Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
finch
HV Guru

|
13.12.2003 00:56:27
|
|
|
krt sitax pinda käib see, kui lasen kaugemal olevat vaenlast ja sis mingi töllerdis tiimikaaslane jooxeb tule ette ja sureb! ja sis kukub virisema ja votema et kickige ta jne eriline lapsikus
|
|
Kommentaarid: 193 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
2 :: |
161 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
13.12.2003 01:13:30
|
|
|
hentz kirjutas: |
Scart, ma ei akka sulle r22kima et mis on off-limits jne, kuid point on selles et koikidel oleksid voimalikult v6rdsed v6malused m2ngimiseks,...
ma ei oskagi kohe kirjutada kuiddas seda seletada,
kui akkasin ka seda m2ngima siis oli jah et n2e panza, jee....läksin ja tapsin suvalt, kuid nyyt kui olen juba edasi arenenud sis on põnevam ühtede relvadega, sest saab n2ha teiste m2ngiate osavust jne,
btw, see on ju jama kui sa l2hed suure grupiga ja siis mingi panzer - **** laseb koik korraga maha, selles pole p6nevust ju.!!!
ASI ON PÕHIM6TTES!!!  |
IRW!!! seega siis, kui mingi kari idioote jookseb nagu opakad mulle kahuri ette, millega ma nad kõik õhku lasen, olen mina mängu ja selle lõbu lõhkuja? kallis inimene, kassa midagi yldse strateegiast oled kuulnud või sõjapidamisest? milline idioot jookseb kogu oma meestekarjaga tihedalt kokku pakituna vastase territooriumile? sa vist ei tea lauset: "sakslane yhe mehe peale kuuli ei raiska, kuid kui ta näeb 3'e, olete te kõik surnud" ?
edu, sellise 14 aastase pubeka möla nägemine siin foorumis võõrandas mind praegu igasugusest huvist seda mängu proovida, isegi kui võimalus tekib. ega jah, ju siis minu trikid miinidega battlefieldis tähendavad, et ma olen sitt mängija, kuna ma lasen nendega ysnagi tublilt tanke õhku, seega ma rikun tankimeeste lõbu ära, kuna nad saavad ju minu pärast surma
soovitan siinsetel sõjarditel kaeda sellist kinu, nagu "reamees ryani päästmine", paistab et see klassika on vist nooremale põlvkonnale täiesti tundmatu asi...
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
hentz
HV Guru

|
13.12.2003 01:27:32
|
|
|
btw , ma olen n2ind seda reamees ryani päästmine. hea film.
ma arvan et proovi ennem seda m2ngu sest siin ei lase sa mingeid tanke "õhku" jne.
proovi ja avalda enda arvamust!!!...
finch, njaa selline asi k2ib ka pinda, kuid seda juhtub siiski suht v2he
_________________ www.whykaren.com - üle 120 miljoni kasutatud varuosa! Vaata järgi!
PALJU GAMING ASJU 0.10 SENDISTEL OKSJONITEL: https://www.osta.ee/index.php?fuseaction=listing.seller&q[seller]=topeltsidur |
|
Kommentaarid: 423 loe/lisa |
   |
9 :: |
4 :: |
341 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
13.12.2003 01:31:06
|
|
|
btw , ma olen n2ind seda reamees ryani päästmine. hea film.
ma arvan et proovi ennem seda m2ngu sest siin ei lase sa mingeid tanke "õhku" jne.
proovi ja avalda enda arvamust!!!...
finch, njaa selline asi k2ib ka pinda, kuid seda juhtub siiski suht v2he  |
nu tore kui oled näinud, räägi siis selle sisust? kas "omaha" rannas karjusid liitlased, et neid ei tohi lasta, sest nii pole aus ja siis sakslased lõpetasid laskmine ja tulid alla ja kõik tantsisid ringis ja puhusid seebivahust mulle? sinu juttu lugedes jääb mulje, et enemy territory on vist tänu sinusugustele virisejatele täpselt samasugune pedepidu
|
|
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
finch
HV Guru

|
13.12.2003 01:47:20
|
|
|
finch, njaa selline asi k2ib ka pinda, kuid seda juhtub siiski suht v2he  |
vähe? no ma ei tea kuidas sinuga, aga minu tuki ette jookseb kogu aeg mingeid jobusid, kes tõesti sõjapidamisest mitte kottigi ei jaga
|
|
   |
161 |
|
tagasi üles |
|
 |
teadmamees
HV veteran

