Eile töötas peale update, nüüd enam ei saa sisse. Samas US kontoga saab sisse... _________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway
võrk maas jah,päeval lasi alles sisse ,nüüd sise logides mõtleb ja viskab kirja,et sisselogimine aegus(8002A308)on ka usa konto ja sinna samamoodi ei lase _________________
@PlayStationEU PlayStation Blog EU
Current indications are that we'll be restoring PlayStation Network services in approx. two hours. We appreciate your patience.
On kellelgi garantiiremondiga seoses kogemust,et kaua tavaliselt see parandamine aega võtab neil,endal saab paari päeva pärast kuu aega täis.Kas peaks helistama,et miks nii kaua läheb või on see normaalne aeg? _________________ Igasugust: http://www.youtube.com/user/RunningOtacon?feature=mhee
Mul läks kah vist ükskord mingi kuu aega vms sellega. Aga kindlasti helista ja tunne huvi, et kaugel on ja mis toimub jne. Mul oli nii et lubati 2 nädalaga korda teha, läks üle kuu aja tiba ja selle eest anti mulle tasuta mäng Pole paha.
Krt ma ei suuda hetkel ostsustada kas võtta PS3 või Xbox360 ...
Omalajal oli ps3 ja siis need alguse mängud olid kohutavad....
Mis seis hetkel mängudega on ... et ps3 vs xbox360 exclusives?
PS3 eelis vist GT5, God of War ja Uncharted ... nud killzone vast pelaks ka ....
Xbox360 torkab pähe gears of war ja forza hetkel ...
Või on kuskil mingi tabel? Nõks googeldasin aga päris head vastust ei saanud. _________________ Aita suve, söö lund!
-FoX-, PS3 vs X360 teema olemas:
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=461584
Iseasi palju seal "väärt" infot on...
P.S "Omalajal oli ps3 ja siis need alguse mängud olid kohutavad." _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€
Täna siis pandi teele. Näis kas ja kui palju juurde peab maksma.
Käes ja esimene mängiminegi tehtud. Olen igatahes rahul. Chattimist küll veel proovinud pole.
Tellisin Soome ja õnneks ei pidanud midagi juurde maksma. Ehk oli see tänu sellele, et pakile oli väärtuseks kirjutatud 20$ + veel GIFT.
Paistab et Soome jõudis kiiremini, mul pandi samal päeval teele, aga Eesti Posti poolt ei mingit teadet siiani.
Sain täna enda Sony juhtmevabad kõrvaklapid ka kätte VG+-ist ja infoks et mingeid lisatasusid ei lisandunud _________________ PSN: karl877
Sain täna enda Sony juhtmevabad kõrvaklapid ka kätte VG+-ist ja infoks et mingeid lisatasusid ei lisandunud
Rääkige nüüd keegi klapidest endist ka _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€
Mind ka väga huvitavad need klapid, mõned küsimused kah: kuida kvaliteet ja heli on? Surround heli on korralik? & kuidas bassi suhe on? Ning kas mängust tulevat heli on võimalik otse klappidest kuulda?
watafakkk... pay to play used games online??????? ULME.... Kus krt nad ära ütlevad, kes kasutatud mängu mängib? _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Panevad kohustusliku regamise peale, mis seal keerulist on.
Täna veel pole antud meetodit kasutusel aga "eula"-s kirjas ja viivad sisse millal tahavad.
mänguga on kaasas kood. kasutad, saad MP mängida. ei kasuta, ei saa mängida. ostad kasutatud mängu, millel on juba aktiveeritud, ostad koodi juurde kui pead vajalikuks.
Täna siis pandi teele. Näis kas ja kui palju juurde peab maksma.
Käes ja esimene mängiminegi tehtud. Olen igatahes rahul. Chattimist küll veel proovinud pole.
Tellisin Soome ja õnneks ei pidanud midagi juurde maksma. Ehk oli see tänu sellele, et pakile oli väärtuseks kirjutatud 20$ + veel GIFT.
Paistab et Soome jõudis kiiremini, mul pandi samal päeval teele, aga Eesti Posti poolt ei mingit teadet siiani.
Sain täna enda Sony juhtmevabad kõrvaklapid ka kätte VG+-ist ja infoks et mingeid lisatasusid ei lisandunud
Tänud kasutajale tann84 kelle kiire informatsiooni tulemusena on minulgi klapid käes, unboxing jne.
Kui ma tahan vidzone tööle saada, siis, kas alustuseks teen uk konto ja neti seadete alt valin custom, siis valin wireless, IP jätan automatic, ülejäänud jätan default'ina automatic kuni jõuan proxy serverina kus valin "use" ja siis sisestan proxy aadressi.
Kui keegi siit kasutab Vidzone'i ehk oskab aidata ja soovitada mõnd toimivat proxy serverit.
Oleks väga tänulik _________________ PSN: karl877
Mind ka väga huvitavad need klapid, mõned küsimused kah: kuida kvaliteet ja heli on? Surround heli on korralik? & kuidas bassi suhe on? Ning kas mängust tulevat heli on võimalik otse klappidest kuulda?
Mängu heli tuleb jah klappidest. Mitmikmängus chattimise ajal on võimalik reguleerida, et kumb heli tugevamalt tuleb, kas mängu või teise mängija jutt. Helitugevuse reguleerimine toimub klappidele asetatud nuppude abil.
Heli koha pealt ei oska küll midagi halba öelda. Olen nüüd mitu õhtut mänginud klappidega. Aku on paar õhtut vastu pidanud, siis tahab laadimist. Mäletan, et ega headsetil ka eriti kauem vastu pidanud.
Kas neid klappe Euroopa turule ei tule nii pea? Palju kokku maksma läks kaugemalt tellimine? Ja kas surround sound töötab ainult mängudega ja filmidega mitte?
Kas neid klappe Euroopa turule ei tule nii pea? Palju kokku maksma läks kaugemalt tellimine? Ja kas surround sound töötab ainult mängudega ja filmidega mitte?
Mina guugeldades Euroopa turule reliisimise kuupäeva ei leidnud. VG+-ist tellides läksid mul klapid 99.99 CAD + postikulu 7,49 CAD. Surround on ainult mängudel. Aga niisama filme vaadates ja muusikat kuulates
on heli samuti väga puhas ja detailne ja piisava bassiga. _________________ PSN: karl877
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.