Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  HTC Desire (HD, Z, S) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 107, 108, 109 ... 136, 137, 138  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
MultiUser
HV kasutaja

sõnum 23.08.2011 10:04:39 vasta tsitaadiga

Meremees1 kirjutas:
Panin mälukaardi adapteriga arvutisse ja kasutasin EASEUS Partition Manageri ning see näitas kenasti ära mõlemad partitsioonid. Selleks, et ext3 korda saada tegin recovery partition ja siis oli see vigane ext3 uuesti aktiivne ning sain ära kustutada. Selle sama progega tegin windowsis ka uued primary partitsioonid FAT32 ja EXT3 ning kopisin andmed tagasi kaardile peale mida paigaldasin LeeDroidi uuesti aga käima telefon ei läinud.... ei tea, kas see windowsis tehtud ext3 ei meeldinud või midagi muud ei meeldinud. Panin taaskord käima Gparted-i ning kustutasin uuesti mälukaardi partitsiooonid ning tegin jälle uued. Tea kas on vahe ka windowsis tehes või gpartedis tehes ? See windowsi partition manager lasi ka ilusti ext3 teha, küll hoiatas et win tunneb ainult ühte primari partitionit korraga minumeelest. Samas gparted näitab nüüd ka arvuti kõvaketta partitsiooni unallocated ja ka kollase hüümärgiga, ennem näitas normaalselt arvuti partitsioone ei tea mis häda nüüd on... kui ma nüüd uue ext3 olen teinud kas mul seda ext3 alignment on ikka vaja flashida enne romi paigaldamist ? Ei jõudnud seda ka proovida, kas recoveryst laseb veatult LeeDroidi taastada nüüd kui ext3 suuremaks tehtud.

Kui sd-ext ära kustutad, siis kaovad ka telefoni tarkvarast osad vajalikud failid. Tegid ikka Backupi enne ja Restore pärast?
Loodetavasti Sa oma arvuti kõvaketast tühjaks ei teinud...

Mina Windowsis partitsioone telefoni kaardile ei tee. Seega ei oska kommenteerida seda. Olen vaid tähele pannud, et Windows kipub oma sisemiste vahenditega terve ketta suuruseid partitsioone tegema flash ketastele. Tänan, ei. Seda pole ju vaja... icon_wink.gif

Lisaks, võib huvi pakkuda 4ext Recovery. Ma ise seda proovinud pole, niiet ei tea konkreetseid soovitusi anda. Igatsugu HBOOT ja RECOVERY flashimistega tuleb aga VÄGA ettevaatlik olla!
Aga see 4Ext Recovery peaks olema üks lihtne vahend telefonis kõik jooksult korda ajada. Järgmises versioonis lubati ka korralik FAT32 alignment valmis teha. Eks siis proovin ise kah järgi.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Meremees1
HV kasutaja
Meremees1

sõnum 23.08.2011 11:00:01 vasta tsitaadiga

Arvuti partitsiooni ei ole puutunud ning windows näitab neid ilusti ja samuti töötab arvuti ilusti.
Gparted ei näita enam normaalselt millegipärast. Süsteemist oli tehtud backup ikka siis, kui ext partitsioon
oli olemas, peale ext suuruse muutmist tegin restore. Mismoodi recovery flashimisega ettevaatlik olla ?
Teed erase data, cahce, dalvik ja siis restore ning valid faili millest taastada. Või sa mõtlesid HBOOT ja RECOVERYT ennast
vahetada, siis seda ma näppinud ei ole piirdnu ainult ROM-de flashimisega ja nendest backupide tegemisega.
Õhtul proovin andmed tagasi kopeerida mälukaardile ja siis uuesti flashida LeeDroid, nüüd kui täna hommikul flashisin siis jaruas midagi, ext
not found vms... ehk siis midagi ei meeldinud seal. Peale seda tegin uuesti partitsioonid gpartediga ja nüüd pole proovinud
kui ikka kirjutab ekraanil et E: cant mount exd vms minumeelest siis on ikka miskit viga kuskil.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
MultiUser
HV kasutaja

sõnum 23.08.2011 12:16:12 vasta tsitaadiga

Meremees1 kirjutas:
Peale seda tegin uuesti partitsioonid gpartediga ja nüüd pole proovinud
kui ikka kirjutab ekraanil et E: cant mount exd vms minumeelest siis on ikka miskit viga kuskil.

