Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Samsung GT-I9000 Galaxy S märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 78, 79, 80 ... 104, 105, 106  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
aunus
Aeg maha 1p

sõnum 16.08.2011 16:27:22 vasta tsitaadiga

Mis praegu uuim firmware on Galaxy-S jaoks mitte ametlikult ?
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Jann1
HV Guru
Jann1

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 16.08.2011 20:45:58 vasta tsitaadiga

marguz, Oleksid pidanud lugema enne tõmbamist detaile ka icon_wink.gif
Tõmba omale nexus S draiverid!

Olen proovinud erinevaid romme, kuid pole midagi head leidnud. Milline võiks olla hea, kiire, ilus, mugav ja muidu lahe rom?
Kommentaarid: 144 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 1 :: 128
tagasi üles
TT
HV Guru

sõnum 17.08.2011 10:49:19 vasta tsitaadiga

aunus kirjutas:
Mis praegu uuim firmware on Galaxy-S jaoks mitte ametlikult ?

Sama asi pakuks huvi. Nii palju kui aru olen saanud siis ikka veel Froyo.

nevermind
HV Guru
nevermind

sõnum 17.08.2011 10:57:49 vasta tsitaadiga

Siit saab abi:
I9000
http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=665

I9003
http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1151

Jann1
HV Guru
Jann1

sõnum 17.08.2011 15:19:22 vasta tsitaadiga

Kas keegi http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1200177 seda on proovinud?
See paistab olema täpselt see mida vaja võiks minna. Tundub huvitav ja ilus ja kiire.
e: Panin nüüd selle peale ja hetkel on see parim rom üldse! Mõnusalt lahe, igast vidinaid täis ja kiire. Quadrant andis üle 2000 punkti ilma kellamatta.
tagasi üles
wertexe
HV kasutaja
wertexe

sõnum 17.08.2011 18:23:59 vasta tsitaadiga

Jann1 kirjutas:
Kas keegi http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1200177 seda on proovinud?
See paistab olema täpselt see mida vaja võiks minna. Tundub huvitav ja ilus ja kiire.
e: Panin nüüd selle peale ja hetkel on see parim rom üldse! Mõnusalt lahe, igast vidinaid täis ja kiire. Quadrant andis üle 2000 punkti ilma kellamatta.

Selline kommentaar oli seal ka olemas:
by default its Over Clock @ 1200 Mhz and all voltages already at its proper value
Kommentaarid: 73 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 70
tagasi üles
Jann1
HV Guru
Jann1

sõnum 17.08.2011 19:28:40 vasta tsitaadiga

Jaa. On kirjas ja nii on kaa. kuigi volti on selleks küll liiga palju pandud. voldi kruvisin ise maha ja see on okei. Kui peaks ikkagi fresh installi peale installima nagu juhendis. hetkel viskasin speedmode kernelile
tagasi üles
kureke
HV kasutaja

sõnum 20.08.2011 14:51:20 vasta tsitaadiga

Darky rom 10.2 soovitan ka proovida. Väga hea rom, kõik üleliigne on juba maha võetud.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
ToTuMaN
HV kasutaja
ToTuMaN

sõnum 21.08.2011 00:46:27 vasta tsitaadiga

Krt unustage ära see Darky! Kas te ikka vaatate ka, mis ta rom teeb teie andmetega? Hoolimata sellest, et tegu on mingi "photoshop" romiga, te ei tea kunagi, mis saab teie salasõnadest jms asjadest. Olete selleks ikka valmis?
õllekas
HV vaatleja

sõnum 21.08.2011 13:00:42 vasta tsitaadiga

Darky on väheke imelik jah. Kellel Mobiil-ID pole, siis soovitan soojalt mõne MIUI peale panna(Galnet näiteks) või siis CM7. Ise kasutan hetkel Amestrist Speedmod k15i-T8 kerneliga http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1189676, MIUI ikoonid on nii nunnud lihtsalt :p
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 21.08.2011 14:42:32 vasta tsitaadiga

õllekas, oled sa viimaseid MIUI või CM7 ise proovinud ? Viimati, kui ma proovisin, siis nendega Mobiili-ID ei toiminud ...
õllekas
HV vaatleja

sõnum 21.08.2011 15:56:06 vasta tsitaadiga

Olen proovinud. Ei toimi.
tagasi üles
hode
HV kasutaja
hode

sõnum 22.08.2011 10:05:01 vasta tsitaadiga

Selline küsimus, et mida ma seadetes muutma peaks, et ta appe iseenesest käima ei lööks? Nimelt kui task killeriga kõik maha võtan, on mingi aja möödudes ta mõned appid jälle käima pannud, wifi ja pakettandmeside on samal ajal kinni.

