Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Tanel
HV Guru

|
28.10.2011 22:06:10
ERR nimetab Nokiat lolltelefonide tootjaks? |
|
|
Tänasest ERR uudisest võime lugeda järgmist: Telefonimaailmas on olnud kaks konstanti - need on lolltelefonide valitseja Nokia ja nutitelefonide valitseja Apple. Apple'i kultuse ohvrite maailma pööras aga segamini tänane teade, et õunatelefoni ees on maailma võimsaimaks nutitelefoni tootjaks tõusnud hoopis Samsung, vahendas "Aktuaalne kaamera". HV toimetuse arvates võiks selle toreda uudissõna ka ametlikult kasutusele võtta.
Vaata ka AK uudist
http://www.err.ee/ext/popup.aspx?f=5&i=43879&mode=100
_________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind!
HV valuutakalkulaator |
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
28.10.2011 22:24:23
|
|
|
IMO täiesti õigustatult
5a on müüdud vankumatutele fännidele kellel silmakalpid peas puhast rämpsu
Tarbija pidi kõike seda jura omal nahal taluma ja oma rahakotiga veenduma kui mõtettu on puudulik OS ja kolmandiku nõrgem riistvara kui konkurent pakub.
siiralt kahju
|
|
Kommentaarid: 374 loe/lisa |
   |
1 :: |
2 :: |
300 |
|
tagasi üles |
|
 |
smurfer
HV Guru

|
28.10.2011 22:37:02
Re: ERR nimetab Nokiat lolltelefonide tootjaks? |
|
|
Tanel kirjutas: |
HV toimetuse arvates võiks selle toreda uudissõna ka ametlikult kasutusele võtta.
|
Minu meelest on see labane (tõenäoliselt kellegi) väljaelamata emotsioonist kantud liiga lohisev väljend, mille kasutamine selle kasutaja mentaalset taset võib ainult väljendada.
Minu silmis langes HV toimetuse maine praegu tugevalt. Kahju.
|
|
Kommentaarid: 351 loe/lisa |
   |
0 :: |
299 |
|
tagasi üles |
|
 |
villu70
HV Guru

|
28.10.2011 22:39:42
|
|
|
WäntWõll, +1 ..... kurb aga tõsi.
viimane nokia mida omasin/oman praegugi... oli 8210. Tõsiselt ilus, väike, stiilne jne.
Sealt edasi on puhas saast meie lettidele jõunud... imo.
|
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
3 :: |
121 |
|
tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
28.10.2011 22:43:49
Re: ERR nimetab Nokiat lolltelefonide tootjaks? |
|
|
smurfer kirjutas: |
Minu meelest on see labane (tõenäoliselt kellegi) väljaelamata emotsioonist kantud liiga lohisev väljend, mille kasutamine selle kasutaja mentaalset taset võib ainult väljendada.
Minu silmis langes HV toimetuse maine praegu tugevalt. Kahju. |
Jagan täpselt sama seisukohta. lisaks veel, et AK pidavat meil kvaliteet uudistesaade olema, eliit, kui nii öelda, aga selline käitumine viib küll "aktsiad" kolinal alla. Uudiste saade jäägu ikka info edastamiseks, mitte reklaamiplokiks.
_________________ "Kuidas on see hea?"
-Auto kirurgia kliinik |
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
28.10.2011 22:49:21
|
|
|
Kui keegi julgeb nokia kohalt suu lahti teha siis on alati olemas teisti mõtlejaid, see on elu ja see on normaalne
Saage üle, kui Te olete ka mobiili kaugsed kasutajad see oli huumor mida Nokia tegi oma kasutajatega.
Saan aru kui lohku tõmabmise tunne on igapäevane siis ei teki antud asjaga mingit vastuolu ja maailm on vale igapäevaselt
BTW mis siis kui homme uudis CNN-is, Nkia võib juba ennast aastaraamatust välja arvata...
|
|
   |
300 |
|
tagasi üles |
|
 |
kännuämmelg
HV Guru

|
28.10.2011 22:56:10
|
|
|
mina olen lolltelefonide (mitte ainult N-tähega tootja) fänn ja seda eelkõige sellepärast, et telefon on mulle pelgalt helistamiseks. Kõvatamiseks leian vajadusel alati sobilikuma riista
|
|
Kommentaarid: 243 loe/lisa |
   |
4 :: |
205 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marie
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
28.10.2011 23:21:25
|
|
|
WäntWõll, point ei ole selles, et nokiat konkreetselt maha tehti, vaid et ühe firma toodetele tehti antireklaami ja tema konkurentidele reklaami. Selles on asja iva. Täpselt sama keiss, mis oli kolmnurgaga Sami Lotila, Väino Koorberg ja Peeter Oja. Paljud ei saa sellistest asjadest üldse aru ja hakkavad mingit pinnapealset häma ajama.
Samas uudises oleks võinud vabalt ka bonux, dosia ja vanish olla nokia, apple ja samsungi asemel.
_________________ "Kuidas on see hea?"
-Auto kirurgia kliinik
viimati muutis NATAS999 28.10.2011 23:23:37, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
Andrus Luht
itimees.ee