|
13.12.2003 01:58:03
|
|
|
kõige lahedamad on tegelt need vennad, kes üritavad spawni jooksnud vaenlast flametroweriga maha saada ja omadest vendadest eriti välja ei tee
|
|
Kommentaarid: 53 loe/lisa |
   |
0 :: |
46 |
|
tagasi üles |
|
 |
finch
HV Guru

|
13.12.2003 01:59:06
|
|
|
teadmamees kirjutas: |
kõige lahedamad on tegelt need vennad, kes üritavad spawni jooksnud vaenlast flametroweriga maha saada ja omadest vendadest eriti välja ei tee  |
IRW
that's called nOObing
|
|
   |
161 |
|
tagasi üles |
|
 |
hentz
HV Guru

|
|
   |
341 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
13.12.2003 02:22:48
|
|
|
ega jah, kui ma leian, et tootja poolt mängu integreeritud relv, mis karjade kaupa idioote teise ilma saadab, on täiesti normaalne, teeb see mõtteavaldus mind kohe ignorandiks... selge, panen siis kõrvataha:
1) kui satun suur toru käes vastakuti 4 lambaga tihedas pundis, ma mitte ei lase, vaid viskan toru maha ja jooksen minema.
2) pärast mängu, mille jooksul ma neid 4 meest maha ei lasknud, lähen ja vabandan nende eest ts2ttruumis, selle eest, et mul tekkis mõte neid tappa bazuukaga, oi kui halb minust, peaks vist minema nurka kuivatatud hernestele põlvitama.
3) pärast seda kõike teen mängule uninstalli ja luban, et kunagi enam ei mängu yhtegi mängu onlainis.
ja nii peabki tegema, ja teate miks? sest panzerfaust on lamer ja n00b relv!!!
ahjaa, sinu seksuaalne orientatsioon huvitab mind veel vähem kui sinu mänguoskused
viimati muutis Scart 13.12.2003 02:26:03, muudetud 1 kord |
|
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
ZHarp
Kreisi kasutaja
|
13.12.2003 02:25:51
|
|
|
to: Scart
Reamees Ryani päästmise juures on head ainult esimesed 10 min (maabumine Normandias) ...ülejäänud on puhas USA propaganda. A-la kuulikindlad liitlased ja kuulipilduja tule all tormi jooksvad sakslased. Suht masendav ausaltöeldes. Liikursuurtükid sõidavad muidugi alati vaenlase tule alla selle asemel et küla 2 km kauguselt maatasa teha ja ellujäänud jänknkidest tankidega üle sõita + sakslased ei teadnud elementaarsest jalaväe taktikast tuhkagi ...neile alati meeldis sprindiga vastase kuulide alla joosta ...jne ...ja tegelikult olid kõik sakslased lihtsalt peast lollid ja täiesti kogemata vallutasid peaaegu terve mandri Euroopa + pool Venemaad Ühesõnaga üks ajulagedamaid filme, mida näinud olen. Punkt!
to: hentz
Teema juurde tagasi ...ET üks suuremaid võlusid peitub erinevates klassides, meeskonnatöös ja relva valikus. Milleks siis kogu lõbu ära rikkuda? Ise olen enamasti fieldops või enginer ...aga kohati on nii lõbus võtta MG ja näit "Fuel Dump's" lagedaid alasid katta. Meelelahutus missugune! ...ja mind põhimõtteliselt ärritavad lambad kes üritavad seda lõbu ära rikkuda ja mingeid oma eelistusi kogu kambale peale suruda kickide ja väga villase tekstiga (a-la noobs with rifle granade ...jne ...jne ...ja nii kuradi fucking edasi).
viimati muutis ZHarp 13.12.2003 02:27:05, muudetud 2 korda |
|
Kommentaarid: 61 loe/lisa |
   |
1 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
hentz
HV Guru