PS Teine laadimine tehtud ja akut 38% järel ning läheb 7 päev. Tel kasutatud põhiliselt hel jaoks ja mõni tund wifiga netis. On see normis aku vastupidavus? Appidest jooksevad pidevalt task killer, screen filter ja ilm.ee
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
tomz
HV veteran
tomz

sõnum 22.08.2011 10:48:41 vasta tsitaadiga

hode kirjutas:
Selline küsimus, et mida ma seadetes muutma peaks, et ta appe iseenesest käima ei lööks? Nimelt kui task killeriga kõik maha võtan, on mingi aja möödudes ta mõned appid jälle käima pannud, wifi ja pakettandmeside on samal ajal kinni.

PS Teine laadimine tehtud ja akut 38% järel ning läheb 7 päev. Tel kasutatud põhiliselt hel jaoks ja mõni tund wifiga netis. On see normis aku vastupidavus? Appidest jooksevad pidevalt task killer, screen filter ja ilm.ee

Nii vähese kasutamise juures on ilmselt küll.
Kui mul ZTE Blade niisama seisis ilma kasutamata, siis kestis ka paar nädalat aku icon_smile.gif

Sihipärasse kasutamise (kõik nutika võimalused) puhul peab aku 1-2 päeva.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Jann1
HV Guru
Jann1

sõnum 22.08.2011 10:55:53 vasta tsitaadiga

hode, Milleks sa omale nii kalli telefoni ostsid kui kasutad seda ainult helistamiseks ja harva netis olemiseks? Selline aku kestvus on loomulikult hea.
tagasi üles
hode
HV kasutaja
hode

sõnum 22.08.2011 14:45:19 vasta tsitaadiga

Jann1 kirjutas:
hode, Milleks sa omale nii kalli telefoni ostsid kui kasutad seda ainult helistamiseks ja harva netis olemiseks? Selline aku kestvus on loomulikult hea.

Selline on ainult hetkeseis, suuremaks kasutamiseks ikka läheb loomulikult. Nii kalli? Äkki mul pole kuhugi raha panna icon_lol.gif
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
arm2004
HV Guru
arm2004

sõnum 22.08.2011 15:06:07 vasta tsitaadiga

miks peab üldse koguaeg kõiki funktsioone kasutama? mõni asi võib ka selline olla mida vahest harva tarvis (GHz+ proset ju ka koguaeg täie laksuga ei tarbi, aga kui ikka tarvis läheb, siis hea kui olemas on icon_razz1.gif ).
lisaks on kallimate telefonide koostekvaliteet hoopis teisest puust kui mid- või low-end omadel. mingit nagisevat käkki küll ei taha enam (6+ aastat vaid Samsungi kõrgema otsa fööne kasutanud).
Kommentaarid: 110 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 97
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 22.08.2011 16:03:24 vasta tsitaadiga

... vähemalt Samsungi droidiliste hulgas ma pole erilist kvaliteedierinevust märganud olenemata hinnaklassist, lihtsalt kallimad mudelid kasutavad võimekamat riistvara ja edevamaid lahendusi, kuid muus osas, nagu näiteks koostekvaliteet, pole praktiliselt mingit vahet icon_rolleyes.gif
arm2004
HV Guru
arm2004

sõnum 22.08.2011 16:24:57 vasta tsitaadiga

ma omanud just non-droide ja seal küll vahe sees.
näiteks vanasti odav-sliderid vs minu omatud (D500, G600, INNOV8) oli erinevus ikka päris suur. odavad kasutasid plastsiine ja klapi liikumine muutus viletsaks väga ruttu (kui mu D500 oli juba 3a vana, siis ikka liikus paremini kui tutikas J700). pluss muidugi igast naginad.
tänapäevasematest: S5230 vs Wave - no comments icon_razz.gif ausaltöelda Wave-st tahedamat telefoni ei kujutagi ette (Al-unibody, ainult otsad plastist ja see ikka tugev, mitte mingi pehme jura).
Kommentaarid: 110 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 97
tagasi üles
marguz
HV vaatleja

sõnum 22.08.2011 23:50:52 vasta tsitaadiga

Olen nädalake pisut arvutist eemal olnud, aga kõik teised mured peale Kies'i omade sain lahendatud, tänud siiski ka veel tagantjärgi postituste eest. Enam ka Kies'i ei vaja, sest tagusin oma kontaktid ükshaaval sisse tagasi. icon_biggrin.gif

Pigem jätkaks korraks erinevate droidide teemat. Nagu eespool mainitud sai, kasutasin korraks ka CM7't, aga üks viga, mis avastasin, oli AndroidMarketi puudumine. Kas keegi on selle püsiv kasutaja ehk ja oskab öelda kuidas seda muret lahendada võiks? Iseenesest peaks too olema uusim versioon üldse ehk siis 2.3.5 ?

