Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
aldios
HV kasutaja

|
22.10.2011 17:46:21
|
|
|
Võtad startupist synapticu maha ehk aitab
|
 |
Ollaz
HV veteran

|
22.10.2011 17:49:50
|
|
|
Ma otsin lahendust, et see popup ära kaoks.. endiselt soovin, et ta ikka draiverid ka ära laeks.
|
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
22.10.2011 18:48:04
|
|
|
Scart kirjutas: |
LiivaneLord kirjutas: |
Iga restart või shutdown peatab uuesti helikaardi töö ehk tuleb uuesti SysRestore teha. Reinstall, vol triljon  |
Ei maksa sellist jama foorumis levitada.  |
Hangi abi. Tegemist on Win7 probleemiga, mis on Kreatiivi fännide sõnul tabanud ka teisi. |
Loomulikult tabab, kui nad kindlameelselt selle uuenduse peale system restoret installivad. Või kui installivad probleemse draiveri.
Lisaks tasuks kinni keerata automaatne uuendamine.
Antud juhul see helikaardi töö lõpetamise probleem on idiootne jutt. Probleemi tuleb otsida mujalt. Või viita, kellel see probleem on.
|
|
tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
23.10.2011 00:18:05
|
|
|
Iga restart või shutdown peatab uuesti helikaardi töö ehk tuleb uuesti SysRestore teha. Reinstall, vol triljon  |
Ei maksa sellist jama foorumis levitada.  |
Hangi abi. Tegemist on Win7 probleemiga, mis on Kreatiivi fännide sõnul tabanud ka teisi. |
Sa teed iga päev system restore'i?
Mul siiani iga päev kõik timm
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
23.10.2011 08:24:26
|
|
|
LiivaneLord: Äkki tutvud natuke rohkem Windows 7 omapäraste käitumistega , siis näed, kuidas Windows võib oma Updatedega väga edukalt raua-seadeid sassi ajada. Ja heli on justnimelt üks hea näide, kus Windows 7 suudab järjekindlalt rauast valesti aru saada ja siis ise vale draiveri peale ajada. Nii, nagu ka Scart-i probleemiga on.
Ise olen seda kohanud näiteks ADI HD-audioga, kus Windows lolli järjekindlusega arvab, et see on Realteki HD-Audio ja siis "on vaikus majas", kuni ADI enda draiver on uuesti peale installitud.
----------------------------------------
Ja päris mitmete taoliste vigade olemasolu on Microsoft ka ise tunnistanud, koos selle klausliga, et paljud taolised vead parandatakse alles koos Windows 8 väljatulekuga.
Viimati käis selline lubadus näiteks valesti laetavate akude kohta, et akulaadmise viga on teada, kuid parandus tuleb alles koos Windows 8-ga.
- see akulaadmis-problemaatika on siin teemas eespool, koos linkidega, kellel huvi, otsib üles.
|
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
23.10.2011 08:43:18
|
|
|
tahanteada, ma pole väitnudki, et värskendused pole ajaloo mõttes probleeme endaga kaasa toonud. On küll ja tuleb ka edaspidi. See aga ei tähenda, et mitte ühtegi ei ole soovitatav installida. Kui peaks kõike kartma, siis on parem hinge heita.
Siin seletati, et Windows 7-il olla heli kenasti toiminud, aga ühel heal päeval enam mitte. Siis tehti süsteemitaaste ning asi oli korras helikaardi järgmise käivitumiseni. Ma ei ütle, et sellist asja ei pruugi juhtuda, kuid tõenäoliselt on selle põhjuseks muud asjad.
|
|
tagasi üles |
|
 |
friik1
HV Guru

