Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
hentz
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 423 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
9 :: |
4 :: |
341 |
|
tagasi üles |
|
 |
aht0
HV veteran
|
01.10.2011 14:46:21
|
|
|
lkits kirjutas: |
Päris sõjas passivad snaiperid mitmeid tunde koha peal. Liiguvad mingisugune 5m/h, roomates, varjatult. |
sõltuvalt situatsioonist maastikul ehk isegi päevi.. istuvad koos spotteriga oma kaevatud (ja maskeeritud) urgudes, häda tehakse sinnasamasse (õnneks nii kaugele ei sunnitud )ja ootavad.. teevad lasu või kaks ja lahkuvad vaikselt..linnalahingutes ilmselt muidugi oma teema ja tegevus kiirem aga sellega ei puutunud kunagi kokku, väeosa (Sissikompanii) spetsialiseerumine oli sissitaktikale metsas..
selles suhtes oli BF2 reaalne et snaipril olid ka miinid enda positsiooni kaitseks
kiirus.. ajateenistuses snaiprirühmas anti ühel õppusel näiteks 8h aega aega enda (ja lahingpaarilise) maskeerimiseks ja et suvalisest suunast saja meetri kaugusel metsas asuva mäe otsa hiilida.. teine pool rühmast passis relvadega (SVD, M14 optikaga, Galil Snaiper+binoklid) selle mäe otsas ja üritas neidsamu ligihiilijaid avastada..
teine selline oli kus 100x100x100x100m väheste põõsastega rohuala ühest servast alustasid snaiprid roomamist, teisel pool ala servas oli tee kus käis punt kutselisi edasi tagasi ja üritas neid avastada..ülesanne oli jõuda ilma avastamata teeni.. pmst kestis ka terve päeva.. vähemalt ei pidanud lõugama "valang-valang-lask-lask".. vaiksed õppused olid
|
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
0 :: |
1 :: |
71 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
01.10.2011 14:47:56
|
|
|
hentz kirjutas: |
ometigi sa mängid seda juba mitu mitu päeva  |
Päevas 4-5 roundi teha on jah, "mitu päeva mängimine".
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
2 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ertai
HV veteran

|
01.10.2011 15:11:30
|
|
|
see ajab veidi jah vihale, et tihtilugu pooled on assault/support klass ja peale enda näen vaid -üht-kaht maksimum, kes viskavad medpake ja muud kraami.
Nii on päris raske kohati, kui nad head tapamasinad pole.
Teiste elustasime ja medpakkide viskamine teeb olukorra VÄGA palju lihtsamaks kõigi jaoks. Hea veel, kui recon paneb mcomi kuhugi lähedale püsti, siis on võit pea garanteeriud, kui väga rumalaid asju mitte teha.
Vahepeal tegin veid rfpsi vmt, et võtsingi sihiks, et jooksen ja annan kõigile medpake ja elustan. Metro mapis tundus see ülifun olevat. K/D ratio võiks jääda isegi miinusesse kergelt, aga skoori poolest olin tihtilugu top3 mängija hulgas.
Jooksed üle poole platsi ja plahvatused ja ja kuulid lendavad ja jõuad ikka kutini, saad ta üles ja viskud ise veel peitu korraks. Pretty epic! Märkasingi, et kui sihtmärk on sul olemas, mida teha, on survival ka palju kõrgem. Kui lihtsalt "karta" ja kuskil passida, siis on "surm" kergelt ligi tulema. Accept the fact you're already dead and you might succeed!
Eile sai veel relvi näpitud ja erinevaid sihikuid jm proovida. Asi hakkab käppa ka tulema vaikselt
P2200 tegin full unlocki. Ega seal midagi head polnud - eelistasin ikka esimest-teist sihikut, mis anti. Kuigi viimane ka päris hea.
Pesen oma fanboy püksid nüüd puhtaks ja teen midagi asjalikku
|
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
inc
HV veteran

|
01.10.2011 15:19:04
|
|
|
Kas mingit demo video beta'st destructioni kohta ei ole?
|
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
62 |
|
tagasi üles |
|
 |
eZ
HV kasutaja

