|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
Drizzle
Kreisi kasutaja

|
01.08.2011 00:19:42
|
|
|
| StormXS kirjutas: |
| Selline küsimus et endal on masinas ASus matrix 285 gtx aga mängimise ajal teeb jahutus kriginat, et kas peaks uue ventika ostma või saab seda kuidagi "õlitada"? |
kindel, et jahutus kriginat teeb ? pigem on need elektroonilised komponendid mis siristavad omal oli asus 285 tavaline , see ikka kõrgema fps-i puhul siristas päris kõvasti
_________________ Sven Suigussaar Photography |
|
| Kommentaarid: 93 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
0 :: |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
TruePlaya
HV veteran

|
03.08.2011 14:21:56
|
|
|
Drizzle, Sama siin!
_________________ Puhastan, hooldan, parandan, uuendan ja koostan lauaarvuteid. Lisainfo PS-i teel! |
|
| Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
27 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
08.09.2011 19:18:02
|
|
|
Nagu öeldakse ära hõiska enne õhtut siis ma kurdaks oma muret uuesti veelkord siin teemas kui keegi ei pahanda(ei tahaks hakata mingit eraldi teemat tegema selle väikse jama pärast ) Selle Crysis 2-ga mida ma nii hirmsasti tahaks mängida siis peale mängu reinstalli ja viimase patchi peale panekut 1.9 siis teeb mäng uuesti sama trikki et peale 15 minuti mängimist viskab BSOD ja räägib midagi seoses nvlddmkm.sys-iga.... Ma olen siin otsinud ja uurinud igast välismaised foorumeid ja seal on soovitatud mingeid volte ja mälu frequency vms muuta ? Kuna ma ise ei jaga seda asja siis ei oska midagi ka teha Ma siin praegu läksin sinna BIOS-i ja niisama nagu uurisin niisama. äkki on vaja bios-i uuendada vms ... sry kui rumal jutt aga kahjuks ei ole nii tark selles asjas... seal biosis oli selline asi et MB INTELLIGENT TWEAKER. läksin sinna nagu sisse ja siis tuli punasega selline kiri nagu ette:The system has experienced boot failure,because of overcloking or changes of voltages.Last settings in this page may not coincide with current H/W states.
Miks ta mulle sellist asja ütles Ma ei ole omateada küll midagi klokkinud ma ei oskagi üldse klokkida, ega seal BIOS-is üldse käinud 100 aastat kui nii võib öelda jah ma tean et peab formati tegema jne ma olen seda edasi lükanud ja suvel puhkuse ajal läks see aeg nii ruttu ja jäigi tegemata ... eks see tuleb varsti ära teha küll... win varsti 2 aastat peal olnud ja igast driveried proovind ja vahetanud.... aga hirm on lihtsalt et see ei pruugi aidata midagi võib olla tõesti selle mänguga kütab selle kaardi liiga kuumaks ja sealt see BSOD tulebki .... imelik et teist mängudega ei ole sellist probleemi.. teised mängud kasutavad ju samamoodi videokaarti,prose jne ....
Imelik on see et kui panin Nvidia control panel seadetest Multi-GPU Disable siis sain kauem mängida kui 15 minutit,nii umbes poolteist tundi kuni pilt kiilus kinni ja tuli BSOD
|
|
| Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
1 :: |
17 |
|
| tagasi üles |
|
 |
heff
HV veteran
|
08.09.2011 21:08:25
|
|
|
| No ma Nvidia errorite puhul ekspert pole, aga kindlasti sa seda BIOSist kuidagi korda ei tee, sealne ei puutu videokaarti. Asi, mille suunas vaadata, oleks kaardi ülekuumenemine ehk...eks teadjamad teavad paremini.
|
|
| Kommentaarid: 105 loe/lisa |
   |
96 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Drizzle
Kreisi kasutaja

