Kust neid allesolevaid ticketeid näeb üldse?
Ja see krdi sinine hud koos üliväikse minimapi ja selle mapi ülisuure zoomiga ajab närvi...
Minimap on pmst kasutu minu jaoks...
Minimap on jah veidi vale suurusega, nõustun.
Ticketid alles on, see on kas US v RUS taga all vasakul, mapi peal. numbrid
Krt. Tõsiselt hea mäng. Unlockide ja relvadega on ikka tõsiselt vaeva nähtud. Just vaatasin oma tulevasi unlocke. Koguaeg tahaks mängida rsk.
SV98-l on 256 killi ja 157 nendest headshotti 14 killi veel ja kõik attachment-id lahti
Lõpuks lugesin, et teist sõdurit ei saagi teha Natuke jama, kui on mitu mängijat samas arvutis. Ei hakka ometi ju teist mängu ostma, nkn ei saa samal ajal mängida.
E:
Lord Ami kirjutas:
//
BTW kas mul ainukesena laeb neid mappe nii aeglaselt (MP)?
Mingi 1-2+ min
Siin oli ennemgi seda küsitud, paljudel on ka nii. Kaasaarvatud mul.
Selge. Siis on asi minus.
MSAA ja Antis.. filterid mõlemad 2x ja HIGH peale jookseb profiilimasinas nii 50+ FPS. Proovin edasi. Tõmbasin just Texture ULTRA pealt HIGH peale...
Vahepeal hakkas jubedalt hakkima, eriti Deploy screeni juures. Ei tea mis viga...
Catalyst 10.10pre3
Wut? ma ütlesin, et paljudel laeb ka MP mappe kaua
Skull717 kirjutas:
Keegi ei tea milles viga olla võib, et mängus kaob mängu heli ära?
sama siin
haha. Ma vist olin mõtetes uitamas kui seda kirjutasin
Hea teada
kurat, kuidas saab wookiet mängides rambo tunne peale tulla?
Rambo tunne on siis kui korraga tanki õhku lased, poole salve vahetamise pealt püstoliga 2 matsi maha tõmbad ja tagatipuks tuleb sulle conquesti lipp ka samal ajal. Nuga annad ka kui võimalik.
snaipriga elu lebo HC-s kuskil künka taga nahka tehes skoori koguda.
Ei tea mind vist piinab ka see You have been DC'd from the server (vms). Enne seda algab ilge lag (arvuti poolne pigem) ning seejärel mäng sulgub...
PB uuendatud
//
Mingi 1-2+ min
Tundub, et kui arvutile miskipärast kuskilt muust otsast vatti anda ja BF3le väheks jääb siis saab disconnecti. Endal olen tähele pannud, et kui alt-tabi teen (mis siis et 4gb rami, jääb vist väheks) siis tükk aega ragistab ja kui mängu windowd modese saan siis saan disconnecti ka veel otsa.
Minimapi suurust saab vahetada vajutades N tähte .
Minimapi aken ise on väike, võiks vähemalt poole suurem olla. Suur kaart on jälle liiga suur
Ja ma mõtlen akna suurust mitte ZOOMi taset. Zoomi tasemed on ka suht paigast ära
Ei tea mind vist piinab ka see You have been DC'd from the server (vms). Enne seda algab ilge lag (arvuti poolne pigem) ning seejärel mäng sulgub...
PB uuendatud
//
Mingi 1-2+ min
Tundub, et kui arvutile miskipärast kuskilt muust otsast vatti anda ja BF3le väheks jääb siis saab disconnecti. Endal olen tähele pannud, et kui alt-tabi teen (mis siis et 4gb rami, jääb vist väheks) siis tükk aega ragistab ja kui mängu windowd modese saan siis saan disconnecti ka veel otsa.
Sama siin. Enne sain suht DC (alt-tab kasutades), nüüd panin kõik HIGH ja võtsin blur asja OFF ning AA panin 1x peale. Seni töötab
kurat, kuidas saab wookiet mängides rambo tunne peale tulla?
