praegune kellaaeg 21.06.2025 11:32:34
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
D3vil.ee
HV kasutaja
|
18.11.2003 00:18:45
Radeon 8500 tv-out probla |
|
|
Nimelt üks ilus päev lihtsalt lambist ei anna pilti telekasse. Ati control panelist näitab et telekas ühendatud. Kaablis viga pole, kaart näeb pealt kah korralik välja (miskit läbi kärsanud ple) ja telekas hmm, ple kahjuks teist telekat kus testida, aga kahtlen et telekas viga. Aga jah olen suht nõutu.
|
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
yxic
HV vaatleja
|
18.12.2003 03:28:40
|
|
|
eriti ei usu, et niisama video out maha põles. ATI on mulle teada, kui ebamääraselt käituja. Kas muidu sinu isend muudab monitoril bootimise ajal pildi refresh rate mingise 50-60Hz peale, seda siis kui telekas on järgi? Palju su telekal muidu neid video/scart sisendeid on ? ehk pole õige neist valitud. Kui oled kindel, et kaablid ja sisend telekal endiselt õige ja koos telekaga boot ei aita(telekas peab külge jääma bootimise ajaks), saab veel driveritega jamada.
Ma jampsn siin praegu oma ati radeon 8500 dv all in wonderiga .-) . nimelt selline jama, et autosearch leiab kanalid ylesse, aga kui kanalile hiljem klõpsid ei ole seda seal all.
Sulle tegelt üks palve, kui sul on sama kaart, saad ehk biosi mulle maha kirjutada sealt. Ma avastasin, et minu kaardil on biosi image crc erroriga.( mida iganes see seal siis muuta võib )
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|