|
08.09.2011 21:38:21
|
|
|
Gap, P45 kiibistik ikka paras saast, omal oli p45+q6600+4g ram+9800gtx / gtx285 ikka nii palju erinevat keberniiti et jube , aegajalt oli lampi jälle bsod või siis peksis jälle video driveri tagant ära , p35 peal polnud kunagi sellist jama... emaplaadi biossi soovitaks küll kõige viimase peale updateda, nondel gigabyte p45 plaatidel olid algul ikka suht ebastabiilsed biossid
|
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
08.09.2011 22:05:52
|
|
|
Tänud teile nõuannete eest ega jah teiste mängudega ei ole mitte mingisuguseid probleeme just selle Crysis 2-ga on selline jama ...tahaks muidugi uut arvutit ka olen sellepeale päris palju mõelnud ,mu raal juba 4 aastat vana ka ja see videokaart mingi 2 ja pool aastat vana... aga jah ma pole ise ausalt öledes seda bios update kül lteinud tükk aega.... oskad sa ehk täpsemalt öelda on see väga keeruline ja kas ma selle update saan siis gigabyte kodukalt või kuidas see asi käib ?
üks rumal küsimus et kui ma tahan näiteks formati teha kas win siis ise ei uuenda bios-i ?
|
|
   |
17 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Stalker
HV kasutaja

|
08.09.2011 22:06:27
|
|
|
Kellelgi ülearust GTX275 ei vedele kapis niisama?
viimati muutis Stalker 08.09.2011 22:51:43, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
26 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
08.09.2011 22:20:16
|
|
|
Huvi pärast võtsin selle everesti lahti kuna seal on emalplaadi kohta selline asi nagu bios update siis sattusin sellisele lehele [/url]http://biosagentplus.com/results.php?ref=8018e78ea28d8942422e465b8931fa98&referral=40[url] mis näitab et ongi vist vaja teha bios update... aga kui tõmban selle ära siis kuidas see käib ? ma ei ole enne seda teinud nagu seal lehel näitab et päria paljud asjad on mu arvutis bad eks teen formati ka ükskord ära saab midagi puhtaks ikkagi ehk
|
|
   |
17 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Drizzle
Kreisi kasutaja

|
|
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
10.09.2011 00:21:49
|
|
|
| Drizzle kirjutas: |
| @Bios peaks biossi windowsist seest ilusti ära updatema ( peaks ka tirima ise uue biossi ) |
Tänud sulle Ma võtsin selle gigabyte koduka lahti ja sealt panin enda emalplaadi seeria numbri ja siis tuli vastava plaadi biosid ja vaatasin et mul on mingi 2008 aasta bios momendil ja vahepeal on neid päris hulgi välja tulnud ja kõige uuem oli seal 2009 aasta märtsi kuu oma ? tirisin siis selle uuema ära ja tuli selline driveri sarnane exe fail et siis klikin sinna peal ja siis ta uuendab ise ära jah ? et bioss-i ei pea minema ?
http://www2010.gigabyte.eu/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ProductID=2843
Kuidas ma seda BIOS-i siis uuendan või installin oskab keegi öelda ?
|
|
   |
17 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sant
HV veteran