Rambo tunne on siis kui korraga tanki õhku lased, poole salve vahetamise pealt püstoliga 2 matsi maha tõmbad ja tagatipuks tuleb sulle conquesti lipp ka samal ajal. Nuga annad ka kui võimalik.
snaipriga elu lebo HC-s kuskil künka taga nahka tehes skoori koguda.
Ütle seda Seine Crossing mapis, kui mass jookseb peale, et sillal asuvat objectivit hävitada. Sina nende takistamiseks üritad paari mehega silda hoida. Rocketid lendavad ümberringi kuulid vihisevad. Adrenaliin on laes. Ja siis hakkad sa lähi- ja kaugshotte tehes järjest ründajaid nottima. Mõned roomavad ümber nurga, mõned snaiperdavad kaugel aknaavas ja muud tondid lendavad igaltpoolt tulistades peale. Silda aga ei tohi ära anda! See oli epic battle
Krt varsti vist uninstallin....ei saa aru enam igasugust jama korraldanud aga IKKA jookseb kokku....Päris mitukümmend unlocki tänu sellele kaduma läinud. Ideed otsas ka nüüdseks juba :S
vertical sync on peal? Kui see mul maas, siis üldjuhul viskab mäng juba laadimisel pildi kotti. Ja kui kohe laadimisel ei pangestunud, siis kaartide vahetumisel kindlasti. 10.11 Pre3 + CAP4 + Vertical sync enabled on minu jaoks mäng ultra seadetel töötav ja stabiilne.
Minimapi suurust saab vahetada vajutades N tähte .
Minimapi aken ise on väike, võiks vähemalt poole suurem olla. Suur kaart on jälle liiga suur
Ja ma mõtlen akna suurust mitte ZOOMi taset. Zoomi tasemed on ka suht paigast ära
Nõustun!!
Suur veidi liiga suur, väike kindlalt väike.
Masinatega sõites tihtilugu hoian akent suurena, vahel kasulik. spotib väikesed RPG affid ära
Mappidest ka, mu subj. arvamus:
Spoiler
Metro:
Seni olen vaid paar korda metrot mänginud, conquest, 64 playerit.. väga mõttetu oli.. kuni 40-44 ehk talutav. Aga 64 on overkill väikeste koridoride jaoks. Betas 32 oli normaalne.
Muidu hea vaheldus ma usun paljudele, ise ei mängi.
Caspian Border:
Meeldiv map, kui 64 mängijat on. Pidev andmine käib. Nii conquest, kui rush on meeldivad.
Operation Firestorm:
olen conquesti mänginud seal mitmel korral, omamoodi kaart siis kõigile masinafriikidele. Hea.
Grand Bazaar:
Minu lemmik vastaste overkill map. Seda tunnen juba peaaegu nagu oma viit sõrme ja üldjuhul läheb väga hästi ja olen skoori ja ka killide poolest tihti esimeste seas.
Tehran Highway:
Ainuke öökaart siis. Meeldib kohe peale Grand Bazaari mängida, kui juba olen "soojaks" saanud. Väga mõnus.
Kharg Island:
Ka väga huvitava paigutusega kaart ja eriti meeldib rush , conquest ka hea. Pole siiani sellel kaardil igav hakanud.
Damavand Peak:
Pole väga palju mänginud, samas conquesti olen teinud korralikult. Jälle omamoodi, aga mitte nii hea kui Kharg Island imho.
Noshahr Canals:
Top 3 ilmselt ka. Hea on tunda vabadust ja mitte koridori
Seine Crossing:
Ainuke map , mis mulle üldse ei meeldi.
