Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Üldfoorum »  Paypal & eBay üldteema märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 308, 309, 310 ... 705, 706, 707  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
KillFrenzy
HV Guru
KillFrenzy

sõnum 17.10.2011 10:57:46 vasta tsitaadiga

tarmac kirjutas:
Kui ma ei eksi, siis VISA pole krediitkaart. PayPal jaoks on vaja krediitkaarti. Näiteks minul on kasutuses SEB virtuaalkaart mis on seotud (VISA)deebetkaardiga.

Ehk on ikka virtuaalkaart ja deebetkaart seotud sama kontoga, mitte omahvel.
Kommentaarid: 151 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 133
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
tarmac
HV kasutaja
tarmac

sõnum 17.10.2011 11:53:22 vasta tsitaadiga

KillFrenzy kirjutas:
tarmac kirjutas:
Kui ma ei eksi, siis VISA pole krediitkaart. PayPal jaoks on vaja krediitkaarti. Näiteks minul on kasutuses SEB virtuaalkaart mis on seotud (VISA)deebetkaardiga.

Jah. Läks segamini icon_lol.gif

eltso
HV veteran
eltso

sõnum 17.10.2011 14:12:55 vasta tsitaadiga

Krt ma kirusin Paypal-i ja ebayd ja googlit ja kõiki keda võimalik juba viimased kolm päeva, sest ühtegi makset teha ei lasknud kuskil. Eile siis üritades asjale lahendust leida, leidsin swedi kodulehelt uudise, et kui tahad ka edaspidi netist oste teha, siis pead mingis jamas oma kaardi ära regama.
Sellistest asjadest võiks minu silmis ikka vähe rohkem infi laiali saata.
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
aksel
Kreisi kasutaja
aksel

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 17.10.2011 14:24:56 vasta tsitaadiga

eltso kirjutas:
Krt ma kirusin Paypal-i ja ebayd ja googlit ja kõiki keda võimalik juba viimased kolm päeva, sest ühtegi makset teha ei lasknud kuskil. Eile siis üritades asjale lahendust leida, leidsin swedi kodulehelt uudise, et kui tahad ka edaspidi netist oste teha, siis pead mingis jamas oma kaardi ära regama.
Sellistest asjadest võiks minu silmis ikka vähe rohkem infi laiali saata.

sama siin. Jõudsin juba Paypali toele kirja ka saata - oma viga muidugi, et tähelepanelikult muutuvas maailmas ei orienteeru:)

Ollaz
HV veteran
Ollaz

sõnum 17.10.2011 15:01:22 vasta tsitaadiga

tarmac kirjutas:
KillFrenzy kirjutas:
tarmac kirjutas:

Jah. Läks segamini icon_lol.gif

Maksesüsteemis on tegemist VISA Classicuga. Sinu ja panga vaheline kokkulepe on juba midagi muud. Sellest hoolimata kõik toimib.
Kommentaarid: 83 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
eltso
HV veteran
eltso

sõnum 18.10.2011 09:23:57 vasta tsitaadiga

8. tellimus Aasiast ilusti minuni jõudnud ja ikka veel ootan millal ma külma kuskilt saan icon_biggrin.gif
Tore on vaadata neid kaupade väärtuseid mis pakkide peale on kirjutatud ja veel toredam on see, et toll neid väärtusi usub icon_biggrin.gif
tagasi üles
paxo
HV kasutaja
paxo

sõnum 18.10.2011 09:26:01 vasta tsitaadiga

Üritan teha seda uut Swedbanki Deebet+ kaarti aga ei saa aru mis ma siin tegema pean? Sest selline nägi defauldis asi välja kas ma pean muutma kõik Jah-iks?

tagasi üles
Amdfan
HV Guru

sõnum 18.10.2011 09:31:06 vasta tsitaadiga

eltso kirjutas:

Tore on vaadata neid kaupade väärtuseid mis pakkide peale on kirjutatud ja veel toredam on see, et toll neid väärtusi usub icon_biggrin.gif