|
10.09.2011 01:11:22
|
|
|
Gap,
| tsitaat: |
4-2 BIOS Update Utilities ..................................................................................... 74
4-2-1 Updating the BIOS with the Q-Flash Utility ...................................................... 74
4-2-2 Updating the BIOS with the @BIOS Utility
|
Seal peaks kõik kirjas olema. See siis mobo manual kodulehel: Using @BIOS:
2) Update the BIOS without Using the Internet Update Function:
Click Update BIOS from File, then select the location where you save the BIOS update file
obtained from the Internet or through other source. Follow the on-screen instructions to complete.
|
Save Current BIOS to File:
Click Save Current BIOS to save the current BIOS file.
C. After Updating the BIOS:
After updating the BIOS, restart your system. As the system boots, press <Delete> to enter the BIOS
Setup program. Select Load Optimized Defaults and press <Enter> to load BIOS defaults.
|
_________________ So, at the end of the day, after I have butchered all the nvidiots all around me, standing alone in a pool of blood surrounded by the corpses of my victims, a horrible truth reveals itself to me: I am an amd\ati fänboy...and I must do my dark masters bidding, for I am damned for all eternity... |
|
| Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
13.09.2011 19:15:52
|
|
|
Ma ei saa aru nii keeruline saaks mind keegi veel natuke aidata .... Ma tõmbasin vastava bios-i ära ja tulid sellised failid et kas ma siis klikin selle bioss-i peale ja siis ta nagu ütleb et run kas siis klikin sinna peale või pean biossi mineama või kuidas ?
Spoiler 
|
|
   |
17 |
|
| tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
13.09.2011 19:18:24
|
|
|
Gap, Ütle nüüd ausalt kas sa ei taha lugeda juhendit nagu klassikaline meessoost Eesti mees või jääd keelega hätta ning seepärast oled nõus käega lööma asjale.
|
|
| Kommentaarid: 374 loe/lisa |
   |
300 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
13.09.2011 19:22:31
|
|
|
mhh siin nagu ei või midagi küsida kohe tehakse maha Ma loen ja lugesin juhendit mitu korda aga kahjuks ei oska inglise keelt päris 5+ hindele ja seal on nii keeruliselt seletatud et ma ei saa aru kas ma pean selle emaplaadi karbist leitud plaadilt mingi vastava proge installima et ta uuendaks mul bioss-i ?
|
|
   |
17 |
|
| tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
13.09.2011 19:31:00
|
|
|
kas ma pean selle emaplaadi karbist leitud plaadilt mingi vastava proge installima et ta uuendaks mul bioss-i ?
|
Kui tahad win-ist otse panna sisi jah ja täpselt nii lihtne see ongi.
Kui tahad biosest uuendada viskad biose faili USB-i pulgale ja lööd masinale sappa - resa kastile mis järel sisened biose menüüsse ning navigeerid biose haldurisse (Gigal vist @ bios).
See näeb sul pulgal ainukest söödavat faili, enter enter tilk ootamist ja resa.
Kõik.
|
|
   |
300 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
13.09.2011 19:47:15
|
|
|
Mul kahjuks ei ole usb pulka aga ma installisin seal plaadilt selle bios-i uuendamise proge ja tegin läbi selle siis ta nagu tõmbas midagi aga siis hakkas mingeid erroreid loopima et system kernel memory failed jne ? siis lõpuks tegi ära ja küsis restarti ja peale restarit tegin nii nagu õpetuses öeldud et load optimized defaults and press enter tegin nii ja siis panin f10 save and exit ?
|
|
   |
17 |
|
| tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
13.09.2011 19:49:36
|
|
|
Kogu sinu hirm on möödas.
CPU-Z -ga kontrolli versioon ära ja kõik.
Ütle ausalt ei olnud ju raske.
|
|
   |
300 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
13.09.2011 20:58:52
|
|
|
sry ma veelkord risustan seda teemat aga enne kui ma esimest korda tegin seda siis mul itunes raadio mängis ja hakkasin seda kinni panema siis ta hakkas neid erroreid loopima nagu mõtlesin et sellel ajal ei tohi nagu surkida midagi tegin sama asja uuesti et update bios läbi serveri siis ta ei loopind erroreid siis küsis restarti ja peale restarit nagu arvuti hakkas piiksuma ja ei loadind win üles ja küsis startup repairi ? Kas poleks tohtinud teist korda teha ja kas keerasin tuksi nüüd midagi ??
Ma ehmatasin et miks see arvuti mul hakkas nagu piiksuma metsikult ja ei suutnud win üle bootida kas see midagi halab ei teinud ? Muidu momendil kõik nagu töötab ja uus bios on peal kuna teistsugune pilt tuli ette boot screenil et kas kõik on siis korras või tegin midagi valesti ? sry et niipalju ot aga oskab keegi öelda et kas poleks tohtinud selle update ajal midagi kruttida ja teist korda seda biossi uuendada liiast ?
|
|
   |
17 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Evil
Hull

|
13.09.2011 21:14:14
|
|
|
Oh no, you´re fucked now. Tundub et su bios flash läks peeti ja sul on 10 päeva aega, et uus emaplaat osta, sest täpselt 10 päeva pärast põleb sul biossi kivi läbi ja mutt on õhtal.
|
|
| Kommentaarid: 242 loe/lisa |
   |
202 |
|
| tagasi üles |
|
 |
omgwtf
HV Guru