Seda ta teatab ka mul 2.5.x.x mingi vana recoveryga. See tähendab, et recovery ise ei saa ext4:ga hakkama (ainult ext3). Pole tahtnud omal recoveryt ennast uuendada veel. Seetõttu installin ise alati ext3 partitsioonile ja hiljem mudin käsitsi kõik ümber. Ei flashi päris iga päev. icon_cool.gif
Samas saab ka ext3 align teha. Kuskil oli isegi .zip selle jaoks.

Kui Sa ise linuxi käsurea ja näiteks. .tar pakkimisega väga kodus pole, siis on 2 varianti. * Installid uuema recovery (näiteks proovid selle 4ext variandi ära) .Või *teed ext3 partitsiooni ja kasutad seda (ext4 asemel, ja seda ext4-alignmenti ei kasuta!).

Kui aga on linux käepärast ja oskad kasutada, siis teed ext3:le installi, buudid üles, lased kõik kenasti käima. Seejärel pakid kogu kupatuse sd-ext partitsioonil ARVUTIS kokku kindlasse kohta (tar:ga ja kasutad 'p' optionit käsureal, et failide õigused kaasa pandaks). Siis teed ext4 align failiga "flashi" telefonis (või samad käsud linuxi käsureal, et ext4 formaatida). Peale seda (enne telefoni bootimata) taastad tariga enne kokku pakitud failid tagasi (nüüd siis ext4 partitsioonile, samuti kasutades 'p' optionit, et failide õigused säiliks). Kogu SD kaardiga toimetamine siis ikka arvutis, mina seda telefoni USB varianti ei usalda.
Ise teen just niimoodi. Klaver veel päris läbi kulunud pole icon_lol.gif

Pikk jutt, segane jutt. Aga uute asjade proovimine mööda külgi maha ei jookse. Ehk jääb midagi kasulikku külge icon_wink.gif Peaasi ainult, et oma telefoni telliseks ei tee.

Samas on nüüd proovitud GParted varianti väga edukalt siin. Ehk siis saab ka ext3 sellega "valmis treida".
tagasi üles
Meremees1
HV kasutaja
Meremees1

sõnum 23.08.2011 12:31:44 vasta tsitaadiga

Ma tegingi ext3 ainult gpartediga. Proovisin ka nii, et panin micro SD mälukaardi adapteriga arvuti mälukaardi lugejasse ja bootisin arvuti gparted live CD-ga käima aga siis ta mälukaarti ülesse ei leia, ainult siis kui telefon on juhtmega taga leiab. Enne seda Leedroidi soovitavad ext3 alignment teha aga mida see reaalselt teeb ? Kas seda vaja siis teha, kui ext4 partitsioon on mälukaardil siis selle alignmentiga teeb ümber ext3-ks ? Kõik töötas mul kenasti ja probleemideta sinnamaani, kui eile seda ext3 tahtsin suuremaks teha siis hakkas jama peale. Eks ma õhtul saan kohe pildi ette, kas laseb mul LeeDroidi V3 uuesti peale panna või hakkab jälle midagi nikerdama, eks anna teada kuidas mul see õnnestus. Vbl kui mingi virtual machinega windowsis gparted käima lasta, siis loeb mälukaarti ka arvuti lugejas ?
Vmware playerit korra vaatasin aga ei hakanud mõistus peale ja linuxi käsuridadest ei jaga ma ka midagi. Põhiline ongi see, et ennem toimis nagu valatult see partitsioonide tegemine ja kõik OK ning järsku enam ei tunnistanud midagi ja enam ei saa pihta ka....
tagasi üles
tomb
HV kasutaja
tomb

sõnum 23.08.2011 13:41:40 vasta tsitaadiga

Draqula kirjutas:
tomb kirjutas:
Kas kellelgi on veel uue Desire 2.3 updatega seoses nähtus, et aku ei saagi enam laadides 100% täis vaid jääb 99% peale ?

