Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus? |
Jah |
|
9% |
[ 51 ] |
Ei |
|
42% |
[ 222 ] |
Mul juba olemas |
|
38% |
[ 200 ] |
Kolin mujale |
|
9% |
[ 48 ] |
|
hääli kokku : 521 |
|
autor |
|
libe
kvaliteetne mees

|
06.10.2011 22:41:41
|
|
|
jeesus188 kirjutas: |
To dynamic
Saan aru su mõttest ja probleemist, aga on ju naiivne arvata, et ettevõte pakub sulle teenust, mida lepingus kirjas ei ole. Jah tänaseni tehti seda, enam mitte. Pakun, et varsti raha eest saadaval(isiklik arvamus). Sama oli ka elioni appiga, kui kogemata hakati tv-d moblas näitama. Öeldi, et ups kogemata ja see tuleviku asi. Pappi pappi pappi |
pappi on, teenust on vaja
_________________ ☠ |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
0 :: |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
06.10.2011 22:43:37
|
|
|
Mark0 kirjutas: |
salatoimik kirjutas: |
Krt ei ole ikka hea, Senimaani oli confitud salvestama VLC iga reede kelgukoeri. Ja oli huvi salvestada terve hooaeg ja alles siis vaadata kõik korraga ära (miski 12 osa).
Elioni salvestusteenus mulle seda võimalust kahjuks ei paku. 8 või miski sinna kanti päevi vaid hoitakse ja edasi ime näppu  |
http://www.elion.ee/eraklient/nutitv/kordustv
"Kodumaiseid saateid saad vaadata just siis, kui sulle sobib. nutiTV talletab saated sinu eest – saad telekavas ajas tagasi minna ega pea salvestamise pärast muretsema." |
Loe edasi.
"Kordusena saad vaadata saateid, mis olid eetris kuni 8 päeva tagasi."
Seega, ma ei saa vaadata siis, kui mulle sobib. Ma saan vaadata vaid siis, kui elionile sobib.
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
06.10.2011 22:47:11
|
|
|
Mark0 kirjutas: |
Krt ei ole ikka hea, Senimaani oli confitud salvestama VLC iga reede kelgukoeri. Ja oli huvi salvestada terve hooaeg ja alles siis vaadata kõik korraga ära (miski 12 osa).
Elioni salvestusteenus mulle seda võimalust kahjuks ei paku. 8 või miski sinna kanti päevi vaid hoitakse ja edasi ime näppu  |
http://www.elion.ee/eraklient/nutitv/kordustv
"Kodumaiseid saateid saad vaadata just siis, kui sulle sobib. nutiTV talletab saated sinu eest – saad telekavas ajas tagasi minna ega pea salvestamise pärast muretsema." |
Loe edasi.
"Kordusena saad vaadata saateid, mis olid eetris kuni 8 päeva tagasi."
Seega, ma ei saa vaadata siis, kui mulle sobib. Ma saan vaadata vaid siis, kui elionile sobib. |
aga dekrüpti ja salvesta! problem?
_________________ ☠ |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
dynamic
HV kasutaja

|
06.10.2011 22:47:38
|
|
|
To dynamic
Saan aru su mõttest ja probleemist, aga on ju naiivne arvata, et ettevõte pakub sulle teenust, mida lepingus kirjas ei ole. Jah tänaseni tehti seda, enam mitte. Pakun, et varsti raha eest saadaval(isiklik arvamus). Sama oli ka elioni appiga, kui kogemata hakati tv-d moblas näitama. Öeldi, et ups kogemata ja see tuleviku asi. Pappi pappi pappi |
Teatavasti eesti kanalid levivad täiesti tasuta ja digitaalselt õhus meie ümber. Mina saan lihtsalt ühe DVB-T kaardi võrra rikkamaks ja Elion ühe kliendi võrra vaesemaks, neti võib võtta sealt ka kus kõige odavam on. Ma ei tea, võib-olla üldiselt on siinsel turul nii, et mida hullem t*ra ettevõte on, seda suurem kasum tuleb, aga ma pigem arvan et viisakas ja vastutulelik käitumine on parem pikaajaline strateegia.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
devilman
HV kasutaja
|
06.10.2011 22:55:05
|
|
|
Keegi ei keela tegelt mingit salvestavat playerit soetada ja kasvõi 10 hooaega korraga tagantjärgi vaadata.
|
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
dohc-48v12
Aeg maha 1p

