Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kas kavatsed osta D3: Reaper of Souls expansioni? |
Jah |
|
52% |
[ 171 ] |
Ei |
|
47% |
[ 154 ] |
|
hääli kokku : 325 |
|
autor |
|
londiste
HV Guru

|
23.09.2011 10:47:30
|
|
|
tsitaat: |
You can’t pause. In fact, in most ways, the game acts like an MMO. For instance, quit it, and you’re given the optional cooldown to have your player clear the server properly. But it’s not an MMO. It’s not even close to an MMO. So when I’m playing the single-player game, and I’m in the middle of a frenzied mob, and there’s a knock at the front door, there’s nothing I can do. As happened to me yesterday. Twice. On another occasion I was surprised by a phone call that led to my having to do some other things. I’d safely left my character in a cleared area, but long between checkpoints. When I came back to the PC, I’d been idle for too long and the game had logged me out.
I’d been logged out of a single-player game because I was away for an hour. And thus lost all my progress (although not my items and stats) since the last checkpoint, a long, long way back. |
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
viimati muutis londiste 23.09.2011 10:48:21, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kristoferr
HV Guru

|
23.09.2011 10:48:20
|
|
|
sukelduja kirjutas: |
Nojah, kui isegi pausi võimalust pole, siis jääb mäng minu poolt ostmata. Ehk siis mäng tõelistele noliferitele. |
Need väikesed vead saavad beetas parandatud. Ei ole wowis kunagi olnud ületamatuid probleeme seoses internetivajadusega ja ei saa ka diablos olema. Progress salvestatakse blizzi serveritesse.
Suurem osa rahvast on siiski kahe käega praeguse lahenduse poolt. See mõni mäng, mis nüüd müümata jääb (püsivat internetiühendust mitteomavatele huvilistele) ei kaalu üle selle süsteemi plusse.
Mäng tuleb kahtlemata mega hitt.
_________________ Liitu Binance'ga
Liitu Honey'ga |
|
Kommentaarid: 259 loe/lisa |
   |
4 :: |
210 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
23.09.2011 10:48:53
|
|
|
Kristoferr, erinevalt wowist ei müüda diablot kui mmorpgd.
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
23.09.2011 10:50:35
|
|
|
Kristoferr kirjutas: |
Progress salvestatakse blizzi serveritesse. |
Sa ikka saad aru, kui idiootne on checkpoint süsteem sellises online-only mängus?
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
2 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kristoferr
HV Guru

|
23.09.2011 10:52:28
|
|
|
londiste kirjutas: |
Kristoferr, erinevalt wowist ei müüda diablot kui mmorpgd. |
Mis selle lause point on?
Scart kirjutas: |
Progress salvestatakse blizzi serveritesse. |
Sa ikka saad aru, kui idiootne on checkpoint süsteem sellises online-only mängus? |
Ma näen ainult 2 inimest kurtmas. Minumeelest on see süsteem täiesti OK.
Liitu Honey'ga |
|
   |
210 |
|
tagasi üles |
|
 |
Archangel
HV veteran

|
23.09.2011 10:54:00
|
|
|
Kristoferr, erinevalt wowist ei müüda diablot kui mmorpgd. |
Mis selle lause point on?  |
Point selles, et Diablo peaks olema Single Player mäng koos tugeva Multiplayer toetusega. Ja nii seda ka reklaamitakse. Selle asemel on see täis featureid, mis sobiks pigem MMO-desse.
Ehk sama hästi võiks reklaamida Wow'i kui MMO-d aga eemaldada võimalus teistega mängida.
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
23.09.2011 10:58:27
|
|
|
Kristoferr, loos toodi välja vähemalt 2 head pointi mis on (vähemalt) singleplayer mängus valesti. sinu vastus sellele on, et kõik on vägev, kõigile meeldib ja sellest tuleb hitt? nagu, really?
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kristoferr
HV Guru

