Clover, unusta ära see vene fufloo, see on täiega ehku peale väljaminek, osta parem asjalikumatest poodidest kui seda on gamepood.ee urgas, siis saad vähemalt öösel magada rahulikult _________________ "Mõtle kriitiliselt"
Niipalju kui nüüdseks olen uurinud, siis jah, see on tõesti LE versioon mida Gamepood.ee müüb, aga ega see, et sa LE ostad ei tähenda et sa saad B2K, ainult pre-orderiga saad, ning seepärast need karbid mida Gamepood.ee lehel hakatakse müüma, nendega enam ei saa. vähemalt nii nende lehel olen aru saanud.
Iga LE'ga saab B2K. B2K LE point ongi mitte need teised boonused ja ei pea mingi pre-order olema.
Kust sa sellist infot võtad? Kui see oleks tõsi, siis mul oleks väga hea meel, kuid nii Origini enda lehel on öeldud, et kui pre-orderid LE, siis saad B2K, samuti sellise lause võib välja lugeda ka teist saitide reklaamidelt.
Samuti Batllefieldi lehel on selline punkt:
Q: Is the Back to Karkand expansion pack exclusive to pre-orders?
A: No. You can also buy it separately if you do not pre-order Battlefield 3. Back to Karkand will be available the exact same date after the launch of Battlefield 3 no matter if you pre-ordered or buy it separately.
Mina loen sealt välja, et saab ainult kui teed Pre-orderi, järgime võimalus on aga teda eraldi ostes. Tegelt see asi väga segane Ma lihtsalt kardan, et kui ostan selle vene LE versiooni, siis ei saa B2K ja siis ma nutan taga neid extra€ mida ma kulutasin LE ostmiseks Mängude müüa ütleb, et sellega ei saa B2K, siin ütlevad kõik et iga LE'ga saab.. mina ei tea keda uskuda
See kehtib vaid Origini puhul. Nemad lõpetavad ehk LE müügi ära kui mäng välja tuleb.
tsitaat:
How much does the Back to Karkand expansion pack cost?
We have not yet announced a price for Back to Karkand. However, purchasers of Battlefield 3 Limited Edition will receive Back to Karkand at no extra charge.
kas full versiooni peab ka läbi selle "origin" softi mängima või saab ilma? Mul jäi betas arusaamatuks see seos BF3 ja Origini softi vahel Lihtsalt mõtlen hetkel, kas võtan Originist preorderi, kusagilt mujalt.. või ootan 28ndani ära _________________ 🥫 Experience is one thing you can't get for nothing.
viimati muutis klOun 23.10.2011 13:10:16, muudetud 1 kord
Mulle räägiti Onlinekeystore'st, et kui võtme anname sis saad Origin'ist alla tirida. Ja võtme pidi saama siis, kui mäng välja lastakse. Tekib aga küsimus, mille järgi nad seda reliisi aega võtavad Saatsin ka vastava kirja.
Btw kaalun päris tõsiselt teise HD5770 ostu, et siis crossfire need lükata ja BF3'e tunduvalt paremal graafikal mängida
500W toide peaks hakkama saama niipalju kui netist olen uurinud (i7 965extreme @ 3.7Ghz ja HD5770 CF võttis seal peak 380W midagi, aga mul i5)
Kas keegi teab, kas gamepood.ee lehel 18 eurone võti on ka korralik ja saab ikka mängu sisse või ei tasuks sealt osta?
Sealt ei pea kartma ostmist, kui tahad, võid kohapeale minna kah, neil ju pood Tallinnas olemas. Ise sealt alati ostnud CoD vene versioone, saab odavalt ja siis ei nuta raha kah taga eriti. Praegu siis vist kavatsen ka BF3 sealt osta. 18€ eest sa ei saa sealt mitte lihtsalt võtme vaid ikka kogu karbiga, lihtsalt vene versiooni, seepärast ka odavam. 27€ eest saad juba LE versiooni, millega siis saab kaasa ka B2K, vähemalt siin foorumis väidetakse nii. Ise veel mõtlen millist osta. Mängud küll vene versioonid, aga hiljem lihtsalt saad inglise keele peale üle minna, ei tea veel ainult kuidas, äkki peab mõned failid tõmbama.
