Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
madfury
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
29.08.2011 12:51:32
|
|
|
madfury kirjutas: |
mängud muutuvad üha lühemaks, kuna keskmise mänguri iga tõuseb ja vanemas eas on pere ja töö kõrvalt raske leida aega mängimiseks. |
Artiklit küll ei lugenud, kuid mulle tundub see loogika veidi vigane.
Mängu ei pea ju ühe istumisega läbi mängima. Alati saab ju save'ida ja hiljem jätkata. Pigem mängiks ühte head pika story'ga mängu, kui mitut lühikest, kus mõne tunniga lihtsakoeline story sul kurgust alla surutakse.
Eks siit tuleb muidugi mängu ärimeestele väike löök, sest siis ostavad mängurid vähem mänge, kuna neil kulub läbi tegemiseks rohkem aega. €60 eest 4 tunni pikkuse mängu müümine on palju tulusam, kui sama hinna eest 10 korda pikema mängu müümine.
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
NeroEST
Kreisi kasutaja

|
29.08.2011 13:42:49
|
|
|
LightsabeR kirjutas: |
Eks siit tuleb muidugi mängu ärimeestele väike löök, sest siis ostavad mängurid vähem mänge, kuna neil kulub läbi tegemiseks rohkem aega. €60 eest 4 tunni pikkuse mängu müümine on palju tulusam, kui sama hinna eest 10 korda pikema mängu müümine. |
ot: |
Mitte, et ma tahaks siin mingit sõda alustada poolehoidjatega, kuid minu arust on probleemiks "casual" gamerid.
Ja minu arvates PC mängurid olid ja on seninin hardcore gamer'id, kellel on aega süvenemiseks ja mängimiseks. Ning nad ei kurda, et 6h nädalas mänguajaga neil mängu läbi tegemiseks 2 kuud läheb <- vastupidi, see on oodatud nähtus.
Casual gamerid aga tahavad palju, rohkem ja kohe.
Ja minu arvates tekkisid casual gamerid xbox360 tulekuga.
Ja probleem, mille ees me hetkel seisame, on see, et turg otsutsab.
Kuid 90% turust on casual gamer'id.
Ja kui >insert modern warfare müüginumber siia< mängurit ostavad 69€ eest 4-5h gameplayd siis millest me räägime?
Miks peaksid devvid rohkem vaeva nägema kui rahvas ise on nõus paska ostma? |
Skyrimi suurused megamängud hakkavad minevikku jääma. Alles hiljuti käis uudis, et mängud muutuvad üha lühemaks, kuna keskmise mänguri iga tõuseb ja vanemas eas on pere ja töö kõrvalt raske leida aega mängimiseks. |
Nõus, lihtsalt probleemiks ei ole keskmise mänguri vanuse tõus, vaid langus
AND meil on lihtslat mänge liiga palju. Aastas võiks olla 6-12 blockbuster AAA mängu ja kõik imo. 1 mäng per kuu või kaks. Ja sisu võiks vastavalt olla, et 1-2h päevas mängides alla kuuga mängu läbi ei tee näiteks.
Sry for the OT muidugi...
Keegi võiks siiski avaldada arvamust, kas ta hangib mängu kohe või ootab GOTY ära...
_________________ Winter is coming... |
|
Kommentaarid: 38 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
madfury
HV veteran

