Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus? |
Jah |
|
9% |
[ 51 ] |
Ei |
|
42% |
[ 222 ] |
Mul juba olemas |
|
38% |
[ 200 ] |
Kolin mujale |
|
9% |
[ 48 ] |
|
hääli kokku : 521 |
|
autor |
|
Maldur
HV veteran
|
06.10.2011 18:06:53
|
|
|
Pailaps, see mida pakutakse on küll kena aga... vaata mina ei taha veiderdada.
Ma ei näe põhjust miks peaksin olema omas kodus nn äriklient. Ma oleksin nõus käima välja ühekordselt mingi summa et teha võimalikuks erakliendina toote 100/20 kasutamise. Ma ei ole nõus maksma erilahenduse tasu standardtootele juhul kui ma ise aitan oma kuludega teenuse tarbimiseni jõuda. Ma ei ole nõus olema äriklient kes sisuliselt samalaadse toote eest peab välja käima 625 eurot KUUS (niipalju maksab 100/50 ühendus ärikliendile - ning vaevalt ta tegelikult kodukasutajana seda lisanduvat uploadi reaalselt kasutaks...).
Vahe on selline et maksaksin sisuliselt pidevalt 600 eurot ära - aga mõelge kui mitu Planeti VDSL2 meediakonverterit selle raha eest saaks? Vajaminev paar maksab täna 180 eurot koos kõmmiga. Heake küll, lisame siia veel ka vasest optikasse konverteri kuid ikkagi ei tule veel 600 euri täis.
Nüüd saate ehk aru, miks ma pole nõus igakuiselt kõigi Elioni esinduste kinkepastakate ja -kottide varu eest hoolitsema.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Foxxy
HV vaatleja
|
06.10.2011 18:22:11
|
|
|
Üllatus-üllatus, tänasest arvutis vaadates kõik VABAkanalid kah DRM all , raadiod töötavad
Veel kellelgi? JR
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kaarta
Kreisi kasutaja
|
06.10.2011 18:23:20
|
|
|
#
viimati muutis Kaarta 15.01.2016 20:03:30, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
49 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
06.10.2011 19:06:10
|
|
|
Täiesti segased. Puhas diskrimineerimine elioni poolt
Kryptigu siis raadiod kh ära, äkki keegi veel salvestab mõne laulu
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
Clover
HV veteran

|
06.10.2011 19:06:19
|
|
|
destiny12 kirjutas: |
See tasuta salvestamise kampaania on ikka kuu aega tasuta? Pärast plekkima ei pea hakkama? |
lkits kirjutas: |
Siis peab, kui teenusest lahti ei ütle. |
Oktoobri kuu jooksul, alates aktiveerimisest 31 päeva tasuta. Eelviimasel ja viimasel päeval tulevad ekraanile teated, viimases seisab umbes, et "Tänan, et kasutasite Salvestus teenust, kui soovite ka edaspidi kasutada kuutasuga 5€, siis vajutage OK". Niiet kui ise ei vajuta, siis lihtsalt lõppeb ära ja ei lähe tasuliseks.
|
|
Kommentaarid: 111 loe/lisa |
   |
102 |
|
tagasi üles |
|
 |
sosssepp
HV veteran

|
06.10.2011 20:38:59
|
|
|
Clover kirjutas: |
Oktoobri kuu jooksul, alates aktiveerimisest 31 päeva tasuta. Eelviimasel ja viimasel päeval tulevad ekraanile teated, viimases seisab umbes, et "Tänan, et kasutasite Salvestus teenust, kui soovite ka edaspidi kasutada kuutasuga 5€, siis vajutage OK". Niiet kui ise ei vajuta, siis lihtsalt lõppeb ära ja ei lähe tasuliseks. |
Ja sel hetkel, kui see teade tekib, hakkab näiteks just laps multikaid vaatama, teate peale vajutab selle sisust aru saamata ok ja raha jookseb?
|
|
Kommentaarid: 87 loe/lisa |
   |
2 :: |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
06.10.2011 20:52:29
|
|
|
sosssepp kirjutas: |
Oktoobri kuu jooksul, alates aktiveerimisest 31 päeva tasuta. Eelviimasel ja viimasel päeval tulevad ekraanile teated, viimases seisab umbes, et "Tänan, et kasutasite Salvestus teenust, kui soovite ka edaspidi kasutada kuutasuga 5€, siis vajutage OK". Niiet kui ise ei vajuta, siis lihtsalt lõppeb ära ja ei lähe tasuliseks. |
Ja sel hetkel, kui see teade tekib, hakkab näiteks just laps multikaid vaatama, teate peale vajutab selle sisust aru saamata ok ja raha jookseb? |
ka pin kood on vaja sisestada.
|
|
Kommentaarid: 259 loe/lisa |
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
06.10.2011 21:11:37
|
|
|
Üldiselt, elioni foorumisse ei soovita postitada, seal asjalood vähe kallutatud, kõik mis ei sobi lihtsalt kustutatakse. V0t kui kaugele oleme jõudnud.

