronist viimase löögi ajal ühe sammu võrra kaugemale, kui pidanuks ja see kasutati oskusliku löögiga alla nurka ära. (löök oli ikka väga hea icon_smile.gif ) Eks Kpäev üritan paremini.
tagasi üles
m4rtti
HV kasutaja

sõnum 06.10.2011 11:11:27 vasta tsitaadiga

See postitus on nüüd ametlikult ühe käega kirjutatud icon_smile.gif

Ma ei tea, kas keegi kohapeal nägi, aga anatoomiliselt oli sedasi, et väike sõrm murdus keskkohast tagurpidi ja siis külje peale. Ja siis jäi selliseks. No nagu maffia oleks küsitlenud. See oli naljakas, et traumapunktis inimesed krimpsutasid nägu ja röntgenist öeldi, et ei olegi varem nii kõverat sõrme näinud.

Tegelt midagi hullu ei ole. Kõik läks liitumiskohtadest ainult. Nad ütlesid, et 3 nädalat võiks kips olla, ma loodan 2 pärast ära võtta. Seega varsti näeme.

(Tuletan meelde, et esmaspäevaks tuleb oktoobri eest maksta! 39 eur üks kuu, 20 pool kuud. Kiitused Žanile, kes esimesena ära tegi.)
Manus

viimati muutis m4rtti 06.10.2011 16:28:41, muudetud 1 kord
tagasi üles
Riivo77
HV Guru
Riivo77

sõnum 06.10.2011 12:34:33 vasta tsitaadiga

Siis läks kokkuvõttes vist isegi hästi. Kuigi kogu juhtum on üks õnnetu juhus, aga mis teha.

Mis mängu puudutab, siis peale su vigastust vahetasin ma poolt ning lõpuks kujunes kummalisel kombel vaat et üks ühepoolsemaid mänge üldse meie "trenniajaloos", meie siis muidugi võitsime. icon_cool.gif
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 32
tagasi üles
Aeron
HV Guru
Aeron

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 10.10.2011 23:44:58 vasta tsitaadiga

Nja mehed, vaja vist natuke rääkida jalgpalli söödumängu tagamaadest ka natuke, sest muidu paistab, et mehed ei hammusta lahti. Täna kaotasime pea-asjalikult selle pärast, et me ei andnud õigel ajal söötu...

Selgitan..

Esmalt unustame ära igasuguse viimase hetke söödu TÄIELIKULT oma väljaku poolel. Tegelikult ka. Sellest ei võida mitte keegi. Miks? Kas pole mitte lahe viimasel hetkel ära sööta, et siis .. emm?

- EI!
Kui sa ootad palliga viimase hetkeni alati oma väljaku poolel, siis sa kutsud vastased suruma. Oletame , et sa isegi õnnestud, siis on küsimus mida sa võidad? Teine mees on siis samas olukorras kus sina olid just äsja, aga sina oled mängust väljas, sest sinult palli ära võtma tulnud mees on sinu otsas kuidagi ning mitte midagi paremaks ei läinud. Täpselt niimoodi kaotate paar olukorda ning paar väravat ning kujuneb selline mängu pilt, kus vastased on koguaeg sinu meestel seljas ja lahti mängida on väga raske ning sööta pole kuhugi, sest vastased suruvad ja on koguaeg meie meestel seljas = HALB!

Vaatame alternatiivi.
Sa söödad ära kohe, kui mingi oht on. Vastased tulevad suruma, aga kuna neid ohtlikult lähedale ei lasta, siis on kõigil ruumi sööta ning napikaid ei ole ja kõik on rahulikumad. Vastased alguses jooksevad veidike palli järgi, aga peagi märkavad, et neil üldiselt ei ole mõtet suruda enne keskväljakut. Meil on ruumi mängida ning tekivad olukorrad = HEA.

Seega mehed, mingid napid söödud on mõttekad ainult siis, kui oma meest otse söödule mängida VASTASE väljaku poolel. Johh muide on selle asja väga hästi lahti hammustanud!

Mis veel, alati tuleb oma mehega kaasa liikuda ning kaaslasetele meenutada seda teha = suhelda! Tegelt ka, eriti kui meeskonnal on raske ja olete kaotusseisus, siis on suhtlemine eriti tähtis. Täna me lihtsalt vaatasime, kuidas vastased mängisid. Meestega kaasa praktiliselt ei liigutud ning omavahel mehi jagatud ei saadud. Mitu korda erts liikus äärde ning teda üsna kaugelt katsid kaks meest - ilmselt üritasid värava lööki katta - ning samal ajal keskel üksi oli riivo. Suhelge. No more, no less.

Ah jaa, kui vastastel on pall, siis meie mehed peavad olema VASTASE JA VÄRAVA VAHEL.

