Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Arvuti ja internet »  Samsung soovib iPhone 5 müügikeeldu Lõuna-Koreas märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 24.09.2011 11:58:54 vasta tsitaadiga

Väike OT: paistab, et kombinatsiooni Apple ja Sõda icon_cool.gif ikka Googlesse toksida ei tohi - kohe ilmub välja mõni järgmine Apple lahingutander. icon_smile.gif

Järgmine lahingutander (vist), igatahes uudis 24. septembri kuupäevaga:
Via Files Lawsuit to Ban Sales of iPhone and iPad in USA
Link teemasse: http://www.overclockersclub.com/news/29492/
Kommentaarid: 284 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 11 :: 211
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
margus1000
Lõuapoolik
Lõuapoolik
margus1000

sõnum 24.09.2011 13:14:04 vasta tsitaadiga

Üldse mitte OT, vaid täpselt teemasse uudis thumbs_up.gif icon_biggrin.gif
Samas kui "vandenõuteooria" Samsa ja Apple kokkumängust peaks tõeks osutuma, siis Samsa mehed närivad praegu vist vihaga küüsi. Kohtukeiss mis ületas uudistekünnise ja mitte kuskil ei ole kasvõi kordki kirjas sõna Galaxy. icon_lol.gif

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
arm2004
HV Guru
arm2004

sõnum 24.09.2011 13:33:26 vasta tsitaadiga

margus1000 kirjutas:
arm2004 kirjutas:
margus1000, esiteks - kus on lingid? minu ja ilmselt enamuse muude tegelaste arvates võiks oma ülimalt üleoleva suhtumise taustaks erapoolik link siiski olemas olla! teiseks - mis sa arvad keissi tulemiks olevat Lõuna-Koreas? kas kohalik võidab või mitte? icon_razz.gif

lisaks võiksid välja rääkida ka oma "töö"suhte Stiiviga - ainult arengupeetusega inimene tuleb nii ägedalt kiljuma Mac-ist valdavalt Win-i-põhisesse foorumisse, tasuta icon_rolleyes.gif

Kas need lingid juba mitte läbi käinud ei ole? Kas teema mittelugemine ja ühe posti kallale kargamine mitte "üleolev suhtumine" pole? Ja see "enamuse" arvamus? Natuke meenutab poliitikuid, aga nüüd isikuna küsib endalt - kas mitte natuke liiga laiapõhjaliseks ei läinud? Lõuna-Korea? Saame näha. Milleks plägiseda tulevikust kui see ei põhine mitte ainult tehnoloogial, vaid ka jurisprudensisel ja kuna ma juurast, eriti Lõuna-Korea seadustest suurt ei jaga siis - saame näha.
"Töö" suhe Stiiviga? Kahjuks pean sind kurvastama. Ei ole seda. On Apple sert, kuid "töö" suhet ei ole. Teema on Apple-st ja argumenteeritud väitlus mulle meeldib. Samas puudulikele või olematutele teadmistele põhinev lahmimine mulle ei meeldi. Hea on argumenteeritult vaielda kellegagi, kes asjast jagab, annab alati midagi juurde. Sinu väide nagu käiks siin ainult pähkliajud kes peale Win-i midagi ei jaga, on "üleolev". Ma tean nii mõndagi inimest ka isiklikult ja sa kukud pikali, kui teada saad, mis OS-idest nad veel jagavad. Lisaks inimesed, kellega isiklikult kokku puutunud ei ole, aga kelle postid tõestavad nende teadmisi, isegi kui nende vaated minu omadega kokku ei lähe. Kiljumine, arengupeetus - need asjad mõtle ise uuesti läbi, ju oled mõni noorem ja keevalisem. See siin on tehnoloogiafoorum, mitte noorte tüdrukute padjaklubi. Sõna "tasuta" pani kulmud kerkima. Mida see tähendas?
Nüüd põhiline. Olen aastate jooksul sõna võtnud mitte ainult Apple-t puudutavates teemades, vaid ka "Win-i" omades ning mõneski muus kohas. IT on mulle huvitav teema ja natuke ma vist jagan ka. Nagu vist "enamus" foorumikülastajatest - muidu nad ei oleks siin. Enamasti vahetatakse HV-s mõtteid tehnoloogia üle, tuleb ette ka läbu ja lahmimist, aga kõige selle juures - SINA EI OLE ÜTLEJA, kes, kus ja mida postitab.

