Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Odav internet Tallinnas? märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele 1, 2  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
r3d31n3
HV vaatleja

sõnum 15.08.2011 12:02:52 Odav internet Tallinnas? vasta tsitaadiga

Tere!
Seoses Tallinnasse, Õismäe teele kolimisega, oleks vaja ennast kurssi ajad sealsete internetivõimalustega (ise Saaremaalt). Ehk keegi, kes asjaga kokku puutunud, tooks need võimalused välja ning alati on oodatud ka kõigi kogemused teenusepakkujatega.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Laurikre
HV Guru
Laurikre

sõnum 15.08.2011 12:07:45 vasta tsitaadiga

Elisa 3G netipulk kui läpakas sul ka on siis saad igalpool linnas ka netis olla.
Lauri Kreutzwald

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
r3d31n3
HV vaatleja

sõnum 16.08.2011 16:48:09 vasta tsitaadiga

Oleks vaja sellist lahendust, et korterisse tuleb kaabel, mis läheb ruuterisse kuna internetti hakkavad kasutama 2 laptopi.
tagasi üles
Tanel
HV Guru
Tanel

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 16.08.2011 16:50:30 vasta tsitaadiga

r3d31n3, uuri ka seda: http://majanet.ee/kontakt
Ma ei ole vaid kindel, kas nad Õismäel seda pakuvad.

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
von Wu
HV Guru
von Wu

sõnum 16.08.2011 17:00:31 vasta tsitaadiga

Laurikre kirjutas:
Elisa 3G netipulk

Kui mitu arvutit, siis netipulga asemel 3G ruuter.
Mingi kaabliga lahendus oleks muidugi parem.

tagasi üles
eldorado
HV veteran

sõnum 16.08.2011 22:53:17 vasta tsitaadiga

Tanel kirjutas:
r3d31n3, uuri ka seda: http://majanet.ee/kontakt
Ma ei ole vaid kindel, kas nad Õismäel seda pakuvad.

mustamäel minu arust oli, vähemal reklaam on magistrali vastas..

uuri kindlasti, väikestel on alati parem kiirus, hind ja teenindus(odavam remont jne) ja järjekord on päev-kaks maksimum, et ei pea pikalt ootama ja muusikat kuulata infoliinis või suhelda ebakompetentse inimestega =)) tähendab nendega kellel on info vaid rangelt raamis, et samm edasi midagi ei tea =)
Kommentaarid: 148 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 9 :: 4 :: 106
tagasi üles
ArturTT
HV veteran
ArturTT

sõnum 16.08.2011 23:10:36 vasta tsitaadiga

Laurikre kirjutas:
Elisa 3G netipulk kui läpakas sul ka on siis saad igalpool linnas ka netis olla.
Lauri Kreutzwald

Jap, kuid suudaksid nad ka sama kvaliteeti pakkuda mis soome saunalahti. St ükski eesti "mobiilne" ei ole mul Tallinnas siseruumides eriti normaalselt funktsioneerinud.

Mis see majanet endast kujutab? Lehel pole mitte-mingisugust hinnakirja, Hind tuleb näo järgi vms?
Kommentaarid: 153 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 143
tagasi üles
Bumer
HV veteran

sõnum 16.08.2011 23:13:59 vasta tsitaadiga

ArturTT kirjutas:
Mis see majanet endast kujutab? Lehel pole mitte-mingisugust hinnakirja, Hind tuleb näo järgi vms?

Ei tea kas nad on vahepeal midagi muutnud, aga igatahes kui ise sai paar aastat tagasi kasutatud, siis küsiti 150.- ja kiirus oli vist mingi hädised 2MB või nii umbes.
Kommentaarid: 51 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 48
tagasi üles
wiinanina
HV kasutaja

sõnum 16.08.2011 23:47:57 Re: Odav internet Tallinnas? vasta tsitaadiga

r3d31n3 kirjutas:
Tere!
Seoses Tallinnasse, Õismäe teele kolimisega........