Helistasin 1 minut tagasi gamepoodi ja inimene ei osanud 100% kindlusega vastata B2K kohapealt.Ütlesin ,et karbikaanel on juttu ainult kulast ,leegisummutist ja moonast siis arvas,et pole rohkem nänni kaasa... Kui ütlesin ,et "lääne täisversioonil" on lisa mapp siis ta arvas ,et sellel on kah. Üldiselt segane seis,oodake ära kui esimene õnnetu on ära ostnud siis saab teada...
viimati muutis Erik_Est 23.10.2011 13:46:13, muudetud 1 kord
Ma kaalun ka zpsy käest ostmist, hinnad pea samad, aga lihtsalt harva ostan mänge, ja kui ostangi siis tahaks ikka füüsiliselt midagi kätte saada, siis saab karbi ilusasti riiulile panna ja pärast imetleda mida kõike olen kokku ostnud xD Tegelt pingutan üle sellega Aga ikkagi, kui midagi ostan siis tahaks ka käegakatsutavat asja saada vastu, muidu tekib tunne et ostan õhku..
Ma kaalun ka zpsy käest ostmist, hinnad pea samad, aga lihtsalt harva ostan mänge, ja kui ostangi siis tahaks ikka füüsiliselt midagi kätte saada, siis saab karbi ilusasti riiulile panna ja pärast imetleda mida kõike olen kokku ostnud xD Tegelt pingutan üle sellega Aga ikkagi, kui midagi ostan siis tahaks ka käegakatsutavat asja saada vastu, muidu tekib tunne et ostan õhku..
Prindi BF3 cover välja, võta tühi cd karp, pane cover sisse, prindi cd-key välja, kleebi karbi sisse. Olemas!
Võtke tavaline standardversioon ja rahu majas. Mängime kõigepealt selle kuu-2 ära ja siis vaatab mis üldse Karkandist saab. Ega ta üle 10-12 euri maksma nagunii ei hakka ja see ongi ju tavalise ja LE hinnavahe.
Origini enda see ostuvärk millegipärast ei tööta.. proovisin nii krediit kaardiga, kui paypaliga.. mingi bugi lihtsalt.. flow ei lähe edasi _________________ 🥫 Experience is one thing you can't get for nothing.
hentz, Nujah, kes tahab actionit näha mida varem näinud siis kerigu poolepeale päris rämedad bugid on mängus _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
PlatoonSgtElias, Väike sõbralik hint, järgmine kord kui siukest videot teed, siis ära seda oma möla peale lindista. "vou, wau, kus kohas, jou, ai, jne." Vahepeal läks päris imelikuks juba.
nüüd on see aeg, kus mõni helispets teeb platooni oudest ja joudest kena dubsteb remixi _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
Vaatasin 13min. Platooni videod ja ausalt, rohkem ei suutnud kuulata. Liiga palju "ou"-tamist ja muud soundtracki platooni poolt.
tüüpilised kommentaarid jälle! Milleks on vaja vinguda! Mees nägi vaeva tegi ülevaate teile! Ja teie ainult virisete! Keegi ei sunni teid kuulama! PANE MUTE NUPP või vaata trailerit...saad sama elamuse!
Vaatasin 13min. Platooni videod ja ausalt, rohkem ei suutnud kuulata. Liiga palju "ou"-tamist ja muud soundtracki platooni poolt.
tüüpilised kommentaarid jälle! Milleks on vaja vinguda! Mees nägi vaeva tegi ülevaate teile! Ja teie ainult virisete! Keegi ei sunni teid kuulama! PANE MUTE NUPP või vaata trailerit...saad sama elamuse!
Ka selles jutus on mõte sees,mulle täitsa meeldib:D annab videole oma mõtte ning platooni videod kord on sellised,siis vähemalt erineb teistest heeliumitest kes oma videodes kisavad nagu "siga ajavahel..aga korralik laul pole ka paha
Jah olen nõus,vend näeb vaeva ja mingi lastekari hakkab siin poriga loopima.
Mis graafikat me nüüd siis konsoolidelt loodame ? 6 aastat vanad rondid, seda arvesse võttes on graafika nende peal lihtsalt super.
sellekohapealt on sul tuline õigus! Võibolla kui nad oleks BF3'e XBOXile ka nii välja töödelnud et kaugemal olevatel objektidel on varjud ja detailne graafika siis vast ainult siseruumides saaks mängida seda iksboksi peal...
Jah olen nõus,vend näeb vaeva ja mingi lastekari hakkab siin poriga loopima.
Shame on you.
Killzone, lastekarjast on asi kaugel. Ja kas enam ei või konstruktiivset kriitkikat ka jagada? Atleast ma i whine 30 posti jutti Bf3 mapide suuruste ja muu pasa kohta.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.