|
23.09.2011 11:02:13
|
|
|
"Täis featureid?"
Ei oskagi kommenteerida sellist lollust. Leitakse paar sarnasust WoWiga, või MMOga ja kohe on KÕIK paha.
Saad ikka aru, milleks need muudatused head on?
Sarnast halamist tuleb muidugi erinevates D3 foorumites ette. Enamus nendest halajatest on vaesed pirajad, kes loodavad, et online only süsteem ära muudetakse ja saaks torrentist tõmmatud mängu probleemivabalt offline mängida.
Kristoferr, loos toodi välja vähemalt 2 head pointi mis on (vähemalt) singleplayer mängus valesti. sinu vastus sellele on, et kõik on vägev, kõigile meeldib ja sellest tuleb hitt? nagu, really? |
Nagu ma ütlesin, siis need pugid saavad beetas parandatud. Juhul, kui välja on vaja logida, siis checkpointid on piisavalt tihedalt, et ei peaks tagasi mängu tulles kaugelt alustama. Interneti ühenduse stabiilsus pole minul mitte kunagi WoWi mängides probleeme põhjustanud.
Kahtlemata on igale muudatusele nii poolt, kui vastuhääli. Ma pole veel ühtki muudatust näinud, mis poleks aksepteeritav, või milles plussid miinuseid üle ei kaaluks. Jälgin aktiivselt ka erinevaid D3 foorumeid. Täpselt samamoodi arvatakse seal. Ei ole näinud ühtki teemat, kus massiliselt millegi vastu ollakse ja põhjused konstruktiivselt välja toodaks. Kõik vingumise teemad/postitused on siiani olnud mingi vello isiklik frustratsioon, mis erilist poolehoidu ei saavuta.
Liitu Honey'ga
viimati muutis Kristoferr 23.09.2011 11:11:20, muudetud 1 kord |
|
   |
210 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
23.09.2011 11:07:26
|
|
|
Pausi puudumine on ainus nurin minu poolt. Arvestades et netivaba olukorda praktiliselt pole siis muud probleemid on d2's täpselt samad.
Sa ikka saad aru, kui idiootne on checkpoint süsteem sellises online-only mängus? |
Erinevus D2'ga?
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
23.09.2011 11:13:45
|
|
|
Ho Ho kirjutas: |
Erinevus D2'ga? |
10 aastat arengut.
|
|
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kristoferr
HV Guru

|
23.09.2011 11:16:48
|
|
|
Erinevus D2'ga? |
10 aastat arengut. |
Arukas postitus
Ära lahmi lolluseid vaid too siis välja omapoolne lahendus, mis oleks teostatav ja meeldiks rohkematele, kui praegune variant.
Liitu Honey'ga |
|
   |
210 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
23.09.2011 11:22:48
|
|
|
Ära lahmi lolluseid vaid too siis välja omapoolne lahendus, mis oleks teostatav ja meeldiks rohkematele, kui praegune variant. |
A) Sa ei saa timeouti single-player mängust, issand jumal. Kui ma tahan, siis pausin või idlen kasvõi ööpäev, see on minu mäng. See on SP mäng. Oma achievementid ja lipud võib Blizz endale perse pista.
B) Kui nett käib maha, ei saa sa mitte automaatselt DC, vaid mäng pausib määramata ajaks kuni saad neti uuesti tagasi.
C) Sul on iga hetk võimalik mängu pausida. RL, you know.
|
|
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
23.09.2011 11:23:04
|
|
|
Sarnast halamist tuleb muidugi erinevates D3 foorumites ette. Enamus nendest halajatest on vaesed pirajad, kes loodavad, et online only süsteem ära muudetakse ja saaks torrentist tõmmatud mängu probleemivabalt offline mängida.
|
Mine õige kuupeale on vaese piramise jutuga. Mul on esimene Diablo ( ja kõik järgmised ja lisapakid ka) ostetud ja praktiliselt kohe peale väljatulekut. Sellel ajal oli 99% eestis liikuvates arvutimängudest puhta piraat ja nii mõnigi siinsetest kasutajates ei osanud veel lugedagi. Aga mida mul pole on see aeg, et ma ma tundide kaupa ainult mängin ja midagi muud ei tee. Selleks et pidevalt niimoodi istuda peab olema tõeline nolifer - pole tööd, pole kooli, pole peret, pole RL sõpru.
|
|
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
23.09.2011 11:25:46
|
|
|
Erinevus D2'ga? |
10 aastat arengut. |
Pigem oli mu point selles, et ka D2 sp's pidid taas läbi mobi hordide murdma kui suvatsesid mängu sulgeda.
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Archangel
HV veteran

|
23.09.2011 11:26:53
|
|
|
Nii on. Ma teen arvuti taga tööd ja tavaliselt mingi mäng on taustal lahti pausi peal. Kui tekib vaba aega siis klõbistan rahulikult windowed modes. Hui mul on vaja sellist jama, et ta disconnectib mind lampi kuna pole mingi tund aega midagi näppinud seal. Või, et üldse pausigi peale panna ei saa... WTF?
Nett kõigub mul ka paar korda päevas. Et siis pean leppima sellega, et paar korda päevas kaotan oma progressi mängus? Sounds like fun.
Ja ärge tulge väitma, et osta parem nett. Kõigil nett vahest kõigub ning see ei sõltu sinu "riistvarast" vaid pigem ISP-st, ning seda juhtub. Miks ma peaksin oma ostetud mängust sellepärast ilma jääma? Ei mõista...
|
|
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
Miki-Hiir
HV veteran
|
23.09.2011 11:27:50
|
|
|
Pausi puudumine on tõepoolest nõme. Online multiplayer mängu puhul on see sama nõme aga arusaadav, single player mängu puhul ma pausi puudumisest aru ei saa.
|
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
43 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kristoferr
HV Guru