|
13.09.2011 21:21:29
|
|
|
Dual-bios ftw Inteli emaplaatide teema muideks mujal!
Gap, vii oma arvuti kuhugi parandusse siis vms, varsti igas teemas sa hädas omadega,kord sama ralli Crysis2 teemas,kord siin,kord drivu teemas ja ei tea veel kus
|
|
| Kommentaarid: 155 loe/lisa |
   |
137 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
13.09.2011 21:35:18
|
|
|
jumal küll tore foorum ikka Kus teemas ma võin küsida siis BIOS-i uuendamise kohta ? Kõik ei ei ole teiseugused targad häkkerid et peavad kõike teadma milleks see foorum siis on ? sry jah risustan vale teema all aga mingi biossi päras ei hakka arvutit parandusse viima...
|
|
   |
17 |
|
| tagasi üles |
|
 |
omgwtf
HV Guru

|
13.09.2011 21:39:21
|
|
|
| No anna andeks,aga GT200 teemas ei ole tõesti see koht kus emaplaadi biosi updatest rääkida..
|
|
   |
137 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
21.09.2011 19:59:25
|
|
|
oleks üks küsimus veel mis käib videokaardi kohta...loodan et ei satu kellegi pahameele alla mõeldes et halan vms ... ütlete küll et vii oma arvuti parandusse ma ei tea mis arvutifirma tegeleb sellise BSOD probleemiga nagu mul....
Nimelt küsimus on selline et üht foorumit uurides tõmbasin sellise programmi nagu Furmark et see koormab videokaarti vms siis seal oli selline asi et GPU1 VDDC: 1.030V FAN SPEED 0% ja GPU2 sama vddc ja FAN SPEED 55% ma ei tea seda asja sellepärast küsin et kas see on õige ja nii peab olema et GPU1 fan speed on nagu 0% ?
temperatuuri alarm tuli ära ka peale mingi 10 minutit jooksmist tuli mingi 100C ära ? Kas tõesti võib olla et kaart ei jahuta enam hästi ja sellest kokkujooksmised mängudes ?
|
|
   |
17 |
|
| tagasi üles |
|
 |
omgwtf
HV Guru

|
21.09.2011 20:03:53
|
|
|
Furmark lasebki enamus kaarte kenasti 100c juurde Üks fan speed on 0 kuna sul ühelt vahvlis poolelt võtab see vent omale toidet ja loeb andmeid,seega peabki olema sedasi.
|
|
   |
137 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sant
HV veteran

|
21.09.2011 22:08:41
|
|
|
| Gap kirjutas: |
oleks üks küsimus veel mis käib videokaardi kohta...loodan et ei satu kellegi pahameele alla mõeldes et halan vms ... ütlete küll et vii oma arvuti parandusse ma ei tea mis arvutifirma tegeleb sellise BSOD probleemiga nagu mul....
Nimelt küsimus on selline et üht foorumit uurides tõmbasin sellise programmi nagu Furmark et see koormab videokaarti vms siis seal oli selline asi et GPU1 VDDC: 1.030V FAN SPEED 0% ja GPU2 sama vddc ja FAN SPEED 55% ma ei tea seda asja sellepärast küsin et kas see on õige ja nii peab olema et GPU1 fan speed on nagu 0% ?
temperatuuri alarm tuli ära ka peale mingi 10 minutit jooksmist tuli mingi 100C ära ? Kas tõesti võib olla et kaart ei jahuta enam hästi ja sellest kokkujooksmised mängudes ? |
Furmark on kõige retsim asi millega kaarti väänata, aga 100+c* ei tohiks minna, radikas tolmune või korpuse sees kuum lihtsalt? Küta metro 2033-e, see väänab hästi kaarti, ja kui sellega temp probleemiks ei tule ja bsodi ei tule siis ok.
_________________ So, at the end of the day, after I have butchered all the nvidiots all around me, standing alone in a pool of blood surrounded by the corpses of my victims, a horrible truth reveals itself to me: I am an amd\ati fänboy...and I must do my dark masters bidding, for I am damned for all eternity... |
|
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Chidori
HV Guru

