Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
marko815
HV vaatleja
|
16.09.2011 00:55:23
Mathcad ja windows7 ühilduvus probleem. |
|
|
Tervist,
Probleem sellise programmiga nagu Mathcad. Nimelt umbes pool aastat jooksis Mathcad 14 windows 7 peal täiesti normaalselt.Nüüd aga viskab Mathcadi dokumenti avades ette teate: There was a problem sending the command to the program. Ja kui mathcadi avada ikoonist, siis ei toimu üldse midagi. Reinstall ei aidanud ning sama probleem on ka Mathcadi uuema versiooniga 15. Proovisn ka kasutada Mathcad Prime1.0 trialit- see läks tööle, aga olekstarvis kasutada just kas Mathcad 14 või 15.
|
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
16.09.2011 08:48:50
|
|
|
Reinstall on küll tore asi, aga sellega võiks kaasneda ka kasutaja profiili alt selle programmi kaustade/failide kustutamine, 'Program Files' ja 'Program Files\Common Files' alt programmi kausta kustutamine, samuti registris olevate seadete/info kustutamine. Ei oska paraku arvata, kas antud juhul siiski reaalselt aitaks.
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
hardi76
HV kasutaja
|
21.09.2011 22:16:05
Re: Mathcad ja windows7 ühilduvus probleem. |
|
|
marko815 kirjutas: |
Tervist,
Probleem sellise programmiga nagu Mathcad. Nimelt umbes pool aastat jooksis Mathcad 14 windows 7 peal täiesti normaalselt.Nüüd aga viskab Mathcadi dokumenti avades ette teate: There was a problem sending the command to the program. Ja kui mathcadi avada ikoonist, siis ei toimu üldse midagi. Reinstall ei aidanud ning sama probleem on ka Mathcadi uuema versiooniga 15. Proovisn ka kasutada Mathcad Prime1.0 trialit- see läks tööle, aga olekstarvis kasutada just kas Mathcad 14 või 15. |
Milline Windows 7 sul on? Mul on Windows 7 Pro 64bit ja Mathcad 14 aasta algusest peal. Siiani pole mingeid tõrkeid esinenud. Proovisin ka seda Prime versiooni a ei tekitanud usaldust see versioon veel.
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
marko815
HV vaatleja
|
24.09.2011 01:19:03
|
|
|
täpselt sama OS mul. Ning mul töötas ka täiesti korralikult asi siiani. See jama ka , et see Prime pms töötab nö lagiga kuigi riistvara poolest ei tohiks mingeid probleeme tekkida.
|
|
tagasi üles |
|
 |
hardi76
HV kasutaja
|
24.09.2011 14:02:01
|
|
|
marko815 kirjutas: |
täpselt sama OS mul. Ning mul töötas ka täiesti korralikult asi siiani. See jama ka , et see Prime pms töötab nö lagiga kuigi riistvara poolest ei tohiks mingeid probleeme tekkida. |
Võib-olla sul siis lihtsalt kehv variant sellest Matcad14 juhtunud. Prime miinus oli see ka, et Mathcad14 ei osanud tema faile avada, vähemalt mulle tundus nii, kuna hoopis teist tüüpi failid olid Prime'l.
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
marko815
HV vaatleja
|
24.09.2011 18:48:05
|
|
|
Noh sama mathcad14 ikka mida ennegi kasutasn . See ongi imelik, et paugust hakkas lihtsalt mittetöötama programm. Prime jah selles suhtes suht jama variant. Ei viitsi hakata eelnevaid töid kõiki ümber tegema teise formaati.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|