|
06.10.2011 22:55:38
|
|
|
ma arvan vähemalt kaks klienti vaesemaks jääb elion kohe kindlasti
kuna ma panen ka elioni kinni .
aitab sellest PIIX
_________________ Ime tala, Nagu ime kepike.
Siga armastab muda, aga mudane siga armastab puhast aset!
Miks ADMIN Anti112 ambusib mind? andis 1p cooldowni aga ma ei saa peale selle enam mitteühtegi postitust teha! üks päev ei kuid! |
|
Kommentaarid: 112 loe/lisa |
   |
6 :: |
85 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
06.10.2011 22:57:45
|
|
|
dynamic kirjutas: |
To dynamic
Teatavasti eesti kanalid levivad täiesti tasuta ja digitaalselt õhus meie ümber. Mina saan lihtsalt ühe DVB-T kaardi võrra rikkamaks ja Elion ühe kliendi võrra vaesemaks, neti võib võtta sealt ka kus kõige odavam on. Ma ei tea, võib-olla üldiselt on siinsel turul nii, et mida hullem t*ra ettevõte on, seda suurem kasum tuleb, aga ma pigem arvan et viisakas ja vastutulelik käitumine on parem pikaajaline strateegia. |
Kindlasti, kõige parem on eesli energi, mida tarbime iga päev:D
mina olen elioniga rahul, kurdan vaid mõne pisiasja pärast.
Ja kui sind huvitab vaid need 5 kanalit, siis dziisas osta endal digibox ja salvesta ennas lolliks
nende 5 kanali pärast küll eesti telefoni valida ei tasu
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru
|
06.10.2011 23:04:32
|
|
|
A.S. kirjutas: |
Sa ikka tead seda, et seal saab vaadata vaid mõnd üksikut saadet? |
ma ei pastenud kogu juttu. Kes soovib saab viidatud lingil teenuse sisuga täpsemalt tutvuda. Seda enam, et sel kuul on see vist lausa tasuta.
|
|
Kommentaarid: 181 loe/lisa |
   |
1 :: |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
06.10.2011 23:08:00
|
|
|
Selle teenuse sisuga on kõik huvilised juba ammu tuttavad, lihtsalt teenus on suhteliselt mõttetu, isegi tasuta kujul.
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
Clover
HV veteran