Selle peale lootma küll ei tasu jääda. Suht õnne asi, aga väiksemad ja kergemad pakid kipuvad läbi tulema.
Kommentaarid: 334 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 309
tagasi üles
eltso
HV veteran
eltso

sõnum 18.10.2011 09:35:31 vasta tsitaadiga

Tihtipeale väiksed elektroonikatooted ongi kallid icon_smile.gif Tegelikult olen valimis olnud juurde plekkima ja siis vaikselt olen oodanud, et millal kiri tuleb, aga siis olen saanud ikkagi selle kirja, et pakk juba postkontoris ja vaja vaid järgi minna icon_smile.gif
tagasi üles
KillFrenzy
HV Guru
KillFrenzy

sõnum 18.10.2011 20:06:25 vasta tsitaadiga

---

viimati muutis KillFrenzy 20.10.2011 19:03:10, muudetud 2 korda
tagasi üles
Väikemees
HV kasutaja
Väikemees

sõnum 18.10.2011 20:09:29 vasta tsitaadiga

tsitaat:
You cannot complete this action on the card you have selected. Please select another card.

Vaatasin pangast järgi, krediitkaardiga peaks olema kõik korras. Kust viga peaks otsima? Swedil mingid omad jamad?
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
The_Boss
HV Guru
The_Boss

sõnum 18.10.2011 20:17:48 vasta tsitaadiga

Vot seda küsid juba panga klienditeenindusest/infotelefonist vms.
crypto
Kreisi kasutaja
crypto

sõnum 18.10.2011 20:46:33 vasta tsitaadiga

Väikemees kirjutas:
tsitaat:
You cannot complete this action on the card you have selected. Please select another card.

Vaatasin pangast järgi, krediitkaardiga peaks olema kõik korras. Kust viga peaks otsima? Swedil mingid omad jamad?

tsitaat:
Internetis pangakaardiga ostude tegemiseks tuleb liituda turvalise arveldamise programmiga

Alates sellest nädalast on Swedbanki klientidel turvalisuse huvides internetis pangakaardiga ostude sooritamiseks kohustus liituda programmiga "Turvalised ostud internetis". Liituda saab internetipangas, see on tasuta ja toimib koheselt.

Swedbanki arveldustoodete valdkonnajuhi Kai Voore sõnul on tegemist klientide turvalisuse kaitseks rakendatud täiendava meetmega. "Tegemist on sooviga pakkuda meie klientidele turvalisi internetioste vähendades kaardipettuste juhtumeid. Tegemist on olulise lisaväärtusega, mis annab turvatunde kõigile osapooltele," selgitas Voore. "Muudatus puudutab vaid neid era- ja ärikliente, kes omavad kaarte, millega on võimalik internetist oste teha ja kes seda teha soovivad või kunagi kavatsevad."

"Kui tavalise internetiostu korral peate ostukeskkonda kirja panema oma nime, kaardi kehtivusaja, kaardi numbri ja kaardi tagaküljel oleva kolmekohalise numbri ehk kõik nähtavad kaardiandmed, siis uue turvalise süsteemi puhul lisanduvad kaks turvaelementi, mida kaardil näha ei ole. See välistab olukorra, kus kõrvaline isik kelle kätte kaart satub, sellega internetist oste teha saab," selgitas Voore programmi olemust.

Turvaliseks internetiostude sooritamiseks pakub Swedbank oma klientidele kaht süsteemi - MasterCard SecureCode ja Verified by Visa, millega liitumine on kõigile, kes soovivad internetis oste teha kohustuslik. Teenus on tasuta ja hakkab kehtima kohe pärast liitumist. Selleks, et era- ja ärikliendi krediitkaart, tudengikaart ja uus deebetkaart Pluss programmiga liita, tuleb sisse logida internetipanka, valida "Turvalised ostud internetis" ning kaart ära registreerida. Äriklientide krediitkaartide puhul saab seda teha ettevõtte internetipanga kasutaja. Kui kaart on süsteemiga liidetud, saab koheselt oste teha kõikidelt veebilehtedelt. Kaartidega, mis ei ole programmiga liidetud, ei ole võimalik enam internetis kaubelda.

"Tuleb silmas pidada, et kaardiomanik peab registreerima iga kaardi eraldi. Samuti peale kaardi uuendamist või asendamist tuleb see Swedbanki internetipangas uuesti registreerida," lisas Voore.

Ööpäevaringselt on võimalik infot saada Swedbanki klienditoe telefonil eraklientidele 6 310 310, äriklientidele 613 2222 või internetipangast.