Nüüd ilmselt saan BANi kh seal, aga noh, mis siis ikka.
Aga jah, tundub et Edgar on selle kryptimise kõik kinni maksnud. Kuidas muidu seletada seda et varem kryptitud TTV on nüüd ilma kryptita ning muudele kanalitele on krypt peale topitud.
Eks Jumalasõna tahab levitamist
|
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
06.10.2011 21:18:19
|
|
|
OT: Kui siin sarnaste postitustega jätkata, leiad ka siit oma postitused prügikastist ja konto bän'ist. Ma ei saa aru kuidas nii kaua on võimalik karistatamatult teemasid solkida.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
06.10.2011 21:27:19
|
|
|
Ma ei saanud nüüd vist päris hästi aru. Tähendab Elion karistamatult sigatseda võib, aga kliendid selle kohta arvamust avaldada ei tohi?
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
06.10.2011 21:34:14
|
|
|
A.S. kirjutas: |
Ma ei saanud nüüd vist päris hästi aru. Tähendab Elion karistamatult sigatseda võib, aga kliendid selle kohta arvamust avaldada ei tohi? |
Arvamused pole keelatud, seda on aastaid teemades tehtud. Kui aga postitus ei puutu teemasse ning tegemist on puhtalt rämpspostitusega, on foorumi administraatoril need postitused kustutada. Sama ka nendega mida siin just kirjutame.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
06.10.2011 21:37:06
|
|
|
indrekp kirjutas: |
OT: Kui siin sarnaste postitustega jätkata, leiad ka siit oma postitused prügikastist ja konto bän'ist. Ma ei saa aru kuidas nii kaua on võimalik karistatamatult teemasid solkida. |
kas sul on siinse kolleegiumi osas mingit võimu
_________________ ☠ |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
06.10.2011 21:52:33
|
|
|
Kas nüüd kliendid on vihased, et elion vabast tahtest jättis kryptimata varem eesti kanalid?
No võtke seda kui boonust, mitte ärge sõimeke ettevõtet sigatsemises
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kaarta
Kreisi kasutaja
|
06.10.2011 21:55:19
|
|
|
#
viimati muutis Kaarta 15.01.2016 20:03:21, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
49 |
|
tagasi üles |
|
 |
Clover
HV veteran

|
06.10.2011 22:00:26
|
|
|
sosssepp kirjutas: |
Ja sel hetkel, kui see teade tekib, hakkab näiteks just laps multikaid vaatama, teate peale vajutab selle sisust aru saamata ok ja raha jookseb? |
Ma ei hakanud Pin koodi mainima, sest ma ei ole selles 100% kindel, kuid selliste valikute eel ju tavaliselt küsib koodi. Ja kui su laps juba suudab mingi loogikaga sisestada ka 0000, siis süüdista muidugi kah Elioni kuna sa ei muutnud default pinni.
Võiks ju nagu õnnelik olla, et midagi saab kasutada tasuta. Ise ei kasuta Salvestamist ja KordusTV sest nad maksavad korralikult, kuid tasuta proovin küll ära.
Niigi peaks olema tänulik, et see tasuta periood ei lähe automaatselt üle tasuliseks nagu tavaliselt sellised kampaaniad. See, et tasuta pakkumise lõpus küsitakse, et kas sa sooviks ka edasi seda teenust kasutada juhul kui ta sulle meeldis ja seda veel ilma igasuguse vaevata (ei pea minema kuskile iseteenindusse, helistama 165 vms), ma arvan et see pole küll midagi ülearust. Ärme unusta, et nagu ka iga teise äriettevõtte puhul, on Elioni eemärk lisaks teenuste pakkumisele ka kasumi saamine.
nesta kirjutas: |
indrekp, paluks siis selgitust, miks nüüd kanalid järsku krüptitud on? |
Paluks selgitust, mis seal vahet on? Ma ei küsi seda pahaga, vaid tõesti ei tea. Kui see segab seepärast, et siis ei saa neid kuidagi imekombel arvutisse näidata või mida see krüpteering muudab? Iseenesest Elioni teenust tellides, keegi pole seda sulle lubanudki, et seda peaks saama kui tõesti asi selles. Kas muidugi avalike kanalite krüptimine on õige.. no seda ma enam ei tea.
|
|
   |
102 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
06.10.2011 22:05:09
|
|
|
indrekp kirjutas: |
OT: Kui siin sarnaste postitustega jätkata, leiad ka siit oma postitused prügikastist ja konto bän'ist. |
Väheusutav, kuna siin on jutt teemasse ja pealegi pole sa siin mode (jumal tänatud).
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
06.10.2011 22:14:05
|
|
|
Paluks selgitust, mis seal vahet on? Ma ei küsi seda pahaga, vaid tõesti ei tea. |
Sama siin. Telerist pilt ju nagu tuleb?
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
viimati muutis jägaja 06.10.2011 22:15:13, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
1 :: |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
dohc-48v12
Aeg maha 1p