|
06.10.2011 23:13:56
|
|
|
Teil ikka meeldib kõiges Elioni süüdistada. Ma ei tea kuidas Eesti vabade kanalitega on, aga teiste puhul ju krüpteeringut nõuavad telekanalite tootjad, mitte Elion. Pealegi kuna siiamaani pole nt Kanal2 või TV3 saadaval netis vaatamiseks, järelikult on ka krüpteering arusaadav. Etv puhul ei oska seda seletada, kuid kõige loogilisem on see, et olgu nad siis vabalt levivad kanalid või ei, aga nad edastatakse siis antud juhul läbi Elioni ja Elionil peab selleks ka õigus olema mis arvatavasti lubabki nende kanalite edastamist telekatele. Vaevalt, et nüüd Elionil on õigus neid kanaleid hakata ilma loata edastama mingeid muid kanaleid pidi. Päris palju oletusi ja jama minu suust, aga selliseid asju tuleks tõesti vaadata natukene laiemalt, ei käi need asjad ikka nii lihtsalt nagu siin kõik arvavad.
Samuti salvestamine, ma kahtlen et salvestamine on Elionile tasuta. Usun et ta peab ikka kanalitetootjatele maksma ja mida kauem säilitada, see tähendab ju rohkemat kordusvaatamist, eks siis juvist ka kõrgem hind. Samuti on vaja ju kõiki neid salvestusi talletada kuskile.. aga nagu ma kuulnud siis tulevikus neid piiranguid tõstetakse.
Samuti pani imestama kui sõimati Elioni, sest noppekanaleid on vähe ja ikka tuleb tervikuid teemapakette võtta.. See samuti kanalitetootjate süü kuna nad ei taha pakkuda kanaleid üksikutena, sest sel juhul vähepopulaarsemad kanalid jäävad nurka seisma. Seepärast topitakse kõike hunnikutesse, et rohkem raha saada. Kuda siis Elion järsku süüdi, et läbirääkimised kanalitetootjatega ei too vilja? Elion vähemalt pingutab selle nimel ning juba see kuu paar noppekanalit lisandub ja aasta lõpuks veel mõnigi..
Polnud tõesti plaanis hakata Elioni kaitsma, aga kogu selle lolluse peale mis siin kirjutatakse tahaks ikka pikad esseed valmis trükkida küll. Kui vaid inimesed rohkem uuriks mis ümberringi toimub, aga ikka lihtsam kohe Elioni süüdistada. Võtame kasvõi selle telefoni appi kus kogemata sai vaadata TV3. Tõesti, see pandi kinni, aga vähemalt see näitab, et Elion töötab selle kallal, et ka neil oleks huvi sellist teenust pakkuda aga üldjuhul on asi kanalitepakkujates kinni. Kuid vähemalt äkki Elionil see õnnestub mingi aeg, ma küll ei näe mingeid märke et keegi teine seda üritaks..
Loomulikult ei tasu unustada et Elion ajab kasumit taga, aga see ei tähenda ju et nad ei üritaks ka pakkuda paremaid teenuseid.. muidu poleks ju kasumit kah.
|
|
Kommentaarid: 111 loe/lisa |
   |
102 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
06.10.2011 23:16:58
|
|
|
Clover, Kanalitootjad on see paha impeerium.Elion on kukupai ja võitleb kasutjate eest
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
06.10.2011 23:25:50
|
|
|
Üleüldse kas FTA kanaleid pole kohustatud edastama tasuta? (või vähemalt rahva raha eesto toodetavaid)
See kui krypt peale keeratakse teeb minujaoks kohe asja tasuliseks
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
Clover
HV veteran

|
06.10.2011 23:27:59
|
|
|
Nad ju võivad olla tasuta niisama, aga kas edastajad ei pea maksma selle eest et nad lisavad nad enda teenusepaketti? See ju tõstab nende teenuse väärtust ja ma pole näinud et keegi kanaliedastaja pakuks vabalevi kanaleid tasuta vaadata.
|
|
   |
102 |
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
06.10.2011 23:33:54
|
|
|
tsitaat: |
See ju tõstab nende teenuse väärtust ja ma pole näinud et keegi kanaliedastaja pakuks vabalevi kanaleid tasuta vaadata.
|
Zoom TV aka. Starman
|
|
Kommentaarid: 374 loe/lisa |
   |
300 |
|
tagasi üles |
|
 |
dohc-48v12
Aeg maha 1p

|
06.10.2011 23:36:16
|
|
|
Kuidas pole elioni süüdi !
Nende müügimeste kehv töö on seal mängus ! Ehk tegemata tööd on rohkem kui tehtud .
Ja pealegi ma olen ma maksnud nagunii tühja kuna nägin algusest peale ainult 5 kanalit olgu pildi striimiaks digiboks või arvuti !
Ma ei näe enam põjust miks ma peaksin edaspidiselt elionilt puuduliku teenust ostma !
Ehk tegemata tööd on rohkem kui tehtud tööd . Ehk tegemata tööd on nüütseks minujaoks suurema %-ga kui tehtud tööd.
Ennem olin 51% elioni kasuks, net koos 5kanaliga ning mitte töötav telefooni ning iga mingi aja tagant pange jooksva modemiga. telefooni vigastus on nendepoolne modemi pange jooksmine pigem minu laiskus uuesti konfimisel
Miks ADMIN Anti112 ambusib mind? andis 1p cooldowni aga ma ei saa peale selle enam mitteühtegi postitust teha! üks päev ei kuid! |
|
   |
85 |
|
tagasi üles |
|
 |
darkside
HV veteran