Raske mäng oli täna, 6-22 vms vastastele - heledatele ning tegelikult nad ei olnud paremad nad lihtsalt ei riskinud mõtetult ja sealt tulid ka olukorrad. Veidikese õnne korral oleks võinud olla skoor vabalt 10/12 - 24/25-le, aga kurb oli see, et see oleks mingitest üksikutest posti läinud pommidest, mitte meie headest olukordadest. Moraali mõttes, oleks see ehk muutnud asju siiski.

viimati muutis Aeron 11.10.2011 08:17:34, muudetud 4 korda
Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 65
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Riivo77
HV Guru
Riivo77

sõnum 11.10.2011 02:17:32 vasta tsitaadiga

Liiga tihti lasite end tõesti enda poolel surve alla panna ning omajagu tuli sealt ka väravaid. Samuti jäin ma ise liiga palju kordi ründetsoonis vabaks. Viimased korrad on üks meeskond väga selge võidu saanud, eks tuleb selle poole püüelda, et mängud oleksid tasavägisemad.
tagasi üles
Riivo77
HV Guru
Riivo77

sõnum 12.10.2011 21:58:19 vasta tsitaadiga

Ja tuligi kohe üks tasavägine mäng, mille lõpuks siiski enda kasuks kallutasime. icon_cool.gif Aeron lõi muidugi päris mitu väravat individuaalse sooritusega, aga kohati tuli ka söödumäng päris hästi välja. Endal polnud kõige parem päev, väravas tegin paar kala. Kokkuvõttes siiski üks muhe trenn jälle seljataga.
tagasi üles
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 13.10.2011 01:21:03 vasta tsitaadiga

Täna oli löögi mõttes suht hea päev. Ma vaatan, et raamidesse juba läheb täitsa. Teie väravahid võtsid ka mitu päris kobedat lööki ära.
Meeskondade osas oli tore, et mõlemad pooled söötsid ja vastased suht surusid ka tegelt ega meil lihtne kordagi ei olnud.

tagasi üles
Riivo77
HV Guru
Riivo77

sõnum 14.10.2011 22:44:13 vasta tsitaadiga

Pidin igaks juhuks uuesti postitama meie MTÜ andmed:
MTÜ HV Spordiselts
221052590677

Teema esimeses postituses on küll ka need andmed olemas.
tagasi üles
m4rtti
HV kasutaja

sõnum 18.10.2011 20:12:57 vasta tsitaadiga

Noh, miks mängude kokkuvõtteid pole? Ma olen praegu samas seisus kui need, kes raadio vahendusel spordiüritustele kaasa elavad.
tagasi üles
Riivo77
HV Guru
Riivo77

sõnum 19.10.2011 00:59:11 vasta tsitaadiga

Mäng oli mõnusalt tasavägine, alguses läksime me juhtima (arvatavasti saime kõige kiirema ja lihtsama avavärava läbi "trenniajaloo"icon_wink.gif, pärast tulid vastased järgi ning (mõnevõrra meie oma käkkide abil) läksid ka juhtima ning võtsidki võidu. Hea oli see, et mõlemad meeskonnad mängisid päris head söödumänu, vähemalt osa ajast. icon_cool.gif
Kehamäng läheb meil ka vaikselt aina jõulisemaks, minusugused jäävad ikka suurematele "teerullidele" alla (natuke põrutasin puusa ära, aga ei midagi hullu;). Kõlab ehk kummaliselt, aga mulle meeldib see, et rohkem on selliseid söödueksimusi, kus sööt läheb nagu täiesti tühja kohta, aga seni toimunud liikumisi ja kombinatsioone arvestades oli sööt sinna siiski väga loogiline. Kokkuvõttes oli jälle mõnus trenn.
tagasi üles
Erts90
HV vaatleja

sõnum 19.10.2011 08:21:34 vasta tsitaadiga

Pall peabki liikuma, see tähendab vastase jaoks rohkem jooksmist ja enda meeskonnale seda, et keegi jääb varsti kusagile vabaks. Kui kuhugi anda ei ole, siis saab alati läbi väravavahi palli teisele äärele tuua või pika ette panna, kui liiga hea surve peal on.
tagasi üles
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 19.10.2011 13:10:15 vasta tsitaadiga

Nii on. Hea võimalus tagala söödumängust oli riivo üks värav.
Me oleme hoidnud vastast keskjoonel oma sööduga - keegi viitsinud enam meid otseselt suruma tulla, sest sööt taga liikus ning mingi hetk siis riivo sai tulla keskelt üle poole ning keegi ikka veel ei katnud ja tekkis löögi koht, kus riivo lasi kenasti taha nurka palli ära.