See ei saa olla icon_question.gif

Jaanus
HV Guru
Jaanus

sõnum 18.10.2011 20:48:41 vasta tsitaadiga

crypto, kui sa selle programmiga ei liitunud, siis ei saagi makseid teha. Liitumine on kohustuslik.
Kommentaarid: 707 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 4 :: 563
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 18.10.2011 20:52:36 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Kui tavalise internetiostu korral peate ostukeskkonda kirja panema oma nime, kaardi kehtivusaja, kaardi numbri ja kaardi tagaküljel oleva kolmekohalise numbri ehk kõik nähtavad kaardiandmed, siis uue turvalise süsteemi puhul lisanduvad kaks turvaelementi, mida kaardil näha ei ole. See välistab olukorra, kus kõrvaline isik kelle kätte kaart satub, sellega internetist oste teha saab," selgitas Voore programmi olemust.

seletage mulle lollile ära, kui ma maksan netis kaardiga, siis sisestan ju ikka vaid nime, kaardi kehtivusaja, kaardi numbri ja kaardi tagaküljel oleva kolmekohalise numbri. Kuidas need 2 nähtamatut koodi edasi antakse icon_question.gif
ma SEB klient ja midagi sellist pole veel kogenud icon_biggrin.gif

Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
crypto
Kreisi kasutaja
crypto

sõnum 18.10.2011 21:20:11 vasta tsitaadiga

Jaanus kirjutas:
crypto, kui sa selle programmiga ei liitunud, siis ei saagi makseid teha. Liitumine on kohustuslik.

Tean jah, mul on kaart kenasti lisatud. Ma tõin eelnevale isikule selle variandi välja, siin paljudel see märkamatuks jäänud icon_razz1.gif

jeesus188 kirjutas:
tsitaat:

Kui tavalise internetiostu korral peate ostukeskkonda kirja panema oma nime, kaardi kehtivusaja, kaardi numbri ja kaardi tagaküljel oleva kolmekohalise numbri ehk kõik nähtavad kaardiandmed, siis uue turvalise süsteemi puhul lisanduvad kaks turvaelementi, mida kaardil näha ei ole. See välistab olukorra, kus kõrvaline isik kelle kätte kaart satub, sellega internetist oste teha saab," selgitas Voore programmi olemust.

seletage mulle lollile ära, kui ma maksan netis kaardiga, siis sisestan ju ikka vaid nime, kaardi kehtivusaja, kaardi numbri ja kaardi tagaküljel oleva kolmekohalise numbri. Kuidas need 2 nähtamatut koodi edasi antakse icon_question.gif
ma SEB klient ja midagi sellist pole veel kogenud icon_biggrin.gif

Kaarti swedis lisades tuleb kirja panna enda poolt mingi tervitustekst (kuni 44 tähemärki oli vist) ja personaalne parool. Et kui kusagil netis hakkad krediitkaardiga maksma (mitte paypaliga) ja paned kaardi pealt andmeid kirja, siis kuvatakse sulle lisaks veel see tervitustekst (välistamaks saidi poolset pettust) ja peab sisestama selle personaalse parooli kah veel.

arm2004
HV Guru
arm2004

sõnum 18.10.2011 21:21:56 vasta tsitaadiga

Swed lihtsalt julmalt decline'ib kõik netimaksed kui pole selle programmiga liitunud (ehk turvaelement 1).
aga mis see teine on, ma küll aru ei saa icon_rolleyes.gif
ja kui oled selle programmiga liitunud, siis oled täpselt samamoodi haavatav kaardivargusele nagu senini. turvalisuse seisukohatl on jätkuvalt virtuaalkaart kõikse kindlam.

edit: ahsoo, selline variant.
Kommentaarid: 110 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 97
tagasi üles
cripz
HV vaatleja

sõnum 18.10.2011 22:15:24 vasta tsitaadiga

Oleks selline küsimus, et kuidas ma krediitkaardiga saan pangast oma paypali kasutajale raha peale panna? Olen kuulnud, et saab maksta nii, et paypali kontol ei peagi raha olema, aga kui maksad, siis võtab otse pangast raha? Ja kui turvaline on paypaliga maksta, kui peaks tekkima juhus, et mind petetakse nt, kas ma saan oma raha ikka tagasi?
tagasi üles
Väikemees
HV kasutaja
Väikemees

sõnum 18.10.2011 22:29:26 vasta tsitaadiga

crypto kirjutas:
Väikemees kirjutas:
tsitaat:

tsitaat:
Internetis pangakaardiga ostude tegemiseks tuleb liituda turvalise arveldamise programmiga

Alates sellest nädalast on Swedbanki klientidel turvalisuse huvides internetis pangakaardiga ostude sooritamiseks kohustus liituda programmiga "Turvalised ostud internetis". Liituda saab internetipangas, see on tasuta ja toimib koheselt.