täitsa võimalik, et lingid on läbi käinud aga ma ei ole Rain Man, et talletaks kõike nähtut mällu! Ning viimasel ajal torkad silma just õuna teemades (mis tegelikult seda pole), ülal olevate rant-idega. olid ajad, kui võtsin sinu arvamust vägagi tõsiselt. aga see, et pead kõigile koguaeg oma serte meenutama, on vaid jäämäe tipp su üleolevusest! suisa võimendatud-XR (kes tahab, see meenutab...)
sinule infoks - olengi natuke alla dekaadi puuduliku haridusega täisealine olnud. krdi kahju, et toiduhügieeni koolitus ainult 2a kestab/kestiis, saaks ka serdiga vehkida...
Kommentaarid: 110 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 97
tagasi üles
margus1000
Lõuapoolik
Lõuapoolik
margus1000

sõnum 24.09.2011 14:02:09 vasta tsitaadiga

Kaks tähelepanekut.

1. Loen, ei viitsi meelde jätta või ei viitsi isegi lugeda, aga vingun ikka. Teadmised ülepea on ülehinnatud. Mida laiemalt tatti pritsida seda rohkem on õigust.
2. See teema ei ole Apple-ga seotud.

Kommentaarid on vist liigsed. Lõpetaks OT ja prooviks midagi teemasse?

Hendrique
HV kasutaja
Hendrique

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 24.09.2011 16:05:34 vasta tsitaadiga

Toetan Apple-vastaseid, kuna minu jaoks pole vastuvõetav Apple ärieetika ja turunduskultuur.

Kui varem räägiti siin teemas kellegi avatarist ja sellega seotud stereotüüpidest, siis BMW näeb kurja vaeva, et parandada mainet, mille noored rullnokad neile kujundanud on, Apple äriplaan seevastu oma võltselitaarsusega just nende rullnokkade mentaliteedile rajanebki.

Tehnoloogiliselt pole erinevatel telefonide ja muu tehnika valmistajate toodetel mitte mingit vahet ja praktiline vajadus juhib väga marginaalset osa kasutajatest ühe või teise brändi poole.
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 10
tagasi üles
margus1000
Lõuapoolik
Lõuapoolik
margus1000

sõnum 24.09.2011 20:31:57 vasta tsitaadiga

Asjalik lugemine .Asjalik just seetõttu, et näiteks kui eelmine post viitab otseselt teisele võimalusele, siis lisaks probleemi lahtiseletamisele on antud ka täiesti realistlik tegevuskava selle lahendamiseks.
Hendrique
HV kasutaja
Hendrique

sõnum 24.09.2011 21:12:26 vasta tsitaadiga

margus1000 kirjutas:
Asjalik lugemine .

Kommentaare ka lugesid?
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 10
tagasi üles
margus1000
Lõuapoolik
Lõuapoolik
margus1000

sõnum 24.09.2011 22:32:40 vasta tsitaadiga

Lugesin. Üks oli põhjendatud ja ma saan sellest vennast väga hästi aru. Kui masinat korda ei saada ja seda kohe välja ei vahetatud, teeb vihaseks tõesti. Enamus aga olid naljakad või väga naljakad. Minu isklik lemmik -
Bad reasons and even worse explanations.

What about their device incompatibility, almost impossible upgrades? Extremely ugly design. Not to mention cases when apple was collecting users private data, tracking people... How 'bout these reasons?

