Missioon Kaffarof vms.
Lähen sinna majja, ajan mingi venkuga paar sõna juttu, siis lendab üks klemm sisse, kukub röökima ja ähvardab maha lasta.
Ise midagi teha ei saa, seisan seal rahulikult ja kõmm, surnud. Mission failed. Mida helli
piraadi viga äkki? mul oli sama. panin mängu kinni, tegin uuesti lahti , ja siis juba sai vastu lasta ka. _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
Oeh, ei tohi vaadata. Kaob siis igasugu põnevus ära, kui lõpuks ise ka mängima saan.
ausaltöelda seda video on põnevam vaadata kui ise mängida, sest mitte muhvigi ise otsustada ega teha ei saa. _________________ DO you want it.. And if you had it would you flaunt it... ss
Okei. Sõduri sain maha lastud seal basseini juures. Mis edasi. Minu tegelane jõllitab ust nagu uut aiaväravat, mitte üksi nupp ei toimi ja midagi ei toimu
Kas kellelgi veel crashib esimese connectimise ajal?
Sama, esimesel korral ainult.
Hetkel on timed out probleem lahenenud sellega, et panin UPnP off. Asemel mõningad disconnectid lihtsalt niisama, ja nüüd HinnaVaatluse serverist saab järjest 'kicked by an administrator.' Tegin käsitsi veel PB uuenduse ka enne ära..
Mul hakkas nüüd lambist sama asi pihta. Natuke saad servus olal ja kicked by admin.
E: origini restardiga kadus see mure. _________________ Foorumis on ühe lolli kohta kümme tarka, nii et jõud on enam-vähem võrdsed.™
viimati muutis Killhoven 27.10.2011 17:58:37, muudetud 1 kord
Teil sellist jama ei ole, et iga kord kui mängu lähen, on viimati valitud customize kadunud? Sõltumata kas kukun välja või ise lahkun, ei salvesta ära.
E: see mure kadus kah nüüd lõpuks täiesti lambist. _________________ Foorumis on ühe lolli kohta kümme tarka, nii et jõud on enam-vähem võrdsed.™
viimati muutis Killhoven 27.10.2011 17:59:43, muudetud 1 kord
Ma üritan siin päev otsa mängu installida. Originis sai mäng alla laetud ja näitab nüüd ready to install. Seda vajutades on mingi aeg ees installing ja jälle uuesti ready to install. Suht närvi ajab juba. On kellelgi aimu?
Karbike näeb kena välja, aga noh odavalt saadud Russian Key käib küll väga hästi:D _________________ Battlefield 3: MrStriky
Bad Company 2: Mr.Striky
Steam: ruusmae
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.