64 player conquest Metros on täielik komöödia. Jooksin ainult defibrillaatorid käes ringi ja loopisin medpacke. RU poolel olles sain kord skooriks 0-5 ja punkte oli üle 4200 natuke Mängu parim mängija.
No metro 64 playeriga on hea relvalisade unlokkimiseks _________________ Kui postitus on sisulage, siis loetakse signatuuri
Keegi damaget on kontrollinud? Betas kukkusid vastased vähe kergemini. Mul on kahtlus, et kuulipildujaga pähe lastes ei kuku vastane ühest kuulist.
Peale open betat DICE ütles et dmg viidi BC2 tasemele, ehk siis jah vastased kukuvad kauem. Isiklikult meeldis open beta dmg rohkem aga eks poisid ise teavad
Sain main battle tanki viimase unlcoki CITV station, mis on pm. sama mis reaconi slofam, aga selle aja suureks +'iks on, et nüüd on mul tankis 3 kohta nüüd saan vaenlase tulest tanki pugeda
64 player conquest Metros on täielik komöödia. Jooksin ainult defibrillaatorid käes ringi ja loopisin medpacke. RU poolel olles sain kord skooriks 0-5 ja punkte oli üle 4200 natuke Mängu parim mängija.
No metro 64 playeriga on hea relvalisade unlokkimiseks
Metro on üldse üks bugine map, aga sellegipoolest üks minu lemmik mape
Endal ka mäng jookseb suht ebastabiilselt ning tõmbab pärast 5 min mängimist arvuti kokku või siis lihtsalt viskab mängu kinni.
Mul ka nii. Lasin 11.9 peale ja nüüd mingi 5min sain mängida sis hakkas jälle lag pihta. Pmst videokaardist on kuulda, kuidas ventilaatoritel pöörded muutuvad...
Ei tea, lasen CAP4 maha ja proovin uuesti. Aga vbolla ka mängu bug.
viimati muutis Lord Ami 31.10.2011 01:44:51, muudetud 1 kord
Bagiga roadkille on lahe korjata, täna sõitsin näiteks terve squadi maha. Viimasest panin esialgu mööda, tegin siis uue ringi, vaeseke läks nii närvi, et kiilus kinni ja hüppas keset teed ülesse-alla.
Endal ka mäng jookseb suht ebastabiilselt ning tõmbab pärast 5 min mängimist arvuti kokku või siis lihtsalt viskab mängu kinni.
Mul ka nii. Lasin 11.9 peale ja nüüd mingi 5min sain mängida sis hakkas jälle lag pihta. Pmst videokaardist on kuulda, kuidas ventilaatoritel pöörded muutuvad...
Ise kasutan 11.10 Preview 3 ja CAP4.
Proovin nüüd 11.9 "vanillat"
//
Sama probleem...
Ootan 11.10 reliisi ja loodan, et nad jõuavad selle kiiresti ära fixida. Ühe HD5770'ga oli FPS 30 ringis, seega täitsa talutav. Kusjuures ma panin tähele, et 11.9 vanilla oli palju etem kui 11.10 (viimasega oli selline rõve väike stuttering sees).
viimati muutis Lord Ami 31.10.2011 02:33:48, muudetud 2 korda
Mängisin praegu mingi 3h jutti. Väga meeldiv oli. Mäng pange ei pannud, DC'd ei saanud. Skoorid olid stabiilselt K/D ratio 2+'ga jne.
Pole midagi halba öelda, eks muidugi noobe leidus ja aegajalt prantsatasid kopterid vastu maad, kuid see kõik on BF. Minuarust eluaeg olnud ja ilmselt see ei muutugi. _________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do."
Trololol Tegin ühte uut videot ja tapsin vist mingi 4-5seppa ühe granaadiga (veerand ekraani oli teksti täis Enemy killed) lähen tsekin replay üle kohe Video peatselt youtubes igatahes. ULME kaart Metro 64 mängijaga
Tuli vist triple aga ei saa aru ka kuna triple-l olen näinud ikka, et triple kill kirjutatakse...
Link _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Mis värk nende tankidega on et ainult siis võtab venna maha kui mürsuga kui talle otse pihta saad, kui talle nina ette lased maha siis ei juhtu temaga midagi, väheke liiga dumbdown see poe v? Saan aru et ei kasutata võibolla kildmurske aga plahvatuse jõud peaks lähimeetrite pealt oma töö ikka ära tegema.
Midu ma sattusin just vaatama mingist bf3wikit kus nägin mis relv on assault kiti viimane unlockitav relv ja ma pidin end pooleks naerma http://www.ign.com/wikis/battlefield-3/G3A3 , yep see on "aeru" esiisa
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.