Odav on suhteline mõiste.
Pigem on tähtis hinna/kvaliteedi suhe.

Õismäe teel peaks teenuseid pakkuma praktiliselt kõik suuremad teenusepakkujad.
Ja kvaliteedivahet ei tohiks üldiselt olla.

Nii, et trüki täpne aadress elioni, starmani, stv/infonet-i jne veebiliidestesse ja võrdle pakkumisi.
Võid korteriühistult küsida, kas veel keegi oma juhtmeid majja toonud.
tagasi üles
eldorado
HV veteran

sõnum 17.08.2011 01:23:21 Re: Odav internet Tallinnas? vasta tsitaadiga

wiinanina kirjutas:
r3d31n3 kirjutas:
Tere!
Seoses Tallinnasse, Õismäe teele kolimisega........

Odav on suhteline mõiste.
Pigem on tähtis hinna/kvaliteedi suhe.

Õismäe teel peaks teenuseid pakkuma praktiliselt kõik suuremad teenusepakkujad.
Ja kvaliteedivahet ei tohiks üldiselt olla.

Nii, et trüki täpne aadress elioni, starmani, stv/infonet-i jne veebiliidestesse ja võrdle pakkumisi.
Võid korteriühistult küsida, kas veel keegi oma juhtmeid majja toonud.

leia suurem teenusepakkujast pakett 10,55 euroga kiirusega 6/6mbps icon_smile.gif seda pakun mina piirkondades, kus on võrk rajatud
see tegelikult lahja pakett, kangemad küll pole 100/20, aga torrent maniakid meil ka leiduvad =)))

siin on point selles, kui inimesed firmas palju, tuleb palju ja palka maksta, aga kui üks-kolm inimest saavad 100 inimeste töö teha, siis ja abonement tasu lõppkasutajatele odav ja suure kiirusega, ongi kogu arüfmeetika.. aga ausalt öeldes, mu tuttavad kes samal tasemel juba koolisid eestist ära suur britaania ja teiste riiki poole ja saavad kuupalk rohkem, kui siin oma firmades teenisid =) sega jah, selles tempos varsti vaid starmanis ja elionist saad netti valida

kvaliteedi kohta ei tasu enam rääkida, meie näiteks ostame sisse televõrgust kiirust, sama nagu starman, tele2 ja palju muud. majaneti kohta täpselt ei tea, vist elioniga oli leping, aga väga soojalt soovitan nendele älionilt ära hüpata televõrgu poole, viimane on kordades parem nagu magistraal operaator
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 17.08.2011 08:25:51 vasta tsitaadiga

eldorado: Sinu kodulehe järgi küll pole näha, et Sa WiFi- ja LAN-kodulahendusi pakud ning mis hinna eest pakud. Samuti pole see kusagilt välja lugeda, et kus piirkondades, kus tänavatel, millistes majades oma teenust pakud.

Nii, et kui tahad, et kliendid Sinuni jõuaksid, siis pead selle eest ikka ka hoolitsema. Mina vaatasin su kodulehte, midagi kirjas pole, seega jääd kohe ühest kliendist ilma ning ajan rõõmsalt Elisa mobiilinternetiga edasi läbi.
Kommentaarid: 284 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 11 :: 211
tagasi üles
eldorado
HV veteran

sõnum 17.08.2011 10:32:32 vasta tsitaadiga

tahanteada kirjutas:
eldorado: Sinu kodulehe järgi küll pole näha, et Sa WiFi- ja LAN-kodulahendusi pakud ning mis hinna eest pakud. Samuti pole see kusagilt välja lugeda, et kus piirkondades, kus tänavatel, millistes majades oma teenust pakud.

Nii, et kui tahad, et kliendid Sinuni jõuaksid, siis pead selle eest ikka ka hoolitsema. Mina vaatasin su kodulehte, midagi kirjas pole, seega jääd kohe ühest kliendist ilma ning ajan rõõmsalt Elisa mobiilinternetiga edasi läbi.

koduleht pole uuendatud juba pikalt aega =) lihtsalt aega pole selleks, reklaam meil paberikandjal piirkondades kus oleme, igas treppikojas olemas

aga see kõik offtopic, point oli selles et tuleb teised väikesed ettevõtted ka vaadata, võib juhtuda et nendel kiirus kordades rohkem või abonement tasu kõvasti vähem, sama kiiruse eest
tagasi üles
Max Powers

sõnum 17.08.2011 10:50:31 vasta tsitaadiga

tsitaat:

aga kui üks-kolm inimest saavad 100 inimeste töö teha

tsitaat:

koduleht pole uuendatud juba pikalt aega =) lihtsalt aega pole selleks

No kuidas siis on? Teete mitmesaja inimese töö ära või ei tee? icon_lol.gif
Kommentaarid: 215 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 2 :: 182
tagasi üles
eldorado
HV veteran

sõnum 17.08.2011 14:56:08 vasta tsitaadiga

Max Powers kirjutas:
tsitaat:

aga kui üks-kolm inimest saavad 100 inimeste töö teha

tsitaat:

koduleht pole uuendatud juba pikalt aega =) lihtsalt aega pole selleks

No kuidas siis on? Teete mitmesaja inimese töö ära või ei tee? icon_lol.gif

teeme küll, kuid veebileht prioriteetis ei asu icon_wink.gif
ja tead, usun et klientidele on ükskõik kas silmapäistev veebileht või mitte, kas mitmesajased eurodes tööriided või tavalised, kas auto on tutikas või mitte,
peaasi et töötab nett korralikult ja kiirus on kaasaaegne ülejäänud on nagu mercedes benz - sõidab nagu teised, aga maksab kordades rohkem;

vaevalt sulle elion remontib arvuti 20 euro eest, tuleb kojju võtab ta kaasa ja toob veel kui on valmis tagasi, väikestes firmades justnimelt ja käib, aga eks kui on soov parralelselt oma palgast 500eurodest 100euro loobuda - tead kus on aadressi päring ja tellimine online icon_lol.gif
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 17.08.2011 15:03:00 vasta tsitaadiga

eldorado: Igatahes, siin piirkonnas, Mustamäel, pole mul majas mingit paberit ega reklaami, et teie firma olemas on.
Ja veel - tänapäeval otsib inimene infot kodulehelt ja kui vajalikku infot pole, siis võetakse järgmise firma lehekülg ette.
Kommentaarid: 284 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 11 :: 211
tagasi üles
eldorado
HV veteran

sõnum 17.08.2011 15:09:05 vasta tsitaadiga

tahanteada kirjutas:
eldorado: Igatahes, siin piirkonnas, Mustamäel, pole mul majas mingit paberit ega reklaami, et teie firma olemas on.
Ja veel - tänapäeval otsib inimene infot kodulehelt ja kui vajalikku infot pole, siis võetakse järgmise firma lehekülg ette.

ega ma pole pakkunud, ma vaid tõestan et kui majanett on olemas, küsi nende käest kas on või ei ole, kuskil nägin nende kiirusetest oli 20/10m ringis vist. võin valetada aga küll oli adekvatne kiirus.. tallinnas on raskem konkureerida, kuid ka potenstialselt kasutajad palju, sega meid siin pole

tallinnas võib olla ja otsib, aga külas kus kõik teised teavad paberikandjal on parem, ja teiseks 30% on kesktasemel kasutajad 10% profid kui võib niimodi öelda ja ülejäänud on 40+ kes oskavad delfi lahti teha ja swedbanki käia, rohkem ei kasuta ega ei oska
tagasi üles
r3d31n3
HV vaatleja

sõnum 18.08.2011 10:15:55 vasta tsitaadiga

Majanet.ee-st tuli kirjale vastus. Öeldi, et selles majas veel ei paku nad oma teenust. Ehk on tallinnas veel mõni väiksem internetipakkuja, sest hinnad tundusid majanetil küll head.
tagasi üles
hardi76
HV kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 18.08.2011 10:42:45 vasta tsitaadiga

Mitu euri kuus on odav internet ja mis kiirusega?