Kokkuvõtvalt tahtsin tegelikult öelda, et Seine Crossing on map mida ma ei mängi ja väldin
lisaks, et Conquest Large on ikka mõnus. Need 3 punktiga conquestid tunduvad väga valed :/
Nõustun siin ühe eelkäija jutuga (jälle subj. arvamus muidugi), et mõnu tunneb ikka siis, kui lased tanki õhku, ja selle käigus suudad veel 2 tankist välja hüppavat vastast maha nottida jne
Ise pole Reconi mänginud ja väga ei viitsiks ka, samas ma ei ütle, et igav on. Unlockid tunduvad huvitavad ja küllap proovin ka.
Hea meeldejääv ja ainulaadne seik CQCs oli ka mul
Tehran Highwaysil võtsin Gas Stationit 3 squadmate'iga kui vastaste 7 (sic!) venda jala + kuulipildujaga auto peale lendas. (+2)
Selline möll läks lahti, et sain vist FPS 10 peale vmt et suitsu ja udu oli ekraan täis, aga kui pilt selgeks läks tossust, siis nägin kuidas 2 vastast veel alles olid ca 20-25 meetri peal ja nottisid just mu tiimika maha,
vahetasin automaatselt käsika peale, sest põhirelv oli tühi (1kuul salves) ja suutsin mind laskvad vastased maha nottida, ise 1% peal.
Äkki hüppas välja veel üks vastane välja ja tõmbas laksu ära mu poole - mööda ning siis hakkas relva laadima. Mina vahetasin main relva peale täiesti juhuse tõttu (ei mäletanud selles segaduses, et tühi oli) ja lasin talle ühe kuuli makku ja maha ta kukkus. Ise passisin veel ühe koha peal ja vajutasin hiirt mitu korda ja WOAHHHH ütlesin kõvasti arvuti taga.
Sain avengeri ribboneid + Squad eliminated, elamus seda enam veel!! Heli tegi ikka asja väga kõvaks ja muidugi kogu plahvatuste jm jada!
Kõik see toimus vastaste avastamise hetkest umbes 4-5 sekundi jooksul ma pakun. Auto sõitis mu miinide otsa ja ülejäänud on juba ajalugu
64 player conquest Metros on täielik komöödia. Jooksin ainult defibrillaatorid käes ringi ja loopisin medpacke. RU poolel olles sain kord skooriks 0-5 ja punkte oli üle 4200 natuke Mängu parim mängija.
Nõustun siin ühe eelkäija jutuga (jälle subj. arvamus muidugi), et mõnu tunneb ikka siis, kui lased tanki õhku, ja selle käigus suudad veel 2 tankist välja hüppavat vastast maha nottida jne
Ise pole Reconi mänginud ja väga ei viitsiks ka, samas ma ei ütle, et igav on. Unlockid tunduvad huvitavad ja küllap proovin ka.
Snipriga kaugelt headshote lastes saab ka päris hea "feelingu". Conquest, Metro, täielik RPG "paradiis". Ühed passivad üleval korrusel, teised all ja annavad aga minna, medicuna mängides võib tõesti seal palju punkte saada, sest mehi kukub nagu murdu.
See Grand Bazaar ei istu mulle üldse ja see Teheran Highway kah, ei meeldi see öös mängimine.
10.10 Pre3 ja CAP4 ei tööta mu CF'iga vist eriti hästi. Caspian Borderis hakkis ikka korralikult (algul OK, siis lampi hakkab täiega hakkima (mitu sek pilt kinni jne).
Proovin viimast stable versiooni.
64 player conquest Metros on täielik komöödia. Jooksin ainult defibrillaatorid käes ringi ja loopisin medpacke. RU poolel olles sain kord skooriks 0-5 ja punkte oli üle 4200 natuke Mängu parim mängija.
No metro 64 playeriga on hea relvalisade unlokkimiseks _________________ Kui postitus on sisulage, siis loetakse signatuuri
Keegi damaget on kontrollinud? Betas kukkusid vastased vähe kergemini. Mul on kahtlus, et kuulipildujaga pähe lastes ei kuku vastane ühest kuulist.