|
06.10.2011 23:43:33
|
|
|
dohc-48v12 kirjutas: |
...
Ja pealegi ma olen ma maksnud nagunii tühja kuna nägin algusest peale ainult 5 kanalit olgu pildi striimiaks digiboks või arvuti !
...D |
Nii uhke kohe, et abi ka küsida ei taha? Kui digiboks näitab 5 kanalit, siis mingi probleem ja tuleks Elioniga suhelda ...
|
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
infarkt
HV kasutaja
|
06.10.2011 23:44:57
|
|
|
tsitaat: |
§ 9. Nõuded tingimusjuurdepääsu rakendamisele
(1) Multipleksimisteenuse osutaja peab edastama avalik-õigusliku ringhäälinguorganisatsiooni ringhäälingusaateid ja -programme vaba juurdepääsuga.
(2) Multipleksimisteenuse osutaja peab edastama eraõigusliku ringhäälinguorganisatsiooni ringhäälingusaateid ja -programme vaba juurdepääsuga, kui eraõiguslik ringhäälinguorganisatsioon seda soovib.
|
Ehk siis ETV ja ETV2 peavad olema 100% krüptivabad, teised Eesti FTA kanalid peavad olema krüptivabad kui kanalid seda soovivad.
viimati muutis infarkt 06.10.2011 23:48:26, muudetud 2 korda |
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Clover
HV veteran

|
06.10.2011 23:47:33
|
|
|
Kuidas pole elioni süüdi !
Nende müügimeste kehv töö on seal mängus ! Ehk tegemata tööd on rohkem kui tehtud .
Ma ei näe enam põjust miks ma peaksin edaspidiselt elionilt puuduliku teenust ostma !
Ehk tegemata tööd on rohkem kui tehtud tööd . Ehk tegemata tööd on nüütseks minujaoks suurema %-ga kui tehtud tööd.
Ennem olin 51% elioni kasuks, net koos 5kanaliga ning mitte töötav telefooni ning iga mingi aja tagant pange jooksva modemiga. telefooni vigastus on nendepoolne modemi pange jooksmine pigem minu laiskus uuesti konfimisel  |
No kes on süüdi, et sa elad pärapõrgus? (Ma ei tea kas on nii, aga selle järgi kuidas sina kirjeldad mis teenus sul on, tekib tunne et sa kuskil metsas, et miks muidu sulle ei pakuta paremat teenust.) Ja kui sa veel elad äkki eramajas siis arvata on et sinu ühe pärast pole just kasulik kuskile uut liini ehitada. Enda kõige soodsama paketiga mis sa võtaks ei maksaks sa ka 10 aasta jooksul kinni seda liiniehitust. Ma piisavalt täna kaitsnud Elioni, seepärast võin ka midagi muud soovitada vahepeal. Kui sa tõesti näed ainult 5 kanalit, siis miks sa ei osta nt digipulka? Pole nad kallid midagi, ja ei tea kuidas teised, aga mina olen saanud ka korraliku pildi betoonseintega majas peldikus istudes...
Samuti neile kes räägivad, et nad elavad Tallinnas eramajades ning imestavad et miks isegi siin pole valguskaablit veetud.. vastus on, et Elion ei tegele valguskaablivõrgu rajamisega vaid ainult rendib neid trasse. Seepärast jällegi.. alguses tuuakse kaablid sinna kus on kasulikum, mitte ainult Elionile, teised peavad ootama.
|
|
   |
102 |
|
tagasi üles |
|
 |
dohc-48v12
Aeg maha 1p