Aeg-ajalt juhtub, et näitab 99%, kuid enamasti siiski 100%.
Millega sa seda protsenti vaatad?
Mul on Widgetsoidiga ehitatud widget.

Kasutusel ametlik 2.3

Widgetsoidiga peamiselt - samas ei läinud ka LED roheliseks. Võtsin huvi pärast aga oma vana aku kasutusele ning sellega toimib kenasti.

Mis aga häirivad Desire 2.3'ga:
- Pidevalt panen taskust väljavõttes kõne kinni - proovi kuidas tahad.
- Screenlockitult on kuupäev vales formaadis
- Kui võtta screenlock maha siis see tavapärane kellaaja widget ketrab mingilt müsitliselt kellaajalt (~tund tagasi) õige kellaaja (efekti mõte?)
- widgetsoidi mobile ja gps widgetid ei toimi päris korralikult.

Muus osas aga telefon jookseb siledamalt küll - aku kohapealt ei ole täheldanud suurt erinevust.
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 32
tagasi üles
NATAS999
HV Guru

sõnum 23.08.2011 13:57:33 vasta tsitaadiga

tomb, kella widget ei keri lukustatult seiereid edasi ja kui lukust lahti teed, siis keerab õige aja ette kohe, s.t. lukus olles näitab viimasena ees olnud kellaaega. Mõte? Ehk hoiab akut kokku, kui pidevalt kella edasi ei ketra?
tagasi üles
eckh
Kreisi kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 23.08.2011 15:55:28 vasta tsitaadiga

See on puhtalt visuaalse efekti mōttes, kui ekraan mōnesekundise vahega lukku panna ja uuesti avada, kerib clock widget ikkagi tunni-ja minutiosa mōlemat.
Kommentaarid: 108 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 103
tagasi üles
Vahur
HV Guru
Vahur

sõnum 23.08.2011 15:59:47 vasta tsitaadiga

Mul aga millegipärast vahest see Clock Widget ja üleval nurgas olevad kellad näitavad erinevat aega (minutilise vahega).
Kommentaarid: 458 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 388
tagasi üles
Olaf

Olaf

sõnum 23.08.2011 16:09:05 vasta tsitaadiga

[VaHuR] kirjutas:
Mul aga millegipärast vahest see Clock Widget ja üleval nurgas olevad kellad näitavad erinevat aega (minutilise vahega).
Widget peaks kellaaja võrgust võtma. Kui paned telefoni ka võrgust kella haarama, siis peaks sama olema.
Kommentaarid: 81 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 75
tagasi üles
Vahur
HV Guru
Vahur

sõnum 23.08.2011 16:34:40 vasta tsitaadiga

Olaf kirjutas:
[VaHuR] kirjutas:
Widget peaks kellaaja võrgust võtma. Kui paned telefoni ka võrgust kella haarama, siis peaks sama olema.
Mul on "Date & Time" seadetest pandud "Automatic" (Use network-provided values).
Kommentaarid: 458 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 388
tagasi üles
Meremees1
HV kasutaja
Meremees1

sõnum 23.08.2011 16:43:32 vasta tsitaadiga

Nii, tundub et sain oma mälukaardi korda. Ei tea mis trikke see vahepeal tegi. Tegin recoverst ROM-i restore ja enne seda flashisin ext3 alignmenti. Käima läks ja funksib, eks näis kuidas edaspidi. Kui jukerdama hakkab, siis full wipe ja installin ROM-i uuesti.
tagasi üles
tomb
HV kasutaja
tomb

sõnum 24.08.2011 00:01:49 vasta tsitaadiga

NATAS999 kirjutas:
tomb, kella widget ei keri lukustatult seiereid edasi ja kui lukust lahti teed, siis keerab õige aja ette kohe, s.t. lukus olles näitab viimasena ees olnud kellaaega. Mõte? Ehk hoiab akut kokku, kui pidevalt kella edasi ei ketra?

