Paistab et tüübid üritavad fenomenaalse asjaga hakkama saada nagu seda oli doom,quake,wolf. Mida saakski meil vastu olla heale mängule. Hea et pole tobedat cover systemi ja redelist üles minnes ei hakanud mängija võimlema vaid läks kohe üles ja muidugi detailide rohkus
Toon häid uudiseid...
Esiteks: Tim Willits on maha öelnud, et võidelda kasutatud mängude müümisega, lõikab ID edasi müüdud mängust SP contenti välja.
Teiseks: See sama Tim soovib, et kõik kasutajad oleks koguaeg online (soovib, see ei ole Rage-s nõutud) ning on nõus ID suurust kasutades seda peale suruma.
Ei tea kas ID fännid on samasugused nagu Blizzardi ja Apple omad? Et kui jumal ütleb, et nüüd meeldib sulle olla aint online, lani pole ning kogu sinu info kuulub mulle, siis kummardatakse ja öeldakse "pane mind ilma libestita"? Minu jaoks insta no buy. _________________ Avatar by Flacko
Teiseks: See sama Tim soovib, et kõik kasutajad oleks koguaeg online (soovib, see ei ole Rage-s nõutud) ning on nõus ID suurust kasutades seda peale suruma.
iD ei ole nii suur, et sellist asja peale suruda. Blizzard näiteks on.
DeTHiCa., Tõsi, kuid Bethesda on. Kui vähk areneb ülespoole või see AHV saab ametikõrgendust, siis krt teab, mis juhtub.
tsitaat:
"If you have a juggernaut, you can make change," Willits said. "I'm all for that. If we could force people to always be connected when you play the game and then have that be acceptable, awesome."
Kus hetkel kõige soodsamalt Rage´i pre-orderi sisse anda saaks? Füüsiline koopia ega ala Anarchy Edition pole väga tähtsad. Amazonis on näiteks sama eelpool mainitud versioon odavam kui tava pela.
Toon häid uudiseid...
Esiteks: Tim Willits on maha öelnud, et võidelda kasutatud mängude müümisega, lõikab ID edasi müüdud mängust SP contenti välja.
Ei tea kas ID fännid on samasugused nagu Blizzardi ja Apple omad? Et kui jumal ütleb, et nüüd meeldib sulle olla aint online, lani pole ning kogu sinu info kuulub mulle, siis kummardatakse ja öeldakse "pane mind ilma libestita"? Minu jaoks insta no buy.
Naljakas jah, hullemaid otsused Blizzardi poolt võeti siinsamas foorumis avasüli vastu...
Imo see, et järelturg maha tõmmata on hea otsus, mängutootjad ei saa sentigi sealsest tulust.
Online play kui peab olema, siis peab olema, misseal ikka. Head mängud nagunii on juba kõik online play.
NeroEST, Mis te arvate, kust need kasutatud mängud tulevad? Taevast või? Kui ma suudan osta 10uut mängu just sellepärast, et ma saan vanad 50% hinnaga maha müüa, siis kui see turg ära kaoks, siis ma suudan osta ainult 5 uut mängu. Kuidas selline elementaarne loogika nii publisheridel kui osadel "fännidel" üle mõistuse käib. Või arvatakse, et kõigil on piiramatu eelarve meelelahutuse jaoks?
Või tuuakse see "lost sale" argument jälle nagu piraatluse puhul? Et kui ma kasutatud mängu osta ei saaks, siis ma raudpolt ostaks poest uue?? _________________ Avatar by Flacko
madfury, Probleemiks on see pigem Ameerikas, kus on gamestop, mis ostab mänge kokku ja müüb neid täishinnaga. Neid inimesi ikka on, kes mängu teevad läbi ja väsivad multiplayerist nädala-kahega ära ning viivad mängu tagasi poodi, kus see tagasi ostetakse.
Jällegi, ei saa probleemist aru. Kui Gamestop suudab kasutatud mänge uute pähe müüa, siis on tegu geniaalse äriplaaniga. Mind, kui kasutajat, ei huvita, kas mu mängu ostis tagasi Gamestop või John. Ma sain mängust lahti, mul on nüüd eelarvet uue mängu jaoks. Eks ma vist seletan seda seintele Minu pärast võib kogu süsteem tarbijat nssida kuni see pirab kõik mille tagajärjel publisherid-devid nagu kaardimajad kokku kukuvad. Loodus tühja auku ei salli, leitakse muu meelelahtus mängimise asemele. Win-Win. _________________ Avatar by Flacko
Huvitav, millal saab Rage pre orderi teha steamist?
vahepeal vist sai kuid nüüd ütleb
tsitaat:
An error was encountered while processing your request:
This item is currently unavailable in your region
Sa võid mängu füüsilise koopia lihtsalt pre-orderdada, kuna mäng kasutab Steamworksi, siis peaksid saama oma poest ostetud koopia Steamis aktiveerida. Kui ma eksin, siis parandage mind. Füüsilise koopia saad nagunii odavamalt kui Steamist pre-orderdada, iseasi on see kas post kiirem kui Steam on
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.