Suht hea on STV Saturn.
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
eldorado
HV veteran

sõnum 18.08.2011 14:07:07 vasta tsitaadiga

hardi76 kirjutas:
Mitu euri kuus on odav internet ja mis kiirusega?

Suht hea on STV Saturn.

jah, suht.. teenindus on väga sitt, kui täpselt olla, kui nädalavahetusel kas reedel kaob ühendus, siis võib oodata kas või teisipäevani kuna tehnik tuleb, jutt pole välja mõeldud see oli minuga tallinnas lasnamäel
tagasi üles
2 trini
HV veteran
2 trini

sõnum 18.08.2011 14:47:15 vasta tsitaadiga

sitt on vähe öeldud veel icon_lol.gif kunagi mõni aasta tagasi sai ka kasutatud stv, siis kadus ühel veebruaripäeval netiühendus. öeldi, et lumi on liiga paks, et vaatama tulla mis viga??? küsimuse peale, kas pean nüüd kevadet ootama, öeldi, et umbes nii jah. võtsin teise neti ja asi jäi soiku, kuni tervelt aasta! hiljem sain telefonikõne stv-st ,kus küsiti, kas ma jälle nende netti ei tahaks kasutada, sellega olevat nüüd kõik korras icon_lol.gif olin seniks juba välismaal ja ütlesin, et enam pole vaja.
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 15
tagasi üles
hardi76
HV kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 18.08.2011 15:01:59 vasta tsitaadiga

2 trini kirjutas:
sitt on vähe öeldud veel icon_lol.gif kunagi mõni aasta tagasi sai ka kasutatud stv, siis kadus ühel veebruaripäeval netiühendus. öeldi, et lumi on liiga paks, et vaatama tulla mis viga??? küsimuse peale, kas pean nüüd kevadet ootama, öeldi, et umbes nii jah. võtsin teise neti ja asi jäi soiku, kuni tervelt aasta! hiljem sain telefonikõne stv-st ,kus küsiti, kas ma jälle nende netti ei tahaks kasutada, sellega olevat nüüd kõik korras icon_lol.gif olin seniks juba välismaal ja ütlesin, et enam pole vaja.

Neid probleeme on seinast seina iga operaatoriga. Minul mustamäel polnud kunagi probleeme, jutt käib just Saturn ühendusest. Ei mõtle mööda kaabeltelevisiooni tulevat ühendust. Maksin ainult arveid.
Saturni puhul tuleb optiline maijja. Ping on nt Starmani netist kaks korda väiksem. Eestis umbes 2ms.
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
Reaper
Kreisi kasutaja
Reaper

sõnum 22.08.2011 12:07:05 vasta tsitaadiga

Eks peabki vaatama, millise operaatoriga antud kohas head ühendust saad. Näiteks: tuttaval oli mustamäel Starmani nett. Tipptunnil (õhtuti) oli paketikadu kuni 40%. Niimoodi mitu aastat. Ma ei tea, kuidas ta seda välja kannatas - ju pole nii aktiivne arvutimees ka. Starman end liigutada ei viitsinud, et midagi paremaks läheks. Minu soovitusel läks Elisa peale üle ja nüüd paketikadu 0 ja elus ilus. Samas minul kesklinnas starman töötab ja pole põhjust olnud kurta. Mõnes teises kohas on jälle telefoniliinid kehvad, siis seal ei tööta Elion/Elisa hästi. Lisaks veel, et kuhu majja on mingi operaator optika vedanud.
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 27
tagasi üles
eldorado
HV veteran