Ning kas keegi tahab veel lisada Darky turvaaukude kohta, millest mõni postitus eespool mainitud oli?
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
õllekas
HV vaatleja

sõnum 23.08.2011 00:43:39 vasta tsitaadiga

marguz kirjutas:
Enam ka Kies'i ei vaja, sest tagusin oma kontaktid ükshaaval sisse tagasi. icon_biggrin.gif

Miks sa google kontakte ei kasuta? icon_razz.gif
tagasi üles
nevermind
HV Guru
nevermind

sõnum 23.08.2011 09:11:59 vasta tsitaadiga

Just postitasin kontaktide teemal soovituse SE Mini teemasse: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=6613116#6613116

Kasuta MyPhoneExplorerit ning palju käsitööd kontaktide osas jääb tegemata!

ToTuMaN
HV kasutaja
ToTuMaN

sõnum 23.08.2011 11:41:39 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Ning kas keegi tahab veel lisada Darky turvaaukude kohta, millest mõni postitus eespool mainitud oli?

Näpuga näitama ei hakka, kuid loe natuke XDA'st Darky ja tema tegemiste kohta, siis hakkab ka mingi pilt ette tulema, kellega tegu on. No tal on jah oma fännklubi ja laialt tema ROM'ide kasutajaid, kuid algsed meetodid populaarsuse saavutamiseks pidid talle pea, et bänni xda'st kindlustama. Ma ei kujutagi ette, kes lõpuks tema eest seisis seal. Lisaks viimane saaga JVR FW'ga, mida samfirmware eksklusiivselt "by Darky" vahepeal reklaamis (tänaseks on need sealt ära korjatud).
Võib-olla on tegu lihtsalt vähe edevama skriptija ja photoshoppijaga, kuid esialgsed katsed nt DocRambone rom'e (jupikaupa) kopides oma nime all levitada - see pani tegelase renomee kohe paika. Eks see näitab ka seda, kui palju ta oskab asju sisulisest küljest näha ning sellest tulenevalt pole ma päris kindel tema (v tema kaaskondsete) tegevuste lõplikes eesmärkides.

hemmar
HV kasutaja

sõnum 24.08.2011 14:04:51 vasta tsitaadiga

Lasin MIUI MCGv7.7 peale ja kujundasin kohe oma nägemuse järgi ära. Tulemus sai minu silmale täiuslik ja võiks arvata, et jäängi nüüd pikemalt selle ROM'i peale AGA see kuidas ta mu telefoni akut õgib on küll täielik party pooper icon_evil.gif Samas olen aru saanud, et kui tegemist oleks "battery drain bug'iga" siis peaks põhi voolutarbija olema "android system," aga mul nii ei ole. Siin on siis pildid öisest aku tarvitamisest:
Spoiler Spoiler Spoiler

Mida see "Awake" seal näitab ja kas on normaalne, et ta öösel niivõrd tihti awake on? icon_smile.gif Emaili synci lülitasin ka nüüdseks välja, kõik teised syncid ja ühendused on juba algusest maha keeratud. Tegelikult võibolla selle kannataks isegi ära, et tal ühe ööga standby's mingi 12% läheb, aga see, et suhteliselt minimaalse kasutusega (seadetes surfamine, korraks wifi sisse lülitamine, et marketist midagi tõmmata jne) läheb poole tunniga juba mingi 15%, küll nüüd normaalne ei ole. Või nagu piltidelt näha, nende sama kahe pildi uploadimiseks kulus 4 minuti jooksul 2% akut.
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
nevermind
HV Guru
nevermind

sõnum 24.08.2011 15:14:14 vasta tsitaadiga

mis monitor sellisel kujul inffi näitab?
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Samsung GT-I9000 Galaxy S mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 78, 79, 80 ... 104, 105, 106  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.