Redikatemadness
seda sai nagu betas usinalt toksitud nüüd vajaks vaheldust....
aga relvade kiireks up-tuunimiseks sobib see hästi
Kui näiteks supporti mängida, siis poleks see arv midagi nii ulmelist. Kattetuld andes lähebki enamus kuule mööda vastasest.
antud screenis küll tundus rohkem engi domineerima aga mitte muretseda, ega ka mul üle 10%'n..... wait, ma just vaatasin ka ennast ja ka juhuslikult engi domineerimine ja tee mis tahad: 8.5%
http://www.internet.ee/
Trükkige sinna aadress ja saate näha ka kontaktandmeid. E-mail ka tal seal olemas - kas aga töötav, ei tea, kuna sellega ta registreeris endale vähemalt domeeni
//Samuti võib ju ka tema teiste saitide admini(de)ga ühendust võtta, ehk leiad tema nende hulgast.
viimati muutis Siim159 27.10.2011 14:22:18, muudetud 1 kord
Mina ajan osati seda battlefield3.ee asja. Üks tüüp starcraft.ee tegija ja digifesti tüüp earache teeb seda. Mina pidin seal contenti eest vastutama kui leht üleval.
Lisaks üks loll küsimus kas kuidagi "piraadilahe" versiooni ja originaal key-d kokku viia ei saa, et ei peaks 2x tõmbama? _________________ >50$ pokkeri bankroll
Kiire küsimus vahepeal - kas origini kasutajanimi jääb ka mängudes nähtavaks? _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Mina ajan osati seda battlefield3.ee asja. Üks tüüp starcraft.ee tegija ja digifesti tüüp earache teeb seda. Mina pidin seal contenti eest vastutama kui leht üleval.
Lisaks üks loll küsimus kas kuidagi "piraadilahe" versiooni ja originaal key-d kokku viia ei saa, et ei peaks 2x tõmbama?
Pmst peaks ju saama, kuna kui peale installimist bf3.exe avad, avaneb Orgin, kus omakord lööb ette selle activationi kastikese, kuhu pead key trükkima sisse. Peaks saama igat töötavat keyd siis seal kasutama.
Mul campaigni mängides peale 10 minutit kaob sound ära lihtsalt, kuulen ainult seda kui teised räägivad ja seda kui ma ise tulistan, muidu on ainult vaikus, teab keegi milles probleem võib olla ja kuidas seda lahendada?
Mul campaigni mängides peale 10 minutit kaob sound ära lihtsalt, kuulen ainult seda kui teised räägivad ja seda kui ma ise tulistan, muidu on ainult vaikus, teab keegi milles probleem võib olla ja kuidas seda lahendada?
Tundub, et on bug, mul juhtus seda ka mitmel korral.
Lisaks üks loll küsimus kas kuidagi "piraadilahe" versiooni ja originaal key-d kokku viia ei saa, et ei peaks 2x tõmbama?
http://thepiratebay.org/torrent/6748486/Battlefield.3.2011.CLONEDVD-P2P
Ise installisin vene key-ga selle iso. See ei ole kräkitud ja ei saa ka kräkkida - see lihtsalt ripitud PC dvd ehk sama mis origini preload. Kui sul see variant on tõmmatud, siis seda saab ilusti aktiveerida ja ka patch-ida.
Keegi kellel oli vene key saab ka serveriga joinima pannes mingi vene keelse errori ette ?! Üritasni seda tõlkida, lihtsalt ütleb, et tekkinud on mingi viga...
Kas kellelgi veel crashib esimese connectimise ajal?
Sama, esimesel korral ainult.
Hetkel on timed out probleem lahenenud sellega, et panin UPnP off. Asemel mõningad disconnectid lihtsalt niisama, ja nüüd HinnaVaatluse serverist saab järjest 'kicked by an administrator.' Tegin käsitsi veel PB uuenduse ka enne ära..
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.