Valisin karjääri jaoks Intermediate taseme aga nüüd koguaeg esimene Mäleta, et enn eoli Proffesional ja siis oli jube raske veider. Peab korra uuesti järgi proovima selle Pro taseme ja Legendi.. hea, et iga karjääri sõidu ajal saad taset muuta.
Kõige juram asi, et pean alati F2 kaks korda vajutama ja laskma ajal nulli joosta kui tahan teist Practicet ja R&D objectivit täitma hakata... _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Mul väga hull asi.. nimelt lampi ühel hetkel võib heli katkeda, sõit jääb normaalseks aga kui lõpetad muutub kõik hullult aeglaseks, 5fps... ja loading screen nüüd mingi 2minti ees olnud.. käib ragin läbi klappide ja kogu moos.
Keegi veel sellist asja kogenud?
Pidin 5ringi ilma helita sõitma ja, et naaber pahane pole pidin veel ilma FF-ta sõitma PÄRIS HULLUD viimased ringid olid vaikuses ilma FF-ta sõita
edit: normal... terve sõidu pean uuesti tegema
Rapture helidriverid olid peal, panen software nüüd..
edit2: mitu korda juba, ja just lõpus siis kui üle finishi jookseb, nüüd jooksis mäng üldse peale krabinat kokku, dont send error..
edit3: Tegin 20% Monacot, mingi 3ringi oli vist veel järel, vaatasin, et Webber 30sekki maas, pohh, panen superpehmed alla eksole Teen mõne rekord aja.. valin siis omast arust nooltega õiged rehvid, lähen pitti, alla pannakse vahepealsed mida hekki noh, vaatasin hiljem, et kui vajutad G27 peal noole klahvi siis tuleb eraldi menüü kus iga noole suund on erinev rehv bljaaaa, peale poolt ringi hakkas juba blisterdama Lõpuks liuglesin seina
Tegin teist korda taas sõidu ja siis läks kõik kenasti aga lõpp oli karvane Mingi 4 kurvi enne lõppu hakkas mootor vägaaa kahtlaseid hääli tegema kütus oli otsakorral... Vormel hakkas jõnksuma ja edasi väga ei liikunud... Kui teete 20% rada ja kütate seda täie rauaga siis mingi 4ringi enne lõppu soovitan kütuse omadust muuta tiba _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
tomorrow, naljaks on see, et sepp teeb pidevalt igasugu võidusõidu mängudest ülevaateid aga sõidab T-Cam viewst _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
tomorrow, naljaks on see, et sepp teeb pidevalt igasugu võidusõidu mängudest ülevaateid aga sõidab T-Cam viewst
Ei saa aru mis vahet sel on, mis vaatega keegi sõidab! Igaüks sõidab niimoodi kuidas tal parem on/meeldib. Eelkõige on ta mängur, kellele meeldib võidusõidu mänge mängida ja kui ta nii saab parema elamuse kätte, siis tõesti ei näe mingit probleemi!
Nüüd mänginud umbes poolteist tundi ja saan muljeid jagada:
*Time Trialis ringi lõikamisel saab väikse lõikamise puhul ajalisa mitte ei kustutata tervet ringi ära.
*Auto sätetest on kadunud Ballast Distribution
*Auto sätetes on kohad vahetanud Camber Front ja Camber Rear väärtuste maksimum ja miinimummäärad.
*GP sätetest on kadunud 30% ja 40% sõidu võimalus.Hüppab kohe 20% --> 50%
*DRS on sõidus suht mõttetu.Kahe 50% sõidu jooksul (Spa ja Monza) möödusin ma DRS abil ainult kahest autost kummalgi rajal.
*AI on tugev (Legend raskusastmel mängin).
*Väike bug Spa rajal.Boksist väljudes ei lülitanud automaatselt tagasi T-CAM vaate peale.Pidin seda käsitsi tegema.
*Kollase ringiga Soft kestab sõidus umbes 5-7 ringi.Valge ringiga Medium umbes 7-10 ringi.Teise rehve pole veel proovinud.Mäng ise hindab kulumist konservatiivselt: 5 ja 7 vastavalt.Tegelikult peab kauem.
*Default setupid on seekord isegi asjalikud .Importisin oma 2010 Spa setupi ja def setup oli sellest kiirem
*Minimapi saab panna kas Off/Mini/Full ja Static või Dynamic.Paraku Full-Static näeb välja nagu suur udukogu (low res tekstuurid yeah )
*KERS on lahe
*Sõidu ajal saab vaadata kuidas kütusekasutus on.Kui näitab +1 siis tähendab ühe ekstra ringi jagu on kütust.Kui Optimal, siis normis.Kui Warning vms (ei näinud seda ise), siis kriitiline.
Aga üldiselt meeldib.Juhitavus hakkab käppa saama aga kurve ei julge veel väga rünnata
tomorrow, naljaks on see, et sepp teeb pidevalt igasugu võidusõidu mängudest ülevaateid aga sõidab T-Cam viewst
naljakas on see, et sa arvad, et seestvaade nüüd mingi "prooode värk" on.
Imo vormelimängu jaoks parema tunnetuse annab T-cam kui seestvaade... _________________ Winter is coming...
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.