|
21.09.2011 22:18:32
|
|
|
| GTX295 peaks 105C juures pildi tasku panema
|
|
| Kommentaarid: 115 loe/lisa |
   |
99 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
21.09.2011 22:39:27
|
|
|
selge siis....tänud teile kuna ise seda asja ei jaga siis tahtsin teie käest seda huvi pärast teada... Kas 105C kraadi juures võib see kaart siis kohe täitsa maha surra et ühtegi piiksu enam ei tee ja tuleb uus kaart osta ?
|
|
   |
17 |
|
| tagasi üles |
|
 |
omgwtf
HV Guru

|
22.09.2011 06:30:32
|
|
|
Ei sure,lihtsalt surma vältimiseks ilmselt teeb mingi viguri ja pärast jälle asi korras
|
|
   |
137 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Chidori
HV Guru

|
22.09.2011 11:09:43
|
|
|
Gap, Nvidia kaardid lülitavad ennast 105C juures välja (arvuti teeb äkitselt resa või läheb täitsa kinni)
Ati kaardid tõmbavad kiiruse maha 120C juures.
|
|
   |
99 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Taavi©
Piiratud kasutaja

|
25.09.2011 08:59:23
|
|
|
selline küsimus, et see kaar: https://www.hinnavaatlus.ee/products/Arvutiriistvara/Videokaardid/159576/
Kui nüüd hdmi kaudu saata pilt/heli resiiverisse, kes seda heli osa töötlema hakkab, kas arvuti, videokaart või resiiver ise ? või saab seda valida ?
Optilise puhul saab heli saata muutmata kujul resiiverisse, kus viimane siis ise helikaardi eest on.
_________________ Inflatsioon on maksustamine ilma seadusandluseta |
|
| Kommentaarid: 377 loe/lisa |
   |
6 :: |
328 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Chidori
HV Guru

|
25.09.2011 21:50:15
|
|
|
Taavi©, igal juhul käib läbi video - optilise puhul on ta lihtsalt digitaalses formaadis millest ressiiver analoogse.
minu teada on hdmi kaudu analoogselt nagu analoogigi - videokaart töötleb (antud juhul vist isegi ainul 2.1 kujul)
|
|
   |
99 |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
25.09.2011 23:08:44
|
|
|
misajast hdmi kaudu analoogheli käib? hdmi on siiski puhtalt digitaalsignaali tarbeks.
| wiki kirjutas: |
For digital audio, if an HDMI device supports audio, it is required to support the baseline format: stereo (uncompressed) PCM. Other formats are optional, with HDMI allowing up to 8 channels of uncompressed audio at sample sizes of 16-bit, 20-bit and 24-bit, with sample rates of 32 kHz, 44.1 kHz, 48 kHz, 88.2 kHz, 96 kHz, 176.4 kHz and 192 kHz.[21][45] HDMI also supports any IEC 61937-compliant compressed audio stream, such as Dolby Digital and DTS, and up to 8 channels of one-bit DSD audio (used on Super Audio CDs) at rates up to four times that of Super Audio CD.[45] With version 1.3, HDMI supports lossless compressed audio streams Dolby TrueHD and DTS-HD Master Audio.[45] As with the YCbCr video, device support for audio is optional.
|
konkreetselt geforce 210 peaks suutma lpcm 7.1 läbi lasta.
erinevalt spdifist mahub hdmist audio ka pakkimata kujul läbi. mis ei tähenda, et sealt näiteks dts-i passthroughda.
ning millisest töötlusest jutt üldse?
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
| Kommentaarid: 243 loe/lisa |
   |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Chidori
HV Guru

|
26.09.2011 21:23:54
|
|
|
| Chidori kirjutas: |
Taavi©digitaalses formaadis millest ressiiver analoogse.
minu teada on hdmi kaudu analoogselt nagu analoogigi |
ma tahtsin kirjutada midagi muud kui välja tuli...ise kah päris hästi aru ei saa
külmetada saanud - mõte jääb sõna alguses pidama (anal)
|
|
   |
99 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Taavi©
Piiratud kasutaja