|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ertai
HV veteran

|
01.10.2011 15:26:30
|
|
|
aht0 kirjutas: |
lkits kirjutas: |
Päris sõjas passivad snaiperid mitmeid tunde koha peal. Liiguvad mingisugune 5m/h, roomates, varjatult. |
sõltuvalt situatsioonist maastikul ehk isegi päevi.. istuvad koos spotteriga oma kaevatud (ja maskeeritud) urgudes, häda tehakse sinnasamasse (õnneks nii kaugele ei sunnitud )ja ootavad.. teevad lasu või kaks ja lahkuvad vaikselt..linnalahingutes ilmselt muidugi oma teema ja tegevus kiirem aga sellega ei puutunud kunagi kokku, väeosa (Sissikompanii) spetsialiseerumine oli sissitaktikale metsas..
selles suhtes oli BF2 reaalne et snaipril olid ka miinid enda positsiooni kaitseks
kiirus.. ajateenistuses snaiprirühmas anti ühel õppusel näiteks 8h aega aega enda (ja lahingpaarilise) maskeerimiseks ja et suvalisest suunast saja meetri kaugusel metsas asuva mäe otsa hiilida.. teine pool rühmast passis relvadega (SVD, M14 optikaga, Galil Snaiper+binoklid) selle mäe otsas ja üritas neidsamu ligihiilijaid avastada..
teine selline oli kus 100x100x100x100m väheste põõsastega rohuala ühest servast alustasid snaiprid roomamist, teisel pool ala servas oli tee kus käis punt kutselisi edasi tagasi ja üritas neid avastada..ülesanne oli jõuda ilma avastamata teeni.. pmst kestis ka terve päeva.. vähemalt ei pidanud lõugama "valang-valang-lask-lask".. vaiksed õppused olid  |
esiteks on see mäng, teiseks pigem linnalahing, kus peab kiiremini oma peput liigutama. Lahing on juba alanud, BF ei ole sõjaluure mäng, vaid otsese konflikti mahasurmine kõikvõimalike meetmetega
Muidugi on hea ja vahel muud moodi ei saagi, kui tuleb võpsis passida, paar laksu teha ja siis roomata kuhugi ära.
Parimad elemendid mis võtta "päriselust" on
1) flankimine ehk siis tiibamine, ka haaramine
2) teamwork (hoiad silmad lahti teistele ja katad teisi sektoreid)
3) sihi täpselt, keskmise ja isegi üpris lühikese distansi peal on mõttekam teha sihitud lasud, kui valanguid puristada. 2-3-4 laksu ja kutt on surnud. Muidugi kui poole pideme tühjaks saamine ka aitab, siis have fun.
Sellised ootan ühe koha peal ja passin pikemas plaanis ei ole õigustatud. Oodata üht kaht lasku 2-3 minuti jooksul ei õigusta end. Meeskond vajab sind KOHE! Muidugi passida koha peal, kus vastased pidevalt liiguvad on hea, kuid kui positisooni ei muuda, siis vähemgi arukam vastasmängija tõmbab sulle noa selga peale 2-3 surma - ja see on alandav.
Aga miinide koha pealt, usun et tulevad veel!?
viskan kerge naljaka offtopicu ka oma elust
Spoiler 
Sõjaväes oli meil ka luuramis/hiilimisharjutus. Anti 3-4 erinevat positisooni, kuhu pidid mehed ära jagatult minema ja objekti puudutama, valve oli muidugi väljas ja patrullid.
Nali oli selles, et keegi ei öelnud, mis see ajalimiit on, aga ülemused mõtlesid vist ca 1h jooksul. Mina "jobu" istusin üüratu aeg metsas, ootasin kuni päike loojub (pead ei anna aga kuni 5h oli see vähemalt, kui rohkemgi). Hakkasin siis minema ja kuulsin mingeid hõikeid ruuporiga metsas.. tuli välja, et mind oli metsa otsima mindud, kui mina "sõda" mängisin  Igatahes lendasin kütusepaakideni, puudutasin nad ära ja karjusin võidukalt "meie võit!"
Kõik vaatasid töllide nägudega ja pidin ülemustele aru andma, kus olin olnud
Igatahes nad mõistsid nendepoole viga, et ajalimiiti ei seadnud jakõrgelt mu oskust seda ära kasutada  Hiljem sain mingi räige hiilija maine endale ja ülemused tegid kihlvedusid, kes esimesena mulle ligi roomab suvalisel õppusel ja patsutab selja peale.. ütleme nii, et nii mõnigi öö kaevikus v telgis valves passides oli mitme kuu vältel päris "närviline"
|
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dude .
HV Guru
|
01.10.2011 15:55:57
|
|
|
Täiesti kohutav ikka . Ja seda mitte ainult mängu-lõhkuvate bugide pärast. Õnneks nüüd üks mäng vähem, mille pärast muretseda nüüd novembris.
Loodetavasti nüüd inimesed näevad, et pole mõtet niisama mingit sitta haipida.
_________________ TALUSILDID
viimati muutis Dude . 01.10.2011 16:05:32, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
01.10.2011 16:00:04
|
|
|
Muidu jookseb enam-vähem 30+ freimi sekundis mul, aga tunnelis teatud kohad ja mujal mingid kohad on kohutavad fps dropid, et ei julgegi seda mängu osta.
|
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
bush
Kreisi kasutaja

