Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  HV kardisõit »  HV kardisõit (trennid, kardid, varustus jne.) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 184, 185, 186 ... 208, 209, 210  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
fg
Kreisi kasutaja

sõnum 15.07.2011 12:15:55 vasta tsitaadiga

platuun, kui tädi vastu punnib, siis ütle et teed temast järgmise ülevaate, haa-dees! icon_cool.gif

sry for ot icon_redface.gif
PlatoonSgtElias kirjutas:
zoomski, ok, eks vaatab, mis kassa tädi ütleb. Tulen homme läbi siis icon_smile.gif
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Hessu
Kreisi kasutaja

sõnum 16.07.2011 17:48:13 vasta tsitaadiga

Täna peale 7-t pole bronne enam, mõtlen minna vähe harjutama, rada peaks arvatavasti kuiv kah olema selleks ajaks icon_lol.gif
tagasi üles
fg
Kreisi kasutaja

sõnum 23.08.2011 18:30:56 vasta tsitaadiga

kell 7 lõpeb bronn, harjutama-harjutama icon_wink.gif
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 09.09.2011 12:11:40 vasta tsitaadiga

ei tea kas on päris õige teema selleks, aga puht huvi pärast küsiks, et palju seal FK's näiteks sõitja mass kah ringiaegasid mõjutab umbes? võibolla kellelgi on selle kohta mingit ligikaudset statistikat, mitte et see nüüd just lihtne "arvutada" oleks icon_biggrin.gif või kui vaadata mingeid HV sarja parimaid sõitjaid, parimaid aegasid jne siis kas seal üldse sellised 90kg kanti tüübid kuskile kõrgemale kohale pürgivad kunagi? icon_biggrin.gif omast kogemusest tean, et a'la 20kg sõitja erinevus andis ühes hobikardikeskuses igatahes päris kõva eelise...mis on muidugi loogiline ka teisest küljest.
"There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
tagasi üles
Hessu
Kreisi kasutaja

sõnum 09.09.2011 12:24:35 vasta tsitaadiga

Arvatasti on meil enamus sõitjad üle 70 kg, niiet 90 kg ei tohiks nii suur erinevus olla. Et head aega saada on vaja ikka võimalikult täpselt sõita.

Trenni teema jätkuks siis selline idee, et korraldada nn treeningud kus kohale tulevad kogenumad ning aitaksid inimesi kes soovivad paremaks saada. Ise oleksin nõus tulema juhendama, kindlasti leian veel kedagi.
Siit ka küsimus, kas oleks huvilisi, kes sooviksid niiviisi trenni teha?
tagasi üles
The Stig
Kreisi kasutaja
The Stig

sõnum 09.09.2011 12:35:28 vasta tsitaadiga

Võin osaleda.
tagasi üles
Riivo77
HV Guru
Riivo77

sõnum 09.09.2011 12:36:22 vasta tsitaadiga

Hessu kirjutas:
Trenni teema jätkuks siis selline idee, et korraldada nn treeningud kus kohale tulevad kogenumad ning aitaksid inimesi kes soovivad paremaks saada. Ise oleksin nõus tulema juhendama, kindlasti leian veel kedagi.
Siit ka küsimus, kas oleks huvilisi, kes sooviksid niiviisi trenni teha?

Väga mõistlik mõte. thumbs_up.gif
Pean ka vist tulema su koolitusele. icon_cool.gif
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 09.09.2011 13:49:55 vasta tsitaadiga

Hessu, nojah ise sõidan 125'se kahetaktilise nö. shifter kardiga, mis ilmselt on mõnevõrra kergem ja omajagu võimsam hobikatest ning seal annab sõitja massi erinevus tunda küll päris kõvasti. eks hobikatega muidugi on see erinevus kindlasti väiksem, kuna seal ei toimu erilist kiirendamist ega pidurdamist, kuid midagi siiski ja kurvi läbimise kiirust peaks asi ikkagi mõjutama.

aga jah, ise päris 90kg vist hetkel pole ka ja kui suurem osa kaadrist on üle 70 siis eks see põhiline asi ilmselt ole ikkagi sõiduoskus...osalilselt kindlasti ka oskus õiget karti valida icon_lol.gif

täpsustuseks küsiks siin eelmisel lehel tehtud "reklaami" kohta. sain ma õigesti aru, et on mingi nö. treeningu pakkumine, kus 16euri eest saaks teha neli sõitu pooleteise tunni jooksul? või see kehtib ainult kuidagi nö. ametlikele ja eluaegsetele HV kardisõidu veteranidele? icon_biggrin.gif