Tõestab ehedalt artikli paikapidavust. Kui inimesel on vaimsed probleemid ja madal enesehinnang, siis ta kipub kogu maailma probleemidega võitlema. On positiivne kui selline uudu ainult karjub igal võimalikul juhul - Apple paha, kallis, kole, ühildumatu - vihkan, vihkan kõigest hingest. Väga hea kui Apple suudab juba oma olemasoluga probleemsete inimeste vaimset pinget maandada. Samas kümmet punni nad ikka välja ei teeni. Alles siin oli üks enda elu puntrasse elanud soss, kellel Apple-vihkamisest ei piisanud ja ta otsustas püssiga Kaitseministeeriumisse minna, seega vaimse abi vallas on Apple-l arenguruumi veel küllaga. Kuigi teisest küljest, see ei ole nende põhitegevus vaid rohkem heategevuslik tasuta sotsiaalabi icon_lol.gif

SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 24.09.2011 23:02:40 vasta tsitaadiga

margus1000 kirjutas:
Asjalik lugemine .Asjalik just seetõttu, et näiteks kui eelmine post viitab otseselt teisele võimalusele, siis lisaks probleemi lahtiseletamisele on antud ka täiesti realistlik tegevuskava selle lahendamiseks.

ot:
Millegi vihkamine tuleb tihti ikka sellest, et on võetud mingi teise asja/idee poolehoid, mille tulemusel tekib emotsionaalne seos ja kaob ära objektiivne olukorra hindamisvõime. Seega isegi kui sa tead, et sa eksid on sul raske seda tunnistada, tänu emotsionaalsele seosele on kinnisideed juurdunud ja raske kui mitte võimatu on võlts-vajadusel "hüpata teisele poole aeda" ning tunnistada endale oma eksimust (rääkimata teistele - mitte et see vajalik oleks, kuid tänu nõrgale enesekindlusele ja madalale enesehinnangule enamusele on). See on enesepettus. Lisaks on see veel tingitud nõrgast enesekindlusest, täpsemalt enda tehtud valikutest. Raske on tunnistada, et oled teinud näiteks midagi soetades vale valiku, samas kaitseb too isik oma kinnisideesid lõpuni. Viimase ehedaks näitaks on kõik A vs. B jms teemad siin foorumis.

Tjah, psühholoogia on üks huvitav asi.

tagasi üles
margus1000
Lõuapoolik
Lõuapoolik
margus1000

sõnum 25.09.2011 00:16:57 vasta tsitaadiga

Huvitav teooria, aga ei seleta ära seda fanaatilist Apple vastast irratsionaalset viha. Üks tootja teiste omasuguste seas. Omad head ja vead. HV taolises tehnoloogiafoorumis võiks väidelda UNIX-i, UNIX-i laadsete ning Windowsi erinevuste ja nende heade või halbade külgede üle. Ühele meeldib üks, teisele teine ja siis on argumenteeritud väited, mis teadmiste olemasolul on harivad ja huvitavad lugeda. Aga Apple teemades (ja tegelikult olen seda märganud, küll vähemal määral ka Linux-i teemades) kargab välja mingi "bladi pede-õuna" argumentidega varustatud punt kes enamsti omab teemaga null kokkupuudet või teadmisi, aga on raudselt kindel - paha, kallis ja kõik nende kasutajad ... Üks arvuti, telefon, tablet teiste omasuguste hulgas. Kes ei taha, ostab midagi muud - mingit sundust ju ei ole. Kuskohast tekib selline "bladi pede-õun" suhtumine inimestes, kes ilmselgelt kunagi Apple tooteid kasutanud ei ole, ega hakkagi, aga peavad oma pühaks kohuseks lihtsalt tatti pritsida? Kui keegi tooks välja Lionisse jäetud turvaaugu ja kukuks selle eest Apple-t kiruma, oleks asi mõistetav ja ma kiruksin hea meelega kaasa. Dir teenuste ümbermängimisel on sellise asja kahe silma vahele jätmine väga loll viga. Aga ei. Bladi pede-õun. Kas mingi vajadus näida tark mingis teemas, kus loodetakse et ülejäänud lugejad on samal tasemel ja sõnavõtu tegelik tühisus ei tulegi välja? Guess what ...
Ja juba ette fanboy-ks sõimajatele. Ei ole mul mingit margitruudust. Hetkel on minu vajadusteks Apple arvuti mugavaim, aga kui nad jama hakkavad tegema, lähen rahulikult Windowsi peale tagasi. Vaatamata sellele, et PC-del pole korralikku touchpad-i ja võrreldes mac-iga on PC röögatult kallim. (Mängisin nädalakese X1-ga, väga sümpaatse mulje jättis, ainult hind pani pead vangutama. Minu PRO on selle kõrval poolmuidu saadud, aga kui kunagi peaks platvormi vahetama, siis just sellist head PC-d ma tahan icon_wink.gif )