|
01.10.2011 16:17:42
|
|
|
Dude . kirjutas: |
Täiesti kohutav ikka . Ja seda mitte ainult mängu-lõhkuvate bugide pärast. Õnneks nüüd üks mäng vähem, mille pärast muretseda nüüd novembris.
Loodetavasti nüüd inimesed näevad, et pole mõtet niisama mingit sitta haipida. |
Eks see lõppkokkuvõttes üks suur maitse asi ole.
Mulle meeldib täiega metro map - naudin seda. Hea flankida, edasi liikuda, supressida ja muud nalja teha. Recon klassi pole jõudnud isegi veel proovida ja olen level 12.
Battlelog - ülimõnus asi, saab kiirelt mängu, pole kordagi visanud connection errorit ega midagi. Saab uurida statse vaadata unlocke, suhtlus käib selle kaudu, voip ja kõik vajalik olemas. Platoonid on vahvad asjad.
On bugisid - tõsi aga ei midagi sellist mis rikuks oluliselt mänguelamuse.
Kui olete pettunud siis ärge mängige ja ärge ostke seda mängu. Samuti see vingumine siin: See on kõik maitse asi. Mõni näeb ainult halba ja mõnele ei meeldi üks asi ega teine asi.
Mulle väga meelib.
_________________ >50$ pokkeri bankroll |
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
erik71284
HV kasutaja

|
01.10.2011 16:31:45
|
|
|
Olles vaid operation Metrood mänginud siiani pean tõdema, et kui suuremad bugid ära koristada siis vähemalt minujaoks sõidab see mäng igast duutidest tankiga üle:
- Mängu ala on juba metrool nagu mingi codi 4 mäppi omavahel kokku panna
- Rõhub tiimi tööle, kohati frustreeriv suvaliste inimestega kohati äärmiselt rewarding
- Klasside süsteem meeldib
- Heli on lihtsalt haigelt hea
- Pildi üle ei ole ka põhjust kurta
Kel huvi,võib lisada :
linkz234
|
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
G2rry
HV kasutaja

