Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Ollaz
HV veteran

|
18.10.2011 23:07:59
|
|
|
No sa saad ju valida maksmisel, et võtab paypali kontolt kõik mis võtta annab (valuuta peab sama olema lihtsalt).
|
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
18.10.2011 23:16:54
|
|
|
Ollaz kirjutas: |
No sa saad ju valida maksmisel, et võtab paypali kontolt kõik mis võtta annab (valuuta peab sama olema lihtsalt). |
Kusjuures enam vist ei pea, eile pakkus mulle automaatselt, et kas võib naelad selle kursiga dollariteks vahetada.
|
|
Kommentaarid: 151 loe/lisa |
   |
1 :: |
133 |
|
tagasi üles |
|
 |
ufo56
HV Guru

|
19.10.2011 01:06:17
|
|
|
KillFrenzy kirjutas: |
Ollaz kirjutas: |
No sa saad ju valida maksmisel, et võtab paypali kontolt kõik mis võtta annab (valuuta peab sama olema lihtsalt). |
Kusjuures enam vist ei pea, eile pakkus mulle automaatselt, et kas võib naelad selle kursiga dollariteks vahetada. |
Mul palus sama ja kokkuvõtteks võttis ikka pangast. Pangast oli hädasti raha vaja aga paypal otsustas ikka sealt võtta.
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
ewur
HV veteran

|
19.10.2011 15:11:37
|
|
|
Ostsin (eBay´st, maksin PayPal´ga) dressipluusi, saadeti t-särk. Võimalik ümber vahetada. Aga - praegu sooviks ostu üldse katkestada, kuna peale prinditud pilt on väga kehva kvaliteediga ning arvatavati sama ka dressipluusi puhul. Siit küsimus - kuna põhimõtteliselt pole ju oma tellitud toodet kätte saanud/seda pole saadetudki, siis kas on lootust tagasi saada kogu makstud raha, nii kaup kui ka transport? Sarnane kogemus kellelgi?
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
19.10.2011 15:53:20
|
|
|
ewur kirjutas: |
Ostsin (eBay´st, maksin PayPal´ga) dressipluusi, saadeti t-särk. Võimalik ümber vahetada. Aga - praegu sooviks ostu üldse katkestada, kuna peale prinditud pilt on väga kehva kvaliteediga ning arvatavati sama ka dressipluusi puhul. Siit küsimus - kuna põhimõtteliselt pole ju oma tellitud toodet kätte saanud/seda pole saadetudki, siis kas on lootust tagasi saada kogu makstud raha, nii kaup kui ka transport? Sarnane kogemus kellelgi? |
Saa müüjaga ennem kokkuleppele, saada enda särgi pilt ja kysi, kas see on sama "dressipluus" mis pildil. Või las saadab reaalse kauba pildi sulle. Niisama põhjenduseta ostu katkestada ei saa
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
ewur
HV veteran