|
|
   |
341 |
|
tagasi üles |
|
 |
finch
HV Guru

|
13.12.2003 02:31:13
|
|
|
see et keegi tuleb ja laseb panzaga maha see on jama...rikub m2ngu.!!!  |
mis vahet sel on, kas panzaga v lugeriga.. ega ta siis ju teistmoodi ei sure?
|
|
   |
161 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
13.12.2003 02:34:44
|
|
|
kus kohas sul need kuulikindlad liitlased on kui kysida tohib? suht koht tambiti rangerid nii sassi, et ellu jäi 2 venda vägagi suurest pundist, kui see on sinu jaoks kuulikindlus siis on küll kellad
okei, sa vist ei jaganud matsu lahti: millal oleks pidanud sakslased leidma aja, et pommitada segi iga viimne kui linn, eriti kui polnud selleks laskemoona, relvi ega mehi?
"reamees ryan" on kõige realistlikum sõjavilm, mis eales tehtud, samal pulgal "black hawk down" 'iga, ww2 oligi selline nagu sa seal näed, reamehe staatus tähendas sõja viimastel aastatel suht koht rindele saatmise puhul surma ja ongi kõik. mis on selles nii arusaaamtut? tank ilma jalaväe toeta oli siis liikuv kirst, nagu ka kinus näha sai, alles kuningtiiger võis suht koht teha mida tahtis a neid oli ainult 300, nii et nemad ei oleks nagunii midagi muutnud. kas siis siinne rahvas ei tea, mismoodi narva venelaste poolt ära võeti? kuidas laibamäed olid lõpuks nii kõrged, et sakslased ei saanud eesti poolt enam tulistada, sest lihamägi oli lihtsalt nii suur ning narva jõgi oli punane? einoh, soovin edu eesti haridusele ja koolissyteemile sellisel juhul
soovitan ka sihukest asja nagu "band of brothers", sis saab ehk nii mõnelegi paar asja selgemaks
tagasi topicusse: härra "pista_oma_bazuuka_endale_piix" on lihtsalt lammas ja kõik, ei saa aru, et õlakahur on selles mängus mõttega ja kui tema ei suuda selle vastu toime tulla või siis sellega toime tulla, on see tema probleem, kurtku oma muret kellelegile teisele
|
|
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
teadmamees
HV veteran

|
13.12.2003 03:11:25
|
|
|
krt mis holliwuudi paska teile sõjafilmide pähe müüdud on
ainuke õige sõjafilm, kus ajalugu pole moonutatud ja filmi on algusest lõpuni nauditav vaadata on DAS BOOT.
u571 on ka päris hea, aga seal kärvas ameeriklasi liiga väge ja tõde oli liiga moonutatud.
|
|
   |
46 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rage-A-t-m
HV vaatleja

|
13.12.2003 03:20:19
|
|
|
ZHarp kirjutas: |
to: hentz
Teema juurde tagasi ...ET üks suuremaid võlusid peitub erinevates klassides, meeskonnatöös ja relva valikus. Milleks siis kogu lõbu ära rikkuda? Ise olen enamasti fieldops või enginer ...aga kohati on nii lõbus võtta MG ja näit "Fuel Dump's" lagedaid alasid katta. Meelelahutus missugune! ...ja mind põhimõtteliselt ärritavad lambad kes üritavad seda lõbu ära rikkuda ja mingeid oma eelistusi kogu kambale peale suruda kickide ja väga villase tekstiga (a-la noobs with rifle granade ...jne ...jne ...ja nii kuradi fucking edasi). |
w0rd.. mingi krdi n00bi arvamus a la.. et sina oled siis lahe kui sa mp40 või thompsonit kasutad... et oled lahe ainult siis ja siis... wtf cares?... see et tema nii arvab näitab aint tema taset... mäng on mäng.. mäng lubab kasutada ykskõik mis relva.. kui nad ei taha et nende serveris vastavat relva kasutataks.. siis on võimalik vastav relv 0 keerata... lihtne ja loogiline... mitte ärgu hooraku teiste ajusid oma n00bi odava kiunu või kickidega... kui serveris on võimalik võtta nii ja nii mitu relva siis ma võtan ja mind absoluucelt ei koti mida arvab minu rifle all surev n00bide kamp... eniveis.. häälestagu siis oma servud vastavalt, mitte ärgu ruiaku nagu notsud aia vahel... nt olen mänginud küll limited life servudes kus nt yhtegi panzervärki võtta ei saa... lambakari@heintz ja tema taolised "õiged_mehed_kuna_nemad_ei_saa_muuga_hakkama_kui_aint_thompsoni_võimp40'ga"
_________________ .
.
..................Ego sum Rage, flagellum Dei.
<RH9 imeb, Mandrake kärab kahh...> |
|
tagasi üles |
|
 |
inca
HV Guru