|
29.08.2011 13:48:23
|
|
|
LightsabeR, Mina ei kirjutanud artiklit ega koostanud statistikat. Ma arvan, et asi on just selles, et inimene tahab tervet narratiivi kätte saada võimalikult kiiresti. Sellepärast 4tunnine cod ongi tulusam mäng kui 40tunninge rpg. Ehk siis kui pikale venitada, väsib ära, unustab, satub segadusse jne. Minul seda ei juhtu ja usun, et ka siinsed inimesed on piisavalt pika mäluga, et mäletada, mis eile juhtus mängus, kuid valdav(?) enamus vist on kuldkalakesed.
NeroEST, Skyrim on siiski day1 ost minu jaoks. Kindlasti on seal aspekte, mis mulle ei meeldi, kuid ma olen 100% kindel, et mäng jätab positiivse mulje. Pealegi, tõenäoliselt moditakse praht kiirest üle või välja. Kuna kindlasti tuleb ka kõvasti DLC-d, siis ma eraldi DLCsi ostma ei hakka ja kunagi ostan kuskilt ale käigus ka GOTY. Elder Scrollsi devile ei ole kahju kaks korda raha anda.
_________________ Avatar by Flacko |
|
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
29.08.2011 14:20:19
|
|
|
Eks see vist nii ole jah, paljud mängurid tänapäeval lihtsalt ei ole võimelised mängu süvenema ning ootavad pigem mingit action filmi taolist kiiret meelelahutust.
Siin üks artikkel sellel teemal: http://edition.cnn.com/2011/TECH/gaming.gadgets/08/17/finishing.videogames.snow/
tsitaat: |
In fact, the attrition (or bounce rate) of video games is pretty pathetic. "What I've been told as a blanket expectation is that 90% of players who start your game will never see the end of it unless they watch a clip on YouTube," says Keith Fuller, a longtime production contractor for Activision. |
Minu jaoks on see täiesti hämmastav. Ise teen küll kõvasti üle poolte mängudest läbi, mis mulle meeldivad. |
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
29.08.2011 16:04:38
|
|
|
Minu jaoks on see täiesti hämmastav. Ise teen küll kõvasti üle poolte mängudest läbi, mis mulle meeldivad.
|
Minu jaoks hämmastav, et jätad tegemata läbi mängu, mis sulle meeldib
|
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
ertr2
HV Guru

|
29.08.2011 16:54:14
|
|
|
heretic666 kirjutas: |
Minu jaoks on see täiesti hämmastav. Ise teen küll kõvasti üle poolte mängudest läbi, mis mulle meeldivad.
|
Minu jaoks hämmastav, et jätad tegemata läbi mängu, mis sulle meeldib  |
ma pole nt. siiani bf bc2e singleplayerit käivitanud, kuigi mäng mulle hirmalt meeldib.
|
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
29.08.2011 18:39:38
|
|
|
|
Mõni lihtsalt jääb pooleli, kuna tuleb mingi uus ja huvitav asi peale või siis lihtsalt tüdinen ära. Mõnikord panen mängu hiljem uuesti peale, et ära lõpetada. Näiteks Metro 2033 jäi pooleli, kuigi mäng meeldis. Eks kunagi läheb uuesti peale, näiteks siis, kui raudvara uuendan või kui Last Light välja tuleb. |
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
30.08.2011 03:52:28
|
|
|
|
Minu jaoks on hämmastav, et inimesed ostavad igast saasta mida nad üldse läbi ei mängi
Ma tean, et ma olen erand selles osas aga mul on pmst most wanted list mängudest aasta alguses ja ma hangin kõik selles listis olevad mängud.Tavaliselt <10
Ja kui ma juba hangin, siis ma teen ka lõpuni läbi (tihtipeale mitu korda).Harva kui pean otseselt pettuma (see aasta nt Crysis 2).
Muidugi kui ma prooviks iga jumala mängu mis tuleb, siis vb oleks tõesti läbitegemisprotsent <30% |
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
30.08.2011 11:16:06
|
|
|
"90% of players who start your game will never see the end of it " mind see statistika küll kuidagi imestama ei pane. ei ütleks, et omal asi päris nii hull on, kuid arvestades siiski, et nö. "proovin ära" ikka väga paljud välja tulevad mängud siis ega tõesti ei ole aega ega tahtmist kõike seda jura tõesti läbi mängima hakata. palju asju lendab peale üsna lühikest proovimist, mõni vajub lihtsalt unustusse kuna on nothing special, osad head mängud on veel sellised, mis tõesti natuke liiga pikaks venitatud...ja lõpuks jääbki suht väike protsent, mille päriselt läbi teen!
neid mänge, mida 2 korda läbi olen teinud, on vist ühe käe sõrmede peal kogu oma PC mängimise ajaloos aga vot seda enam paneb mõtlema kui erineva tasemega võib üks mäng olla...kui mõnda ei viitsi üle tunni, paari mängidagi ja teist mängid mitu korda.
see, et üritatakse väsimatult 69e eest 4h mängu müüa on muidugi ärimeestele suht oodatavalt kätte ka maksnud. ega ikka üks vähegi raha väärtust mõistev inimene ei kuluta küll sellist summat kui ta ei saa asja selgagi proovida
kas sellest skyrimist on oodata, et tuleb mingi epic 50h gameplay asi või?
_________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins." |
|
Kommentaarid: 275 loe/lisa |
   |
9 :: |
3 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kaarta
Kreisi kasutaja
|
30.08.2011 11:20:31
|
|
|
30h kanti jääb main quest. täiesti piisav imo.
|
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
49 |
|
tagasi üles |
|
 |
aivo80
HV veteran

