praegune kellaaeg 21.06.2025 09:58:05
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Qufi
HV kasutaja
|
20.10.2011 11:09:09
Probleem monitoriga ( BenQ XL2410T ) |
|
|
Tervist, et siis selline väike probleem, et eelmine kuu sai soetatud uus arvuti ja uus monitor.
Probleem on selline, et monitori pealt käivad iga tund vähemalt 1x mingid lained üle... Enne monitori soetamist lugesin igalt poolt et monitor ise peaks olema väga hea ja niukseid probleeme ei tohiks olla.
Et siis küsimus järgmine, milles on probleem, kas arvutis või monitoris, kas ma saan seda kuidagi korda teha või kas ma peaks monitori saatma garantiisse? ( Monitor töötab 120hz peal )
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
trip
HV Guru

|
25.10.2011 13:01:15
|
|
|
kuidas lcd videokaardiga ühendatud, vga/dvi/hdmi kaabliga?
|
|
Kommentaarid: 406 loe/lisa |
   |
1 :: |
303 |
|
tagasi üles |
|
 |
Qufi
HV kasutaja
|
25.10.2011 20:34:20
|
|
|
DVI
_________________ Origin: Qufi |
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
alec
HV kasutaja

|
12.01.2012 16:45:12
|
|
|
lained ekraanil on tavaliselt siis kui video juhe on toitejuhtmega koos, siis tuleb 50Hz sisse je tekitab häireid. Aga see ei ole 1x tunnis vaid pidev asi
Mul on teine küsimus sama monitori kohta
Kas keegi teab kus saab monitore firmware uuendada? Nimelt on mul FW 002 versioon ning sellel on mõned probleemid (eriti 3d seotud), viimane versioon on 005. Mis asutus teeks seda Tartus mõistliku hinnaga?
_________________ You win again, gravity!
C-4 can make a dull day fun
there are very few problems that can't be remedied with the proper application of explosives |
|
Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
1 :: |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|