|
06.10.2011 22:15:11
|
|
|
Oii.
Ma ei sa aru!
Tõesti ei suudeta muudmoodi arvutiga vaatajatele migit plugi Või proget teha mis näitab ainult neid kanaleid mis on teenusega kaasa.
mina igastahes maksan selle kuu arve ära ja käige p**s-i enda DRM-iga
rohkem ma teid ei orja.
niigi olen maksnud peale terve selle aja, kui ma elioni digitv kasutanu.
Kuna pole põhimõteliselt rohkem kanaleid näinud kui 5 ! Seda ka digiboxiga
N**u miks nüüd peaksin edasi jääma teie kliendiks ?
_________________ Ime tala, Nagu ime kepike.
Siga armastab muda, aga mudane siga armastab puhast aset!
Miks ADMIN Anti112 ambusib mind? andis 1p cooldowni aga ma ei saa peale selle enam mitteühtegi postitust teha! üks päev ei kuid! |
|
Kommentaarid: 112 loe/lisa |
   |
6 :: |
85 |
|
tagasi üles |
|
 |
dynamic
HV kasutaja

|
06.10.2011 22:23:52
|
|
|
jägaja kirjutas: |
Paluks selgitust, mis seal vahet on? Ma ei küsi seda pahaga, vaid tõesti ei tea. |
Sama siin. Telerist pilt ju nagu tuleb? |
Ma selgitan siis. Kõikidel inimestel ei ole telereid ja nad ei soovi mingi näruse Elioni analoogväljundiga karbiga ja erinevate kaablite / adapterite / videosisend-kaartidega jebida, et ekraanile udune pilt saada. Seni sai lihtsalt kaabli arvutisse lükata ja VLC lahti teha, kui oli soov Eesti kanaleid vaadata. Ma väga loodan, et mingi tehnik tegi kuskil ebameeldiva näpuka ja see jama parandatakse. Praegu on Elionil ikka hea hunnik vihaseid kliente, k.a siinkirjutaja.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
06.10.2011 22:31:44
|
|
|
Ja rääkides sellest toredast elioni salvestusteenusest mida siin 1 isik ka kuumalt promob.
Krt ei ole ikka hea, Senimaani oli confitud salvestama VLC iga reede kelgukoeri. Ja oli huvi salvestada terve hooaeg ja alles siis vaadata kõik korraga ära (miski 12 osa).
Elioni salvestusteenus mulle seda võimalust kahjuks ei paku. 8 või miski sinna kanti päevi vaid hoitakse ja edasi ime näppu
|
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
06.10.2011 22:36:42
|
|
|
Salvestusteenuse pähemäärimiseks see krüpteering ilmselt peale pandigi. Pole ju mingit muud mõtet, miks üks teenusepakkuja peaks hakkama käituma nagu mingi krdi tropp.
|
|
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
Clover
HV veteran

|
06.10.2011 22:36:46
|
|
|
Nojah, sinu jaoks ei ole salvestamine hea, seepärast et sa kuidagi kavalal moel oled suutnud saavutada telekanalite vaatamise arvuti ekraanil kuigi Elion seda pole sulle kunagi ka lubanud. Kuidas on Elioni süü, et sa ei saa kasutada võimalust mida Elion ei pakugi ise?
Võta Digipulk ja salvesta palju tahad.
|
|
   |
102 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru
|
06.10.2011 22:38:06
|
|
|
salatoimik kirjutas: |
Krt ei ole ikka hea, Senimaani oli confitud salvestama VLC iga reede kelgukoeri. Ja oli huvi salvestada terve hooaeg ja alles siis vaadata kõik korraga ära (miski 12 osa).
Elioni salvestusteenus mulle seda võimalust kahjuks ei paku. 8 või miski sinna kanti päevi vaid hoitakse ja edasi ime näppu (n) |
http://www.elion.ee/eraklient/nutitv/kordustv
"Kodumaiseid saateid saad vaadata just siis, kui sulle sobib. nutiTV talletab saated sinu eest – saad telekavas ajas tagasi minna ega pea salvestamise pärast muretsema."
|
|
Kommentaarid: 181 loe/lisa |
   |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
06.10.2011 22:39:49
|
|
|
Sa ikka tead seda, et seal saab vaadata vaid mõnd üksikut saadet?
|
|
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
06.10.2011 22:40:08
|
|
|
To dynamic
Saan aru su mõttest ja probleemist, aga on ju naiivne arvata, et ettevõte pakub sulle teenust, mida lepingus kirjas ei ole. Jah tänaseni tehti seda, enam mitte. Pakun, et varsti raha eest saadaval(isiklik arvamus). Sama oli ka elioni appiga, kui kogemata hakati tv-d moblas näitama. Öeldi, et ups kogemata ja see tuleviku asi. Pappi pappi pappi
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |