Osad asjad on natuke nõmedamaks tehtud, näiteks see realistic setting ja material editoris valmis materjalid jne. Pole alati vaja kõiki kellasid ja vilesid kui midagi lihtsat teha. _________________
Kas Maxiga on võimalik mingisugust "renderfarmi" üles seda, et üle võrgu teised arvutid aitaksid rendereerida. Nimelt tahaks ühe animatsiooni ära rendereeida, kuid selleks läheks veits paljua aega, et ühe arvuti peal teha. Tegu Vray rendereeimis mootoriga
Kas Maxiga on võimalik mingisugust "renderfarmi" üles seda, et üle võrgu teised arvutid aitaksid rendereerida. Nimelt tahaks ühe animatsiooni ära rendereeida, kuid selleks läheks veits paljua aega, et ühe arvuti peal teha. Tegu Vray rendereeimis mootoriga
Jah, saab küll. Ise olen seda ohtrasti kasutanud (kasutan ka V-Ray rendermootorit). Seal kutsutakse seda "Distributed Rendering".
See eeldab siis seda, et võrgus olevates arvutites ("slave") oleks sama 3ds Max versioon ja kõikidel süsteemidel sama V-Ray versioon. Enne renderdamist paned "slave" arvutites käima "V-Ray DR Spawner"'i ja põhi arvutis lisad "Render Settingute" all "Distributed Rendering" juures "slave" arvutite IP aadressid ja lõpuks vaata, et selles "Distributed Rendering" kastis oleks linnuke ees.
Kui kõik korralikult tehtud sai, siis peaks sul renderdamise ajal seal ringi kargama ka "slave" arvutite render-kastikesed.
otty, kui VPN'iga ühe võrku kokku suunata, siis saab teisel pool küla. Põhiliseks probleemiks on aga andmete üle kandmine sinna teisele poole küla piisava kiirusega.
Ega jah ise ka vaatan hetkel. Aga materialid olidki lihtsalt kiirelt pandud hetkel, et mingit aimu saada. Kui valmis saan siis proovin vast Cycles'i järgi.
Tahan lisada ühele eksakavaatori raamile rattaid aga igakord kui ma Assembly's kõik kokku panen ja salvestan uuesti Part'ina, siis FeatureManager design tree's muutuvad kõik featured surface'deks. Kuidas saaks nii, et need surface'deks ei muutuks?
Niikaua kuni teie testite silmalaugude liigutamist.
proovisin mina Boolean modifierit ..See tegi minu elu kümneid kordi lihtsamaks lihtsatl imeline tööriist.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.