Võtke tavaline standardversioon ja rahu majas. Mängime kõigepealt selle kuu-2 ära ja siis vaatab mis üldse Karkandist saab. Ega ta üle 10-12 euri maksma nagunii ei hakka ja see ongi ju tavalise ja LE hinnavahe.
Origini enda see ostuvärk millegipärast ei tööta.. proovisin nii krediit kaardiga, kui paypaliga.. mingi bugi lihtsalt.. flow ei lähe edasi _________________ 🥫 Experience is one thing you can't get for nothing.
hentz, Nujah, kes tahab actionit näha mida varem näinud siis kerigu poolepeale päris rämedad bugid on mängus _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
PlatoonSgtElias, Väike sõbralik hint, järgmine kord kui siukest videot teed, siis ära seda oma möla peale lindista. "vou, wau, kus kohas, jou, ai, jne." Vahepeal läks päris imelikuks juba.
nüüd on see aeg, kus mõni helispets teeb platooni oudest ja joudest kena dubsteb remixi _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
Vaatasin 13min. Platooni videod ja ausalt, rohkem ei suutnud kuulata. Liiga palju "ou"-tamist ja muud soundtracki platooni poolt.
tüüpilised kommentaarid jälle! Milleks on vaja vinguda! Mees nägi vaeva tegi ülevaate teile! Ja teie ainult virisete! Keegi ei sunni teid kuulama! PANE MUTE NUPP või vaata trailerit...saad sama elamuse!
Vaatasin 13min. Platooni videod ja ausalt, rohkem ei suutnud kuulata. Liiga palju "ou"-tamist ja muud soundtracki platooni poolt.
tüüpilised kommentaarid jälle! Milleks on vaja vinguda! Mees nägi vaeva tegi ülevaate teile! Ja teie ainult virisete! Keegi ei sunni teid kuulama! PANE MUTE NUPP või vaata trailerit...saad sama elamuse!
Ka selles jutus on mõte sees,mulle täitsa meeldib:D annab videole oma mõtte ning platooni videod kord on sellised,siis vähemalt erineb teistest heeliumitest kes oma videodes kisavad nagu "siga ajavahel..aga korralik laul pole ka paha
Jah olen nõus,vend näeb vaeva ja mingi lastekari hakkab siin poriga loopima.
Mis graafikat me nüüd siis konsoolidelt loodame ? 6 aastat vanad rondid, seda arvesse võttes on graafika nende peal lihtsalt super.
sellekohapealt on sul tuline õigus! Võibolla kui nad oleks BF3'e XBOXile ka nii välja töödelnud et kaugemal olevatel objektidel on varjud ja detailne graafika siis vast ainult siseruumides saaks mängida seda iksboksi peal...
Jah olen nõus,vend näeb vaeva ja mingi lastekari hakkab siin poriga loopima.
Shame on you.
Killzone, lastekarjast on asi kaugel. Ja kas enam ei või konstruktiivset kriitkikat ka jagada? Atleast ma i whine 30 posti jutti Bf3 mapide suuruste ja muu pasa kohta.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.