sõnum 22.08.2011 12:28:53 vasta tsitaadiga

Reaper kirjutas:
Eks peabki vaatama, millise operaatoriga antud kohas head ühendust saad. Näiteks: tuttaval oli mustamäel Starmani nett. Tipptunnil (õhtuti) oli paketikadu kuni 40%. Niimoodi mitu aastat. Ma ei tea, kuidas ta seda välja kannatas - ju pole nii aktiivne arvutimees ka. Starman end liigutada ei viitsinud, et midagi paremaks läheks. Minu soovitusel läks Elisa peale üle ja nüüd paketikadu 0 ja elus ilus. Samas minul kesklinnas starman töötab ja pole põhjust olnud kurta. Mõnes teises kohas on jälle telefoniliinid kehvad, siis seal ei tööta Elion/Elisa hästi. Lisaks veel, et kuhu majja on mingi operaator optika vedanud.

seletan natukene, paar päeva oli televõrgus(magistraal kust saavad ühendus starman, tele2 ja palju muud, targeks saad kui vaatad nende lehekülg) plaanitud tööd, seadmete konfigureerimine, sega oli küll paketi kadu, aga see kestas maks päev. kui tal oli pikem loogilisem helistada oma ISPi ja uurida ja ongi kõik, ISPs keegi 24t ei vaata just teie ühendus mis temaga toimib
tagasi üles
APavel
HV vaatleja

sõnum 01.09.2011 10:18:46 vasta tsitaadiga

eldorado,

Mis mõttes "magistraal, kust saaavad ühendust bla-bla-bla ja palju muud"? Mida se kiiruse ostmine tähendab? Televõrgu tagant paistab mingi 10-11 kliendiprefixit ning Starmanit ma nende hulgast kiire pilguga vaadates küll ei märkanud. See, et transpordi ostetakse, see on juba teine teema - ei tea ju täpselt mida ostetakse ja kuidas ja millise eesmärgiga icon_smile.gif

Ja see, et nad Elionist mitu korda paremad - see on väääääääga kummaline väide icon_smile.gif
tagasi üles
eldorado
HV veteran

sõnum 01.09.2011 11:27:52 vasta tsitaadiga

APavel kirjutas:
eldorado,

Mis mõttes "magistraal, kust saaavad ühendust bla-bla-bla ja palju muud"? Mida se kiiruse ostmine tähendab? Televõrgu tagant paistab mingi 10-11 kliendiprefixit ning Starmanit ma nende hulgast kiire pilguga vaadates küll ei märkanud. See, et transpordi ostetakse, see on juba teine teema - ei tea ju täpselt mida ostetakse ja kuidas ja millise eesmärgiga icon_smile.gif

Ja see, et nad Elionist mitu korda paremad - see on väääääääga kummaline väide icon_smile.gif

transport on põhimõtteliselt sama mis kiiruse ostmine, eesmärk on imelihtne, rendivad, kuna enda kaablid ei ullata, loe kallis ehitada. kui aga asukoht on lynxtelekomi kilometreid eemal, sega siis on pigem kiiruse ostmine

kui oled eraisik, siis sinu jaoks küll vahet pole, mina olen koostööd teinud ja älioniga ja nüüd televõrguga, viimane on kordades parem ja orienteerib kliendi lootusele, et pakkuda või omama kaasaegne ühendus ja omama konkurentsvõime.
älioni puhul oli kõik vastupidi, et maksimaalselt kiirus ära lõigata ja müüa hulme hinnaga.

näidiseks. paar aastaid tagasi, älion lükkas mulle 2x16mbps adsl ühendust peaaegu 6000kr-kuus.
majjast mis asub boksi kõrval, kust OLI võimalik lükata cat5e ja teha meile hea pakkumine hea kiirusega lükati ära, ei ole tehniline võimalik. 10m cat5 ei olnud võimalust OLEVA kanaali lükata ja keldrist välja tõmmata.

ah jaa, ja sellel ajal olid juba 100mbps kiirused välja toodud äriklientidele

las naudivad edasi, leidsin hea koostööpartneri =)
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Odav internet Tallinnas? mine lehele 1, 2  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.