|
07.10.2011 00:28:24
|
|
|
darkside kirjutas: |
...
...D |
Nii uhke kohe, et abi ka küsida ei taha? Kui digiboks näitab 5 kanalit, siis mingi probleem ja tuleks Elioniga suhelda ... |
IRW
kuidas saab digibox pilti näidata arvutis ?
Taun. Äkki aitab telefoonis jutustamine kärsand boxi prandada
Pealegi ei viitsiks kahe toa vahet pendeldada et telekat vaadata ja netis kolada. niiet ainult arvuti kaudu on mõeldav. toa ümber paigutus ei ole mõeldav kuna pole ruumi.
Clover:
Nojah. head tartu tulemist sulle
Kesklinnas võiks kokku saada, ja jutustada kui palju keegi metsas elab. helista mingi 5 minti ette kui kohale jõuad. mull ei lähe kaua kohale tulemisega
Ei tegelt ma ei saa aru miks arvutis ei tohi näidata kui tegelt saab.
Teiseks mull pole muud võimalust kui arvutist vaadata telekat.
kuna digibox pole töökoras. uut ei ole ka planis osta kuna raha ka mujale tegelt panna.
aga nüüd vähemalt tean et üks koht vähem kuhu panna.
|
   |
85 |
|
tagasi üles |
|
 |
pinnawaatluz
HV kasutaja
|
07.10.2011 01:12:31
|
|
|
no vaadates seda, et nüüd on hakatud isegi saatekava menüüsid salvestusteenuse nilbe spämmiläbuga katma, siis pole raske taibata sellise näljase ja eneseületusliku krüptimise tagamõtet. vaja ju "salvestusvõimalust" ja "kordustv-d" müüa. asjata spämmite, sellise jura jätkudes jääte veel mõnestki praegusest kliendist ilma! maksate kanalite vaatamise eest ja kõigele lisaks olete sunnitud ekraanil oma raha eest mingit trastand spämmi nautima? tänan, ei.
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
devilman
HV kasutaja
|
07.10.2011 02:16:44
|
|
|
Kasutasin ka ise seda PC-st vaatamist. Samas pole Elion lepinguliselt/ametlikult ju kohustatud olnud kunagi mingit säärast ''vaatamise teenust'' edastama, see et nüüd auk kinni keerati on pigem ikka nn. augu tarbija probleem. Pidu sai läbi. Ilmselgelt ei koti eriti ka kedagi kas mõni räuskaja siin edaspidi on Elioni klient või mitte.
|
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
loox
HV kasutaja
|
07.10.2011 04:29:13
|
|
|
Ei tegelt ma ei saa aru miks arvutis ei tohi näidata kui tegelt saab.
|
Eks see ole suhtumise küsimus.
Kliendile tahetakse tugevalt mõista anda, et ta on viimane pätt ja kaabakas. Nii kui võimaluse saab, kõrvetab uusima "Võta või jäta" DVD peale ja joookseb Kadaka turule müüma
|
|
tagasi üles |
|
 |
Clover
HV veteran

|
07.10.2011 07:25:07
|
|
|
Teiseks mull pole muud võimalust kui arvutist vaadata telekat.
kuna digibox pole töökoras. uut ei ole ka planis osta kuna raha ka mujale tegelt panna.
aga nüüd vähemalt tean et üks koht vähem kuhu panna. |
No olgu sorry, sa ei ela pärapõrgus, lihtsalt su jutust jäi mulje, et sa elad kuskil kus Elion ei suuda sulle üle 5 kanali pakkuda, aga noh.. kui sul endal digiboks läbi ja uut ei muretse, siis see juba sinu süü, kuigi tõesti nad kallid ja sama raha võiks millegi kasulikuma jaoks kulutada.
Ja siinkohal nüüd tekibki küsimus, kas sa lihtsalt bluffid või sa pole oma edasisi käiku läbi mõelnud? Praegu su suurim probleem on läbikärssanud digiboks. Kuid mis sest, et ta ei tööta, kasutusleping tiksub sul ju edasi, kuidas sa siis kavatsed loobuda? Hakkad väljaostutasu maksma? No olgu..maksad ära ja edasi? Mingi firmaga ju peaks liituma kui tahad edasi vaadatagi, siis miks mitte uuesti Elioniga? Saad ju uued seadmed ja kui veel selle kuu jooksul, siis tasuta 1 kuu teenuseid pealekauba. No ja kui kasutusleping läbi juba.. siis miks sa pole läinud, teenuse kinni pannud ja siis uuesti tööle, jällegi uued seadmed ju. Ma ei taha seda propageerida, aga see on ju lahendus kui sul tõesti digiboks ei tööta. Ega kui sa ei saa teenust kasutada siis loomulikult pole mõtet ka selle eest maksta, aga see ju juba sinu süü mitte Elioni oma et sa rikkusid oma seadmed ära. Ja kui sul kasutusleping läbi ning kui loobumis ja uuesti sisselülitamis protsess sinu jaoks liiga pikk, siis võid ju helistada 165 ja rääkida rahulikult kuid kindla tooniga, et tahad loobuda. Ning mitte nõuda uut digiboksi niiöelda väljapressides, vaid lihtsalt seleta ära, et sul digiboks ei tööta ja uue peale raha kulutada praegu ei saa, et uus digiboks lahendaks probleemi kuid kuna seda ei saa niisama ja kuna kasutusleping läbi, siis pead teenusest üldse loobuma. Ära isegi räägi, et lähed konkurendi juurde, see üleliigne. Võib täiesti juhtuda, et saad selle uue boksi. Kui ei saa, siis saadki oma loobumise tehtud ja siis juba otsusta kas lähed maailma avastama või liitud uuesti Elioniga.
Sest praegu sa lihtsalt süüdistad Elioni selles, et Sina oled oma seadmed suutnud ära rikkuda ning Sina ei võta midagi ette, et asja korda teha.
Ei tegelt ma ei saa aru miks arvutis ei tohi näidata kui tegelt saab. |
No aga äkki see ongi salvestamisega seotud. Elion tuli välja Salvestamise teenusega mille eest teenib ta ka nüüd raha, mina kah Elioni asemel paneks kinni kõik muud võimalused mida teie olete suutnud üles otsida kuidas muutmoodi saab salvestada. Sa ju võid öelda, et sa ainult vaatad arvutis, aga näed teine kõrval ütles et salvestab. Järelikult ma paneks kah selle kinni, pole ju lepingutes öeldud, et sa peaks saama niimodi vaadata. Ning kui vaadata seda asja mõne äriettevõtte silmade läbi, siis loomulikult pole kasulik kui sa pakud mingit teenust tasulisena, samal ajal kui osa rahvast teeb seda tasuta. See ju nagu turvaauk mida peab kinni patchima..
Aga ei.. Elion on ju süüdi, et te saite kasutada midagi tasuta mida poleks pidanud saama ja nüüd kui ei saa on järsku Elioni poolt pakutav teenus halvaks muutunud. Nad pole arvutis vaatamist kunagi promonud ega lubanud, seepärast ka nüüd kui ei saa, ei ole nende poolt pakutav teenus muutunud, pigem on rahvas lihtsalt rahulolematu et ei saa enam haltuurat teha.
|
|
   |
102 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vahur
HV Guru

|
07.10.2011 07:48:31
|
|
|
Mõtlesin siis, et proovin ka seda salvestamise ja kordusTV teenust. See kordustee pole küll mugav. Saade hakkab vahest ~10 minutit eelmise saatega, lõppeb poolepeal ning siis otsi mis saade järgmine oli, kust edasi näeksid. Ei tule meelde millist konkreetset saadet vaatasin nädalavahetusel, aga nii oli.
Samuti ei meeldi mulle, et arvutisse enam salvestada ei saa. Sai ikka asjad kauemaks talletada...
|
|
Kommentaarid: 458 loe/lisa |
   |
388 |
|
tagasi üles |
|
 |
Clover
HV veteran

|
07.10.2011 07:59:39
|
|
|
Täpselt nagu ka tavalise digipulga puhul, siis ka siin salvestamine toimub telekava järgi. Aga kuna see kõigile teada, et tihtipeale saade hakkab varem või veel tavalisemalt hiljem, siis seepärast ongi tehtud, et salvestamine algaks 5-10min varem ja samuti lõpeb 10-15min hiljem, et poleks hiljem olukorda kus osa saatest puudu.
Miks seda paremaks teha ei saa, olen kah küsinud. Jällegi asi kanalitetootjates kes ei kasuta mingit nö markeerimist/tähistust vms, et näidata millal neil miski hakkab. Ehk siis kui just käsitsi keegi 24/7 ei istuks puldi taga ja ei märgiks, et vot nüüd algas saade ja vot nüüd ta lõppes, siis seda täpsemaks ei saagi, enne kui telekanalite tootjad ei võta kasutusele teistsuguse tehnika.
viimati muutis Clover 07.10.2011 08:00:21, muudetud 1 kord |
|
   |
102 |
|
tagasi üles |
|