"There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
tagasi üles
Ahto
Kreisi kasutaja
Ahto

sõnum 09.09.2011 15:11:44 vasta tsitaadiga

See pakkumine peaks täitsa kehtima ning on staatuse osas piiranguteta. Võta ühendust zoomski'ga. Tema organiseerib Sulle rajapäeva.
tagasi üles
The Stig
Kreisi kasutaja
The Stig

sõnum 09.09.2011 15:14:11 vasta tsitaadiga

Wiltz, see, millest räägid, peaks olema FK poolne kardikool.
Treeneriteks mina ja zoomski.
Alati ei pruugi nelja sõitu saada.
Paljudele on küll jäänud mulje, just kui algusest lõpuni ainult sõidetakse.
Kuid see nii ei ole.

tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 09.09.2011 15:31:24 vasta tsitaadiga

ei sellest ma saan aru, aga sinu postist (eelmine leht) mulle nagu jäi mulje, et asi kestab poolteist tundi ja tehakse neli sõitu...muidugi ma ei eeldagi, et poolteist tundi järjest siis sõita saaks icon_biggrin.gif aga sõidud on vist nagunii kuskil 10mintised?
võiks hea meelega kuulata sõitmise vahele miskit tarka juttu hobikardiga kiire ringi sõitmise spetsiifikast icon_razz1.gif samas päris algaja ise ei ole, ringrada autoga sõitnud üsna pikalt ja mõnda aega oma kardiga ka pöristanud. hobikaga jällegi eriti sõita ei oska, vist...

kas see pakkumine muidu kehtib veel mingi aja ka tulevikus? kuna see ja järgmine NV ilmselt ajaliselt ei jõuaks, aga millalgi tahaks täitsa proovida (polegi FK's juba väääga ammu käinud) ja kui ei ole keelatud siis paar inimest vb endaga kaasagi kutsuda.

tagasi üles
Hessu
Kreisi kasutaja

sõnum 09.09.2011 16:05:42 vasta tsitaadiga

Ega kardikool otsa ei saa, võta treeneritega ühendust ja uuri millal treeningud toimuvad. Midagi toimub isegi nädala sees icon_wink.gif
tagasi üles
The Stig
Kreisi kasutaja
The Stig

sõnum 09.09.2011 20:35:33 vasta tsitaadiga

Praeguse seisuga võib öelda, et trennid leiavad aset esmaspäeviti 18:00 ja laupäeviti 9:30.
Kaasa võtta riided, mis ei karda määrdumist ja olemasolu korral isiklik kiiver, mis oleks endale ainult boonuseks.
Treenerid on ka hästi eristatavad ülejäänud massist.
Üks on platsi kõige pikem ja teine kõige lühem mees.
Astu aga ligi ja kuula sõidu kõrvale juttu.
Eriti teretulnud on enda poolsed küsimused ja huvi näitamine.
See tekitab ka meile motivatsiooni vaid juurde.

tagasi üles
k455
HV kasutaja
k455

sõnum 13.09.2011 13:06:26 vasta tsitaadiga

Loodetavasti siis õigesse teemasse.

Käisin elus esimest korda sõitmas ja seda viimsis seal siserajal. Aeg nüüd midagi suurepärast ei tulnud aga siiski. Need kaks 180 kraadist kurvi enne pikale sirgele minekut. On seal mõtet pidurdada või jalg gaasilt maha ja õige trajektoor? Äkki ei pea seal üldse jalga gaasilt võtma? Ülejäänud rada tundus täisgaas olevat.
Kui palju reaalselt aitab kardis kaasa kallutamine?
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Brook
HV vaatleja

sõnum 13.09.2011 16:14:19 vasta tsitaadiga

k455 kirjutas:

Käisin elus esimest korda sõitmas ja seda viimsis seal siserajal. Aeg nüüd midagi suurepärast ei tulnud aga siiski. Need kaks 180 kraadist kurvi enne pikale sirgele minekut. On seal mõtet pidurdada või jalg gaasilt maha ja õige trajektoor? Äkki ei pea seal üldse jalga gaasilt võtma? Ülejäänud rada tundus täisgaas olevat.

Kallutamise koha pealt ütleks lihtsalt, et jäta üleliigsed liigutused tegemata. Selles suhtes, et olen igasugu jutte kuulnud erinevatelt inimestelt. Muidugi ideaalis oleks hea kui sa viiksid keha kurvist välja poole, aga samas üks tuntud Eesti kardisõitja ja Euroopas ees otsas sõitnud ütles, et tema jaoks muutub vaateväli halvaks ja ei suuda nii sõita. Tema hoiab keha otse. Kuid leedu pikk poiss ( pea 2.05m pikk) mängib väga hästi oma kehaga kardis ning on Euroopas ees otsas. Näiteks HV kardisarjas sõitev vik1ng kallutab sisse poole ning sõidab hobikardi radadel väga kõvasi aegu.
tagasi üles
Andre
HV Guru
Andre

sõnum 13.09.2011 16:16:14 vasta tsitaadiga

Mul hakkab halb iga kord, kui ma mõtlen, kui kiire oleks vik1ng siis, kui ta õigesti sõidaks. thumbs_up.gif
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 13.09.2011 16:21:28 vasta tsitaadiga

