Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
-DfK-
HV vaatleja
|
02.09.2011 18:21:37
Club 3D HD Radeon 6950 2gb ja Gigabyte Ga-870a-ud3 |
|
|
Kas keegi oskab öelda kas need sobivad omavahel või kust ma sellist asja teada saaksin ?
Probleem selline, et panen videokaardi järgi kõik asjad enda arust paika, lülitan sisse siis nagu vool kõiguks sees vms fan ei ole kogu aeg järgi vaid töötab nagu mingis taktis. Võtan videokaardi järelt ära ja proovin ilma tööle siis on kõik normis. Ja kas cpu jahutuse fan peab ka kogu aeg töötama ? Või on mul kuskil mingi ühenduse viga ?
_________________ XboX 360 |
|
tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
02.09.2011 20:44:53
|
|
|
ära jumala eest ütle mis jupid Sul veel kastis on
|
|
Kommentaarid: 1009 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
1 :: |
728 |
|
tagasi üles |
|
 |
korsten
HV veteran
|
02.09.2011 22:49:18
|
|
|
tsitaat: |
panen videokaardi järgi kõik asjad enda arust paika
|
video lisatoide on paigas?
tsitaat: |
Võtan videokaardi järelt ära ja proovin ilma tööle siis on kõik normis.
|
mis mõttes normis? Läheb ilma kaardita käima ja võtab pildi ette?
_________________ Ma ei kuuluta jumalikku tõde vaid avaldan oma isiklikku subjektiivset arvamust.
God Hates Us All |
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
0 :: |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
-DfK-
HV vaatleja
|
03.09.2011 00:43:37
|
|
|
No ma ei saa pilti kuna videokaarti pole No selles mõttes et kui videokaarti järgi pole siis käib fan normaalselt. Aga kui videokaart järgi panna siis tundub nagu arvuti teeks resa kogu aeg ja jah lisatoide on paigas.
Ma eeldan et mul on mingid toitmejuhtmed äkki valesti sest cpu fan ei hakka tööle kui sisse lülitan arvuti.
|
tagasi üles |
|
 |
kusti85
Tavaline kasutaja
|
03.09.2011 00:59:54
|
|
|
Kontrolli nüüd ruttu enne järgmist sisselülitamist, kas sul cpu jahuti on ikka emaplaadi külge ühendatud üldse. Ja ma hoiduksin sinu asemel sisselülitamisest enne kui keegi teadjam on pilgu peale visanud, muidu ühel hetkel tuleb suitsu ja kõik. Ja mis ventilaator sul kogu aeg normaalselt käib kui cpu oma seisab kui videokaarti arvuti küljes pole? Toiteploki oma või korpuse jahutus või mingi muu?
_________________ Rockmuusikateemaline viktoriin Tallinnas - https://www.facebook.com/groups/rocktoriintallinn/
Ketas, ketta, ketast, kettasse, kettas, kettast, kettale, kettal, kettalt, kettaks, kettani, kettana, kettata, kettaga. <--SPIKKER |
|
Kommentaarid: 217 loe/lisa |
   |
3 :: |
183 |
|
tagasi üles |
|
 |
-DfK-
HV vaatleja
|
03.09.2011 01:17:24
|
|
|
Hahahahaha ma olen lihtsalt lohakas ja loll Mõtlesin et proovin originaal cpu jahutusega. Hakkasin jahutust ära võtma siis jäi prose külge sinna, ju siis polnud korralikult prose socketisse pannud või ei julgenud vajutada vms.
Ärge väga kurjad olge mu peale palun
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|