|
01.10.2011 16:36:13
|
|
|
pagan küll. nüüd lõpuks olen 2 korda jõudnud mapi lõpuni ka mängida ning kui läbi saab ja punkte lugema hakkab siis jookeb kokku ei tea kas punktid jäävad saamata?
|
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dude .
HV Guru
|
01.10.2011 16:39:54
|
|
|
Kokkuvõte peale 30 minutit mängimist (millest tegelik mänguaeg on umbes 10 minutit):
- Battlelog on jubedus. Tahaks teada, milline geenius sellise asja peale tuli. Poole ajast annab lampi erroreid lihtsalt. Ning kuna mäng disconnectib pidevalt serveritest, siis on päris mõnus iga kord pm mängust välja tulla ja läbi selle uuesti mäng otsida. Täielik laiskus nende poolt, sest selle oleks võinud vabalt mängu endasse sisse ehitad.
- Alt+Enter. Seda kombinatsiooni sai päris pidevalt kasutatud. Peale iga raundi lõpu, peale igat mängu käitamist jms. Tore.
- Esimest korda oli päris hea sätteid näppida. Tahaks nagu rahulikult kõik asjad ennem mängu paika panna. Aga loomulikult mängu ennast ju ei olegi ja alles siis, kui serverisse saad, siis saab hakata muutma neid vajalikke asju. Mõnus motion blur oli ikka alguses, kes kurat suudab sellise asjaga üldse mängidagi.
- Panin endale noa "K" tähe alla, sest K täht on mul ühendatud ühe hiire nupuga pöidla all (enamus mängud niisama neid lisanuppe ei võta vastu). Selle vajutamisel aga viskab lampi chati lahti. :S Üleüldse on sedasi, et kui vajutad tähti klaviatuuril, mis pole nende enda poolt alguses sisse seatud, siis teeb chati lahti. Selle võiks ju siis ära võtta, kui ma mõne enda nupu sinna panen.
- Kas ei võiks lihtsalt pildi kinni panna, kui tegelane sureb? Ei, peab ikka mingi pikalikukkumise animatsioon olema minu vaates. Iga kord tegelane vajub ära oma parema külje peale ja siis üritab oma kätt veel tõsta. Ei, see ei tüüta üldsegi ära. Eriti kuna tihti jään pooleldi õhku kuskile, kuna alati ei sure ära täpselt tasase pinna peal. Lihtsalt, miks ei võiks plahvatus mind hoopis tahapoole visata...
- Vigased killcamid. Enamusajast on kaamera vastasel kuskil rinnas kinni ja üldse tõmbleb see kaamera väga kahtlaselt. Lisaks veel see, et killcami ajal ei saa ma settinguid muuta - üks väheseid aegu, millal ma seda teeks on spawni ootamise ajal, aga eip - pean selle teise venna lõusta vaatama ja loomulikult saan nautida ka BF3 vigaseid animatsioone.
- BF2 menüüd ja minimap olid mugavamad.
http://i.imgur.com/8X7cl.jpg
http://i.imgur.com/Eu09z.jpg
- Pidevalt hüppab midagi sealt ülevalt välja mingid awardid. Häiriv.
- Siiamaani ei ole aru saadud, et kui ma tahan oma classi või midagi muuta, siis saan ma seda ise teha Esc'i vajutades. Milleks peab see ekraan iga kord peale surma ette tulema, kus ma pean jälle "Deploy" klõpsama. Oleks siis kuskil mingi linnuke, kus saaks panna "Automatic deployement" vms.
- Gunplay on siimaani vigane, mingisugune kahtlane mouse smoothing on ikka veel peal ja hit detection jätab ka soovida. Ei tule see ikka neil kuidagi välja.
- Destruction on pm mängust väljas või siis seda sama hästi ei olegi.
- Pole hetkel lihtsalt väga "kütkestav". Üks tiim lihtsalt campib oma mcom'ide juures ja teise tiimi mängjad jooksevad hiiglasliku mapi peal ringi nagu peata kanad.
- Ja loomulikult bugid. Ei teagi, mitu korda ma kokkuvõttes maa alla vajusin, aga päris tore oli.
_________________ TALUSILDID
viimati muutis Dude . 01.10.2011 16:45:45, muudetud 1 kord |
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rallih007
Kreisi kasutaja

|
01.10.2011 16:40:17
|
|
|
tsitaat: |
Battlelog - ülimõnus asi, saab kiirelt mängu, pole kordagi visanud connection errorit ega midagi. Saab uurida statse vaadata unlocke, suhtlus käib selle kaudu, voip ja kõik vajalik olemas.
|
Endale meeldib ka Battlelog see tõttu, et ei pea mingisee mängu sisenema mingi suvalise toimingu tegemiseks.
Ennast on ka välja visanud crashide tõttu , tulemuseks oli settingute maha keeramine ja töötab 5+. Ahjaa admin on ka korra välja visanud idle tõttu.
|
|
Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jack Vegas
HV kasutaja

|
01.10.2011 16:42:13
|
|
|
Dude . kirjutas: |
- Panin endale noa "K" tähe alla, sest K täht on mul ühendatud ühe hiire nupuga pöidla all (enamus mängud niisama neid lisanuppe ei võta vastu). Selle vajutamisel aga viskab lampi chati lahti. :S Üleüldse on sedasi, et kui vajutad tähti klaviatuuril, mis pole nende enda poolt alguses sisse seatud, siis teeb chati lahti. Selle võiks ju siis ära võtta, kui ma mõne enda nupu sinna panen.
|
Viskab sellepärast chati lahti, et K on default teamchat.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kristocfc
HV veteran

