The word on the street is that the beta will actually be starting on September 27th, 2011. We are assuming that this will be when the closed beta phase (48 hours) will begin, making the open beta on the 29th of September. This is a date we have heard and as soon as BF-Games.net posted
Hea, et Beta hiljem tuleb, siis on aega veel LE'd tellida Aga mis siis 11 sept. tuleb demo vms. ?
Kui kavatsen gamestar'ist tellida selle mängu, siis kuidas ma seda Beta't 48h varem mängida saan ? Mingi asi vms. peaks ju tõestuseks, et olen tellinud olema
DICE has revealed that Battlefield 3 runs at 1280 x 704 resolution on consoles, which is just 16 horizontal lines short of true 720p. But unlike other games that run at a lower resolution, Battlefield 3 won’t be upscaled, instead, there will be two small black bars (just 8px high) at the top and bottom of the screen. If the image was scaled, it would “just ruin the picture”, as DICE rendering architect Johan Andersson revealed via Twitter. According to Anderson, removing the 16 lines of resolution increases performance and saves memory.
keegi soovitaks odavaimat kohta Xboxile tellimiseks?
Panin muidu tähele mingit konsooli teemalist leimamist siin lõpupostides, kuid pole aega kogu 140 lehte läbi lugeda.
Saaks keegi lühidalt öelda mis portide või värkidega jälle viga on kosnoolipoistel? Või see tüüpiline dlc-de jura nagu iga mänguga? _________________ "Kes tasa sõuab - sel mädanevad aerud ära"
Panin muidu tähele mingit konsooli teemalist leimamist siin lõpupostides, kuid pole aega kogu 140 lehte läbi lugeda.
Saaks keegi lühidalt öelda mis portide või värkidega jälle viga on kosnoolipoistel? Või see tüüpiline dlc-de jura nagu iga mänguga?
ilusss...ning väga hea heli _________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Did i ever tell you the definition of "Insanity"?
Saaks keegi lühidalt öelda mis portide või värkidega jälle viga on kosnoolipoistel? Või see tüüpiline dlc-de jura nagu iga mänguga?
Siin on PC mängud, mitte Xbax!
Samas üks tont topib oma PC mängude ülevaateid küll konsooli teema alla...et võib ikka konsoolirahvas siin ka läbustamas käia.
See SP gameplay oli küll jura. Jälle vist mingi afgaani või iraagi teema. Ära hakkab juba tüütama. BC oma väljamõeldud sõjaga oli jupp maad etem.
See SP gameplay oli küll jura. Jälle vist mingi afgaani või iraagi teema. Ära hakkab juba tüütama. BC oma väljamõeldud sõjaga oli jupp maad etem.
Tohib arvata, et sul on MW3 ettetellitud?
Ei ole üldse kumbagi fänn, kuid Battelfield sõidab MW3-est seekord küll raginal üle. _________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
WäntWõll, ära liiast nüüd erutu. See on minu hinnang vaadates mängu treilereid
Pealegi, sinuga antud teemal vaielda on sama hea kui mulle selgeks üritada teha, et jaapani autod on sitad.
Seega lõpetame juba siin selle pika ja tülika vaidluse _________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Hmm kohatu võrdlus, kuna pole kuskil väitnud
Miks minuga, see et ma ei mata mänge ennem maha kui pole mänginud, päris täiskasvanud AHV-id siin koos sinuga
Aga muidugi las jääb.
WäntWõll, Ei mata ka, ning MW3 on kindlasti hea. MW2 oli, ning ei usu, et kehvem tuleb. Lihtsalt hindan asju hetkel nii. Auto teema oli näide _________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
MInupoolest võib auto teema jätkata! _________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
viimati muutis Cb4 09.09.2011 20:52:55, muudetud 1 kord
BC2>battlefield 2>MW2
Kurb aga tõsi minu jaoks. 1 tund MW2 ja unistall, 4 tundi jutti BF2 ja ikka veel on põnev. Graafikat ofc ei saa võrrelda, kuid gameplay on MW2s ikka algeline.
Ootan BF3.
NB! Olen enamus CoD versioone pelanud ja ainult BF 2 ja BC2, ja pean tunnistama, et CoD on ikka arengus kõvasti maas. Tootku oma konsoolidele mänge edasi
Samuti proovin ära ka MW3, et näha, kas on midagi muutunud(kuigi ootused eriti suured ei ole).
Naljakas, et harilikus BF3 teemas läheb mingi MW3-mega võrdlemiseks ja konsoolid vs pc võitlustandriks. Ehk jääks trailerite ja selle põhjal tehtud analüüsi juurde või ei ja? _________________ >OSTA ÕLUT
Naljakas, et harilikus BF3 teemas läheb mingi MW3-mega võrdlemiseks ja konsoolid vs pc võitlustandriks. Ehk jääks trailerite ja selle põhjal tehtud analüüsi juurde või ei ja?
bush kirjutas:
tsitaat:
DICE has revealed that Battlefield 3 runs at 1280 x 704 resolution on consoles, which is just 16 horizontal lines short of true 720p. But unlike other games that run at a lower resolution, Battlefield 3 won’t be upscaled, instead, there will be two small black bars (just 8px high) at the top and bottom of the screen. If the image was scaled, it would “just ruin the picture”, as DICE rendering architect Johan Andersson revealed via Twitter. According to Anderson, removing the 16 lines of resolution increases performance and saves memory.
See on fakt. Ja tõestab, et konsoolid on vananenud, kui DICE ehk BF3 mängu tootja ise konsoolidel BF3-me alla tõmbab. Mis mina parata saan? _________________ >OSTA ÕLUT
Mida mina siis reede õhtul teeksin? _________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Teemakohast teksti palun.
Autodest ja muudest palun vabas teemas _________________ If you can’t explain it simply, you don’t understand it well enough – Albert Einstein
Ma suur BF2 fänn ei ole aga Bad Company ja Bad Company 2 on täiesti revolutsioonilised mängud minu meelest. Pole mina veel ühtegi teist Konsooli mängu näinud milles on suured kaardid, tankid ja lõhatavad majad !
Bean ütlema, et BC mulle xboxil jubedalt meeldis ja tellisin endale BC2 arvutile - Multyplayeris pettusin ja saan aru miks paljud BF2 mehed ei armasta BC seeriat PC'l. BF3 aga juba Alfas tundus päris hea ja annab lootust paremaks.
MW2 aga jättis täitsa külmaks ja COD seeria on minujaoks peale World at wari surnud olnud.
Kamoon. kutid, keda kotib, kas konsoolid on vananenud või mitte. Mis teiste alale ikka ronida.. las koerad hauguvad , bla bla bla.
Kindlasti leiab mõlemast mängust elamusi, mu**e mängijaid leiab ka mõlemast (multiplayerist siis) ja pe**t'is fanboysid. Proovige oma elu elada.
Selline klähvimine 10+ postituse näol on suht mõttetu, get a room wankers
teemasse ka: video on muidugi oskuslikult tehtud ja jätab kõva mulje, ootame beta ka ära ja vaatame, mis siis saab
Endal veel pre-order tegemata, kuid kindlasti üks kolmest ilmumata mängust, mille kavatsen see aasta lõppu kindlalt muretseda.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.