Update tehtud.
Nüüd pakub battlelogis ise kohe graafika driveri linki
Mul näiteks nende uute nvidia beta driveritega ei jookse mäng üldse. Panin viimased stable driverid peale ja hoopis teine asi.
Huvitav. Ma ei saa teiste driveritega mängu sissegi. Ütleb, et mine tõmba need beta driverid. Ei tea jookseb ilusti siin vähemalt
Ilma beta draiverite lihtsalt viskab hoiatuse ette, selle kinni paned saab mängu sisse küll. Endal ka peale beta draiverite peale panekut läks asi pigem kehvemaks kui paremaks.
Ma ei leidnud kusagilt võimalust teha squad enne mängu sisenemist, party võimalus oli aga küll. Partyga joinides pani ikka kõik ealdi squadidesse....
Keegi ei oska vastust anda?
arvan, et ühte squadi saate siis, kui vähem rahvast sees. kuna kõik squadid tehtud, siis praegu pea täis serveriga lisatakse teid lihtsalt olemasolevatesse vabadesse kohtadesse.
See on serveri viga. Mul osades servudes tegi sedasi ka. Üldiselt tundus, et kui ping kõrge, siis hakkas hakkima. _________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Did i ever tell you the definition of "Insanity"?
kõik jutud ja viled peal, üllatavalt hästi jookseb kui maa alla kukkumised ja bugid välja arvata.
Kuidas FPS on? Mul pmst sama conf, x6 ja 6870... ple veel jõudnud mängimiseni, töö segas
FPSi ma polegi vaadanud, aga õhtul vaatan järgi
mul Athlon x4 640 3ghz
hd6870
4giga
1080p
metros oli sees ja väljas vahemikus 50-60 fps frapsis ultra peal
Kõlab hästi, siis ei tohiks mul ka probleemi olla profiilikaga high peal mängida 4xMSAA ikka?
Sain ka eile õhtul ära tõmmatud lõpuks aga mängimiseni pole jõudnud. Krt peab haiguslehe vist töölt võtma pole aega üldse...
Täna õhtul peale tööd lõpuks proovin ära!
Siin mõni tahtis endal nime muuta, võib seda proovida: link
tsitaat:
To Change your Master EA ID or origin id you have to contact ea support and they will change it for you. After logging into your profile on the www.ea.com/profile page you can then go to this website http://support.ea.com/app/ask to change your id. Type in Battlefield 3 as the product, pc as platform, account / registration, and then User Id / Password Help. Click on live chat and then explain that you want to change your "Master EA ID". After they ask a few verification questions they will ask for an id to change it to. Once the agent finds one that isnt in use it will then be changed and your origin name will now be different.
Ma ei leidnud kusagilt võimalust teha squad enne mängu sisenemist, party võimalus oli aga küll. Partyga joinides pani ikka kõik ealdi squadidesse....
Keegi ei oska vastust anda?
arvan, et ühte squadi saate siis, kui vähem rahvast sees. kuna kõik squadid tehtud, siis praegu pea täis serveriga lisatakse teid lihtsalt olemasolevatesse vabadesse kohtadesse.
Okei, ma mõtlesin et selle squadi moodustamiseks on veel mingi muu võimalus.
Kui nüüd järele mõelda siis battlelogi põhine süsteem PC-l on kindlasti EA/DICE uus viis PC piraatluse vastu. Beta põhjal tundub, et sa oled koguaeg sellega seotud, et campaigni mängida pead sa ennem battlelogi sisenema, keegi ei tea ,mis täiendavaid kontrolle seal veel nö. varjatult rakendatakse. Elame näeme, kui kähku leidlikud crackerid selle lahti murravad _________________ Bawse
Kui nüüd järele mõelda siis battlelogi põhine süsteem PC-l on kindlasti EA/DICE uus viis PC piraatluse vastu. Beta põhjal tundub, et sa oled koguaeg sellega seotud, et campaigni mängida pead sa ennem battlelogi sisenema, keegi ei tea ,mis täiendavaid kontrolle seal veel nö. varjatult rakendatakse. Elame näeme, kui kähku leidlikud crackerid selle lahti murravad
Alati on mingi teine võimalus leitud. Ei usu, et BF3 mingi erand on, pigem just vastupidi.
Kui nüüd järele mõelda siis battlelogi põhine süsteem PC-l on kindlasti EA/DICE uus viis PC piraatluse vastu. Beta põhjal tundub, et sa oled koguaeg sellega seotud, et campaigni mängida pead sa ennem battlelogi sisenema, keegi ei tea ,mis täiendavaid kontrolle seal veel nö. varjatult rakendatakse. Elame näeme, kui kähku leidlikud crackerid selle lahti murravad
no kui konsoolidel on menüü olemas siis pole ju probleem see pc-le tekitada või tõesti teha exe mis otse campaigni käima lükkab
Alati on mingi teine võimalus leitud. Ei usu, et BF3 mingi erand on, pigem just vastupidi.
HAWX2 , seda pole ju lahti murtud veel ( mina vähemalt ei leidnud võimalusT)
Siin mõni tahtis endal nime muuta, võib seda proovida: link
tsitaat:
To Change your Master EA ID or origin id you have to contact ea support and they will change it for you. After logging into your profile on the www.ea.com/profile page you can then go to this website http://support.ea.com/app/ask to change your id. Type in Battlefield 3 as the product, pc as platform, account / registration, and then User Id / Password Help. Click on live chat and then explain that you want to change your "Master EA ID". After they ask a few verification questions they will ask for an id to change it to. Once the agent finds one that isnt in use it will then be changed and your origin name will now be different.
proovisin, öeldi et tuleb kõik inf meiliga saata ja siis võib-olla, kui vastad mingitele nõudmistele nimemuutmiseks, saad uue nime nädala jooksul vms..
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.