See oleks jah mõistlik, kui see nii oleks. Nagu mainitud siis kerib ta ka hetkeks lukku pannes tunde ja minuteid.
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 32
tagasi üles
Draqula
HV Guru

sõnum 24.08.2011 11:45:51 vasta tsitaadiga

tomb kirjutas:
NATAS999 kirjutas:

See oleks jah mõistlik, kui see nii oleks. Nagu mainitud siis kerib ta ka hetkeks lukku pannes tunde ja minuteid.

See on minumeelest ikka ainult efekti mõttes - suht pointless ja veidi häirib, aga praeguseks juba harjunud.
Vana win mobile 6.5 peal oli Sense liidesel sama asi osades versioonides.
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
sasskinn12
HV kasutaja

sõnum 24.08.2011 23:39:28 vasta tsitaadiga

Kui telefoni ära ruutida, kas on võimalik tagasi panna kõik nagu oli näiteks enne garantiid S-on ja root ära võtta? Kui on rooditud telefon kas on võimalik talle teha "hard reset" et taastada nii nagu poest ostetud oli default tarkvara jne?tänan vastuse eest!
Kommentaarid: 31 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 27
tagasi üles
Meremees1
HV kasutaja
Meremees1

sõnum 25.08.2011 07:08:48 vasta tsitaadiga

Läbi proovitud ja toimis ehk siis mul oli rooditud ja S-OFF ning taastasin HTC Stock RUU (rom upgrade utility) tehase algseaded. Superuser permissions oli kadunud ning hboot näitas S-ON. Selleks on vaja ennem vaadata mis softi versioon telefonis sees on ning sama versiooniga RUU tirida omale.
tagasi üles
tonuto
HV vaatleja

sõnum 25.08.2011 07:49:51 vasta tsitaadiga

Küsimus HTC Desire kohta:

Olen Recovery - > Backup kaudu teinud varukoopia telefonist.

Kuidas saan need varukoopiad kustutada?

Tahan nimelt telefoni ära müüa ja hea oleks, kui minu koopiaid seal ei oleks.

Recovery - Wipe data/factory reset ei aita.
tagasi üles
NATAS999
HV Guru

sõnum 25.08.2011 08:03:35 vasta tsitaadiga

tonuto, SD kaardile format teha ei aita? Settingsitest sd & phone storage>unmount sd card>format sd card. Või siis ühendad telefoni arvutiga ja lased sd kaardi tühjaks.
tagasi üles
Meremees1
HV kasutaja
Meremees1

sõnum 25.08.2011 08:13:43 vasta tsitaadiga

tonuto kirjutas:
Küsimus HTC Desire kohta:

Olen Recovery - > Backup kaudu teinud varukoopia telefonist.

Kuidas saan need varukoopiad kustutada?

Tahan nimelt telefoni ära müüa ja hea oleks, kui minu koopiaid seal ei oleks.

Recovery - Wipe data/factory reset ei aita.

