praegune kellaaeg 18.06.2025 21:28:25
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
APavel
HV vaatleja
|
01.09.2011 11:47:29
|
|
|
Linxtelecom ikka Ja transport on eraldi teema. Ühesõnaga, see "magistraal, kust bla-bla-bla oma ühendust saavad" jutt on ikka B$.
Ning TV ei ole ikka nii roosiline - olen nagu kokkupuutunud nendega. Samas, kui kõik taandub mingi 6K maksmisele ühenduse eest, siis on kõik lihtne, tõepolest.
|
|
tagasi üles |
|
 |
weedstone
HV veteran

|
01.09.2011 11:52:17
|
|
|
ise kasutan õismäel majaneti teenust ja olen igati rahul
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
122 |
|
tagasi üles |
|
 |
eldorado
HV veteran

|
01.09.2011 13:30:10
|
|
|
APavel kirjutas: |
Linxtelecom ikka Ja transport on eraldi teema. Ühesõnaga, see "magistraal, kust bla-bla-bla oma ühendust saavad" jutt on ikka B$.
Ning TV ei ole ikka nii roosiline - olen nagu kokkupuutunud nendega. Samas, kui kõik taandub mingi 6K maksmisele ühenduse eest, siis on kõik lihtne, tõepolest. |
no paar aastat tagasi, netti eest minu arust täitsa normalne hind millega pidi olema 100mbps ühendus mitte 16 ja 1mbps ülesse
ei tea kuidas oled nendega kokkuputnud, vist suhtleda ei oska =) mul alati kõik roosiline ja meeskond on bro nendel
võid parandada KASUTAVAD ühendust või transport, vahet pole minu meelest - point on üks. andmete liikumine punktist A punkti B
weedstone kirjutas: |
ise kasutan õismäel majaneti teenust ja olen igati rahul |
Üks tõde juurde, ei pea firmal olema mega bränd jne, võib teistel(vähe tunduv firmalt) rohkem kiirust saada ja veelgi vähem maksta
|
|
Kommentaarid: 148 loe/lisa |
   |
9 :: |
4 :: |
106 |
|
tagasi üles |
|
 |
Reaper
Kreisi kasutaja

|
03.09.2011 16:35:38
|
|
|
Hinnavahe on ikka suur, kui rääkida transmissioonist. Kui sa võtab lõppkasutajale mõeldud IP-ühenduse ja seda edasi müüd, siis muidugi tuleb odavam.
Aga teema algatajale see kindlasti huvi ei paku. Tema soovis odavat lõppkasutaja ühendust oma korterisse.
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
1 :: |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|