|
19.10.2011 20:07:02
|
|
|
jeesus188 kirjutas: |
Ostsin (eBay´st, maksin PayPal´ga) dressipluusi, saadeti t-särk. Võimalik ümber vahetada. Aga - praegu sooviks ostu üldse katkestada, kuna peale prinditud pilt on väga kehva kvaliteediga ning arvatavati sama ka dressipluusi puhul. Siit küsimus - kuna põhimõtteliselt pole ju oma tellitud toodet kätte saanud/seda pole saadetudki, siis kas on lootust tagasi saada kogu makstud raha, nii kaup kui ka transport? Sarnane kogemus kellelgi? |
Saa müüjaga ennem kokkuleppele, saada enda särgi pilt ja kysi, kas see on sama "dressipluus" mis pildil. Või las saadab reaalse kauba pildi sulle. Niisama põhjenduseta ostu katkestada ei saa |
See sinu mainitud on kõik juba korras... Asi ongi selles, et kui "kaugele" mul on võimalus minna, minu eesmärk on (kui see võimalik) katkestada tehing, koos kogu raha tagastusega (ka transport). Ning lisaks jätta ka juba saadetud t-särk endale. Point on selles, et selle särgi tagasisaatmine läheks poe omanikule rohkem maksma, kui see särk väärt on (praegusel juhul maksaks tema saatekulud, sest tegemist on vale tootega, mitte minu rahulolematusega õige toote puhul). Ehk siis loogiliselt võttes ei palu ta seda tagasi saata, tal point puudub (tema jääb miinusesse). Ja asi ongi "mängimises"/kompamises kui kaugele on minul võimalik erinevate variantidega minna - nagu juba eelpool mainisin. Ja palun kommenteerida just ja ainult seda, muus osas on juba piisavalt kogemusi...
|
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
19.10.2011 20:24:10
|
|
|
jeesus188 kirjutas: |
Saa müüjaga ennem kokkuleppele, saada enda särgi pilt ja kysi, kas see on sama "dressipluus" mis pildil. Või las saadab reaalse kauba pildi sulle. Niisama põhjenduseta ostu katkestada ei saa |
See sinu mainitud on kõik juba korras... Asi ongi selles, et kui "kaugele" mul on võimalus minna, minu eesmärk on (kui see võimalik) katkestada tehing, koos kogu raha tagastusega (ka transport). Ning lisaks jätta ka juba saadetud t-särk endale. Point on selles, et selle särgi tagasisaatmine läheks poe omanikule rohkem maksma, kui see särk väärt on (praegusel juhul maksaks tema saatekulud, sest tegemist on vale tootega, mitte minu rahulolematusega õige toote puhul). Ehk siis loogiliselt võttes ei palu ta seda tagasi saata, tal point puudub (tema jääb miinusesse). Ja asi ongi "mängimises"/kompamises kui kaugele on minul võimalik erinevate variantidega minna - nagu juba eelpool mainisin. Ja palun kommenteerida just ja ainult seda, muus osas on juba piisavalt kogemusi...  |
aaa, nüüd sain aru
oli üks juhtum alles, sama põhimõttega (ok summa oli suht tyhine).
tellisin endale mobla hoidja ca 5£, tuli kohale, aga avastasin et vendi kinnitust polnud. saatsin siis sõnumi müüjale ja ta tahtis pilti. saatsin pildi ja siis vastas, et on saadetud vale mudel, "kallim" variant!
Hui mul seda kallimat vaja on, kui seda vendi kylge panna ei saa.
pakkusin et ok, saada mulle õige, siis ta ütles et annab mulle 3£ tagasi, sest kokkuvõttes on tal odavam osa raha tagasi maksta kui uut saata. nõustusin sellega ja kõik on regatud läbi ebay jne.
ei tea kas see sind aitas või mitte, aga äkki saad siit lahenduse
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
ewur
HV veteran