Wipe ei aitagi, kuna see kustutab telefonimälust kõik data maha ja mälukaarti see ei puuduta.
Kõige kindlam on mälukaardile format teha arvutis näiteks.
Kui sul on clockworckmod recovery, siis see teeb mälukaardile clockworkmod nimelise kausta, mille all on kaust backup ja seal salvestatakse kõik süsteemi backupid mida võib eraldi kustutada mõne file manageriga või ühendades arvutiga.
Üks variant on taastada stock RUU-ga telefoni originaalseaded (unroot) kui ei taha rooditud kujul müüa aga RUU ei kustuta mälukaardilt midagi, see vaja ikka eraldi teha. Nii ehk naa on mälukaardil vanu andmeid ja kui plaan mälukaart ikka telefoniga kaasa anda, siis formateeri see ennem ära ikka.
tagasi üles
tonuto
HV vaatleja

sõnum 25.08.2011 08:31:08 vasta tsitaadiga

Jah, muidugi. Ma mingil põhjusel mõtlesin, et need asjad on telefonis, mitte mälukaardil.

Igal juhul tänud õigele rajale suunamast.
tagasi üles
_marek
HV Guru
_marek

sõnum 29.08.2011 15:00:12 vasta tsitaadiga

_marek kirjutas:
Kasutan Gmaili rakendust ja kui tahan maile välja saata, näiteks koos attachiga (foto a'la 300-500kb), siis jääb kiri tundideks Outboxi, juures kiri "Sending..."
Kunagi hiljem lõpuks on ka saadetud. Ma ei tahaks uskuda, et see mobiilne nett nüüd niiiii aeglane on, et väikest pilti kohe tunde saata tuleb... milles asi?

Ideid? icon_confused.gif
Ainult teksti sisaldavad kirjad lähevad välja hetkega.. Fotot sisaldav kiri tiksub Outboxis tunde...
Kommentaarid: 130 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 118
tagasi üles
Draqula
HV Guru

sõnum 29.08.2011 16:05:42 vasta tsitaadiga

_marek kirjutas:
_marek kirjutas:
Kasutan Gmaili rakendust ja kui tahan maile välja saata, näiteks koos attachiga (foto a'la 300-500kb), siis jääb kiri tundideks Outboxi, juures kiri "Sending..."
Kunagi hiljem lõpuks on ka saadetud. Ma ei tahaks uskuda, et see mobiilne nett nüüd niiiii aeglane on, et väikest pilti kohe tunde saata tuleb... milles asi?

Ideid? icon_confused.gif
Ainult teksti sisaldavad kirjad lähevad välja hetkega.. Fotot sisaldav kiri tiksub Outboxis tunde...

Mul vana Desire 2.3.3 ametlik ning seis järgmine:
- Vaid tekstiga kirja lähevad hetkega
- Pilti sisaldavad kirjad tiksuvad sõltuvalt netiühendusest mõnda aega, kuid tunde järgi pakun, et max mõnikümmend minutit
tagasi üles
Ramones
HV veteran
Ramones

sõnum 29.08.2011 16:15:13 vasta tsitaadiga

Proovisin just testiks. Gmaili appiga hotmaili aadressi peale saadetud kiri, mis sisaldas 1.1MB suurust pilti, jõudis kohale hetkega.
Kommentaarid: 76 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 75
tagasi üles
Oliverk
HV veteran

sõnum 29.08.2011 16:22:57 vasta tsitaadiga

Desire S-iga läksid 2 meili, fotoga suuruses ligi 1 mega, momentaanselt teele.
Kommentaarid: 27 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 26
tagasi üles
_marek
HV Guru
_marek

sõnum 29.08.2011 20:56:19 vasta tsitaadiga

Hmm, huvitav kas asi siis ühenduses? Kasutusel Elisa Mind Mild pakett, ca 0,3Mbit üleslaadimine.
Kommentaarid: 130 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 118
tagasi üles
Draqula
HV Guru

sõnum 30.08.2011 15:25:20 vasta tsitaadiga

_marek kirjutas:
Hmm, huvitav kas asi siis ühenduses? Kasutusel Elisa Mind Mild pakett, ca 0,3Mbit üleslaadimine.

Vabalt võib olla ühenduses. Kui parasjagu võrgu kiirus madal, siis venib.
Proovi kuskil kiire wifi otsas sama asja.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  HTC Desire (HD, Z, S) mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 107, 108, 109 ... 136, 137, 138  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.