Peale open betat DICE ütles et dmg viidi BC2 tasemele, ehk siis jah vastased kukuvad kauem. Isiklikult meeldis open beta dmg rohkem aga eks poisid ise teavad
Sain main battle tanki viimase unlcoki CITV station, mis on pm. sama mis reaconi slofam, aga selle aja suureks +'iks on, et nüüd on mul tankis 3 kohta nüüd saan vaenlase tulest tanki pugeda
No metro 64 playeriga on hea relvalisade unlokkimiseks
Metro on üldse üks bugine map, aga sellegipoolest üks minu lemmik mape
Endal ka mäng jookseb suht ebastabiilselt ning tõmbab pärast 5 min mängimist arvuti kokku või siis lihtsalt viskab mängu kinni.
Mul ka nii. Lasin 11.9 peale ja nüüd mingi 5min sain mängida sis hakkas jälle lag pihta. Pmst videokaardist on kuulda, kuidas ventilaatoritel pöörded muutuvad...
Ei tea, lasen CAP4 maha ja proovin uuesti. Aga vbolla ka mängu bug.
viimati muutis Lord Ami 31.10.2011 01:44:51, muudetud 1 kord
Bagiga roadkille on lahe korjata, täna sõitsin näiteks terve squadi maha. Viimasest panin esialgu mööda, tegin siis uue ringi, vaeseke läks nii närvi, et kiilus kinni ja hüppas keset teed ülesse-alla.
Endal ka mäng jookseb suht ebastabiilselt ning tõmbab pärast 5 min mängimist arvuti kokku või siis lihtsalt viskab mängu kinni.
Mul ka nii. Lasin 11.9 peale ja nüüd mingi 5min sain mängida sis hakkas jälle lag pihta. Pmst videokaardist on kuulda, kuidas ventilaatoritel pöörded muutuvad...
Ise kasutan 11.10 Preview 3 ja CAP4.
Proovin nüüd 11.9 "vanillat"
//
Sama probleem...
Ootan 11.10 reliisi ja loodan, et nad jõuavad selle kiiresti ära fixida. Ühe HD5770'ga oli FPS 30 ringis, seega täitsa talutav. Kusjuures ma panin tähele, et 11.9 vanilla oli palju etem kui 11.10 (viimasega oli selline rõve väike stuttering sees).
viimati muutis Lord Ami 31.10.2011 02:33:48, muudetud 2 korda
Mängisin praegu mingi 3h jutti. Väga meeldiv oli. Mäng pange ei pannud, DC'd ei saanud. Skoorid olid stabiilselt K/D ratio 2+'ga jne.
Pole midagi halba öelda, eks muidugi noobe leidus ja aegajalt prantsatasid kopterid vastu maad, kuid see kõik on BF. Minuarust eluaeg olnud ja ilmselt see ei muutugi. _________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do."
Trololol Tegin ühte uut videot ja tapsin vist mingi 4-5seppa ühe granaadiga (veerand ekraani oli teksti täis Enemy killed) lähen tsekin replay üle kohe Video peatselt youtubes igatahes. ULME kaart Metro 64 mängijaga
Tuli vist triple aga ei saa aru ka kuna triple-l olen näinud ikka, et triple kill kirjutatakse...
Link _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Mis värk nende tankidega on et ainult siis võtab venna maha kui mürsuga kui talle otse pihta saad, kui talle nina ette lased maha siis ei juhtu temaga midagi, väheke liiga dumbdown see poe v? Saan aru et ei kasutata võibolla kildmurske aga plahvatuse jõud peaks lähimeetrite pealt oma töö ikka ära tegema.
Midu ma sattusin just vaatama mingist bf3wikit kus nägin mis relv on assault kiti viimane unlockitav relv ja ma pidin end pooleks naerma http://www.ign.com/wikis/battlefield-3/G3A3 , yep see on "aeru" esiisa
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.