Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Ramones
HV veteran

|
12.08.2011 23:29:19
|
|
|
ITshop-s veits odavam - 27.50€. EasyGo soetamise peale olen ise ka mõelnud, aga hetkel pole vajadus piisavalt terav, et raatsiks osta.
|
|
Kommentaarid: 76 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
13.08.2011 01:11:29
|
|
|
Ramones kirjutas: |
ITshop-s veits odavam - 27.50€. EasyGo soetamise peale olen ise ka mõelnud, aga hetkel pole vajadus piisavalt terav, et raatsiks osta. |
kui mul vaja läheb, eks siis kappa 200m
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
URM4Z
HV kasutaja

|
14.08.2011 14:26:16
|
|
|
laurx kirjutas: |
see ei sobi sulel vist siiski. |
kahjuks jah
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
andres635
HV vaatleja
|
04.10.2011 20:00:12
|
|
|
Otsin ise samuti bt hands freed,pilk on jäänud pidama jabra toodetel,milline neist oleks kõige mõistlikum hinna ja kvaliteedi suhet silmas pidades?
_________________ Minult saad soodsalt Fenestra puit-alumiinium aknad info: andres.aju@fenestra.ee 5017635 |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
waux
HV Guru

|
04.10.2011 22:11:37
|
|
|
andres635, kui viimase aja kogemusi silmas pidades, on nad kõik saastad :S
Aga ma olen just proovinud neid odavama otsa omi.
|
|
Kommentaarid: 597 loe/lisa |
   |
1 :: |
494 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dijital
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
06.10.2011 10:49:27
|
|
|
andres635 kirjutas: |
Otsin ise samuti bt hands freed,pilk on jäänud pidama jabra toodetel,milline neist oleks kõige mõistlikum hinna ja kvaliteedi suhet silmas pidades? |
Jabra Easygo oli minu otsingu lõpptulemus, kui tuttavale otsisin paar kuud tagasi lihtsat, mõistliku hinna ja kvaliteediga asja.
Eelmisel leheküljel on pikem kirjutis sellest.
Heli kvaliteedi osas on oluline, et oleks DSP olemas, odavamatel kipub see olevat ära jäetud.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
hugo
HV veteran
|
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
aCe
Kreisi kasutaja

|
07.11.2011 20:08:41
|
|
|
Otsin isale BT HF-d ja nüüd samamoodi kahevahel - kas Jabra BT2080 või EasyGo? Või äkki siis odavam BT2045?
Telefoniks on vana hea Nokia 3120 Classic, aga poleks muidugi paha HF-d vahepeal ka uuemate telefonidega ja arvutiga paaritada.
_________________ viktorkiik.blogspot.com |
|
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
07.11.2011 20:12:53
|
|
|
aCe kirjutas: |
Otsin isale BT HF-d ja nüüd samamoodi kahevahel - kas Jabra BT2080 või EasyGo? Või äkki siis odavam BT2045?
Telefoniks on vana hea Nokia 3120 Classic, aga poleks muidugi paha HF-d vahepeal ka uuemate telefonidega ja arvutiga paaritada. |
kasutanud 2080 ja nüüd ostsin Easygo. viimane on küll minu arust parema helikvaliteediga ja mikriga
+mugavam nupp, ehk saad umbes vajutada poole ulatuses
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
aCe
Kreisi kasutaja

|
|
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
07.11.2011 23:56:26
|
|
|
jeesus188, kuna sul mõlemaga kogemust, siis uuriks, kas mõlemal seinalaadija kaasas? |
mõlemal kaasas, aga arvesta , et see vaid ca 20cm pikk
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
08.11.2011 10:35:48
|
|
|
Telefoniks on vana hea Nokia 3120 Classic, aga poleks muidugi paha HF-d vahepeal ka uuemate telefonidega ja arvutiga paaritada. |
Neist kolmest on ainult EasyGo puhul olemas DSP ehk müra filtreerimine, seega peaks teine pool oluliselt selgemini kuulma HF kasutajat ka mürases keskkonnas ja näiteks maanteekiirusel autos.
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vahur
HV Guru