|
01.10.2011 15:37:04
|
|
|
Saigi see Gf 210 mesiro kasti sisse surutud, täitsa ok asi, paar kilo teeb 3dm06te ka, eelkõige ostsin ma ta sellepärast, et kõik juhtmed resiiverisse jookseks ja poleks lisa juhtmeid (loe optiline)
_________________ Inflatsioon on maksustamine ilma seadusandluseta |
|
| Kommentaarid: 377 loe/lisa |
   |
6 :: |
328 |
|
| tagasi üles |
|
 |
metallika
HV Guru

|
09.01.2012 15:13:52
|
|
|
GTX280 MSI on vist õhtale minemas
Point selles, et pidevalt hangub kinni nii, et pilt on säbruline (loe: mitte muhvigi pole pildil näha peale täppide jms asjade)
mängida ei saa, siis kah hangub kinni ja kui restarti või totaalselt välja lülitamist(toiteplokist) mitte teha, siis lihtsalt kaotab videosignaali
kellata ei kannata kah
imelikke hääli tuleb - justkui videokaart tahaks miskeid helisid ise lasta - kui nt mängu sisse loeb või veebibrauseriga surfan netis
Milles point võib olla?
Kas on kaarti eelnevalt kellatud kuniks on lolliks läinud?
Vähene volt? (1.187 stock)
Mäletan, et minu kunagistel Gigabyte ja Asus GTX280 kaartidega sellist jama polnud - isegi tehasest tulnud pastaga mitte
rääkimata stock coolerist
Kui keegi viitsib uurida ja puurida, milles viga on siis palun anda teada kas PS (Privaat Sõnum) või mobla kaudu 52 82 214(ei pruugi vastata, kui olen tööl)
|
|
| Kommentaarid: 388 loe/lisa |
   |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
09.01.2012 15:44:48
|
|
|
Erinevaid draivereid oled proovinud?
Jahuti maha ja uue pastaga kenasti kokku tagasi.
Vihjab ülekuumenemisele.
Pinisemine on OK, osad teevad vähem osad rohkem.
|
|
   |
300 |
|
| tagasi üles |
|
 |
metallika
HV Guru

|
09.01.2012 15:51:17
|
|
|
WäntWõll,
proovinud uusimatega ning miskine 260,..... driveritega - veel vanematega pole proovinud!
NB! ise pole veel pastat vahetanud ega vaadanud tolmukust
ning kui uskuda programmi HWMONITOR ja ka MSI AFTERBURNER, siis 49 pole just väga palju
Aga eks varsti proovin töölt kojusaada ning kaardil pasta vahetust teha ning siis annan teada, kas õnnestus!
|
|
   |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
09.01.2012 15:53:57
|
|
|
ning kui uskuda programmi HWMONITOR ja ka MSI AFTERBURNER, siis 49 pole just väga palju
|
Kui selline temp on loadis siis ma ütleks, et on muretsemiseks põhjust, kui sa just õues ei ela hetkel.
See kaart ei ole kuidagi nii jahe.
Loadi temp on normaalne 70c+ edasi sõltub juba ümbritsevast ja muret pole ka 85c juures.
|
|
   |
300 |
|
| tagasi üles |
|
 |
metallika
HV Guru

|
09.01.2012 16:47:15
|
|
|
WäntWõll,
unustasin lisada, et kaardi 49 on IDLE
EDIT: jõudsin koju ning tegin prooviks ka ühe kiirema mängu Alien versus Predatorit (seda uuemat aastast 2009 vist)
ning ca 10 sekundit enne pangestumist jõudsin vaadata temperatuure AFTERBURNERIST ning oli 72C
Eks siis nüüd hakkan pastat vahetama
|
|
   |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
heff
HV veteran
|
09.01.2012 18:00:31
|
|
|
| Temperatuuriprobleemi ju lihtsam ka kontrollida, paned softiga ventika kiiresti käima ja vaatad, mis saab. Kohe pastat vahetama hakata on natuke rutakas imo. 72 kraadi pole midagi erilist ka, mille pärast muretsema peaks.
|
|
   |
96 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Drizzle
Kreisi kasutaja