|
|
Kommentaarid: 377 loe/lisa |
   |
5 :: |
318 |
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
28.10.2011 23:23:22
|
|
|
kännuämmelg,
Lugupeetud Kännuämmelg
Teie puhul ei ole tegemist pelgalt konkureeriva toote sõbraga.
Võrrelda näppu M-iga ei ole antud kontekstis asjakohane.
Helistamiseks on väga palju erinevaid telefone toodetud erinevatel ajastutel.
Jäädes truuks oma püsivajaduse juurde ja kasutadaes GSM aparaati ainult suhtluseks ja kommunikeerides GSM levialas olete väga õigel teel.
Juhin Teie tähelepanu, et aasta on 2011 ja telefon (laiemale kasutajaskonnale tuntud nimega Nutifon vms.) käsiseade täidab paljusid teisi lahendusi kui lihtsalt A punkt B vahelist kõnesidet.
Seega kui Teie prioriteedid on täidetud oluliselt primitiivsemate vahenditega, ei anna õigust rääkida Nokia N series jms. teiste puudujääkidest.
Mainitud torud olid mingi hetk meie kommunikatsiooni ajaarvamises asendamatud reliikviad osadele tarbijatele.
Soovin Teile kõike paremat
Wänt
|
|
   |
300 |
|
tagasi üles |
|
 |
smurfer
HV Guru

|
28.10.2011 23:30:41
|
|
|
WäntWõll, mulle näiteks meeldib, et Nokia minu telefoni huumori GPSi tegi, mille eest ei pea ma midagi juurde maksma ja et mul on võimalik eelseadistatud huumori helinaprofiile valida (paari nupuvajutusega) vastavalt vajadusele ja auto roolis huumorihäälkäsklustega helistada, ilma et ma peaks menüüdes ringi surfama. Samuti meeldib mulle, et ma saan oma telefoni 2 päeva ohtralt sihtotstarbekohaselt kasutada, ilma et ma peaks põdema, et aku tühjaks saab.
+ palun ürita vähem sarkastiline olla inimeste suhtes, kelle maailmast sa suht midagi ei tea. Viisakus ja lugupidamine kaasfoorumlaste suhtes peaks läbivaks jooneks olema, mitte ülbus ja üleolevus.
_________________ M: Logitech M720 Triathlon juhtmevaba "multi-device" hiir - 40€ -> PS |
|
   |
299 |
|
tagasi üles |
|
 |
meybo
Kreisi kasutaja

|
28.10.2011 23:41:15
|
|
|
smurfer, hetkel pritsid küll sina tatti, mitte keegi teine.
_________________ www.meybo.ee |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
The_Boss
HV Guru

|
28.10.2011 23:45:31
|
|
|
dumbphone- opposite of smartphone. Vast oli seda mõeldud...Nokia pmst smartphonesid ei tooda ju.
_________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust. |
|
Kommentaarid: 356 loe/lisa |
   |
282 |
|
tagasi üles |
|
 |
smurfer
HV Guru

|
28.10.2011 23:45:54
|
|
|
ot: |
djstallion kirjutas: |
smurfer, hetkel pritsid küll sina tatti, mitte keegi teine. |
Siin teemas ei käsitleks seda rohkem, saatsin PS'i. |
|
|
   |
299 |
|
tagasi üles |
|
 |
Andrus Luht
itimees.ee

|
|
Kommentaarid: 377 loe/lisa |
   |
5 :: |
318 |
|
tagasi üles |
|
 |
The_Boss
HV Guru

|
28.10.2011 23:50:17
|
|
|
Imo küll nad eriti targad pole...või on asi ainult minus?
Symbian ju võrreldes uuemate telefonite OS-dega päris vana ja mitte küllalt tark ka.
Ja need reaalsed dumbphoned on ikka nokia pärusmaa, seal on nokia ikka üks parimate hulgas, kui mitte just parim. Need üritused smartphonesid tootma hakata ei ole eriti edukad olnud.
Aga mis ma siin ikka räägin, ma pole ju nokia kasutaja nkn.
_________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust.
viimati muutis The_Boss 28.10.2011 23:52:20, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 356 loe/lisa |
   |
282 |
|
tagasi üles |
|
 |
kännuämmelg
HV Guru

|
28.10.2011 23:51:02
|
|
|
WäntWõll kirjutas: |
kännuämmelg,
Lugupeetud Kännuämmelg
-- |
Lugupeetav W...
aasta on jätkuvalt 2011 ning võib lausa üllatusena tunduda, et osad tehnoöoogiahuvilised on loobunud funktionaalsusest puhtalt mugavuse pärast- kujuta ette ujumispükse, millest tolkneb välja iPad, ning seda kiirust, mis sunnib peale igat sideseanssi pöörduma asustatud punkti, et oma tormiraskust laadida
|
|
Kommentaarid: 243 loe/lisa |
   |
4 :: |
205 |
|
tagasi üles |
|
 |
meybo
Kreisi kasutaja

|
28.10.2011 23:54:02
|
|
|
The_Boss kirjutas: |
Imo küll nad eriti targad pole...või on asi ainult minus?
Symbian ju võrreldes uuemate telefonite OS-dega päris vana ja mitte küllalt tark ka. |
Tundub küll, et asi on sinus. See, et Symbian pole just maailma parim nutitelefoni opsüsteem ja et Nokia ei tooda enamasti just kõige vingemaid nutitelefone, ei tee neid küll lolltelefonideks.
Mida opsüsteemi vanus siin määrab? Pool maailma kasutab endiselt XP-d, mis töötab väga stabiilselt ja millega saab kõik tehtud. XP-ga arvutid on seega lollarvutid, kuna opsüsteem on vana ja võrreldes Windows 7-ga mitte ka väga tark?
Kuradi mõttetu teema esimesest postitusest alates, ega sellest teemast kokkuvõttes head nahka küll ei saa...
_________________ www.meybo.ee |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
villu70
HV Guru

|
29.10.2011 00:02:23
|
|
|
kännuämmelg, selle "kaablivajadusega" pingutad küll üle.... nii hull see asi nüüd ka ei ole.
Mina saan 3 päeva lõtva tegutseda ja ka siis panen igaks-juhuks saba taha.
Netis ma koguaeg ei passi, regulaarselt kord tunnis käib telefon võrgus, korjab meilid kokku ja sulgeb neti.
Öösel on telefon nii "pime ja surnud" kui vähegi võimalik.... ainult kõnesid võtan vastu kui vaja.
Hommikul tõustes on, meilid kohal, värske leht lahti ja ilmateade ekraanil.... mida veel tahta.
Seda kõike tahkse ilma minu sekkumiseta muidugi.
Nokia kaitseks ütlen seda et viimased üllitised on tõiselt ilusad väljanägemiselt .... kas ka sisult, seda ei tea.
|
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
121 |
|
tagasi üles |
|
 |
kissu19
HV kasutaja
|
29.10.2011 00:14:21
|
|
|
Esimene föön oli mul Ericsson SH888, töötas.
Millalgi sai sellest telefonist kopp ette(aku raibe ei pidanud) ja ostsin Nokia 3210, selle levi kalas täiega, peale seda sain esimese tõeliselt hea telefoni Ericsson 2618s. 2618s oli pommikindel, toetas WAP ja aku pidas üle nädala(!).
Siis tulid Nokia värvilise ekraaniga telefonid, tarbisin neid paar aastat 3510i, 6610i, sama jant oli nagu 3210-ga lambist jooksid kokku.
Kuna 6610i maksis tookord umbes 6k kanti, siis olin telefoni kalamise peale tiba pettunud ning hakkasin uut telefoni otsima, Nokia oli selleks ajaks hakanud tootma miskisuguseid abordijäänus-marketingütlesetolenilus tüüpi telefone(nad ei ole loobunud sellest ka täna), näide: http://everydaythingsetc.wordpress.com/2011/07/01/ugliest-phone-ever/, sestap vaatasin ringi ja olin tagasi Ericssoni leeris, W800i oli mu uus püss ja see on mul siiamaani alles tagavaratelefonina. Vahepeal sai soetatud w880i, see läks taskus pooleks ning peale w880i peale kulunud tohutut raharaiskamist olen pidama jäänud SE w715i peale.
Kui ma täna telefoni ostaks, siis kindlasti mitte Nokia-t, sest neil pole enamasti isegi taskulampi mida mul vaja, et pimedas kilbiruumis elektrinäit üles kirjutada. iPhone on mõttetult kallis oma omaduste kohta, HTC on täielik telliskivi, Samsaga sama lugu. Ericssoni ehk ostaks aga ei taha huupi loopida 500€, seega jääb variant https://www.johnsphones.com/eu/en/, oleks seal ainul võimalus mällu talletada nimed koos numbriga, ma oleks kohe ostja.
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
sant
HV veteran