tagasi üles
Kaszpar
HV kasutaja
Kaszpar

sõnum 19.10.2011 21:18:07 vasta tsitaadiga

Väga mõnus mäng. Täna oli peale mängu enesetunne kuidagi eriti hea(kuigi tegelikult on miski haigus küljes).
Kommentaarid: 36 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 33
tagasi üles
Riivo77
HV Guru
Riivo77

sõnum 20.10.2011 10:43:04 vasta tsitaadiga

Mängu lõpuks polnud ma väsinudki - seda küll pigem sellepärast, et viimased 10 minutit vaatasin mängu kõrvalt, peale õnnetut tabamust vastu nina ja prille:)
Selles mõttes oli huvitav mäng, et alguses olime meie liiga üle, peale paari vangerdust kippus teine pool liialt eest minema. Kui läksin väravasse, siis muutus seis võrdsemaks, aga päris lõpp, kui olin platsi serval, vajus meie poolelt muidugi ära - eks järgmine kord proovime paremini (nagu ikka) icon_cool.gif
tagasi üles
m4rtti
HV kasutaja

sõnum 24.10.2011 16:44:56 vasta tsitaadiga

Võtsin ennetähtaegselt kipsi ära. Tõmban täna näpud teibiga kinni ja tulen vaatan, kas olete vahepeal paremaks ka saanud.
tagasi üles
Kaszpar
HV kasutaja
Kaszpar

sõnum 24.10.2011 23:22:24 vasta tsitaadiga

Ülihea mäng tegelikult, Robin tegi vastaste poolt mängu ära pmst.
Kommentaarid: 36 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 33
tagasi üles
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 25.10.2011 00:25:07 vasta tsitaadiga

Täna võitsid heledad Robini võrra suhteliselt. Mäng oli väga tasavägine. 13-12 jäi lõpuseis. Esimest väravat ootasime mingi 20 min ca.
tagasi üles
m4rtti
HV kasutaja

sõnum 25.10.2011 10:38:49 vasta tsitaadiga

Oli tõesti korralik mäng. Hoolimata sellest, et jäime kohe alguses vähemusse ja viiendik mängijatest olid vigastatud suutsime ikkagi põnevust hoida ja juhtida ka vahepeal.

Robiniga peaks tegema enne mängu seda soojendust, et üksteisele kiired mööda maad kahe puutega söödud. Siis harjutab saama palli omaks ja kohe kiiresti edasi lööma. Ükskord näitasin talle ka. Ega palju muud tal värava löömiseks vaja pole. Eile lõi ka üle puusa ühe väga kena värava kui palli endale ette sai icon_smile.gif

Tahaks muidugi üle toonitada, et Riivo ei mängi üldse hästi - ta on lihtsalt ebamugav vastane. Eesti koondis on ka tegelikult väga hea, aga lihtsalt vastased on ebamugavad.
tagasi üles
Riivo77
HV Guru
Riivo77

sõnum 25.10.2011 11:44:53 vasta tsitaadiga

m4rtti kirjutas:
Tahaks muidugi üle toonitada, et Riivo ei mängi üldse hästi - ta on lihtsalt ebamugav vastane. Eesti koondis on ka tegelikult väga hea, aga lihtsalt vastased on ebamugavad.

Väga südamlik kompliment. Mis siis veel saab, kui ma hästi mängima ka hakkan? icon_cool.gif
Aga mäng oli muidu mõnusalt pingelise lõpuga, suutsime oma üheväravalist edu hoida. Olin isegi enda kohta harjumatult pikalt väravas, aga sel ajal löödi meile ka keskmisest selgelt vähem väravaid:)
tagasi üles
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 25.10.2011 12:08:51 vasta tsitaadiga

Nja, viimasel ajal olen rohkem lööma hakanud ning suureks rõõmuks lähevad need löögid, mida lihtsalt löömise pärast ei löö, reeglina postide vahele. Ebameeldiv üllatus on see, et mehed on väravas üha paremini seisma hakanud.
tagasi üles
m4rtti
HV kasutaja

sõnum 25.10.2011 14:49:22 vasta tsitaadiga

See viimane on jah häirivaks muutunud. Kaitses oli ka eile päris hea mäng. Mitu kiirrünnakut, kus otsisin kiiret söötu või lööki, läksid luhta, sest püsiti kaasas (Johh nt).
tagasi üles
phrny
HV vaatleja

sõnum 25.10.2011 15:35:57 vasta tsitaadiga

Mäng oli mõnus, meeskonnad olid ikka päris tasavägised ja väike poiss oli vast kõige ohtlikum, natukene kindlust ja julgust ja toimib.

Kaitse oli päris tugev,hoiti aktiivslet kinni ja võimalusi tekkis läbi kändude.

Homme juba uus mäng icon_cool.gif . thumbs_up.gif
tagasi üles
XD
HV kasutaja
XD

sõnum 25.10.2011 16:28:53 vasta tsitaadiga

Hmm.. alati kui mind pole on hea mäng icon_neutral.gif Peab vist järeldused tegema icon_biggrin.gif

Aga elkur ja Riivo on päris osavateks saanud väravas. Johh mängis eelmine esmaspäev ka kaitses väga hästi, jooksis õige mehega kaasa ja seisis kindlalt.

Homme tulen teie head mängu häirima taaskord

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  HV üritused »  HV Jalgpallisõprade trennid E kell 18.30 - 20.00 Wismari staadionil. Tulge jalkat mängima! mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 68, 69, 70 ... 163, 164, 165  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.