|
23.10.2011 09:26:04
|
|
|
tsitaat: |
Viimati käis selline lubadus näiteks valesti laetavate akude kohta, et akulaadmise viga on teada, kuid parandus tuleb alles koos Windows 8-ga.
- see akulaadmis-problemaatika on siin teemas eespool, koos linkidega, kellel huvi, otsib üles.
|
No ei saa idioot aru. BS
|
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
23.10.2011 09:37:33
|
|
|
tahanteada, see "valesti laetavate" akude jutt on bullshit.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
23.10.2011 17:02:31
|
|
|
tahanteada, seda võib loomulikult juhtuda, kuid siin väideti, et kui süsteemitaastega süsteem ajas tagasi võtta ja arvutile restart teha, siis heli peaks lakkama korralikult töötamast. See on alusetu jutt ja teooria järgi lakkab siis, kui kindlameelselt see SP1 ikkagi tagasi installida. Siiski võis probleemi tekitada mingi juhuslik installimise aps või miski muu ning alati tasub proovida süsteemitaastet, kui muud moodused ei aita.
Olid ajad, kui kiitsin, et kui hea ja mugav on süsteemitaaste. Enam ei kiida nii palju, kuid ei ütle, et paha ka oleks. On tulnud ette juhtumeid, kus hakkab taastama, kuid peale taastamist ütleb, et mingit faili ei saanud lahti pakkida. Kummalisel kombel on seda juhtunud mitu korda just Avasti mingi failiga. Aga sellisel juhul ei tee ma taastamist süsteemisiseselt, vaid Win 7 plaadi kaudu. Aga kui ikka midagi on nii kummaliselt nihu, siis tasub alati proovida ...
|
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
24.10.2011 22:43:29
|
|
|
SKG, Restardi oled teinud arvutile?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Miki-Hiir
HV veteran
|
24.10.2011 22:51:34
|
|
|
C:\Windows\Performance\WinSat\DataStore all kustuta kõk .xml failid maha ja proovi uuesti.
Alati võib ka jälgida, mida logisse köhitakse. Logi asub C:\Windows\Performance\WinSAT\winsat.log
|
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
25.10.2011 00:14:36
|
|
|
tomorrow kirjutas: |
SKG, Restardi oled teinud arvutile? |
Ikka, elementaarsed asjad proovitud.
Miki-Hiir kirjutas: |
C:\Windows\Performance\WinSat\DataStore all kustuta kõk .xml failid maha ja proovi uuesti.
Alati võib ka jälgida, mida logisse köhitakse. Logi asub C:\Windows\Performance\WinSAT\winsat.log |
Kirjutasin, et see on järgi proovitud ja ei aidanud. Logi ütleb seda, et lõpus ei saa millegipärast andmeid salvestda. Testid teeb muidu kenasti ära.
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
tagasi üles |
|
 |
sama123
HV veteran
|
25.10.2011 09:18:38
|
|
|
tahanteada, ma pole väitnudki, et värskendused pole ajaloo mõttes probleeme endaga kaasa toonud. On küll ja tuleb ka edaspidi. See aga ei tähenda, et mitte ühtegi ei ole soovitatav installida. Kui peaks kõike kartma, siis on parem hinge heita.
Siin seletati, et Windows 7-il olla heli kenasti toiminud, aga ühel heal päeval enam mitte. Siis tehti süsteemitaaste ning asi oli korras helikaardi järgmise käivitumiseni. Ma ei ütle, et sellist asja ei pruugi juhtuda, kuid tõenäoliselt on selle põhjuseks muud asjad. |
Milles asi kui SRS lab heli ei toimi?Problem ainult T60-ga muudel win7 ja Xp arvutitel toimib.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
25.10.2011 09:23:28
|
|
|
Veider bug tekkinud ka siinpool.Pärast kasutaja vahetamist (switch user) ja algsele kontole tagasilogimist on hiirega kerimine jõle aeglane.Aitab logoff-logon.
Ju SetPoint lolliks läinud vms.Eks uurin  |
Neetud Smooth Scroll säte oli süüdlane
Vihkan seda smooth scrolli igal pool
Ei toiminud kui ainult ühe kasutaja all linnuke eemaldada setpointi sätetes.Seda tuli mõlema kasutaja Setpoint seadetes teha, ja siis läks asi normaalseks tagasi
Täna alles viitsisin asjaga tegeleda
|
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
25.10.2011 10:47:59
|
|
|
Veider bug tekkinud ka siinpool.Pärast kasutaja vahetamist (switch user) ja algsele kontole tagasilogimist on hiirega kerimine jõle aeglane.Aitab logoff-logon.
Ju SetPoint lolliks läinud vms.Eks uurin  |
Neetud Smooth Scroll säte oli süüdlane
Vihkan seda smooth scrolli igal pool
Ei toiminud kui ainult ühe kasutaja all linnuke eemaldada setpointi sätetes.Seda tuli mõlema kasutaja Setpoint seadetes teha, ja siis läks asi normaalseks tagasi
Täna alles viitsisin asjaga tegeleda  |
mul on hiire venimisega ka jama. Venima hakkab näiteks siis kui mingi youtube video mängima panen. HV-s teen spoileri lahti, hiir jookseb ludinal yles alla, panen video käima, siis nagu tatt hakkab venima , isegi kui panna hiire ketas ilma nõksatuseta jooksma läheb tykk aega, et kursor jõuaks lehe tippu.
Kas mul pm sama jama mis sul ?
Mul vaid yks kasutaja arvutis
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
tagasi üles |
|
 |
Corwin
Kreisi kasutaja