|
09.11.2011 17:13:17
|
|
|
Keegi Jabra STONE2'te on kasutanud? Kaalun kas see või Jabra FREEWAY. Ise kumbagi päriselt näinud/proovinud pole.
|
|
Kommentaarid: 458 loe/lisa |
   |
388 |
|
tagasi üles |
|
 |
mark-lll
HV kasutaja
|
09.11.2011 17:21:48
|
|
|
kuna vanakooli mees, siis kasutan Jabra BT-135. toimib küll ja kõrva järgi saab ka sellest kummiosast reguleerida. side üle ei kurdeta, teised kuulevad mind normaalselt, ka liiklusmüras kui jalgsi linnas vahest liiklen. pole mõtet mingeid hirmkalleid vidinaid osta teistele poseerimiseks, käivad nedd kõrvavärgid ka ideaalselt..
aga noh.....tehnika areneb iga päevaga ja eks noorem põlvkond käib ka kiiremini sellega sammu
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vahur
HV Guru

|
09.11.2011 17:25:26
|
|
|
Ei vaadanud neid välja, et teiste ees poseerida. Need enamus pulgad mis kõrvast suu poole tulevad, ei meeldi mulle välimuselt, STONE2 sellepärast meelepärasem. FREEWAY oleks hea, sest sellega saaks audiot telefonist autoseadmetesse lasta (hea sest sisendiga automakki pole), samas sellega kuulevad kõik autosolijad kõnet.
|
|
   |
388 |
|
tagasi üles |
|
 |
mark-lll
HV kasutaja
|
09.11.2011 17:38:03
|
|
|
[VaHuR] kirjutas: |
Ei vaadanud neid välja, et teiste ees poseerida. Need enamus pulgad mis kõrvast suu poole tulevad, ei meeldi mulle välimuselt, STONE2 sellepärast meelepärasem. FREEWAY oleks hea, sest sellega saaks audiot telefonist autoseadmetesse lasta (hea sest sisendiga automakki pole), samas sellega kuulevad kõik autosolijad kõnet. |
poseerimisega ei pidanud teisi silmas, vaid eelkõige ennast mõni tahab rohkem tehnikaga mässata ja seda ei saa kellelegi keelata.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vahur
HV Guru

|
19.12.2011 23:41:36
|
|
|
Handsfreeks on Nokia BH-609. Kui paaritan Nokia telefoniga, siis Nokia helin tuleb kõrva ning ka kõik ülejäänud telefonihelid. Kui paaritan HTC Desire HD-ga ja keegi helistab sellele, siis tuleb helinaks kõrva ainult piiksud, ning ülejäänud telefonihelid on ikka telefonist, nagu ka sissehelistamise ajal helin. Kas Desire HD telefonis saaks midagi seadistada, et ka teised helid läheksid handsfreesse?
|
|
   |
388 |
|
tagasi üles |
|
 |
mark-lll
HV kasutaja
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
bigmarx
HV Guru

|
21.09.2012 07:58:10
|
|
|
Vaja uus käedvabad seade soetada ja nüüd tahaks teada milline see parim võiks olla.
Siiani oli kasutusel Nokia BH900. Aku pidas hästi ja kõnekvaliteet oli super. Vahepealsetel aegadel sai ka mingeid odavamaid ja väikseid kõrvatroppe proovitud, kuid ükski neist polnud heli ja mikrofoni kvaliteedilt ligilähedanegi.
Nüüd aeg edasi läinud, tehnika arenenud... Ühte seadet kannatab paaritada juba ka kahe telefoniga korraga, seade ütleb palju akut alles on ja hoiatab kui telefoniga ühendus katkeb. Mingisugused pidid suutma ka helistaja nime või numbri ette lugeda..?
Muusikat kuulama ei hakkaks, pigem oleks vaja leida hea akuga kõrvas mugavalt istuv ja hea helikvaliteediga seade. Kui see seade oskaks ka helistaja nime või numbri ette lugeda, oleks veel parem.
Ühe sellise asjalikuna jäi silma http://www.kannukas.ee/id/kataloog/act/seadista/toode/1396/ , aga on see nii asjalik või on sama asjalikke odavama hinnaga...
Ah jaa, peab kindlasti tegema koostööd Samsung Galaxy S2 telefoniga.
_________________ "Kes naerab viimasena? Ma olen siis teie järel!" |
|
Kommentaarid: 485 loe/lisa |
   |
2 :: |
385 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
21.09.2012 09:04:15
|
|
|
bigmarx,
Jabra erinevate HF võrdlus on siin, juhuks kui Kännuka lehelt silma ei hakanud:
http://www.kannukas.ee/failid/Jabra_vordlustabel.pdf
Ise vaatasin ka esialgu seda Supreme, kuid kuna tahtsin veidi diskreetsemat siis sai valitud Extreme 2.
EDIT: Viidatud tabelist üks viga hakkas silma - Extreme 2 suudab ka telefoniraamatust nime ette lugeda, tabelis miskipärast kirjas, et telefoniraamatu ligipääs puudub.
Häälteated peaks olema võimekus ette lugeda, kui aku tühjeneb, telefoniga ühendus või ühenduse katkemine.
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
bigmarx
HV Guru