|
29.10.2011 00:17:17
|
|
|
Huvitav et nokia kohta halvasti ütlemine toob inimestes emotsioone esile, halbu.
Endal aint nokiad old, viimane mis ostsin oli see spordi telefon (ma pole fänn mul mudelitest savi peaasi et toimib) mida võib maha visata, peale astuda, otsas istuda jne, töötelefoniks ostsin, pidevalt kukkus maha, astusin peale, majas diivanipeal istusin peale jne, kordagi pole aastate jooksul katki läind, samas nupud on jube pisikesed, halb on kasutada. Polnud muud osta, siiamaani pole muidu oleks võibolla muud ostnud, aga mul oli kindel nõue et igapäev peab kukkuma 2m kõrguselt betooni peale ja peab töötama märjana. Nokia oma ainuke mis seda kannatab ju siis sobilik lollidele
_________________ So, at the end of the day, after I have butchered all the nvidiots all around me, standing alone in a pool of blood surrounded by the corpses of my victims, a horrible truth reveals itself to me: I am an amd\ati fänboy...and I must do my dark masters bidding, for I am damned for all eternity... |
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
29.10.2011 00:20:42
|
|
|
kännuämmelg kirjutas: |
WäntWõll kirjutas: |
kännuämmelg,
Lugupeetud Kännuämmelg
-- |
Lugupeetav W...
Aasta on jätkuvalt 2011 ning võib lausa üllatusena tunduda, et osad tehnoöoogiahuvilised on loobunud funktionaalsusest puhtalt mugavuse pärast- kujuta ette ujumispükse, millest tolkneb välja iPad, ning seda kiirust, mis sunnib peale igat sideseanssi pöörduma asustatud punkti, et oma tormiraskust laadida  |
OMG
Minul on nii hea meel lugeda sellist tagasidet, kuid jääb siiani arusaamatuks Teie püüe miskis suunas venitada ujumispükse.
Mitte, et ma oleksin tagurlik kuskil tehnoloogia vallas, kuid antud kontekstis on tegemist Nokia püüetega ja nendes ma lihtsalt ei näe tulevikku
Hetkel lihstal näib tegemist pseudonüümse murega ja lähtudes Nokia olameasoleva materjaliga tekkunud lahkheliga.
Vabandan kui on jäänud ekslik mõte minu ideoloogiast, kuid Nokia antud kujul ei ole jätkupüüdlik ega suuteline.
Aktsionärina soovitan pidadada külma pead ja panustada "Eesti Energia" aktsiatesse.
Lgp Wänt
|
|
   |
300 |
|
tagasi üles |
|
 |
korsten
HV veteran
|
29.10.2011 00:28:36
|
|
|
tsitaat: |
WäntWõll, point ei ole selles, et nokiat konkreetselt maha tehti, vaid et ühe firma toodetele tehti antireklaami ja tema konkurentidele reklaami. Selles on asja iva.
|
No shit, Sherlock, iga nn edekabel on reklaam ja antireklaam. Fakt on see, et Nokia on endale bläkki teinud (nutide osas), nimetagem seda milliste nimedega iganes. Kas siis läbi huumoriprisma või tõsiselt.
Kasutan küll hetkeseisuga Nokiat aga mitte nutikuse vaid hea aku pärast. Samsungid (need mida siiani pidanud olen) on osutunud juhtmega telefonideks: st, et ilma laadijat taskus kaasas vedamata ei julge nendega küla peale minna.
_________________ Ma ei kuuluta jumalikku tõde vaid avaldan oma isiklikku subjektiivset arvamust.
God Hates Us All |
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
29.10.2011 00:45:19
|
|
|
tsitaat: |
Kasutan küll hetkeseisuga Nokiat aga mitte nutikuse vaid hea aku pärast.
|
Lgp Korsten, kui Teie peate 6230 vms. maailma laeks siis jätkuvalt olete õigel teel.
Antud teema puudutab siiski nutitelefone ja teada olevatel põhjustel ei ole Teil sünnis siia kaasa targutada...
Kui Te jagate puudujääke taibutelefonidega siis ole kenad ja tooge näiteid, mis sobib hästi antud konteksti ja on väga nõrgalt esindatud konkureerivate toodete seas.
|
|
   |
300 |
|
tagasi üles |
|