|
25.10.2011 11:40:56
|
|
|
Sai eesmakordselt win7 peale pandud, uue puhta ketta peale. Samas jätsin alles ka teise vana ketta kus igast mängud, filmid jne, aga seda ketast my computeris ei näita, device manegery all olemas.
Asi selles et xp oli 32 ja win 7 on 64 ? või täiesti midagi muud ? 30 tundi üleval olnud, mõistus ei võta absoluutselt enam.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Hardi
HV veteran

|
25.10.2011 11:56:18
|
|
|
Corwin, esimeses postituses siin teemas kirjas..
tsitaat: |
Mida teha kui...
... ma ei näe oma kõvakettaid?
Computer Managment -> Disk Managment -> Paremklikk kettal -> Online
Mõndadel juhtudel tuleb vahetada ketta täht |
_________________ ツ |
|
tagasi üles |
|
 |
metallika
HV Guru

|
25.10.2011 12:48:56
|
|
|
Tervist!
Mure selline:
nimelt:
sõbrannal on väike 10.1 Dell Inspiron läpakas ning peal on Windws 7 starter
probleem on netiühenduse loomisega!
üle kontrollitud topelt, kui mitte rohkem kordi kõik driverid nii kaabli ühenduse kui ka wireless ühenduse jaoks!
sõbranna kodus ei saanud netti, siis ei saanud netti ak minu juures nii wifi kui ka kaabliga
ei näita üldse, et wifi otsiks mingit ühendust vms!
ja ei näita ka teisi wifi ühendusi
KAS probleem võib olla 2 aastat marineerinud Windows 7 viga või pigem riistvaraline?
|
|
tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
25.10.2011 13:23:31
|
|
|
metallika kirjutas: |
Tervist!
Mure selline:
nimelt:
sõbrannal on väike 10.1 Dell Inspiron läpakas ning peal on Windws 7 starter
probleem on netiühenduse loomisega!
üle kontrollitud topelt, kui mitte rohkem kordi kõik driverid nii kaabli ühenduse kui ka wireless ühenduse jaoks!
sõbranna kodus ei saanud netti, siis ei saanud netti ak minu juures nii wifi kui ka kaabliga
ei näita üldse, et wifi otsiks mingit ühendust vms!
ja ei näita ka teisi wifi ühendusi
KAS probleem võib olla 2 aastat marineerinud Windows 7 viga või pigem riistvaraline?  |
mida cmd pealt ipconfig ütleb? Mingid 3nda osapoole tulemüüri ei ole peal? Selliseid asju kipub tavaliselt lolliks läinud viirusetõrje või tulemüür tegema
|
|
tagasi üles |
|
 |
metallika
HV Guru

|
25.10.2011 13:28:45
|
|
|
sukelduja,
kas kirjutan selle siis nt nii:
C:\Users\Kasutaja>ipconfig
viirusetõrje oli Kaspersky
tirisin maha kuna peksis segast ja ei lasknud midagi tõmmatagi õigesti (isegi mitte tavalist pilti et desktopile saada vms)
viimati muutis metallika 25.10.2011 13:29:51, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
25.10.2011 13:29:27
|
|
|
metallika kirjutas: |
sukelduja,
kas kirjutan selle siis nt nii:
C:\Users\Kasutaja>ipconfig
 |
Jah
|
|
tagasi üles |
|
 |
metallika
HV Guru

|
25.10.2011 13:32:15
|
|
|
sukelduja,
näiteks viimane on:
Tunnel adapter Kohalik võrguühendus* 196:
Media State . . . . . . . . . . . . : Media disconnected
Connection-specific DNS Suffix . :
|
|
tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
25.10.2011 13:56:45
|
|
|
Aga eespool, kus kohalik võrguühendus on? ipv4 kohta ei ole ühtegi rida? Ma ei ole päris kindel kuidas see starteril on, aga kui arvuti on kaabliga võrgu küljes, siis Network ja Sharing Centeris peaksid avama Local network ( eesti keeles siis vist kohalik võrguühendus ) valid seal Properties ( eesti keeles Täpsemalt ) ja vaatad kas internet protocol version 4 (tcp/ipv4) on olemas ja kas selle ees on linnuke olemas. Samuti ei teeks paha masin korra kaspersky removal tooliga üle lasta. http://support.kaspersky.com/faq/?qid=208279463
|
|
tagasi üles |
|
 |
|