|
09.01.2012 19:06:47
|
|
|
mul kunagi oli MSI mingi tuuma OC variant GTX280-st , see läks crysist pelades mingi 94C ja siis hakkas arte loopima
|
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
omgwtf
HV Guru

|
09.01.2012 19:31:54
|
|
|
Ahju mis muud
|
|
   |
137 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sant
HV veteran

|
09.01.2012 21:10:20
|
|
|
Pinisemine on OK
|
Minu kogemus näitab muud, gigabyte plate mis pinises ikka väga kõvasti mul kärssas läbi pärast 3-e aastat ja 1-hte kuud, samuti kõvasti pinisev uus gigabyte hd6870 läks paari kuuga lõplikult peesse (asemele ostsin xfx 6870 mis ei pinise) ja teine giga 6870 samuti ei pinise ja pole ka siiamaani peesse läind.
Praegu pole mul mingit pinisevat või siristavat rauda, ptui-ptui-ptui...
Vana hea gtx 260 216s mida ma haledalt kellasin ja piinasin aastaid ei sirisend midagi.
|
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
omgwtf
HV Guru

|
09.01.2012 21:12:21
|
|
|
| Ise mitmeid pinisevaid omanud ja probleeme pole siiani olnud,kõrge FPS oli see mis ajas pinisema.. Niisama ei pinisenud.
|
|
   |
137 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sant
HV veteran

|
09.01.2012 21:20:12
|
|
|
| omgwtf kirjutas: |
| Ise mitmeid pinisevaid omanud ja probleeme pole siiani olnud,kõrge FPS oli see mis ajas pinisema.. Niisama ei pinisenud. |
Esimene 2x gigabyte 6870 cf pinises küll rohkem kui fps kõrge, aga siis näitas voolumõõdik suuremat voolu ja gpu logist näitas et gpu loadid käisid põhjas ära. Pärast kui kaart lõplikult tuksi läks ja hakkas kinni jooksma koormuse alla nii iga 15 mindi tagant, siis uus xfx 6870 ja vana giga 6870 cf enam ei pinise kuskilt otsast. Gts 450-d ja gtx 570 samuti ei pinise kuskilt otsast... veel.
|
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
1dumbpcuser
HV Guru
|
|
| Kommentaarid: 103 loe/lisa |
   |
97 |
|
| tagasi üles |
|
 |
heff
HV veteran
|
09.01.2012 21:23:07
|
|
|
| Kusagil 50 euri.
|
|
   |
96 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sant
HV veteran

|
09.01.2012 21:25:14
|
|
|
| 1dumbpcuser kirjutas: |
GTS250 turuhind praegu ka olla võiks?  |
Sell hetkel kui ma gts 450-d ostsin olid nad odavamd kui gts 250-d ja loomulikult ka võimsamad ja tdp on ka neil väiksem.
Miks seda gts 250-t vaja on? See ju iganend nüüdseks. Kohe praegu võtaks ti550-ne ise, või mitu.
|
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
1dumbpcuser
HV Guru
|
|
| Kommentaarid: 103 loe/lisa |
   |
97 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sant
HV veteran

|
09.01.2012 21:41:58
|
|
|
| 1dumbpcuser kirjutas: |
piss-iksi tegema  |
Kui sul seal kaartide vahel ruumi on siis pole vahet, ise kui ma testisin endal, siis gts 8600 oli parim temperatuuri poolest (75wt tdp) ja pikkus on ka hea, aga tal jõudu vähe minu jaoks (cuda seadmena siis 93 sp gflop). Gts 450 on tdp 100 wt ja see on täpselt piiri peal ja pikkus on täpselt piiri peal mul, täpselt sobib kokku. Kui võimsam cuda kaart panna siis küpseb keskmine kaart lihtsalt ära
http://www.upload.ee/image/1291152/main_rig.jpg kõik sõltub sellest palju ruumi on. Kui mul oli üleval üks 6870 ja all gtx 260 (189wt tdp) siis pold temp mingi probleem, niikui panin sinna vahele ühe 6870 lisaks käis see 80c+ idle
|
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |