Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Mirri
HV vaatleja
|
03.09.2011 20:51:09
Mu sülearvuti sees midagi krõbiseb |
|
|
Mu sülearvuti sees midagi krõbiseb, kui teda liigutada. Kui ma töötan ja sülearvuti on süles, siis ta ei tööta ning ekraan on valge. Kui sülearvuti on laual, siis ta töötab korralikult. Fujitsu Siemens, Vista. Mis tal viga võiks olla? Mida saaksin ise teha?
|
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
03.09.2011 22:00:15
|
|
|
Otsi see krõbisev asi üles ja pane oma koha peale tagasi, enne kui mingi suurem pahandus juhtub. Mingi kruvi lahti?
|
|
tagasi üles |
|
 |
harakas
Kreisi kasutaja
|
03.09.2011 23:32:17
|
|
|
vool välja, aku tagant ära, põhja kaas lahti ja hakka masinat tasapisi kallutama, kui veab, veereb see kruvi kuskilt avast välja. Pärast talle õige koha leidmine on raskem, kui veab on silmaga näha. Kui arvuti süles ei tööta, võib olla tegemist ülekuumenemisega, ventilatsioon ei toimi süles korralikult, võibolla on ventilaatoril mingi kruvi lahti? Fujitsu Siemensitel on all päris palju kruve, mul üks Amilo on just tagurpidi, lugesin 21 kruvi kokku, üpris tüütu on neid alt lahti võtta. Minu omal olid osa kruve pikemad, osa lühemad, püüa meelde jätta, kuhu auku pikemad lähevad, või tee joonis, muidu ei saa pärast enam kinni kruvitud, lühemad ei ulatu pikema kruvi august läbi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Mirri
HV vaatleja
|
04.09.2011 19:39:32
|
|
|
Ma püüdsin avada. Võtsin kõik kruvid lahti. Keskelt oli kõvasti kinni ja servi lahti hoides ning püüdes õrnalt raputatada, et krõbisev asi välja kukuks, siis see ei kukkunud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
harakas
Kreisi kasutaja
|
04.09.2011 20:43:33
|
|
|
Mirri kirjutas: |
Ma püüdsin avada. Võtsin kõik kruvid lahti. Keskelt oli kõvasti kinni ja servi lahti hoides ning püüdes õrnalt raputatada, et krõbisev asi välja kukuks, siis see ei kukkunud. |
Kas sa seda saad aru, kas see asi veereb ühest kohast teise või on paigal?
See keskmine kruvi, mis kinni hoiab võib olla üks, mis asub kaane sees oleva augu põhjas, seda ei ole väljaspoolt näha, tuleb kruvikeeraja sealt august sisse pista ja keerata. Ma ei tea muidugi, kas kõigil FS masinatel on nii.
|
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
04.09.2011 20:57:06
|
|
|
Need keskelt hoidvad kruvid võivad vabalt ka klaveri all asuda. Nii, et uuri, kuidas klaver ära käib ja siis vaata, mida seal all näha on.
|
|
tagasi üles |
|
 |
toivos
Kreisi kasutaja

|
05.09.2011 09:01:22
|
|
|
Võiks ikka mudeli ka anda. Muidu siin peavad telepaadid olema ja hommikuse kohvi pealt ennustama.
_________________ Taastan datat katkistelt ketastelt ja katkistelt Flash(USB) mäludelt. Nüüd ka katkistelt SSD ketastelt. |
|
tagasi üles |
|
 |
Mirri
HV vaatleja
|
10.09.2011 18:25:09
|
|
|
toivos kirjutas: |
Võiks ikka mudeli ka anda. Muidu siin peavad telepaadid olema ja hommikuse kohvi pealt ennustama. |
Amilo
|
|
tagasi üles |
|
 |
The_Boss
HV Guru

|
10.09.2011 18:26:36
|
|
|
Võiks ikka mudeli ka anda. Muidu siin peavad telepaadid olema ja hommikuse kohvi pealt ennustama. |
Amilo |
Võiks ikka mudeli ka anda. Muidu siin peavad telepaadid olema ja hommikuse kohvi pealt ennustama.
_________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust. |
|
tagasi üles |
|
 |
Noname
HV Guru

|
10.09.2011 18:39:15
|
|
|
The_Boss kirjutas: |
Amilo |
Ilmselgelt ei ole inimesele mõtet nii keeruliselt seletada. Kallis teemaalgataja, ütle arvuti põhja alt mudeli NUMBER muidu ei saa Sind aidata.
_________________ "Olukord on sitt, aga see on meie tuleviku väetis." - Lennart Meri
"Edu on kehv õpetaja. See ahvatleb tarku inimesi mõtlema, et nad ei saagi kaotada" - B. Gates |
|
tagasi üles |
|
 |
Mirri
HV vaatleja
|
10.09.2011 18:40:14
|
|
|
Amilo Si 2636
Ma ei leia kohta keskel, kus kruvi peaks olema. Keskel kaas tuli lahti ja võtsin ühe kaardi ära aga kruvi ei märganud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Zust
HV vaatleja

|
10.09.2011 18:53:48
|
|
|
To get to the motherboard:
1: Take out the batterie.
2: Unsrew al screws on the backside.
3: Take out harddrive.
4: Turn over and remove keyboard by pressing in taps on top of keybord by the keys: F1, F4, F8, F12 and Del-key. The keyboard will pop-up.
5: VERY CAREFULLY!!! remove the wirers to the keyboard from the motherboard by lifting up the the lock on the wirers. The brown one. You can't take it of but just lift it.
6: Do the same whit the wirer to the mouse.
7: You can now remove the top and get in to the motherboard.
ehk on abi...
|
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
10.09.2011 18:57:46
|
|
|
Niipalju vihjeks, et paljudel Amilodel käib hoopiski põhjaplastik esimese asjana küljest ära.
Siis altpoolt tuleb ka emaplaat välja.
- Ning ülemine osa ja ekraan on ühtne, kompleksne tervik.
Ehk on abiks
|
|
tagasi üles |
|
 |
|