|
01.10.2011 16:42:14
|
|
|
eZ
Kristocfc, Nime nii lihtsalt muuta ei saa, pead EAle mingi kirja saatma ja siis nad võibolla vahetavad su nime, kui neile see meeltmööda on :/ |
Ma pidasin silmas seda, et BC2 oli mul lõpuks paar kolm nö chari millega ma onlines madistasin ja ükski ei olnud nö origini nimega. Tahaks nüüd BF3 jätkata sama nimega mängimist mis mul char oli BC2's
|
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
2 :: |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
eZ
HV kasutaja

|
01.10.2011 16:46:57
|
|
|
Kristocfc, Mul täpselt sama probleem, saatsin EA customer supporti kirja, vaatab mis vastavad.
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lehys
Kreisi kasutaja

|
01.10.2011 16:51:39
|
|
|
Väga on hakanud häirima lampi välja viskamine,maa alla pole ka enam vajunud,on õnnestunud mängida väga hea meeskonnaga,kes katta ja liigu meetodil edasi liiguvad,360 kraadi koguaeg kaetud.
Üldiselt on metro map hea aga pikapeale tüütab ära.
Oma i3 530 + HD6870 võib maksimum seadetel vabalt mängida.
Kes tahab lisab: lehysHD
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dude .
HV Guru
|
01.10.2011 16:52:02
|
|
|
Jack Vegas, ja kust ma seda muuta saan? Praegu käisin vaatamas, kuskilt ei leidnud kohta, kust muuta chati nuppe. :S
Kuigi ma ei jõudnud väga süveneda, sest loomulikult disconnectis serverist ja seda menüüd saab näha ainult siis, kui olen kuskil serveris.
_________________ TALUSILDID |
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
vööthüään
HV vaatleja
|
01.10.2011 16:53:49
|
|
|
Kuna läppari parendusvõimalused on suhteliselt kesised siis ainsaks reaalseks võimaluseks tundub olevat HDD vahetamine SSD vastu. Kas mõnel heal inimesel on infot kas see Battlefieldi puhul ka mingi + fps-le annab? Kuskilt lugesin et Crysise ja Left 4 Dead-le andis juurde siis vastavalt 37 ja 21%. Oleks hea kui stabiilselt vähemalt 5-10 pilti sekundis jõuaks rohkem joonistada, siis oleks juba täitsa mängitav.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
bush
Kreisi kasutaja

|
01.10.2011 16:54:58
|
|
|
SSD ei ole seotud kuidagi mängu FPS-iga. Ainuke mis ta juurde annab on loading time
_________________ >50$ pokkeri bankroll |
|
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
Killzone88
Kreisi kasutaja

|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
madness
HV veteran

|
01.10.2011 16:57:07
|
|
|
Kristocfc kirjutas: |
eZ
Kristocfc, Nime nii lihtsalt muuta ei saa, pead EAle mingi kirja saatma ja siis nad võibolla vahetavad su nime, kui neile see meeltmööda on :/ |
Ma pidasin silmas seda, et BC2 oli mul lõpuks paar kolm nö chari millega ma onlines madistasin ja ükski ei olnud nö origini nimega. Tahaks nüüd BF3 jätkata sama nimega mängimist mis mul char oli BC2's |
full mängus saad teha erinevaid Soldierid, uute nimedega.
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
KrisVr
HV Guru
|
|
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
01.10.2011 17:11:51
|
|
|
Kas täismängus hakkab ka selline pull olema et poole mängu pealt ütleb midagi et server disconnected või midagi et timed out ? eile tegin selle win trikki ära see mingi service värk ja sain mängida isegi ja nüüd täna jälle poole mängu pealt hakkab metsikult jõnksutama ja siis viskab välja Krdi jama see ka veel et ma ei saa zoomi nagu kasutada.hiir on vist läbi omadega muidu täitsa lahe mäng.kuigi jah ei meeldi see et kuskilt mapi teisest otsast võetkase mind maha kuig olen kuskil põõsas ja hiilin omaarust
|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|