zoomski, icon_lol.gif
tagasi üles
k455
HV kasutaja
k455

sõnum 13.09.2011 16:59:56 vasta tsitaadiga

Olgu, aga kas keegi selle viimsi sisekardiraja 2 kurvi kohta oskab midagi kosta? Sest ma olen enamgi kui kindel, et sinna jäid mu põhilised sekundid.
tagasi üles
Andre
HV Guru
Andre

sõnum 13.09.2011 17:33:35 vasta tsitaadiga

k455 kirjutas:
Olgu, aga kas keegi selle viimsi sisekardiraja 2 kurvi kohta oskab midagi kosta? Sest ma olen enamgi kui kindel, et sinna jäid mu põhilised sekundid.

Kindlasti osatakse öelda, kuid äkki vaatad asja laiemalt?
Ühe raja (Viimsi ?) millimeeterhaaval pähe õppimisest ei ole mingit üldisemat kasu.
Kuigi Sa võidki selliselt Viimsis lõpuks kiire olla, ei saa Sa kunagi teada, miks Sa seal kiire oled...

Äkki vaatad mu allkirjas olevat vihjet ja leiad meid üles icon_question.gif icon_wink.gif

Riivo77
HV Guru
Riivo77

sõnum 13.09.2011 17:47:11 vasta tsitaadiga

k455 kirjutas:

Üldse mitte paha pärast, aga ma tahaks näha, kuidas sa sõidad Viimsi raja läbi kordagi gaasijalga kergitamata:) Ma olen ise küll ainult korra seal sõitnud, aga erinevatel asjaoludel omajagu teisi sõitmas vaadanud ( icon_cool.gif ) ning päris kindlasti peab mainitud kohtades pidurdama. Peale boksiväljasõitu olevas kurvis peaks samuti natuke pidurdama.
Muidu ühinen zoomski soovitusega, tule Õismäele sõitma;)
tagasi üles
Ahto
Kreisi kasutaja
Ahto

sõnum 13.09.2011 17:47:47 vasta tsitaadiga

k455 kirjutas:

Aga proovi: pidurdad hoo kõvasti maha enne esimest tagasipööret ning sõidad võimalikult väikse raadiusega kurvi läbi. Siis, vaikselt gaasiga mängides kiirendad teise tagasipöördesse juba suurema raadiusega.

to Zoomski & Brook: kiire aga nõrk olen, G-jõud tahavad kardist välja suruda...
tagasi üles
The Stig
Kreisi kasutaja
The Stig

sõnum 13.09.2011 18:14:35 vasta tsitaadiga

k455, tule homme Viimsisse sõitma.
Olen seal tööl ja räägin sulle, kuidas sõit võiks välja näha.

tagasi üles
Mart352
HV Guru
Mart352

sõnum 24.09.2011 21:49:45 vasta tsitaadiga

Käisime fg-ga Laitse Rallypargi uuel hobikardirajal trenni tegemas icon_cool.gif

Telefoniga võetud ajad
Mul 8 ringi paigaltstardiga 6:40. Parim ring oli 48,52

fg-l 8 ringi paigaltstardiga 7:02 ja parim ring 50,30

viimati muutis Mart352 26.09.2011 08:22:49, muudetud 1 kord
tagasi üles
Riivo77
HV Guru
Riivo77

sõnum 24.09.2011 21:51:40 vasta tsitaadiga

Ja pildi- või videomaterjali polegi?icon_smile.gif
tagasi üles
Mart352
HV Guru
Mart352

sõnum 24.09.2011 21:59:36 vasta tsitaadiga

Riivo77 kirjutas:
Ja pildi- või videomaterjali polegi?icon_smile.gif

Mul mõned ringid on sellest kui keegi teine sõitis. Kui fg sõitis siis võtsin ainult aega. Mina sõitsin siis fg vist ühe ringi filmis. Ta hetkel uhab võru poole.
Üks gopro kaamera pandi peale ja sellega peaks minu kõik 8 ringi peal olema. Eks lähipäevil jagan linki kui see mulle saadetakse.

Rada tegelikult avatud pole. Me juhtusime lihtsalt õigel ajal õiges kohas olema. Läksime lihtsalt rallikrossi vaatama ja siis kardirajale oli üks masin toodud, millega seal pärast sõita sai, läksime ligi ja lasti ka proovida icon_biggrin.gif Teisipäeval vist sai asfaldikate peale ja täna toodi alles esimest korda masin peale. Kevadel kui väljas 20 kraadi sooja pannakse õige asfaldikiht veel peale. 10+ tutikat karti on neil juba ootamas. Talvel pidid 4 vanemat karti rajale lastama talverehvidega.

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  HV kardisõit »  HV kardisõit (trennid, kardid, varustus jne.) mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 184, 185, 186 ... 208, 209, 210  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.