Dirty Harry
HV Guru

sõnum 25.09.2011 11:01:43 vasta tsitaadiga

Hendrique kirjutas:
margus1000 kirjutas:
Asjalik lugemine .
Kommentaare ka lugesid?
Mis seal lugemist väärt on? Ma olen loobunud igasuguste kommentaaride lugemisest kuna sellest hunnikust tera leidmine ei kõla väga mõistliku ajapaigutusena.

Eriti naljakas on veel see kuidas üritatakse leida, et kes esimese kivi viskas. See jääb kahe silma vahele, et kui üks alustab ja teine sellega kergelt kaas läheb sest "tema ju alustas!" "mis ta siis tuleb siia kaklema!" "kõik teised ka ju teevad nii" - no ei ole üks pott teisest pajast puhtam kui teineteist täiest jõust koinitakse. Tipptasemel äri nagu ikka. Eestis käivad suured tegijad samamoodi omavahel pidevalt kohut, protsessist ning kohtulahenditest lihtsalt ei räägita mingil põhjusel.

Seda enam, et patentidega on kogu aeg teistele ära keeratud. Ma ei kujuta üldse ette kuidas on elu nendel inimestel, kes on (sõnades) aatelised kuid samal ajal on pessukas/läpakas Microsofti op.süs ning mobiilis Android. Ilmselt on tõsised sisepinged inimeses sest Microsoft koorib Googlet kenasti iga Androidiga. Kui Android meeldib, samal ajal Microsoft ka ning Apple tekitab vastikusejudinaid - pardon moi aga see kõlab tiba skisofreeniliselt kokku. St kui samal ajal pasundada, et Apple on suur, paha, suletud, takistab innovatsiooni, on majanduse ja tehnika arengul risuks jalus jne.
Kommentaarid: 181 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 145
tagasi üles
Noname
HV Guru
Noname

sõnum 26.09.2011 13:16:27 vasta tsitaadiga

Taavi© kirjutas:
madd0g kirjutas:
Nüüd ma tean miks apple telefonid nii palju maksavad, et ikka kohtusse saaks kaebama minna.

Apple asjad maksavad sellepärast rohkem, et iga tont neid ei ostaks.

Kahjuks jah, ainult tondid neid ostavadki. Tubli Samsung thumbs_up.gif

tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 26.09.2011 14:05:50 vasta tsitaadiga

Et siis meie. vaieldav sõja-teema igav icon_smile.gif poleks, siis mõned värskemad uudised:

1. Sõtta astub uus tegelane ja seda siis Samsungi rindepoolel - USA kurikuulus telecomifirma Verizon.
Teema:
Verizon wireless supported Samsung in the Legal between Apple and samsung,Reason due to LTE service
Link teemasse: link