|
23.09.2011 11:30:23
|
|
|
Checkpointist checkpointi minemine ei võta tunde. Halvimal juhul on see maksimum 5 minutit. NPCdest võimalik hoiduda ka keset kaarti. Selleks ei pea tingimata mängu pausile panema.
Kui sa seda 5 minutit leida ei suuda, siis tõesti, see mäng pole sinu jaoks.
Liitu Honey'ga
viimati muutis Kristoferr 23.09.2011 11:32:45, muudetud 1 kord |
|
   |
210 |
|
tagasi üles |
|
 |
Zust
HV vaatleja

|
23.09.2011 11:31:40
|
|
|
Küll sellele mängule mingi offline crack tehakse... (see ei tähenda kohe piraatlust). Nagu on ka alterIW poolt tehtud modern warfare 2'le dedicated serverid, et inimesed saaks normaalselt mängida.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
23.09.2011 11:56:58
|
|
|
Kui sa seda 5 minutit leida ei suuda, siis tõesti, see mäng pole sinu jaoks. |
Aitäh, et sina oled see, kes teab mis mulle on parem.
|
|
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
Killer85
HV veteran
|
23.09.2011 12:06:01
|
|
|
 |
Kulla rahajõmm kristoferr, kui sa juba statistikat teed, siis pane mind ka kirja - pole "vaene piraja", ent mullegi ei meeldi always-online nõue.
|
|
Kommentaarid: 69 loe/lisa |
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kristoferr
HV Guru

|
23.09.2011 12:10:39
|
|
|
Pole mõtet lahmida. Sinu nime pole kuskil mainitud. "Enamus" ei tähenda "kõik".
PS. "Vaene" ei tähendanud siinkohal rikka vastandit. Kõik ei ole alati mustvalge.
Scart, ära võta isiklikult. See ei olnud sinule mõeldud tekst. Mind ausalt ei huvita, kas sa jätad nende "vigade" pärast nüüd mängu ostmata või mitte.
Liitu Honey'ga
viimati muutis Kristoferr 23.09.2011 12:15:14, muudetud 1 kord |
|
   |
210 |
|
tagasi üles |
|
 |
Villemk2
HV veteran

|
23.09.2011 12:10:50
|
|
|
keegi küsitlust ei viitsi teha?
|
|
Kommentaarid: 127 loe/lisa |
   |
119 |
|
tagasi üles |
|
 |
karmo29
HV kasutaja

|
23.09.2011 12:31:42
|
|
|
olgu offline või online, paus või pausita
mängu ostan ikkagi.
_________________ Rincewindil käis elu nii tihti silme eest läbi, et ta võis juba igavamate kohtade peal tukastada
Rincewindi maahirm, mis tabab teda kõrgustes - maa on see, mis sind lõpuks tapab
Dropbox |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
Redikate
HV veteran

|
23.09.2011 14:10:36
|
|
|
^
Nii see on....
_________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do." |
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
23.09.2011 15:15:05
|
|
|
See DRM asi on ikka lauslolluse tipp... Üks asi on osta mänge downloaditavana, kui programm pankrotti läheb või ajamöödudes lihtsalt välja sureb siis jääd oma kõikidest mängudest ilma. Diablo III puhul kui serverid lõpuks töötamast lakkavad (eluaeg nad ju ei käi) siis oled mängust ilma.
Siin aga tulebki loota kõige parematele inimestele maailmas! CRACKERITELE!
Suht idiootseks on kõik tehtud ma ütlen, nii või naa crackitakse mäng ära, mispärast peab inimene, kes ostab ausalt mängu nüüd kannatama sellepärast??
Miks ei või olla nii nagu vanasti? Tavaline CD key ja plaadi olemasolek.
Minuarust kõige ideaalsem oleks lihtsalt CDkey teha ja kui mäng installitud siis pole disci ka vaja.
Muidugi veel idiootsem on see, et ostad mängu ja saad 5x installida ainult või noh sama windowsi peale vähemalt.
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel |
|
Kommentaarid: 635 loe/lisa |
   |
3 :: |
496 |
|