|
13.12.2003 03:30:03
|
|
|
teadmamees kirjutas: |
kõige lahedamad on tegelt need vennad, kes üritavad spawni jooksnud vaenlast flametroweriga maha saada ja omadest vendadest eriti välja ei tee  |
JAA
Mina olin t2na lahe : >
_________________ KASS |
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
hentz
HV Guru

|
13.12.2003 12:32:51
|
|
|
Scart,
tavai j2tame selle, jutu....ei viitsi enam teiega vaielda scart lihtsalt ei ole seda m2ninud ja see ei ole nagu mingi battlefield1942...soovitan soojalt seda m2ngu mingi 1 kuu m2ngida siis saad aru et panza on lam0 ja m6tetu seal m2ngus.!!!
http://wolf.zone.ee - siit m2ngu 257mb kui ka patch.(proovi seda ja siis tule r22gi meile ka kas see on nagu mingi battlefield1942 voi mingi reamees ryani p22stmine!!!
_________________ www.whykaren.com - üle 120 miljoni kasutatud varuosa! Vaata järgi!
PALJU GAMING ASJU 0.10 SENDISTEL OKSJONITEL: https://www.osta.ee/index.php?fuseaction=listing.seller&q[seller]=topeltsidur |
|
   |
341 |
|
tagasi üles |
|
 |
millivatt
Kreisi kasutaja

|
13.12.2003 13:18:06
|
|
|
Scart,
tavai j2tame selle, jutu....ei viitsi enam teiega vaielda scart lihtsalt ei ole seda m2ninud ja see ei ole nagu mingi battlefield1942...soovitan soojalt seda m2ngu mingi 1 kuu m2ngida siis saad aru et panza on lam0 ja m6tetu seal m2ngus.!!!
|
ma nüüd jälgisin seda vaidlust tükk aega. Mina olen seda mängu ikka mänginud küll, ja ütlen et mul pole panzade vastu midagi. Ise oled loll kui sind sellega maha võetakse(eriti veel 3-4 meest korraga), sest panzade eest on väga lihtne hoiduda, pealegi on panzal väike viivitus nupuvajutuse ja päris lasu vahel...
Kas järgmiseks keelame Airstrike kah ära? ja granaadid?
Mine mängi CS-i kui tahad lihtsat vaid kergete tulirelvadega madinat...
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
hentz
HV Guru

|
|
   |
341 |
|
tagasi üles |
|
 |
Reimo005
HV kasutaja

|
13.12.2003 14:07:30
|
|
|
Ei lahe ju
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
mambo10
HV kasutaja
|
13.12.2003 14:10:43
|
|
|
ffs hentz, mine figureeri natukene nurgas eksju? PF on mängu 1 osa, mis teeb selle mängu veel strateegilisemaks. Võibolla mõned non-skilled ei saa sellest veel aru, kuid kord tuleb ka sinu aeg millal sa mõistad, et ilma PF-ita & rifle nadeta oleks see m'äng jama. Pealegi nõustun zharpiga, et selle mängu võlu on klassides....
|
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
teadmamees
HV veteran

|
13.12.2003 14:50:53
|
|
|
mambo palju teil seal idles heavy weaponitele orienteerunud mehi on?
ja millistel mappidel soovitad sa näiteks panzat kasutada?
|
|
   |
46 |
|
tagasi üles |
|
 |
hentz
HV Guru

|
|
   |
341 |
|
tagasi üles |
|
 |
teadmamees
HV veteran

|
13.12.2003 15:47:18
|
|
|
allil on teglt seawallis panzat päris kaval kasutada, kui sealt alt täpselt spawni tõmmata, siis saab ikka päris palju rahvast hea õnnega maha. ise mängisin viimati soldierina u kaks kuud tagasi, seega pole panzat eriti kasutanud.
|
|
   |
46 |
|
tagasi üles |
|
 |
hentz
HV Guru

|
13.12.2003 15:49:10
|
|
|
mina pooldan seda et panzat ei oleks et saaks rohkem luurata ja strateegiliselt minna,(panza strateegiline relv) kuid et saaks luurata ja siis nurgatagant 2ra tappa vaikselt , ilma sellist suurte pommidetta jne.
panzat voiks kasutada kui seda osataks kasutada, mitte et n2ed kedagi siis lased julmalt kohe, ikka minna mingi grupiga ja siis panza laseb eest tyhjaks ja soldierid ja medickud jooksevad täiega sisse ja vallutavad 2ra , vms
|
   |
341 |
|
tagasi üles |
|
 |