PS: Verizon on samas ise USA-s praegu negatiivses mõttes "ülikuulus", kuna argessiivselt üritab USA tulevast 4G-turgu enda kätte saada ja siis ükskõik, mis hinna eest.
-------------------------------------
2.Teema 2, ei oska öelda, kas on juba läbi käinud, kuid kuupäevaga 26.09.2011, kirjutatakse järgmist:
Samsung seeks to ban iPhone and iPad in The Netherlands
Link teemasse: http://www.computerworlduk.com/news/mobile-wireless/3305974/samsung-seeks-to-ban-iphone-and-ipad-in-the-netherlands/
tagasi üles
Napsi
HV kasutaja
Napsi

sõnum 26.09.2011 17:34:19 vasta tsitaadiga

Noname kirjutas:
Taavi© kirjutas:
madd0g kirjutas:
Nüüd ma tean miks apple telefonid nii palju maksavad, et ikka kohtusse saaks kaebama minna.

Apple asjad maksavad sellepärast rohkem, et iga tont neid ei ostaks.

Kahjuks jah, ainult tondid neid ostavadki. Tubli Samsung thumbs_up.gif

Ammu juba suurt hinnavahahet seal ei ole.
Samsungi top tooted maksavad samapalju kui Apple omad.
Ainuke asi et Samsungi toode on raua poolest tunduvalt parem kui Apple oma, ja üldse parem.
Nii et iga raisatud sent Samsungi tootele on asja eest, samas Applil maksab palju ainult nimi ei midagi muud.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 28.09.2011 23:05:07 vasta tsitaadiga

vahelduseks väike, lõbus killuke kodulehelt 9to5mac.com kommentaaride hulgast:
"Guest
· 13 hours ago
Don't forget Oracle is working to suck the life blood out of Android over Google's use of Java. If Android dies by Oracle's sword then Apple has a lot less to fight over."
icon_cool.gif
----------------------------------------
Teema ise on osaliselt siia puutuv, kuna selles Applet hindav seltskond kurdab probleemi üle, et Taiwani firmad HTC ja VIA, kellega sõda käib, on sisuliselt "üks perekond" ja seetõttu pmst. on tegu ühisrindega Apple vastu.

Teema: Formosa Plastics Group: The beast Apple should have never awoken
Link: http://9to5mac.com/2011/09/26/formosa-plastics-group-the-beast-apple-should-have-never-awoken/
------------------------------------------
Edit: Kuna uudiste-toimetajad järgnevat pole veel kajastanud - ja seda võetakse ühe osana Apple-Samsungi sõjast, siis Samsung on taas endale järjekordse liitlase sõjas saanud:

Teema: Samsung Signs Android Patent Licensing Deal With Microsoft
Posted 09/28/2011 at 10:06am | by Brad Chacos
Link teemasse: http://www.maximumpc.com/article/news/samsung_signs_android_patent_licensing_deal_microsoft
tagasi üles
centraaL
Kreisi kasutaja
centraaL

sõnum 29.09.2011 15:23:45 vasta tsitaadiga

Oleks siin mõnigi arukas postitus, mis põhjendaks kellegi arvamust, miks PC > Mac (enne kui needsamad "arukad" postitajad tulevad keksima, et "aga Mac on ju ka PC", siis ma olen sellega kursis, lihtsalt on vaja praegu erinevust väljendada), aga ei, vähe sellest et teema on niigi offtopicut täis, pole see OT enamus jaolt isegi lugemist väärt. Nagu punt 15-aastaseid oleks kokku saanud: "LOL EPUTIS ÕUNAPEDE TONT". Siin teemas tasuks paljudel oma 4 arvutiga köetud keldrist välja tulla ja jõuda mingi hetk selguseni, et argumenti "haha sulle ei meeldi see, mis mulle, sa oled tont" kasutades oled sa ise lihtsalt seesama tont.
Kommentaarid: 121 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 108
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Arvuti ja internet »  Samsung soovib iPhone 5 müügikeeldu Lõuna-Koreas mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.