|
30.08.2011 12:15:31
|
|
|
30h main quest + sidequestid? Pole paha, pole üldse paha...
|
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
Markxy10
HV kasutaja

|
30.08.2011 12:34:34
|
|
|
ja peaks ütlema, et näiteks oblivionis olid sidequestid mahukamad, kui main-questid imo. Oblivionis läks mul ühe tegelasega natuke üle 50h gameplay-d, et teha ära põhi lugu ja siis enamus side queste. Palju oli veel isegi avastamata ja ma olin alles lvl 16
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
madfury
HV veteran

|
30.08.2011 12:41:19
|
|
|
Sandboxis on väga raske aega mõõta. Jah, main questline pikkust võid mõõta, kuid see on tavaliselt väike osa kogu mängust. Ma olen oblivioni mänginud sadu tunde, kuid see ei tee seda veel 100tunniseks mänguks. Mõelge seda kui minecrafti - seiklus on täpselt nii pikk, kui sa tahad, et see oleks
|
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
Markxy10
HV kasutaja

|
30.08.2011 14:41:21
|
|
|
seiklus on täpselt nii pikk, kui sa tahad, et see oleks  |
Täpselt, see ongi sandbox mängude ilu
P.s. see kõlab nagu mingi kuulus tsitaat
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
madfury
HV veteran

|
|
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
NeroEST
Kreisi kasutaja

|
02.09.2011 12:10:08
|
|
|
Väga väga väga väga oossomm tekst.
Video on maha võetud tho...
Muusika minu kõrvadele:
"Dragon-questing, or whatever the hell it is that’s going on in the main story? Lots of fun, I’m sure. But me, I’m much more about my own interests, not the world’s. Primarily, that involves scouring dungeons for stuff and making more stuff out of it. Skyrim, I am very pleased to see, appears to have stuff in spades."
Täpselt nii ma seda mängu mängida tahakski.
Obliviongi sai 50+ h mänguaega, kuid mainstoryst kvaatchist kaugemale ei jõudnudki:D
Lead platform oli xbox360 sellel, et kui seda kasti peal mängida, siis other than community made content, millestki ilma ei tohiks jääda?
_________________ Winter is coming... |
|
Kommentaarid: 38 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
aivo80
HV veteran

|
02.09.2011 12:37:24
|
|
|
Vaevalt jah. Juba räägiti, et esimene DLC'gi tuleb boxi peale kõieg pealt ja hiljem mujale.
|
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
Remos
HV vaatleja

|
05.09.2011 15:28:45
|
|
|
Kuskilt ma lugesin, et Bethesda ei plaani teha DLC Fallout'i moodi, et väikeste modide mõõtu uus sisu, vaid ikka nagu TES seerias on tavaks - küllaltki suured expansion packid. Aga ma ei tea kindlalt kas see on tõsi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Aah
Kreisi kasutaja

|
05.09.2011 15:45:11
|
|
|
Remos, midagi Knights of the Nine sarnast?
|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
madfury
HV veteran

|
05.09.2011 15:46:15
|
|
|
Peaasi et Deus Ex: HRi sugune day1 DLC ei ole, kus main plotist oli mingi missioon tehtud ühe DLC paki eksluusiviks. Nagu, wtf?
|
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
Remos
HV vaatleja

|
05.09.2011 15:52:47
|
|
|
Aah kirjutas: |
Remos, midagi Knights of the Nine sarnast? |
Ma pean silmas midagi Shiverling Isles sarnase suurust või noh Bloodmooni suurust,
|
|
tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
05.09.2011 18:23:24
|
|
|
Kas PC nõudmistest on kusagil juttu olnud? Ma olen kahtlaselt palju oletusi kuulnud selle mängu ümber, et nõuab mingit eriti püssi PC'd. Võimalik ka et ma interpreteerin jutte "Skyrimi jaoks ostan kõva arvuti" vähe valesti ja kõigil ongi arvutid Oblivioni ajast veel.
Ma olen hetkel veel veendunud, et mu i-5 ja HD6630'ga laptop veab selle mängu igasuguste probleemideta välja... Arvestades kuidas ta Witcher II jooksutab ja kui jõle Skyrim hetkel veel välja näeb.
|
|
Kommentaarid: 109 loe/lisa |
   |
1 :: |
80 |
|
tagasi üles |
|