|
21.09.2012 12:05:41
|
|
|
Seda võrdlustabelit sai vaadatud küll. See info Extreme 2 kohta on igatahes uus. Miskipärast sedavõrd head lisaomadust ei taheta välja kirjutada
Edit: Jabra enda lehel on ka võrdlemise võimalus. Aga läks siis seekord nii et tellisin omale Extreme 2 ära. Uuel nädalal peaks saabuma, eks siis saab näha kui rahul sellega olla saab
_________________ "Kes naerab viimasena? Ma olen siis teie järel!" |
|
Kommentaarid: 485 loe/lisa |
   |
2 :: |
385 |
|
tagasi üles |
|
 |
inca
HV Guru

|
08.10.2012 06:49:56
|
|
|
Uude autosse lasin panna Parroti MKi 9100, sest originaal Bose heli ei tahtnud kohe mitte välja vahetada. Õnnelikul kombel saadi sellega hakkama, sest tihti ei saa striimimist sellistel "firmasoundiga" süsteemidel tööle. Konkreetsel juhul olevat ohtu endast kujutanud mingi "pingete erinevus Boses süsteemi ja headuniti vahel" või midagi sellist mulle igatahes seal aeti. Süveneda ei viitsinud, aga taolisest probleemist olin teadlik küll ja interneedusest mingit mõistlikku lahendust ei leidnud ka. Sõber oli oma autol Harman Kardoni süsteemiga samuti hädas. Loobus teine täitsa ära vist ja kuulab kohalikku raadiot enamasti. Plaatide lappamine on ka üks tülikas tegevus.
Asja funktsionaalsus on selline nii ja naa. Üldiselt on mugav, kui telefonis profiilid paigas siis ei pea autosse istudes põhimõtteliselt ka oma lemmikmuusika kuulamiseks isegi telefoni välja võtma ega üldse mingit liigutust tegema. Istud autosse ja kõik hakkab ise tööle. Parroti oma puldiga saad vajadusel kõik hädavajaliku ka telefonis tehtud.
Teisest küljest on see striimimine ikka kehva sel Parrotil. Tõenäoliselt on asi mu ebastandardses originaalhelisüsteemis, aga kui roolinupud ikka ei tööta ja maki enda voluuminupp ka ei tööta, siis ajab kergelt hämmingusse küll. Rääkimata siis mingist ekvalaiserist või muust.
Ja mis põhiline, helikvaliteet on ikka alla igasugust arvestust. Telefoni jaoks väga hea, aga BT striim on ikka p**k küll. Selle 9100-ga tuleb kaasa ka kaabeldus USB, iPhone'i pistiku ja 3,5 mm näol. Sealt oli heli ka tiba parem. Vahe mu eelmise süsteemiga ikka nagu öö ja päev. Tõenäoliselt mingis tavalises tehaseheliga autos on savi, sest plekk koliseb nii ehk naa.
Ühesõnaga: telefoni jaoks väga hea. Vähegi parema helisüsteemi puhul BT striimi kvaliteet kesine.
_________________ KASS |
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|