|
19.10.2011 20:47:28
|
|
|
Tänud , minu eesmärk on kogu raha tagasi saada. Toote kvaliteet (pealeprint) on üsna kehva t-särgil ja tõenäoliselt siis ka dressipluusil (mees ise vorbib neid kuskil oma "factorys"). Minu poolt tellitud toodet pole välja saadetud veel, järelikult oleks vist õigus tellimus katkestada ja kogu raha tagasi saada. Saadetud vale toote võin talle tagastada, aga pakun 99% et ta seda ei taha - toote maksumus 12$, transport USA-st 13$. Ma ei tea muidugi, palju tähitud kiri (hilisemate probleemide vältimiseks kindlasti ainult see!) Eestist maksma läheks.
|
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
19.10.2011 20:53:11
|
|
|
Tänud , minu eesmärk on kogu raha tagasi saada. Toote kvaliteet (pealeprint) on üsna kehva t-särgil ja tõenäoliselt siis ka dressipluusil (mees ise vorbib neid kuskil oma "factorys"). Minu poolt tellitud toodet pole välja saadetud veel, järelikult oleks vist õigus tellimus katkestada ja kogu raha tagasi saada. Saadetud vale toote võin talle tagastada, aga pakun 99% et ta seda ei taha - toote maksumus 12$, transport USA-st 13$. Ma ei tea muidugi, palju tähitud kiri (hilisemate probleemide vältimiseks kindlasti ainult see!) Eestist maksma läheks. |
soovitan ikkagi yhendust võtta ennem kui asjad kohal vms
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
xmarek
HV vaatleja
|
19.10.2011 22:00:22
|
|
|
Tiiger15 kirjutas: |
Tea kas see Deebetkaart Pluss PayPali aktsepteerib? Tellisin omale, aga unustasin küsida. Tellin suht harva eBayst, aga see SEB virtuaalkrediitkaart on ikka jamps, kui peale igat tellimist saab see 40 päeva täis Siis mütta jälle mingi tund aega nende kannetega ja asjadega...krt...saaks ikka nii, et tellin ja vsjo...kaart kehtib senikaua kui kaart kehtib  |
Tahaks ka väga teada,kas Deebetkaart Plussi Paypaliga siduda saab...Oleks plaan ka mõni ost ebayst teha,aga nüüd kahevahel ,kas võtta Deebetkaart Pluss -Swedist või avada SEB's konto,et virtuaalkaart teha.
Swedist küsisin,nad ei osanud vastata.Soovitati uurida PayPal'ist.Kas ehk keegi juba proovinud seda Deebet Pluss versiooni või pole veel praegu neid kaarte klientidele väljastatud...
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
cripz
HV vaatleja
|
20.10.2011 00:11:47
|
|
|
Oleks küsimus, et misasjad need paypali feed on vms? kuskilt kuulsin, et see sellejaoks, et saab pärast raha tagasi vms? kui ma tahan mingit asja osta kuskilt lehe pealt nt kas ma pean siis rohkem raha kandma sinna vms, et see fee läheb maha? Väga segane on see asi minu jaoks, äkki keegi viitsib seletada?
|
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
20.10.2011 00:47:57
|
|
|
igast Paypali tasud maksab müüja (s.t PP võtab mingi % vahelt). kui sul on PP kontol 22 € siis saad täpselt 22 € ka maksta.
_________________ nooope! |
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
20.10.2011 10:12:36
|
|
|
Pole paar aastat eu siseseid makseid teinud, asjad on vist kiiremini liikuma hakanud, eile hommikul pandi hispaaniast teele, täna oli juba käes
|
|
   |
133 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jaanus
HV Guru

|
20.10.2011 10:16:40
|
|
|
EU makse tuleb jah üllatavalt kiirelt. 2 päevaga on raudselt raha käes. Viimased müügid ebays olen kõik palunud raha kanda ülekandega, ei pea miskit haiget ~4% PayPali feed maksma
|
|
Kommentaarid: 707 loe/lisa |
   |
4 :: |
563 |
|
tagasi üles |
|
 |
paxo
HV kasutaja

|
20.10.2011 15:10:34
|
|
|
jah siis on kergem petta ka raha välja kuo paypali ei kasuta. Vähemalt 4% tagab mingi turvatundegi, et raha võimalik tagasi saada kui petetakse.
|
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
20.10.2011 15:27:11
|
|
|
paxo kirjutas: |
jah siis on kergem petta ka raha välja kuo paypali ei kasuta. Vähemalt 4% tagab mingi turvatundegi, et raha võimalik tagasi saada kui petetakse. |
need 4% tuleb alati hinnale otsa väänata
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
paxo
HV kasutaja

|
20.10.2011 15:31:17
|
|
|
jeesus188, minu puhul vähemalt see raha ei lähe kuna ma küll ei plaani midagi läbi ebay müüa. Kui osta siis ju 4% mul ei lähe. Aga oksjonitel jne pakub ka turvatunnet rohkem kui saab paypaliga tasuda ja pakub turvatunnet, et isegi müüja nõus läbi paypali tehingut tegema.
|
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
20.10.2011 15:34:23
|
|
|
paxo kirjutas: |
jeesus188, minu puhul vähemalt see raha ei lähe kuna ma küll ei plaani midagi läbi ebay müüa. Kui osta siis ju 4% mul ei lähe. Aga oksjonitel jne pakub ka turvatunnet rohkem kui saab paypaliga tasuda ja pakub turvatunnet, et isegi müüja nõus läbi paypali tehingut tegema. |
jutt oli müügist
Aga ostes läheb suht alati 1% juurde, kui ei usu, siis vaata panga väljavõtet.
loomulikult eelistan ise ka läbi paypali asju osta, kui just ei saa siis ei saa
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
20.10.2011 16:50:47
|
|
|
jeesus188, 1% siis juurde kui maksad mingis muus valuutas kui euro.
|
|
   |
133 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
20.10.2011 17:15:46
|
|
|
KillFrenzy kirjutas: |
jeesus188, 1% siis juurde kui maksad mingis muus valuutas kui euro. |
pm seda mõtlesingi, ehk suht alati kui just saksast ei telli midagi
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
M|S|W
Kreisi kasutaja

|
20.10.2011 17:37:47
|
|
|
Ei ole see Paypal ka mingi garantii. Alles hiljuti jäin ~40€ ilma. Teoreetiliselt sain ma raha tagasi ja ebays ka case closed, aga raha netu
Paypalist sain sellise kirja:
tsitaat: |
Hello Mattias xxxxx,
The refund sent by Craig Smith (crmebay@virginmedia.com) did not clear from the sender's bank. You have not received funds for this payment in your PayPal account.
Please contact Craig Smith regarding this refund. |
|
|
Kommentaarid: 197 loe/lisa |
   |
171 |
|
tagasi üles |
|
 |
mkmm
Piiratud kasutaja
|
20.10.2011 17:43:53
|
|
|
Soovin osta Paypal raha 11 euro eest, nõus kasvõi kursiga.
Saatke PS kui saate aidata!
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
2 :: |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jaanus
HV Guru

|
20.10.2011 18:19:05
|
|
|
Tuleb võimalikult ruttu reageerida ja claim teha, siis on raha veel päti kontol holdis ja ta ei saa seda kasutada. Kui 21 päeva läbi saab ja mingit claimi pole tehtud, siis saab pätt rahaga teha mis tahab...
M|S|W kirjutas: |
Ei ole see Paypal ka mingi garantii. Alles hiljuti jäin ~40€ ilma. Teoreetiliselt sain ma raha tagasi ja ebays ka case closed, aga raha netu
Paypalist sain sellise kirja:
tsitaat: |
Hello Mattias xxxxx,
The refund sent by Craig Smith (crmebay@virginmedia.com) did not clear from the sender's bank. You have not received funds for this payment in your PayPal account.
Please contact Craig Smith regarding this refund. |
|
|
|
Kommentaarid: 707 loe/lisa |
   |
4 :: |
563 |
|
tagasi üles |
|
 |
M|S|W
Kreisi kasutaja

|
20.10.2011 18:42:36
|
|
|
Ma olen lihtsalt liiga kannatlik ja enamasti usun ikka inimeste parimatesse kavatsustesse. Eks lollidelt tulebki raha ära võtta
|
|
Kommentaarid: 197 loe/lisa |
   |
171 |
|
tagasi üles |
|
 |
TheForeign
HV vaatleja
|
21.10.2011 15:50:07
|
|
|
Sain niipalju teada ,et saadetis mille tellisin läheb kindlasti eesti posti kätte ja ,et lennukid lendavad inglismaalt eestisse 15+ päeva
Kuidas saab nii vale info olla royal maili lehel või see ,et eesti post on nagu kuskil kivi all ja ei mõika midagi
hakkasin mõtlema aga ,et äkki müüja saatis midagi ebaseaduslikku mida toll läbi ei lase vms. ,et mind odavalt petta?
|
|
tagasi üles |
|
 |
|