Swedbanki arveldustoodete valdkonnajuhi Kai Voore sõnul on tegemist klientide turvalisuse kaitseks rakendatud täiendava meetmega. "Tegemist on sooviga pakkuda meie klientidele turvalisi internetioste vähendades kaardipettuste juhtumeid. Tegemist on olulise lisaväärtusega, mis annab turvatunde kõigile osapooltele," selgitas Voore. "Muudatus puudutab vaid neid era- ja ärikliente, kes omavad kaarte, millega on võimalik internetist oste teha ja kes seda teha soovivad või kunagi kavatsevad."

"Kui tavalise internetiostu korral peate ostukeskkonda kirja panema oma nime, kaardi kehtivusaja, kaardi numbri ja kaardi tagaküljel oleva kolmekohalise numbri ehk kõik nähtavad kaardiandmed, siis uue turvalise süsteemi puhul lisanduvad kaks turvaelementi, mida kaardil näha ei ole. See välistab olukorra, kus kõrvaline isik kelle kätte kaart satub, sellega internetist oste teha saab," selgitas Voore programmi olemust.

Turvaliseks internetiostude sooritamiseks pakub Swedbank oma klientidele kaht süsteemi - MasterCard SecureCode ja Verified by Visa, millega liitumine on kõigile, kes soovivad internetis oste teha kohustuslik. Teenus on tasuta ja hakkab kehtima kohe pärast liitumist. Selleks, et era- ja ärikliendi krediitkaart, tudengikaart ja uus deebetkaart Pluss programmiga liita, tuleb sisse logida internetipanka, valida "Turvalised ostud internetis" ning kaart ära registreerida. Äriklientide krediitkaartide puhul saab seda teha ettevõtte internetipanga kasutaja. Kui kaart on süsteemiga liidetud, saab koheselt oste teha kõikidelt veebilehtedelt. Kaartidega, mis ei ole programmiga liidetud, ei ole võimalik enam internetis kaubelda.

"Tuleb silmas pidada, et kaardiomanik peab registreerima iga kaardi eraldi. Samuti peale kaardi uuendamist või asendamist tuleb see Swedbanki internetipangas uuesti registreerida," lisas Voore.

Ööpäevaringselt on võimalik infot saada Swedbanki klienditoe telefonil eraklientidele 6 310 310, äriklientidele 613 2222 või internetipangast.

See ei saa olla icon_question.gif

Homme saan järgi vaadata aga eks ta see ongi thumbs_up.gif Tänud beer_yum.gif
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
KillFrenzy
HV Guru
KillFrenzy

sõnum 18.10.2011 22:31:21 vasta tsitaadiga

cripz kirjutas:
Oleks selline küsimus, et kuidas ma krediitkaardiga saan pangast oma paypali kasutajale raha peale panna?

Ei saagi.
tagasi üles
cripz
HV vaatleja

sõnum 18.10.2011 22:33:04 vasta tsitaadiga

KillFrenzy kirjutas:
cripz kirjutas:
Oleks selline küsimus, et kuidas ma krediitkaardiga saan pangast oma paypali kasutajale raha peale panna?

Ei saagi.

Aga mismoodi see toimib siis?
tagasi üles
Ollaz
HV veteran
Ollaz

sõnum 18.10.2011 22:40:36 vasta tsitaadiga

Miks sul vaja enda paypali kontole raha peale panna on?
Kommentaarid: 83 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
cripz
HV vaatleja

sõnum 18.10.2011 22:42:47 vasta tsitaadiga

jääb puudu, aga eks ma ostan kuskilt siis, aga kas see peab paika, et kui ma ostan paypaliga, siis läheb mu panga kontolt või krediitkaardilt raha maha jah?
tagasi üles
The_Boss
HV Guru
The_Boss

sõnum 18.10.2011 22:47:02 vasta tsitaadiga

krediitkaart seotud, siis ikka, jah. Ma muudmoodi polegi teinud veel.
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 18.10.2011 23:00:01 vasta tsitaadiga

The_Boss kirjutas:
krediitkaart seotud, siis ikka, jah. Ma muudmoodi polegi teinud veel.

+thumbs_up.gif
muud moodi eriti ei saagi

Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Üldfoorum »  Paypal & eBay üldteema mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 308, 309, 310 ... 705, 706, 707  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.